Acasa Opinii Lui Victor Roncea, cu intelegere

Lui Victor Roncea, cu intelegere

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

Draga vere,

Am citit pe blogul tau ca-mi urezi numai de bine, ceea ce-ti doresc si tie! Carevasazica, dupa mintea ta, eu si Anca am distrus ziarul ZIUA. Cand, vere? Daca nu ma insala memoria tu ai fost dat afara de Mihai Palsu hat tocmai toamna trecuta. Pana la incidentul respectiv e limpede ca ZIUA mergea ceas. Era un ziar icoana in cui sa-l pui, la inchinat! Zici ca eu si Anca am dus ZIUA, evident dupa ce ai plecat matale, pe linia anti-Basescu, de unde i s-a si tras. Fie-i tarana usoara!

 

 Draga vere,

Arata-mi si mie un singur articol semnat de mine sau de Anca in care il injuram, asa de-ai dracu, pe Basescu. In cazul meu e imposibil, ca nu prea am semnat ani de zile, in vreme ce tu nu mai pridideai sa te dedici cauzei de citeva ori pe zi. Ghici de ce nu m-a dat talentul afara din casa atata amar de vreme? Anca a mai iscalit, dar deloc anti-Basescu. Ce rost avea cand Nasu, pe care nu am auzit sa-l bestelesti pana sa pleci, varsa, har Domnului, tone de zoaie in capul fostului sau amic?

Cat priveste salariu meu cu n cifre si conturile din banca ti le donez vere, dar, fii atent aici, cu activul si pasivul. Daca esti de acord, sper ca nu m-ai sters si din agenda telefonica atunci cand m-ai scos din inima ta si din randul gazetarilor. Da-mi un bip si afacerea e ca si facuta. Daca nu vrei sa te imbogatesti pe persoana fizica, iti fac donatia direct pe Civic Media. Cu inima curata, ca vocea mi-ai verificat-o deja la CNSAS.

Victore,

Apropo de Civic Media, ai auzit pana la etatea la care ai ajuns de conflict de interese? Aaaa, sa nu uit, cand eu refuzam sa mazgalesc chiar si hartia de ziar, tu spoiai cu graffiti atelierele artistilor, bineinteles tot din spirit civic. Nu-ti placea tie arta lor si cu asta basta, iti exercitai pe saracele geamuri curajul moralizator. Tine-o tot asa, patria recunoscatoare!

Zici ca bietii jurnalisti sufereau ca nu-si puteau face meseria si eu eram imun la patimile lor. Stiu ca tii legatura cu multi dintre ei, asa ca fa bine si da-mi un nume ca sa ma duc sa-i cer iertare. Pe bune! S-ar putea sa afli, fara stupoare ca ma cunosti, ca la multi le-am recomandat, culmea, sa fie mai temperati cand primeau comenzi. Iacata ca m-ai adus in stare sa ma si autodenunt.

Verishcane,

Cu ceilalti fondatori de la ziuaveche.ro te-ai consultat inainte sa dai verdictul ca proiectul lor s-a imputit deja? Suna-i! Posibil sa-ti fie recunoscatori ca esti alaturi de ei, in aceste clipe grele. Daca eu si Anca cream in jurul nostru, ca sa te citez, „putrefactie pestilentiala” de ce nu ne-o spun? Doar nu esti asa de nebun sa crezi ca se tem ca le desfac contractele de munca? Oare, dupa distinsa ta parerere, olecuta de meserie mai stim, noi, cei doi, care am dus ZIUA, pe calea pierzaniei anti-Basescu?

 

Daca suferi asa tare dupa brandul ZIUA, vino incoa pe Sarindar, Palatul Universul, etaj 4 si fa tu cu ceilalti colegi de aici Ziua Noua! Poti veni si cu cei cu care realizai interviurile pe care, daca le amanam o zi de la publicare, te duceai la Mihai si ma parai ca te cenzurez. Asa, pentru securitate.

Deocamdata atat, vere!

 

Cu drag,

Fefe

 

P.S. Cum e cunoscut ca ai surse de surse in randul jurnalistilor care au ramas pana in ultimul ceas la ZIUA, ia zi: eu si Anca cu cine am votat. Majoritatea stie, doar tu vad ca ai ramas in urma!

 

Aici puteti vedea acuzatiile lui Victor Roncea pe blogul sau personal

0 comentariu

urbos 06-08-2010 - 15:52

Sa-i fie ultima aniversare si sa crape si imputita asta odata cu ta-su.

max 07-08-2010 - 16:54

Multa sanatate,viata indelungata si fericire alaturi de tatal tau

Parpanghel 07-08-2010 - 18:06

Pe VREMURI BUNE ne-a calauzit CAPITANU. VESNICA RECUNOSTINTA IUBIT CONDUCATOR.

oblioo 08-08-2010 - 06:38
oblioo 08-08-2010 - 06:54

Tin minte ca un rus a dezertat la americani, dar l-au prins, la inceputul anilor 60…L-au prajit, la propriu, in ulei de motor !!! Filmul cu prajeala este pus tuturor studentilor KGB. CA SA STIE CE INSEAMNA TRADAREA !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vz9nHvmdAb4&feature=related

oblioo 08-08-2010 - 07:23

Distruge-l pe Diavol in Romania !!!!! Razbuna-i pe Fratii nostri !!!!! Fie-le taran usoara !!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult