Acasa Opinii Linişte, vă rog! Primeşte Năstase

Linişte, vă rog! Primeşte Năstase

scris de Roland Catalin Pena
5 afisari

Ca Tecău la Merlbourne, Adrian Năstase ridică deasupra capului, mai ieri, Trofeul Aroganţei, premiat de Înalta Curte cu doi ani de închisoare. Cu executare şi recurs.

roland-catalin-pena-redimensionatDeşi aceeaşi instanţă l-a lăsat orfan de dosarul „Mătuşa Tamara”, Cel Mai Bun Premier pe care l-a dat Tărtăşeştiul ţării, cum le place să-l alinte pesediştii de curte, mai are încă şanse să realizeze Marele Şlem înaintea lui Djokovic. Doar marţi avu termen în cauza Zambaccian. Başca, dosarul care zace la DNA privind concesionarea Lacului Văcăreşti. Şi Dumnezeu, plus Daniel Morar, ştie câte altele or mai fi în traista procurorilor.

Cum omul are, lucru pe care îl stabilirăm, toate şansele să primească din greu şi nu să dea, cum se obişnuise ca premier, e de neînţeles de ce Victor Ponta se declară dezamăgit. Doar dacă nu este bandit, ceea ce se pare că e cu asupra de măsură  când  citeşti toată declaraţia lui de după pronunţarea condamnării celui care îl intitulă Micul Titulescu: „Până la un verdict definitiv, nu vreau să comentez mai mult. Şi cred că nu este cazul ca noi, politicienii, să comentăm prea mult un verdict înainte ca el să fie definitiv”.

Ete, sanchi, peste noapte Victoraş lăsă „justiţia lui Băsescu” să lucreze de capul ei. Ipocrit, mic! Se prinse şi el că, dacă Năstase iese curat şi uscat din meciul cu doamna legată la ochi, nu-l mai prinde tricoul în fruntea PSD, după cum, cu acelaşi talent, autorul aici de faţă scria în urmă cu vreo lună şi ceva.        Editorial aparut in cotidianul PUTEREA

32 comentarii

Mache 01-02-2012 - 13:38

Păi se poate?! Tocmai lu’ domnu’ Năstase? Când doar se știe cu precizie ca PSD-ul e curat ca lacrima după cum ne asigură cu mâinile pe inimă Antenele si Realitățile 😉

Partidul cel mare trebuie să fie strâns unit în jurul d-lui Năstase așa cum a fost și mai înainte. Sau așa cum a fost strâns unit în jurul lui Nicolescu de la Argeș, a lui Omar Hayssam, a lui Beurean, a lui Severin, a lui Șova, a lui Dragomir, a lui D.I Popescu, a lui Mischie, și a atâtor altora de nu-i mai încape hârtia. 😉

Știm doar din surse sigure ca PSD-iștii nu fură. Se întâmpla însă ca unii membri PSD să câștige la loto sau să primească moșteniri fabuloase și atunci aparatul de propagandă al opresiunii bășiniste îi acuza în mod mârșav de pungășie. Huoooo 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

Ciu Huhu 01-02-2012 - 14:13

In multe orase din tara oamenii demonstreaza si striga: jos Basescu, jos Basescu, jos dictatorul, jos guvernul Basescu…!

Basescu a recunoscut ca cei ce demonstreaza reprezinta multi romani!

ionion 01-02-2012 - 14:44

Da de unde, oamenii striga tot felu de chestii ca sa se racoreasca, nu ca au ceva cu domnul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Pai, semnul cel mai clar ca poporul il iubeste si admira este ca a fost votat 2 mandate, si dupa o mica perioada de tranzitie o sa mai primesca inca 2 mandate.Ai sa vezi tu, statuia lui Basescu o sa fie plantata in fata Casei, iar piata universitatii ii va lua numele.

Ciu Huhu 01-02-2012 - 16:05

Al doile mandat a fost furat cu ajutorul evreului Baconschi!

Ciu Huhu 01-02-2012 - 16:35

Eu am fost cu acei demostranti si I-am AUZIT strigaind : JOS BASESCU, JOS BASESCU, JOS DICTATORUL, jos dictatura, JOS BASESCU!!!!!!!!!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 01-02-2012 - 19:15

Am fost extrem de atent, si nu am vazut nici un sobolan la demonstratie, iarasi MINTI,ciuciu!Eventual ai contrat si tu la urbos!

Ciu Huhu 01-02-2012 - 20:32

Parpanghel gunoi ai fost gunoi ai ramas, ptiu!

Mache 01-02-2012 - 18:16

E foarte adevarat ca in multe orasde din tara oamenii striga „Jos Basescu” in mod sincer.

Stii insa care-i problema? Problema e ca oamenii aia sunt foarte putini. Daca dupa aproape 8 ani de mandat si 3 ani de criza abia se aduna maximum 10000 de oameni in toata tara sa-l injure inseamna ca omul sta chiar foarte bine. Ia socoteste tu cat mai e pana la cei 5-6 milioane care trabuie sa voteze pentru demiterea sa din cei vreo 8-9 milioane care trebuie cumva scosi la referendumul de demitere pentru ca le sa fie validat… 😉

urbos 01-02-2012 - 18:22

Grohai, grohai, dar nu-i rasu tau.

Ciu Huhu 01-02-2012 - 20:36

Seful tau Basescu a recunoscut la TV ca acei demonstranti romani din 62 de orase reprezinta foarte multi romani care nu au iesit inca in strada!

Ciu Huhu 01-02-2012 - 14:15

Mache, te plateste bine Basescu pentru diversiunea ce o faci pe Net?

ionion 01-02-2012 - 14:47

Krin Antonov o sa fie presedinte si el saracu un an maximum un an jumate. Dar ideea cracanata de demisie (a lui PC voiculescian) pentru care Krin ia bani grei ca sa-i faca reclama, se va intoarce impotriva lui. Si vor urma 2 mandate Basescu!

Gabriel 01-02-2012 - 13:40

Poveste pentru fata mea de 8 luni, deja cu datorii de 5000 Eur:

Pe vremuri, oamenii , constituindu-se in state, aveau mijloace de productie, care impreuna cu bogatiile naturale si munca, le asigurau cele necesare traiului . Dupa o vreme, unii dintre oameni, cei mai imorali, impreuna cu cei alesi de oameni ca sa-i conduca, au facut de asa natura incat mijloacele de productie sa revina primilor. Atunci, de unde sa mai traiasca ceilalti oameni ? Si atunci, primii i-au imprumutat pe cei din urma pentru salvarea oamenilor. Adica imbogatii au imprumutat statele pentru ca acestea sa asigure un minim climat social. Acum, ia vezi tu, cine e vinovat de fapt, cine trebuie sa plateasca datoriile ?
Si probabil ai sa ma intrebi de ce oamenii ii tot aleg pe aceiasi in functii de conducere : pentru ca in sinea ei, natura umana e viciata de lacomie si egoism, si oamenii nu se indigneaza ci devin invidiosi, vor si ei sa ajunga intre imbogatiti sau intre politicieni. E, si nu ajung, dar visul imbogatirii prin furt peste noapte bantuie imoralitatea umana. Daca aici mai suprapunem si propaganda mass-media detinuta de bogati, spirala tacerii si deziteresul….iata explicatia pe scurt. Si asta doar pana la aparitia globalizarii….acolo tot lacomie si egoism, dar la alt nivel…..e mult de spus….UE este o globalizare mai mica, fara de care Germania si Franta nu deveneau state suzerane economic, in fata marii globalizari impuse de anglo-americani…asa ca si-au creat feuda lor….Iar Romania este un stat vasal economic in aceasta mica globalizare, de unde nu se va dezvolta in veci !

nimeni 01-02-2012 - 15:00

nu speria copilul asa rau! nu are decat 1000 de euro de plata. restul nu o priveste pe ea, nici pe mine sau pe tine. e drept ca ne poate afecta, dar nu noi platim in mod direct restul. restul datoriei nu este datoria publica garantata a statului. este datorie privata a firmelor, persoanelor fizice , etc.

dar, e posibil sa ai si dreptate. in ritmul in care se imprumuta statul. putem ajunge si la 5000 euro de caciula.

Salut 01-02-2012 - 15:56

„restul datoriei nu este datoria publica garantata a statului. este datorie privata a firmelor, persoanelor fizice , etc. ”

===============================

A, nu, mon ami, te inseli! Restul datoriei e tot A TA.

Iata mecanismul:
– Firmele private fac datorii dar nu le platesc si dau faliment
-Bancile rama in deficit si se apropie de faliment
-Basescu face datorii si da banii bancilor pentru ca sunt „to big to fail” – ma rog, da doar partea pe care nu fura el si acolitii lui, doar nu degeaba km de drum deszapezit e mai scump de patru ori decat in Finlanda.
– La sfarsit, „turcu plateste”.

Aferim !

nimeni 01-02-2012 - 16:07

mda, nu neg.
pot si bancile sa ajunga in faliment, daca turcu sucombeaza! ca doar de aia e turc!

si magarul poate trai cu doua paie, dar nu mult.

Salut 01-02-2012 - 16:12

Pai daca „turcu sucombeaza”, scopul a fost indeplinit. GAME OVER.

Mache 01-02-2012 - 18:50

Ce bine era nene in socialism! 😉 Datoria publica era infima, atat doar ca poporul roman scuitpa sange in incercarea disperata de a o plati. Foamete ca-n evul mediu, curentul taiat vara si iarna fara discriminare, magazinele goale de pana si hartia igienica sau lamele de ras ajunsesera produse de contrabanda.

Oricum interesant e faptul ca mecanismul ala descris de tine nu s-a prea produs.Nu in Romania, cep putin…

In ce priveste costurile de deszapezire, salubruitate, etc, ar fi bina sa te uiti cine e la primariikle localitatilor respective, cine controleaza consillie judetene in cauza. Vei descoperi cu surprindere bunii si milostivii socialisti din PSD 🙂 De ce oare? 😉

Gabriel 01-02-2012 - 19:29

Prietene, din ce am scris eu reiese vreun moment ca-s pesedeu ????????????????

Ciu Huhu 01-02-2012 - 20:40

Mache, te plateste bine Basescu pentru diversiubea ce o faci pe Net???

Mache 01-02-2012 - 19:01

Dupa limba de lemn pe care o folosesti cu atat maiestrie trebuie sa ai vreo 50-60 de ani 😉

Asa cum ti-a spus „nimeni” datoria fiicei tale (oricate luni ar avea) e de fapt de vreo 2000 de euro si nu de 5000. Oricum poti sa o linistesti spunandu-i ca o buna parte din datoria aia s-a facut pentru a plati miluielile statului (leafa de la stat sau pensia de la stat) catrea parinteiii ei. Nu-i asa?

In orice caz daca nu-ti prieste capitalismul, Transnistria si Beilorusia sunt doar la o aruncatura de bat. Te poti bucura acolo in voie de toate binefacerile socialismului multilateral dezvoltat. N-asa? 😉

Gabriel 01-02-2012 - 19:30

Esti produsul vreunei private ?

Nash Pa 01-02-2012 - 13:51

Asta e comedie ce se intimpla cu Nastase. Un joc murdar. Dreptatea pe care o asteapta Roamnia si romanul fata de acest buhai de om este ca, acesta sa fie inchis pe viatza, averea lui TOATA, confiscata, iar pe mosia de la Cornu unde zac palatele lui, sa fie darimate toate, facute praf iar pamintul respectiv redat agriculturii. Altfe? Ni se rupe in paispe de justitia romaneasca.

Elena Ctin 01-02-2012 - 15:54

Abuz PDL in Targoviste!
Puterea PDL a pus ochii pe spatiul central ocupat de Biblioteca pentru copii Dambovita, pe care vrea sa o mute intr-un local impropriu, langa teatrul pentru copii si vizavi de Muzeul de arta. Acolo nu este spatiu nici pentru jumatate din cartile bibliotecii, darmite pentru sala de lectura sau pentru ludoteca amenajata asta vara. Nu este nici macar toaleta in incinta. Nemernicia este pusa la cale de Boriga, Popescu si Marin Antonescu, pentru a da spatiul europarlamentarilor Pdl, adica fiicei lui Antonescu. Sefa bibliotecii, sotia controversatului afacerist Vadan nu s-a impotrivit pretentiilor politicienilor.
Faceti ceva, cat se mai poate!

Mache 01-02-2012 - 19:06

Nu-i nimic. La Targoviste ca si in celelate targuri putrede ale Munteniei, Olteniei si Moldovei, PDL-ul de azi e PSD-ul de maine si viceversa 😉 Daca castiga USL-asii alegerile o sa te poti plange in voie de abuzurile si pungasiile acelorasi creaturi cu diferenta ca atunci nu-i va mai haitui nimeni si veti cu totii fericiti 😉

Ciu Huhu 01-02-2012 - 20:43

Te plateste bine Basescu?.

neacsum 01-02-2012 - 19:12

Doamna Elena , dati-mi detalii pe adresa de mail va rog .Adresa de mail o gasiti la echipa Ziua Veche .

Salut 01-02-2012 - 15:59

Mai baieti, de ce nu faceti voi o rubrica de bancuri?
STRULa consatean cu BULA :si-ar putea desfasura talentele de copy/paste in toata splendoarea lor!

neacsum 01-02-2012 - 16:19

Mare pisicher nene Pena . Cum te faci matale ca nu stii nimic de tizul . Eu credeam ca te refereai la Iliuta cand anuntasi liniste in tribune. Ce ai zice de un dublu Nastase -Nastase? Dar nu la tenis, la mititica . Cum ar fi o celula, pe care sa Scrie : CE LULA LUI NASTASE !
Dar io cred ca asa ceva nu se va intampla , ca doar traim in Romania.

neacsum 01-02-2012 - 17:32

Am doua intrebari:
1. Daca se va face o celula Nastase, si vor face un dublu , cum va fi dublul, normal, sau dublu mixt ?
2. Cine va juca la fileu si cine pe fund ?

Andrei 01-02-2012 - 20:03

„Ete, sanchi, peste noapte Victoraş lăsă „justiţia lui Băsescu” să lucreze de capul ei. Ipocrit, mic!”…..Punct ochit, punct lovit ! meritwati un 10!

Vedeti cum iese la iveala ceea ce-i framinta ,unde-i dictatura …ii sperie aplicarea legii ..DICTATURA LEGII ;JUSTITIA …..si clar Jos Basescu ca nu intervine sa blocheze aceste procese …domne ce „dictator”….VaI, Vai.

„Lominii noi usl domnului iliescu va apalam dreptulile ,voi iesiti in piata sa ne aparati privilegiile …si aparatine si de justitie…”

Ciu Huhu 02-02-2012 - 10:20

In fiecare zi in majoritatea oraselor tarii sint demonstratii, se striga: JOS BASESCU, JOS BASESCU, JOS DICTATORUL, JOS BASESCU…!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult