Acasa Opinii Lui Antonescu i se trage preşul

Lui Antonescu i se trage preşul

scris de Marin Neacșu
2.969 Afisari

În vara lui 2012, când cu concediul prelungit al lui Băsescu, spuneam că Antonescu a fost numai jumătate de preşedinte, adică preş. A fost preş pentru că nu a îndrăznit, de pe poziţia de preşedinte interimar ÎN FUNCŢIE, nici să între în biroul prezidenţial, mergând prin Cotroceni în vârful picioarelor să nu îl audă Băse din concediu, nici să ţină în mână serviciile care îi şi îl raportau tot lui Băsescu, care în calitatea de simplu cetăţean beneficia de tehnica STS şi rapoartele serviciilor de informaţii, nici să ia o decizie în momentul în care Ponta semna acte de coabitare cu Barroso şi pentru alte astfel de acte de “timiditate”.

Marin NeacsuDupă ce Băsescu a revenit din concediu, Antonescu, într-un moment de orgoliu răbufnit  ca mămăliga nesupravegheată, are un puseu de orgoliu şi se ia de Barroso şi  de Merkel, dar aşa timid, mai mult ca să vadă românii că este naţionalist, decât cei vizaţi că ar avea ceva cu ei. Apoi, în calitatea de preşedinte de partid şi copreşedinte USL, a fost din nou preş, de data asta la uşa lui Ponta, care a făcut şi face în continuare ce a vrut şi vrea din el, îi bate miniştrii PNL, îi demite, îi ceartă, mută directori de prin ministere pentru că l-au supărat pe Mazăre, dă ultimatumuri membrilor PNL şi lui Crin pentru că un senator PNL şi-a permis să se dea la el, stabileşte cine mai trebuie să facă parte din PNL şi cine nu, cu alte cuvinte, Ponta conduce practic nu doar guvernul, nu doar USL, ci şi PNL-ul, Camera Deputaţilor, şi mai nou PC-ul. Antonescu nu este preşedinte, este doar preş.

Să nu uităm că pe 14.06.2013, primul ministru Ponta este abordat la Calafat cu ocazia inaugurării podului peste Dunăre în problema legii reparatorii a pensiilor militare, al cărui proiect lâncezea prin Camera Deputaţilor – la ordinul său bineînţeles – pentru că se cam lăsase dus de nas de Oprea care îi tot raporta că are situaţia sub control şi nu sunt probleme, că s-a ajuns la un acord cu rezerviştii. În baza raportărilor lui Oprea, Ponta declarase cu câteva zile înainte la B1Tv că s-a înţeles cu rezerviştii care au înţeles că nu le poate da  legea până în 2014. De fapt, Oprea bătuse palma cu şefii celor două organizaţii, nu cu rezerviştii. Asta a aflat Ponta practic la Calafat, ca şi faptul că Oprea continuă să îşi bată joc de rezervişti  mai rău ca înainte şi mai are un pic până la proteste ale rezerviştilor. Văzând cum stau lucrurile, Ponta declară neoficial la Calafat că imediat, luni 17. 06 proiectul legii va intra în discuţia Comisiei de Muncă a Camerei Deputaţilor, iar marţi 18, va fi votată în plen. Ceea ce s-a întâmplat, la secundă.  Dacă nici asta nu înseamnă că Ponta şi nu Zgonea conduce Camera Deputaţilor , atunci eu sunt tătar. Curios, nimeni nu s-a sesizat pe aspect, nimeni nu s-a plans că Ponta face calendarul Camerei Deputaţilor. Sunt convins că o să îmi ridic în cap toţi rezerviştii, eu însumi sunt rezervist, voi beneficia probabil de această lege votată  la ordinul lui Ponta, dar asta nu mă împiedică să nu observ şi să nu sesizez ciudăţenia.

Voiculescu este presat de procesele care îi pun în pericol nu numai libertatea proprie ci şi existenţa trustului  media cu care a influenţat sau manipulat opinia publică atâta timp. Oficial Dan Constantinescu conduce Partidul Conservator, neoficial, ca la Calafat, Voiculescu este şeful şi la fel de neoficial, Ponta dirijează sau mai bines spus trage sforile. Este de notorietate cearta dintre redactorii Antenelor, în special Antena 3 şi Rtv  care deşi sub pulpana USL amândouă, duc sau duceau un război de guerilă lovind pe sub masă una în Ponta, alta în Antonescu. Se pare că Ponta are gioalele mai sensibile, s-a cam săturat de vânătăi şi a apăsat pedala proceselor. Voiculescu a început să simtă hărşâitul coasei  pesediste şi bate în retragere. El săracu nu spune nimic, dar brusc, “ăla mic” sare la gâtul lui Antonescu şi îşi adduce aminte că i-a trimis o scrisoare prin martie la care Antonescu nu a răspuns.  Ceea ce părea o simplă răbufnire de orgoliu a lu ăla mic, se pare că tinde să devină la ordin o rupere de nori şi contracte, PC pregătindu-se să sară din barca PNL şi să treacă în barca PSD sau cel puţin să stea în neutralitate. Badea va putea să se pupe din nou cu Ciutacu şi să facă poze în bermude. În felul acesta Badea se va concentra numai pe Turcescu, fostul rival al lui Ponta la mâna sârboaicei.  Deci Ponta va conduce şi PC-ul prin procesele pe care le are în spinare Voiculescu.

De aia spun eu că Antonescu este doar preş şi nu preşedinte. Nu a fost preşedintele ţării, nu este nici preşedintele PNL, pentru că îşi lasă oamenii călcaţi în picioare şi pedepsiţi de Ponta, nu este nici co-preşedinte USL pentru că Ponta conduce întreaga structură, având toate pârghiile în mână, rupîndu-l acuma şi de Antenele lui Voiculescu.

CCR a dat verdictul în priviţa constituţionalităţii legii referendumului. Legea este Constituţională, dar nu acuma, ci peste un an. Ciudat, foarte ciudat. Prima întrebare care îmi vine în minte este de unde ştie CCR că – în condiţiile în care Constituţia va fi schimbată şi se lucrează la acest proiect- peste un an legea va mai fi constituţională ? Cum se poate exprima pe constituţionalitatea unei legi pe viitor, dacă însăşi Constituţia va fi modificată?

Al doilea aspect este dacă nu cumva CCR îşi depăşeşte atribuţiunile. Ea are datoria să constate constituţionalitaea sau neconstituţionalitatea unei legi, nu să facă programul legii, nici să facă completări la ea şi nici să stabilească programul de aplicare. Este o crasă încălcare de atribuţii, dar nu este prima oară. Antonescu se plânge că CCR face calendarul întregii ţări, dar nu a menţionat că “ aşa cum Ponta a făcut calendarul Camerei Deputaţilor”.

Al treilea aspect este cel legat de schimbarea regulilor în timpl mersului. CCR  spune că – în baza unor recomandări ale Comisiei de la Veneţia – legea trebuie să aştepte un an pentru a se aplica. Ciudat, dar astă vară când cu referendumul de demitere a lui Băsescu, CCR nu ştia nimic despre Comisia de la Veneţia, şi legea a fost schimbată cu câteva zile până la referendum, la ordinul lui Barroso, Ponta ştie de ce. Atunci  Antonescu a fost  preş. Şi acuma tot preş rămâne.

Acum, odată cu noile evenimente, cu schimbarea gărzii la Antene şi reevaluarea lui Voiculescu, lui Antonescu i se va trage şi preşul de sub picioare. Atenţie Antonele, e plin de cioburi pe jos. Îmi e teamă că va trebui să te întorci de unde ai plecat, înainte nu se mai poate, nu mai ai nici preş.

P.S. Până acuma am avut un preşedinte transformat în guvernator. Din 2014 vom avea un guvernator  transformat în preşedinte. Regulile vor fi aceleaşi, nu vă speriaţi.

70 comentarii

CONGO 29-06-2013 - 22:54

JOS BASESCU

Avem nevoie de un adevarat presedinte, care sa apere si vegheze interesul tarii. Criminalul Traian Sistescu la puscarieeeee!!!!

Tache 30-06-2013 - 02:22

In ceea ce priveste situatia energetica DISPERATA, a Romaniei…..urmeaza sa se taie gazele, cu toate consecintele de rigoare…..imi permit o contributie, desi sunt pafarnist in domeniu, dar am citit mult si in acest domeniu, de nevoie.

Este FOARTE INTERESANT ce s-a intamplat in VietNam. VietNamul era complet distrus si fara perspective in 1975, o tara condamnata. Nu avea niciun fel de resurse, iar tara urma sa se autodistruga. Dar au aparut sovieticii, cu teoriile lor neconventionale despre petrolul anorganic, modul de formare a petrolului si locurile pe unde izbeste la suprafata…..cu gaze cu tot. Cautati si va informati despre industria petroliera a Viet Namului, complet iesita din comun.

Me thinks……ca Romania NU este intr-o situatie disperata,,,,,, este nevoie doar de putin CREIER !!

Tache 30-06-2013 - 02:30

Din ce am citit rezulta ca NU este nevoie de exploatarea gazelor de sist,,,,,,,ci doar de exploatarea vechilor zacaminte…….din Medias, Valea Prahovei si platforma continentala a Marii Negre,,,,,,,,,dupa tehnologiile conventionale, adica foraj de mare adancime……6 kilometri pana la 10 kilometri sub pamant…..tehnologii din anii 1960.

ValVerde 30-06-2013 - 19:10

Neacsule, cauta articolele Doamnei Angela Tocila…
Scrie despre cei ca tine, ca urbos, Tache, etc…

urbos 30-06-2013 - 19:45

Angela Tocila!!! Hahahaha! Putoare basista la EVZ. Dumnezeule! Aia scrie numai cretinisme, e normal sa fie citita doar de mica turma de bolnavi psihic basisti.
Cateva opere sparcaite de creierii putrezi ai basistei limbiste: „Cuirasatul Băsescu a părăsit portul”, „Interviu cu Cristi Danilet”(adica cu dementul pe care mii de judecatori l-au cerut afara din CSM; gunoaiele basiste nu au pic de bun simt, n-ar pleca nici morti din scaune), „Miscarea Schengen pe Facebook”(adunatura de naparci basiste, guita dupa Schengen, unde trebuia sa fim de vreo trei ani, dar la mintile acestor scursuri nu conteaza ca idolul lor dement a fost in tot timpul asta la putere) etc etc.
Omoara-te ma bolnavule, cu d-astea te prezinti ma starpitura? Hahahaha!

ValVerde 30-06-2013 - 21:01

Am citit-o.
Un fel de Tache mai slefuit. Am mai auzit refrenul si nu mai mai obosesc sa raspund.

Ceea ce vreau sa zic e ca d-na respectiva are dreptul la opiniile ei. Exact ca Tache sau ca mine.

As mai vrea sa spun ca Romania ar trebui sa-si scrie politica, toata politica, cu un singur tzel in vedere: ce e mai bun pentru ROMANIA.

Voi va bateti pe ce vrea SUA, pe ce vrea Germania, UE, etc.
Dar nu am auzit o idee concreta, atotcuprinzatoare si realista care sa raspunda clar: ce e mai bine pentru Romania si cum o facem realitate.

SUA stie ce e bine pentru ea. Daca astepati un „os acolo, de mila Mariei Sale” nu il veti capata si o sa continuati sa plingeti ca Pribeagul dupa Bechtel…

Intr-un scenariu Kafkian aproape ireal, va paruiti intern folosind SUA, sau Rusia, sau UE ca maciuci cu care sa va dati reciproc in cap.

Partide intregi isi scriu strategia bazata pe „ce-o sa zica EU”

Identitatea proprie nu inseamna paranoia nationalista si patriotarda. Exact pe dos: deschidere, dialog, toleranta, colaborare fara resentimente, fara complexe de inferioritate sau imfatuari gaunose, pentru ca numai asa ii va fi mai bine Romaniei.

Inca nu intelegeti difereta radicala intre „patriotism” si „nationalism”

Nu va place SUA? Foarte bine, ce propuneti?
Nu incercati sa o schibati pe ea. Schimbati-va voi si adaptati-va intelegind ca SUA va actiona intotdeauna in vederea satisfacerii propriilor interese. La fel ca Rusia..Germania si orice alt stat normal. Numai voi apelati la sentimentalisme ieftine crezind ca politica mondiala e un fel de gasca de cartier.
Cum vedeti voi Romania mai buna si mai frumoasa bazindu-va pe voi insiva?

Daca ai ceva de spus, spune, de injuraturi si de gasit vinovati in ograda vecinului am auzit destule.

Uite-te la Chevron si la gazele alea.

Aveti intrebari simple la care trebuie sa va raspundeti voua insieva:

1. Vrem gazele alea, sau nu le vrem ?

2. Daca le vrem, cum facem sa le aducem la suprafata cit mai eficient si cit mai profitabil pentru noi?

3. Decizia trebuie luata strict pe criterii tehnice si economice.

Unde vezi tu ca are ceva cu SUA???
Decizia nu trebuie luata sau influentata de Chevron, de Putin sau de Tache.

Daca o companie din USA se intimpla sa aiba cea mai buna solutie, e normal sa o folositi pe ea.
Dar intelegeti ca e o companie privata, ca nu reprezinta statul sau poporul american si ca negociati cu ei reprezentind: Guvernul Romaniei pe toti romanii si compania aia pe toti actionarii ei.
Care nu sint nici guvernul tarii de unde vine si nici macar actionari americani in totalitate.

Te-am ametit, degetel, nu e asa?
Nu e mult mai simplu, mai direct si mai pe intelesul tau sa spui JOS BASESCU ????

Europeanuul 01-07-2013 - 23:29

Hi ValVerde,

Eu am ajuns la concluzia finala ca se discuta totusi despre blana ursului din padure;) Eu am facut un research si nu am gasit nici un sist comercial locat la adincimea peste 3.000 metri (respectiv 3.500-4.000 metri?). Pe cealalta parte grosimea straturilor de sist din Romania (50-100 metri) nu indica depozite babane.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shale_gas_in_the_United_States

In USA majoritatea puturilor producatoare sint locate intre 800 si 1.200 metri adincime (cele mai adinci, putine la numar sint locate pina la 2.000 metri). Precum sti, forajele adinci (HTHP high temperature, high pressure) sint foarte costisitoare, in special cele directionate cu o sectiune orizontala mai lunga. Costurile pentru fiecare metru foraj acolo cresc „exponential” si trebuiesc platite cu cantitatea de gaz exploatata (1 metru linear de sist ar trebui sa produca gaze in valoare 3.000-4.000 de euro). Aici discutam despre gaz la presiune foarte slaba, inmagazinat si inchis in fisurile sistului (nu vorbim despre bule de petrol sau gaze cu presiune).

P.S.
Chevron si-a largit portfolio „estimated reserves” odata cu concesionarea perimetrului de exploatare.. Ei vor castiga in continuare bani odata cu inceperea lucrarilor de explorare (care se pot intinde pe o perioda de cativa ani). Cum Chevron nu are bani in buzunarul din spate va emite o clasa noua de actiuni sau un note, participating shares, etc (riscul va fi impartit intre investitori naivi ca UnUl, speculanti, equity funds etc). Parca vad ca in 2,3 ani va apare pe ticker un news de genul: rezultatele lucrarilor de explorare pe perimetrele din Romania ar putea fi ceva mai bune, dar totusi sint „promitatoare”.

ValVerde 01-07-2013 - 23:41

1. Despre costuri, spune-i si Pribeagului
2. Se pare ca-i suspectezi pe cei de la Chevron ca isi umfla in mod artificial portofelul de optiuni. Daca e adevarat, ceea ce nu cred, este bineinteles hedged cu proiecte care au sansa mare sa aduca bani, altfel le cade pretul pe share ceea ce il face pe CEO sa-si faca harakiri.
Daca era compania lui Vantu sau Becali, poate eram mai suspicios.
3. Toate temerile tale se elimina intr-un singur paragraf al contractului care trebuie sa le dea termene (de exemplu: 6 luni pina incepe perforatia dupa care incep penalitatile). O alta metoda e sa pui limita la exploatare. De exemplu: primiti rata asta preferentiala de return pe o perioada de zece ani. Dupa care it’s open season: se renegociaza pe piata libera si puteti sa participati si voi, daca vreti. Sa-i vezi ce zglobii devin si ori se pun pe perforat ori isi iau jucariile si pleaca.

Antibasistul 02-07-2013 - 17:27

Haril, postarea scrisa cu numele meu deasupra postarii tale e scrisa de un evreu, NU DE MINE!

PS. il bag in ma-sa pe cel ce-mi sterge postarea asta!.

Antibasistul 03-07-2013 - 01:03

Haril, postarea scrisa cu numele meu deasupra postarii mele e scrisa de un evreu, NU DE MINE! Antibasistul nu este postarea mea , eu semnez cu Antibasistul.

PS. il bag in ma-sa pe cel ce-mi sterge si postarea asta!.

Pribeagul 02-07-2013 - 23:28

Costurile sunt costuri si atit, daca sunt calculate corect si nu ascund fel de fel de nejustificate. Noi vorbeam de beneficiu. 5% este un beneficiu onest si aceptabil pentru orice capitalist de buna-credinta. Vinatorii de rente nejustificate sunt nemultumiti orice procent ar smulge.

ValVerde 03-07-2013 - 00:51

Greu la deal cu boii (neuronii) mici…
Mai Pribege, tu stii ce e aia „risc” si „costul riscului” ???

Iti explic eu, desi nu ma astept sa intelegi.

Chevron pune jos toti banii de explorare. Ca la curve, banii inainte.
Romania sta si asteapta cu paiul in gura ca sa vada ce iese.

Daca gasesc gaze explorabile, incepe productia. Daca nu, Chevron fluiera a paguba, isi ia fiarele si motoarele si pleaca. (Au facut-o deja in Polonia)

Romania nu risca nimic, Chevron risca totul.

De ce e doritor Chevron sa riste?
Nu pentru ca au participat la aceleasi cursuri de economie pentru impiedicati la intelegere pe care le-ai absolvit tu. Nici din misericordie americana pentru nefericitii romani.
O fac pentru ca daca gasesc gaze, isi scot pirleala prin cota mai ridicata de participare.

Romania cistiga daca gasesc gaze si ramin neutrii daca nu gasesc.

Te-ai intepenit pe 5%…iti place tie numarul asta…foarte bine, numarul respectiv nu il stabileste cineva ca tine, pe principii „morale” ci cruda, intransigenta si rece PIATA.

Pune-ti marfa la vinzare (zacamintele alea) si vezi cine da mai mult (in cazul asta cine ti le scoate pe bani mai putini)

Repet predictia mea: cu 9% margine de profit, vorbiti cu Huhu.

Desigur alta alternativa e sa ramineti cu ele sub pamint si sa-i platiti lui Putin cam de doua ori ce-i plateste Anglia. Ca-asa-i in tenis !!!

Pribeagul 03-07-2013 - 21:34

ValVerde,
oricit te-ai strofaca sa ne lamuresti ca nu-i asa,
economia unei tari si bunastarea unui popor nu este un joc tip alba-neagra!

Salut 03-07-2013 - 22:03

Iar o sa zici ca nu postezi decat cu doua nick-uri, „UnUL” si „un roman”. „Ancuta” si celelalte 10 nick-uri sunt doar asa, de pamplezir.

Pribeagul 03-07-2013 - 22:41

Ancuta, esti o scumpa. 🙂

Dac vei avea bunavointa sa acepti ca inital a fost unul, pe urma doua, si finalul a ramas necorectat este perfect.

Sunt sigur ca ai inteles, dar, cu toate acestea, iti transmit scuzele mele.

digital 30-06-2013 - 21:26

păi ăștia se informează numai de la băsiștii lor, d-aia au mințit zece ani un popor și după kior, nu va mai auzi nici dreq de ei,vor fi șterși și din istorie!
pe ultima sută se vor autoinjecta reciproc, până vor sfârși eutanasiați!

digital 30-06-2013 - 21:48

comentariul spre vitălău l-am trimis înainte să te bagi tu îcu gura în mătărângă, dar moderatorul mi-o modereaza, încă!

Antibasistul 01-07-2013 - 00:35

Evreii bolsevici au ucis 120 000 000 oameni in lumea comunista creata si impusa cu forța armelor de ei, la cifra morților de sus se adauga morții razboailor provocate, finațate se ei, NU SE STIE CIFRA EXACTA, se va afla, sti!!

Antibasistul 01-07-2013 - 09:56

Evreii bolsevici au ucis 120 000 000 oameni in lumea comunista creata si impusa cu forța armelor de ei, la cifra morților de sus se adauga morții razboailor provocate, inca de pe vremea dacilor, finațate de ei. Romanii erau sub ocupatie evreiasca si din ordinele rabinilor au instaurat Imperiul Roman care a provocat un miliard de morti- NU SE STIE CIFRA EXACTA, se va afla, sti!!

CONGO 01-07-2013 - 16:53

Nici postrarea aceasta nu este a mea, o scrie cavalerul de Rîbnița.
Ordin semnat de insusi domnul Mărăcuţă.
Si loc de casa cadou la Molochişul Mare.
Felicitari!

Antibasistul 01-07-2013 - 16:57

Acum este clar, cel care posteaza cu numele meu este evreul ValVerde, stiam eu dar am asteptat sa se dea de gol. Sa incetezi imediat si instantaneu sa mai postezi in numele meu, in mod contrar somatiei te voi da in judecata.

CONGO 01-07-2013 - 17:14

@ Antibasistul adevarat

Eu sper ca esti chiar Antibasistul ADEVATAT si nu cel cel care posteaza cu Antibasistul sau cu Congo. Eu deja ma gandesc sa imi modific postarile ca sa nu mai fie COPIATE FOARTE MISELESTE.

CONGO 01-07-2013 - 17:32

Nu se zice „bani” chiar asa direct, e mai bine „foşnitori” sau „piţule”.
Tu esti platit in ruble?

urbos 01-07-2013 - 18:11

Nu primeste bani, primeste niste flegme, injuraturi si amenintari. Acuma, fiecare cum poate, unii inghit, altii nu.

ValVerde 01-07-2013 - 18:55

Baaaaa, nu-l mai taiati pe Huhu ca nu-i ziaru’ vostru!

CONGO 01-07-2013 - 19:03

Cand s-a facutara Ziua Veche, atunci cand o aparura la bun inceput, am trimis $100 cu PayPal ca sa le fie inceputul de drum mai lin, sa aiba bani de un server cai cu chichirez.

Da vaz ca chestia cu PayPalu a disparut, pai cum sa-si rascumpere Antibasistu pacatele, de un parexemplu? Ziua tre sa jmekeresca un pic, sa bage un $5 dolaria acolo taxa de dezfrunzire, daca intepenesc ID-urile…..

haril 02-07-2013 - 16:53

anti-basistule,sa te faci ca o COBZA,daca minti? Asa sa-ti ajute al batran!

ValVerde 01-07-2013 - 00:49

@Huhu…vorbind de obsesii…

Antibasistul 01-07-2013 - 00:55

Dobi….le ValV. eu VORBESC DE ADEVAR, INFORMEAZA-TE IGNORANTULE!!!

OBSESIA ADEVARULUI e o mare onoare pentru orice om normal la cap!

carpa ciuhu 01-07-2013 - 09:58

Corect. Pentru orice om normal la cap.Corect.

neacsum 30-06-2013 - 19:13

Val Verde, cauta arhivele securitatii. Scrie despre cei ca tine.

ValVerde 30-06-2013 - 19:15

Da, la rubricile „dusmani ai socialismului” si „elemente antisociale”

ValVerde 30-06-2013 - 19:41

Ia te uita!
Il taie pe Neacsu, ideologul principal al ziaruli…
Neacsule, te lucreaza Seran !!!

neacsum 30-06-2013 - 19:42

Te alinti nebubnatico!

ValVerde 30-06-2013 - 19:44

Ce frumos si vibeaz erai in uniforma ta de dorobantz

salut 01-07-2013 - 07:49

Si Pacepa e ” dusman al socialismului” . Dupa ce s-a cocotat, calcand pe cadavre, pana a ajuns nr 2 in Securitate, a devenit brusc si pe neasteptate ” capitalist convins „. Cam in aceiasi perioda in care se finaliza o ancheta privind disparitia unor milioane de dolari dati pe mana lui Pacepa. Pura coincidenta, precum aceea cu hotul prins cu mana in buzunarul altuia. Apropos de hoti: mai modern toti si-au descoperit activitati anticomuniste: furau ca sa saboteze sistemul…din interior 😉 . Evident, cei actuali, pripasiti prin America, se exclud de la discutia asta.

ValVerde 30-06-2013 - 19:40

Pe linga asa barbati de seama !!!!
Chiar si pe Prefericitul Daniel il apuca bazdicul !

Antibasistul 01-07-2013 - 10:48

Dobi….le carpa ciuhu ,eu VORBESC DE ADEVAR, INFORMEAZA-TE IGNORANTULE!!!

OBSESIA ADEVARULUI e o mare onoare pentru orice om normal la cap!
ONOAREA SI INTELIGENTA SINT CALITATILE MELE DE BAZA sa sti de la mine ignorantule!! PTIUU..

Antibasistul 01-07-2013 - 16:53

Nici postarea urmatoare celei de mai sus nu e a mea.

CONGO 01-07-2013 - 16:54

Ba da!

pathfinder 01-07-2013 - 11:44

Domn’ Neacsu, articolul nu e rau dar sunt cateva observatii.
Citez:

„serviciile care îi şi îl raportau tot lui Băsescu, care în calitatea de simplu cetăţean beneficia de tehnica STS şi rapoartele serviciilor de informaţii”
1. De unde stii matale ca serviciile ii raportau tot lui Basescu? Ai sursa? Daca da, spune-o.
2. Basescu nu era „simplu cetatean”. Era presedinte suspendat de o gasca de hoti pe niste motive umoristice din punct de vedere legal.

„Antonescu, într-un moment de orgoliu răbufnit ca mămăliga nesupravegheată, are un puseu de orgoliu şi se ia de Barroso şi de Merkel, dar aşa timid, mai mult ca să vadă românii că este naţionalist, decât cei vizaţi că ar avea ceva cu ei.”
1. Numa’ romanii idiotizati de Haznaua 3 pot crede ca asta este nationalism.
Ca nu e.

„şi legea a fost schimbată cu câteva zile până la referendum, la ordinul lui Barroso”
1. Despre ce lege vorbim? Daca e aia propusa de USL esti in eroare. Asta e ca in bancurile alea de la radio Erevan. Nu a fost schimbata ci a fost abandonata.
2. Iar asta cu „la ordinul lui Barroso” e propaganda Haznalista din aia de 2 bani. Sursa musiu Neacsu? Sursa?

salut 01-07-2013 - 13:25

Scurt, in viteza, ptr. Pct 1.
Mai baiete, daca afara e intuneric, cel mai probabil e faptul ca e noapte. 99%. Exista si alte cauze posibile, 1% : eclipsa de soare, vecinul ti-a vopsit ferestrele, etc.
Esenta basismului e prostia crunta si agresiva, rea. Baza lui: derapajul mintal, schizofrenia si alte boli de aceasta natura ( vezi exemplul cu aia, ministreasa, care…isi dadea telefon). Metoda principala – inversarea realitatii: exceptia devine regula, majoritatea desfiintata, minoritatea ii ia locul, bunul simt e desuet, daca nu cumva chiar ilegal si condamnabil, nimicul devine prioritar, etc. Ceea ce faci tu aici: „de unde stii mata ca e ziua daca lumea pe strada poarta ochelari de soare…?”

urbos 01-07-2013 - 16:49

Scalambatule, daca v-ati informa ca oamenii si n-ati citi doar tampeniile basiste si pareri oarecare unde tot voi sa guitati dupa surse, ati sti.
Iar tu esti o imbecila care vorbeste despre ce n-are pic de habar.

pathfinder 02-07-2013 - 12:37

Bre.
Inteleg ca pregatirea ta intelectuala e aproape nula.
Dar poti progresa. Daca vrei.
Citeste postarea mea de mai jos si poate ai sa intelegi mai multe.

Retorica goala e buna doar la un pahar de ce vrei tu, dar nu inlocuieste sau „inverseaza” 🙂 realitatea.

Salut 02-07-2013 - 14:54

„pathfinder
02-07-2013 at 12:37
…Inteleg ca pregatirea ta intelectuala e aproape nula.
…”

1) Intelegi cat te duce capul.
====================
Despre metoda „inversarea realitatii”

2) U n alt exemplu de „inversare” – pur si simplu a realitatii se intampla ciar acum cu esecul Bechtel. Eses care ii apartine 100% lui Basescu, dar e intors de propaganda basista in carca lui Nastase, care e NIMENI de 10 ani.
3) metoda „Inversarea realitatii” este cea mai buna in cazul esecurilor de proportii; probata international si, pentru o perioada, singura de folosit. Dupa aceea nu masi conteaza, aricum, cei ce o folosesc sunt adeptii lui „dupa mine potopul”. Recent, s-a folosit de o agentie de PR evreiasca din New York platita pentru PR… pentru musulmanii din Bosnia. Masacrul unor civili a fost pus in carca sarbilor, desi fusese facut de musulmani. Ce a urmat se stie. Agentia respectiva a admis ca a mistificat realitatea (pentru prima data, la mai bine de un deceniu)…dar a spus ca „am avut o treaba de facut si am facut-o bine” Ca in urma acestei trebusoare „bine facute” au aparut state musulmane in Europa…cu toate consecintele viitoare… nu-i mai intereseaza pe adeptii lui „dupa mine, potopul!”.
4) aceiasi metoda se pregateste in laboratoare si pentru esecul Nabucco, o alta optiune dezastruoasa a lui Basescu pentru Romania. Sa fim bine intelesi: Romania a pierdut – DIRECT- cu aceasta ocazie undeva inntre 50 si 100 milioane de dolari. Nu mai departe de cateva saptamani inainte de anuntul oficial al mortii lui Nabucco, Romania organiza… tineti-va bine… o conferinta internationala pe tema viitorului maret al progaramului respectiv. Bani, papica a la Paris, cazare hoteluri de lux, fetite, metrese, etc. pentru o armata de nineni-in-drum pe banii contribuabilului roman. Desi, TOATE SEMNELE, de doi ani, anuntau sfarsitul lui Nabucco.
Ei bine, cand treaba va deveni publica cand ziaristii nostrii cu 10% viteza de gandire vor descoperi cele de mai sus, scandalul va fi directionat catre altii, PNL-PSD se pare; se vor gasi niste directorasi „acari Paun” si gata…Basescu va fi scos din culpa. Se va uita ca ani de zile a mancat „Nabucco” pe paine, vinovatii vor fi altii.

ValVerde 02-07-2013 - 15:25

” aceiasi metoda se pregateste in laboratoare si pentru esecul Nabucco, o alta optiune dezastruoasa a lui Basescu pentru Romania”

===

Imi rezerv dreptul de a ride si de a te chema rumegatoare imbecila dupa ce iti dau sansa sa explici propozitia asta. Deci tu consideri selectionarea coridorului prin Marea Adriatica in detrimentul lui Nabucco ca fiind „facatura” lui Basescu?

Cred ca e o eroare de exprimare din partea ta. Nici macar tu nu poti fi atit de idiot.

Si daca nu asta ai vrut sa spui, poate ne spui de ce Nabucco, care e evident a lui Basescu, a fost o solutie dezastroasa pentru Romania.

As fi interesat sa stiu care erau semnele alea, de acum vreo 2 ani, care aratau ca Nabucco e mort.
Tu, perspicace, le-ai detectat. Eu spun cinstit ca mie mi-au scapat.
Explica tu asa, cu cuvintele tale…poti sa si injuri daca vrei, separ eu datele concrete (daca oferi vreunele) de zgomotul de fond care iti biziie prin mesaje.

pathfinder 02-07-2013 - 15:50

Cu toate ca varza asta de postare nu merita raspuns, nici macar tu nu poti fi asa de idiot incat sa nu stii cine a semnat contractul cu Bechtel in 2004.
Nici macar tu…

neacsum 01-07-2013 - 16:07

Pathfinder
Cand o sa iti cada un bolovan in cap, o sa intrebi care e sursa? Sunt unii care nici cand le cade in cap nu vad si nu cred ca i-a lovit, vor dovezi.Basescu era legal , constituitional si cum vrei dumneata, un simplu cetatean care nu avea nici un fel de atributiuni , sarcici sau drepturi oficiale pe timpul suspendarii, deci nici dreptul de a beneficia de tehnica STS pe care a avut-o pe timpul campaniei pentru referendum. Sau probabil ca nu stii nimic despre asta. Nici modul in care a cerut cetatenilor ba sa articipe la referendum, ba sa nu participe, dupa cum batea vantul. Mai oameneni buni, daca voi sunteti orbi, nu mai incercati sa ii orbiti si pe altii, stati acolo si rumegati-va adevarul asa cum vva convine, nu incercati sa negati realitatea.

ValVerde 01-07-2013 - 21:05

Nu mai neacsum, dar daca stii ca exista un bolovan gata sa cada, nu e frumos si crestineste sa dai sursa?
Ca sa stie lumea unde vezi tu bolovani, care este acceleratia gravitationala in punctul de impact si care sint dimensiunile bolovanului.

Pe urma, bineinteles intervine si caliatea capului.
Pe unu’ ca Huhu poti sa-i dai cu excavatoru dupa ceafa si tot nu-l faci sa taca.
Unuia ca urbos i-ar prinde bine un excavator in trompeta, ca sa aiba si el, in sfirsit, motive juste sa injure de copii.

pathfinder 02-07-2013 - 12:30

Domn’ Neacsu.
Tot nu m-ai lamurit.

Probabil o fi deformatie profesionala din partea mea.
Sa ma explic: cand fac review la un articol stiintific, cum vad niste afirmatii care nu par in regula si nu sunt la referinte, cer explicatii (sau sursa). Inteleg ca articolul asta nu e stiintific, dar:

1. Apropo de tehnica STS: trebuie sa existe o hartie care sa dovedeasca ca Basescu a avut-o la dispozitie. Ai hartia aia sau orice copie in orice format la dispozitie? Poti sa dai sursa (link-ul) catre respectiva copie digitala sau nu?
Oricum, asa cum am afirmat mai sus, chiar daca a avut tehnica STS la dispozitie, mie mi se pare in regula. Una e sa fii suspendat, alta e sa fii demis.

2. Nu inteleg ce are „modul in care a cerut cetatenilor ba sa articipe la referendum, ba sa nu participe” cu postarea mea…

3. Asta cu „oamenii orbi” si „negarea realitatii” e tare rau de tot.
Care realitate? Aia de la Haznaua3 sau care?
Ca nu mai inteleg.

Parerea mea e ca realitatea a aia care poate fi dovedita cu acte/surse.
Matale nu ai oferit nici unele. Doar retorica…

Deci cum stam cu „oamenii orbi” si „negarea realitatii” ???
Cu realitatea in general?

Antibasistul 02-07-2013 - 14:09

Tu si basistii tai sinteți orbi, nu vedeți adevarul ca Basescu-i dictator lipsit de scrupule si oamenii lui din PDL au furat de au stins!

pathfinder 02-07-2013 - 14:56

Asta cu Basescu dictator e gluma proasta. Ca si tine.
Ca sa intelegi mai bine vezi Ceausescu, Putin, Lukashenko si multi, multi altii.
Daca era asa de dictator dispareai de pe fata pamantului in maxim 1 saptamana dupa prima postare. Nu ca ar fi vreo pierdere…

Asta cu „oamenii lui din PDL au furat de au stins” e general valabila. Nu te contrazic. Toata „clasa politica” romaneasca a furat de a stins. Da tu-i vezi numai pe unii.
Apropo de orbi…

Antibasistul 02-07-2013 - 16:59

Numai cretinii nu vad ADEVARUL ca Basescu-i DICTATOR!!!!!

ValVerde 01-07-2013 - 20:45

Erau scarnaviile basiste?
Eu credeam ca-i Batca.
Pe mine m-a taiat cel mai mult, da’ in cazul meu era Neacsu.

digital 01-07-2013 - 20:47

ce ți-a tăiat ție mă, nu vezi ditamai cârnatu pe pagină?!
acu mai ești și kior?!
victimizatule!

ValVerde 01-07-2013 - 20:49

Intreaba-i si tu pe aia care stiu sa citeasca…

CONGO 01-07-2013 - 21:11

ia te uita, prietenu digital!
sa-ti aduc un pic calu meu sa-ti dea tarcoale?

ValVerde 01-07-2013 - 22:11

Da’ adu-i si pe boul ala politicos, ca armasarul tau are inclinatii popo si ii place sa se dea la alte specii.

Incalzeste-l bine sa-l destinda pe degetel si sa-l faca sa doarma adinc !

ValVerde 01-07-2013 - 22:22

Esti un mincinos ordinar!
Domnul Presedinte a lovit cu pumnul in matu’ gros, nu in plex si cu picioru’ a dat la ureche, (desi ca sa fim cinstiti ochise gura).

Exageratule !!!

CONGO 01-07-2013 - 22:31

eu tin cu urbos, asa ca vezi….

tomi 02-07-2013 - 12:05

Constat cu profunda ingrijorare disparitia toala de pe forum al scumpilor mei sustinatori si admiratori, amici fideli si devotati ai evreilor, caractere corecte ce combat cu asprime antisemitismul, ca urbos, digital, ereticul, antiureche, tache, salut. Viteji ai vitejilor, luptatori neinfricati ai eticii umane si ai coexistentei pasnice intre natiuni, NE LIPSITI ENORM. Este ridicol ca am ramas pe forum sa discutam intre noi, CONGO, ValVerde, Europeanuul,
Jan Dinu, si eu Tomi. Pai asa nu merge, fratilor, fara perlele lui Antibashina am ajuns sa ne plictisim.
SPER DIN TOT SUFLETUL CA DISPARITIA „TRUPEI VESELE” micii legionari, NU ARE NICI O LEGATURA CU REVOLUTIA ANTIISLAMICA DIN EGIPT CARE VA ELIMINA ISLAMUL NU NUMAI ACOLO, ACUM DEABIA INCEPE PRIMAVARA ARABA, CEA CARE VA ELIMINA ISLAMUL CA PE O BOALA CACEROASA DIN INSASI TRUPUL BOLNAV AL LUMII ARABE.
Baieti, fuga la invatat meserii noi, ati pierdut finantele islamistilor, antisemitismul nu mai este afacere, cautati-va alti stapini.

Salut 02-07-2013 - 16:55

Iata ce spuneam in postarea mea despre basism

„…Metoda principala – inversarea realitatii: exceptia devine regula, majoritatea desfiintata, minoritatea ii ia locul, bunul simt e desuet, daca nu cumva chiar ilegal si condamnabil, nimicul devine prioritar, etc…”

========================

In mai putin de cinci postari, basistii de serviciu (ca sa fiu strict corect, basista de serviciu, care emite cu doua nick-uri, pathfinder si ValVerde) au confirmat metoda de intoxicare:
============
Despre cazul Bechtel:

Realitatea, pe scurt:
-Contractul INITIAL semnat de Nastase.
-Absolut tot ce a urmat, respectiv „renegocierea”, „derularea”, „” controlul lucrarilor, „plati facute”, etc – TIMP DE APROAPE 10 ANI ! – sub administratiile si CONTROLUL DIRECT al lui Basescu, care, nu se stie pentru ce motiv s-a implicat direct si nemijlocit in chestia asta. Rezultat final; performanta basista: Romania pierde mai bine de un miliard de dolari.

Basismul:
Conform basistilor, cine-i vinovat? Pai…Nastase (adica un nimeni in toti cei aproape 10 ani de derulare), ca doar el a semnat contractul initial.
===============
Las romanii sa stabileasca cine are dreptate, eu sau basistii. Nu pentru mine, ci pentru urmatoarele actiuni ale basistilor; poate unele pot fi prevenite inainte sa li se jupoaie romanilor a nu stiu cata piele. Ca actiuni importante de spoliere viitoare se pregatesc: ROSIA MONTANA si GAZELE DE SIST. Pot fi prevenite. Vor romanii?

Salut 02-07-2013 - 17:03

Nu inteleg din ce motiv, sau pe ce criterii postarea a ajuns aici, in mijlocul altor postari care spun nimic. Ma rog, asa o fi….site-ul, e ca ploaia, nu pate cadea decat de sus in jos 😉

ValVerde 02-07-2013 - 17:17

Ti s-a urcat clorofila la cap.
Rumega mai incet !

Te-am intrebat cum justifici comentariile tale despre Nabucco.
Uite postarea mai sus? Iti mai explic odata?

Diaree verbala pe teme generale e doar atit: diaree.
Ceva concret despre acuzatiile pe care le aduci, ai sau te doare burtica?

Salut 02-07-2013 - 17:05

„haril
02-07-2013 at 16:53

anti-basistule,sa te faci ca o COBZA,daca minti? Asa sa-ti ajute al batran!”

=============

E multi dom’le, E multi ! Si se trezesc vorbind.

Antibasistul 02-07-2013 - 17:08

JI DANII AU POSTAT CU NUMELE MEU CITEVA POSTRAI DEASUPRA ca sa ma DISCREDITEZE!

Salut 02-07-2013 - 17:33

@ Marin

„P.S. Până acuma am avut un preşedinte transformat în guvernator. Din 2014 vom avea un guvernator transformat în preşedinte. Regulile vor fi aceleaşi, nu vă speriaţi.” (neacsum)

=================

NU, Marine. Va fi MULT MAI RAU ! Mai greu a fost sa se creeze precedentele (Basescu, CCR, UE) etc. Dupa aceea nu e decat o chestiune de aplicare; raul e deja acolo.

PS: Peste cativa ani, alti dobitoci de serviciu pe la carul puterii imi vor spune „…cum justifici comentariile tale….”

ValVerde 02-07-2013 - 17:43

Boule Salut,

” Peste cativa ani, alti dobitoci de serviciu pe la carul puterii imi vor spune “…cum justifici comentariile tale….”

Astea sint predictii. Se pot indeplini, sau nu.

Eu iti mai dau o sansa sa explici comentariile tale asupra unor fapte concrete, incheiate si stiute (ex Nabucco)
Dupa aia, asa cum am promis o sa te numesc „rumegatoare imbecila”

(Daca stau sa ma gindesc bine, nici macar nu e o ofensa…este purul adevar)

ValVerde 03-07-2013 - 22:19

Pribeagul
03-07-2013 at 21:34 ValVerde,
oricit te-ai strofaca sa ne lamuresti ca nu-i asa,
economia unei tari si bunastarea unui popor nu este un joc tip alba-neagra!

===

Ai dreptate, imi pierd timpul degeaba…
Tinguieli Fericite !

Pribeagul 03-07-2013 - 23:29

Dragul meu,
nu piezi vremea. Dialogul ne face sa vedem cum gindim.

Te asigur ca am inteles perfect ce sustii.

Dar, motivat, nu pot sa fiu de acord cu sustinerile tale.

Judeacta ta are la baza o eroare grosolana.

Sa despicam firul in 4…. 🙂

Tu zici ca:
1. Exploraraea o fac gratis, ca asa vor ei, isi asuma un risc; iese foarte bine, nu iese, asta-i.
2. “Daca gasesc ceva, ei impun cotele de productie si iau grosul.”
Eu zic ca:

1. Ambele parti convin sa se faca explorarea.
2. Nu iese, paguba o suporta exploratorul, ca asa vrea el, nu ca asa vreau eu. Eu daca simt ca iese ceva, as fi de acord sa suport jumatate din cheltuieli. In schimb Guvernul nu vrea, ca n-are bani, trebuie sa-i dea lui Udrea si celorlalti de teapa ei, care au coborit in politica din Mercedes.
3. Daca iese, se calculeaza costurile explorari, se trec in costurile exploatarii, exploatatorul 🙂 ia 5% din beneficiu, restul il ia statul roman, care didtribuie cistigurile rezultate din diminuarea bogatiilor tarii poporului, ca el trebuie sa fie beneficiarul acestor bogatii si nu Udrea cu alti nenorociti asemenea ei.

Daca se face cum zic eu, chiar daca bogatiile tarii se vor epuiza, de ele va beneficia in primul rind poporul roman.

Daca se face cum zici tu, vom continua sa doinim:
„ Munctii nostri aur poarta,
Noi cersim din poarta-n poarta.”

Ca urmare se desprinde concluzia logica: Decit saraci si jefuiti de bogatiile tari, mai bine inca saraci cu bogatiile in tara.

Adica, inca saraci cu bogatiiile in tara, mai este o speranta pentru acest minunat popor.

Sper ca din toata expunerea mea, sa nu reiasa concluzia ca rezultatul este un ca ca. 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult