Acasa Opinii Meleşcanu a ieşit sau a intrat sub acoperire?

Meleşcanu a ieşit sau a intrat sub acoperire?

scris de Marin Neacșu
141 afisari

Supărare mare în PNL. Domnul Meleşcanu a acceptat ciolanul oferit de persoana extraordinară de la Cotroceni. Scopul a fost atins, Meleşcanu a trădat, maurul poate să moară. Din acest moment , nu mai contează dacă Meleşcanu va fi sau nu numit.  Meleşcanu a ieşit de sub acoperire.

Marin NeacsuToate posturile TV discută acum evenimentul, unii se miră, alţii fierb, unii se bucură, alţii sunt trişti. Unii se întreabă de ce a acceptat Meleşcanu, alţii de ce nu a informat totuşi PNL despre intenţiile sale şi i-a pus în această situaţie.

Ei bine , hai să vedem care e situaţia la rece , logic, fără patimă

  1. Blaga îl anunţă pe Meleşcanu ca preferatul lui Băsescu pentru funcţia de şef al SIE. Lovitură de ciocan (conform declaraţiilor) pentru conducerea PNL. Se pare că domnul Antonescu nu era la curent cu discuţiile purtate între Băsescu şi Meleşcanu.
  2. Meleşcanu acceptă nominalizarea şi îşi anunţă autosuspendarea din partid.
  3. Crin Antonescu anunţă imediat că domnul Meleşcanu va fi exclus din partid.

Bun. Acum să vedem care sunt problemele.

La punctul 1 lumea discută modul în care a fost anunţată nominalizarea şi îl găsesc vinovat pe Meleşcanu că nu l-a înştiinţat pe Antonescu, sau mă rog, partidul, cu privire la discuţii. Majoritatea comentatorilor îi reproşează lui Meleşcanu doar atât. Problema acceptării ciolanului este tratată cu înţelegere de către oamenii politici şi analişti, că doar suntem în România şi nimeni nu se miră sau nu găseşte ceva anormal în acceptarea unui ciolan indiferent de unde ar veni. Ba unii chiar susţin că este explicabil, Meleşcanu este la sfârşit de carieră şi este normal să vrea sa o încheie şi el en fanfare. De parcă funcţia de  ministru de externe era o ruşine, iar acceptarea unui ciolan şi trecerea în tabăra inamicului este un mod de a ieşi onorabil din viaţa politică. De parcă vine sfârşitul lumii şi îl prinde pe Meleşcanu fără funcţie în stat. Gogoşi. Dacă Antonescu ştia sau nu asta, ştie numai el şi Meleşcanu. Conform declaraţiilor, se pare că nu ştia.

La punctul 2, se va discuta pe tema atragerii lui Meleşcanu în barca Cotroceană. Se pune întrebarea  dacă este ceva de moment, tentaţia ciolanului, sau Meleşcanu este de mai mult timp sub timona lui Băsescu şi acum s-a folosit momentul sau acum a fost convins să iasă la suprafaţă? Deci una din întrebări este dacă a fost conservă sau este o racolare de conjunctură. Daca a fost conservă, se pune întrebarea de când. Dacă este ceva de moment, se pune întrebarea de ce.

Să fi fost tentat cu ciolanul pe fondul supărării că partidul nu i-a dat voie să concureze la Consiliul Judeţean Prahova ? Mi se pare subţire, nu ţine, pentru că oricum avea propusă funcţia de ministru de externe într-un guvern USL. Vor fi voci care vor spune că a preferat vrabia din mână în locul ciorii de pe gard, dar dacă ne gândim că în mod cert vrabia din mână nu va ţine mai mult de un an, mi se pare aiurea şi nu cred că diplomatul Meleşcanu este atât de lipsit de judecată. Deci  nu cred că l-a atras ciolanul. Atunci ce putea fi? Să dorească atât de mult să aibă această funcţie indiferent cât timp ? De ce ? Pentru a-şi şterge urmele tuturor activităţilor diplomatice încă de pe vremea când era tinerel diplomat din 1966? Ar fi posibil, dacă luăm în calcul amestecul sau activitatea sa în investigarea cazului Marin Ceauşescu, asasinat la Viena.

Să fi fost şantajat tocmai cu datele privind cazul expus mai sus ? Foarte probabil. Adevărul nu îl va recunoaşte nimeni din cei ce îl ştiu, decât poate pe patul de moarte.

La punctul trei, cel legat de excluderea lui Meleşcanu şi  ieşirea acestuia de sub acoperire, sau cu alte cuvinte reactivarea sa ca om al lui Băsescu, şi aici sunt de discutat două aspecte.

Cert este faptul că Meleşcanu nu mai putea fi membru de partid atâta timp cât a acceptat nominalizarea. Nu îi dă voie legea. Deci excluderea sa din partid sau plecarea din partid, indiferent sub ce formă, era necesară, iar Antonescu prin excludere nu a făcut altceva decât să îi dea undă verde la SIE. Cu sau fără excludere, plecarea lui Meleşcanu din partid era obligatorie, deci declaraţia lui Antonescu privind excluderea este fie o răbufnire de orgoliu inutilă, fie verde la semafor, fie .. un joc mai subtil, prin care Meleşcanu este plantat, lăsându-l pe Băsescu să creadă că el e cel ce a câştigat. Nici asta nu este exclus. Este adevărat că odată cu plecarea lui Meleşcanu la SIE, PNL pierde un senator, un vot important şi chiar pe şeful comisiei pentru apărare. Dacă Meleşcanu este de partea lui Băsescu, situaţia este gravă, mai ales că nu e singurul caz. Să nu uităm că şi fostul şef al SIE, este tot un fost membru PNL, şi atunci ori Băsescu are o slăbiciune pentru  PNL-işti, ori urmăreşte cu dârzenie PNL şi îl slăbeşte prin toate mijloacele. Şi atenţie, jocul e abia la început. Domnule Antonescu, atenţie la coloana a 5-a. Mai ales că actualul prim ministru a cam trecut conform unor sondaje, pe locul 1 în preferinţele românilor. Sunt probleme mari în PNL, se pare că Antonescu nu îşi cunoaşte oamenii, se îmbată cu apă rece şi iată că unul din cei pe care conta într-un viitor guvern, îl lasă cu ochii în ploaie. Cine urmează?

Acum, ca o concluzie, observăm că Băsescu are stil şi are atuuri cu care determină oamenii să sară din barca USL. Iată că într-un interval destul de scurt, USL pierde şefia Senatului şi acum şi a comisiei de Apărare din Senat. Dacă adăugăm şi divergenţele din cadrul USL, se prevăd lucruri interesante până la alegeri, indiferent când vor avea loc.

Interesant este că, odată cu plecarea lui Meleşcanu din Senat, se micşorează numărul necesar pentru cvorumul din Senat, de la 68, la 67, adică exact atât cât are acum puterea. Deci.. greva parlamentarilor USL devine inutilă. Are stil marinarul.

Ca un supliment, adaug declaraţiile a doi dintre liderii UDMR. Unul dintre ei, preşedinte de partid, Kelemen Hunor  spune–pentru cine are timp să creadă – că UDMR iese de la Guvernare dacă nu li se respectă cererile. Celălalt, cel mai echilibrat şi mai realist politician pe care îl are România la ora actuală, Frundo Gyorgy, spune pentru PDL şi toţi cei interesaţi că UDMR a pierdut ocazia să iasă de la guvernare. Asta e politica românească.

94 comentarii

milosul 28-02-2012 - 14:20

Acum, ca o concluzie, observăm că Băsescu are stil şi are atuuri cu care determină oamenii să sară din barca USL. Iată că într-un interval destul de scurt, USL pierde şefia Senatului şi acum şi a comisiei de Apărare din Senat. Dacă adăugăm şi divergenţele din cadrul USL, se prevăd lucruri interesante până la alegeri, indiferent când vor avea loc.

BAI JEGULE, PUPINCURIST ORDINAR, iar ne plictisesti cu ineptiile tale? Ce ai facut inainte de ,89? Chiar atat de nesimtit esti? Lasa-ne bai, comunistule cu opiniile tale pupincuriste. Hai sictir, jigodie ordinara!!!!!!!

milosul 28-02-2012 - 14:30

, observăm că Băsescu are stil şi are atuuri cu care determină oamenii să sară din barca USL.

Bai jegule, spune-ne si noua, care sunt atuurile idolului tau? Dosare? Securisti sub acoperire, in toate institutiile statului? Pupincuristi? Oameni fara principii? Lasi si tradatori? Tu din care categorie faci parte, NEACSULE?

suspiciosu' 28-02-2012 - 15:17

Acest tip de scursuri, precum Neacsu, ne-au adus la conducerea tarii un scelerat. Aceste scursuri trebuie loviti din toate partille, fara nocio retinere. Aceste scursuri, tip Neacsu, fac parte din grupul celor care fac parte din sistem, cei care au sugrumat, sugruma si vor sa aduca acest popor la tacere, la pieire. Un om de valoare, nu lauda puterea, niciodata, ba din contra, este cu mintea treaza, vigilent pentru a prantampina orice derapaj de la regulile democratiei. Ori, ce fac aceste scursuri? ACESTIA LAUDA ORICE ACTIUNE ANTIDEMOCRATICA, FACUTA DE IDOLUL LOR.ACESTIA SUNT IUBITORI DE DICTATURA, DE TIRANIE…………!!!!!!!!!

Ciu Huhu 28-02-2012 - 17:10

Aveti dreptate sa criticati, dar nu jigniti, daca ma-tzi jigni pe mine in halul asta as fi in stare sa va sfisii, nici voua nu va place sa fiti jigniti!
CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE! POTI CRITICA FOARTE DUR ORICIND, FARA SA JIGNESTI PARTENERUL DE DIALOG!

PS. Io-s antidictator antibasist inrait, critic foarte dur, ma abtin cit pot de la jigniri.

Ciu Huhu 28-02-2012 - 18:45

PS. Nu jignii pe cel din fata ta, forumist sau in acest caz autorul, spune-i in fata dur ce ai de spus, dar atit.

Daca nu te poti abtine si trebuie sa jignesti, jigneste politicienii, artistii…
si persoane care nu-s aici pe forum, fa ce vrei, eu zic ca am dreptate.

tomi 29-02-2012 - 00:31

ciu ciu nebunu – s-a sculat mindria in paduchiosu,auzi tu se pune si sfisie oamenii care-l jignesc,pai cine te crezi tu riiosule?

Ciu Huhu 29-02-2012 - 04:57

Cititorule, Tomi e un ji dan terorist pe Net are rolul sa improaste Netul cu laturi facind si diversiune!

franc 28-02-2012 - 15:43

Crin nu are nimic cu liberalismul
Romania nu este tara lui
nu merita bagat in seama
el vrea puterea in stat
atit
de ce nu intelegeti?

curiosu' 28-02-2012 - 15:58

Mintea ta nu face mai mult decat un franc. Te pomenesti ca idolul tau, basescu, nu vrea puterea. El vrea binele poporului, asa-i? Fugi bai dobitocule de aici.

franc 28-02-2012 - 16:04

BASESCU ESTE PRESEDINTELE TARII.
DOBITOACA DE MATA NU TE-A INVATAT SA RESPECTI INSTITUTIILE TARII.?
IL MULGEA PE TACTAU IN LOC SA SE OCUPE DE EDUCATIA TA?
(MA OBLIGI SA MA EXPRIM ASA.)

curiosu' 28-02-2012 - 16:10

Basescu, nu este presedintele tarii, bai dobi, el este presedintele pdl, as-i? Ai auzit de flota romaniei? Poti sa- mi spui unde a disparut? Ai auzit de casa din MIHAILEANU? Ai auzit de vanzari anterioare? Ai auzit de tiganca imputita sau gaozar? Ai auzit de incalcarile de Constitutie? Ai auzit de securitate? Pai, vezi mai gaozarule pe cine pupi tu in cur? Esti o javra ordinara!!!!!!!!!!!

franc 28-02-2012 - 16:14

Te-am provocat.
Incepi sa vomiti.
Esti otravit.
Lingi curul lui FELIX.
he he he

urbos 28-02-2012 - 16:44

Cine e felix bai cacatel?
Voiculescu? Ala care nu e presedintele tarii, nu e ministru, nu e la putere si are un partid de 2%?
De asta va impiedicati voi ba putori basiste? Si sa nu cimva sa zici ca e securist ma scarnavie iesita din curul Canaliei Securiste de la Cotroceni, ca nu-i frumos.

FRANC 28-02-2012 - 16:11

De cine iti este frica Curiosule.?
De oameni inteligenti?

Ciu Huhu 28-02-2012 - 16:40

Sictir sluga ordinara a dictatorului Basescu!

curiosu' 28-02-2012 - 16:40

Ador oamenii inteligenti, dar urasc oamenii prosti si imbecili, asa cum esti tu.

digital 28-02-2012 - 16:55

băi,kk-t pedalac,du-te-n m,mă-ti-i de jegos travestit….pune-ți p**ă,apoi mai vorbim….

franc 28-02-2012 - 15:53

Lasa-ti toate comentariile, nu doar cele favorabile lui Crin.
Crin nu este o victima.

Ciu Huhu 28-02-2012 - 16:46

Slugoiule basist-pedelist, Melescanu a fost cirtita in PNL, a dictatorului Basescu, a tradat tocmai pentru ca-i un om de nimic, un fripturist lipsit de caracter si scrupule, un traseist, a fost pina acum in patru partide, pe toate le-a tradat!

remi 29-02-2012 - 11:26

Cretinule,incercarea de comasare a alegerilor i-ti spune ceva?Faptul ca si-a dat singur casa cind era primar ,salvarea lui Popoviciu de la puscarie cind a aflat ca i-a vindut casa lui fi-sa,ca a condus masina dupa ce a baut alcool cu jiji,ca a zis ca Ro e o tara de mina a 2-a,ca minte cu nerusinare(ex:a zis ca daca-l suspenda Parlamentul i-si da demisia in 5 min.,a zis ca 90 % din romani asculta manele,etc…) i-ti spune ceva?Asta cu Melescanu e mizilic,ca acest specimen a fost pina acum i 5(cinci !!!) partide.Daca nu stai,PCR.FSN.PDSR.APR,PNL.La mai multe ca asta inseaman ca e consecvent in ideile si idealurile sale.Si e un bun slujitor al poporului roman….Iar interesul nationmal e primordial in fata interesului personal…
Bashinica va sfirsi rau,cit e el de dictator si sef al seviciilor….Nu toti politicienii pot fi santajati…

Den Siao Pin 28-02-2012 - 16:11

De ce vorbiti asa de urat Domnilor ascunsi sub Pseudonime frumoase? Presedintele a mai facut mutari cu oameni valorosi – ia amintiti-va ca George Maior era PSD ist, Ungureanu PNL ist acum Melescanu. Serviciile secrete au nevoie sa fie conduse de oameni cu scaun la cap. Iar Melescanu pe langa faptul ca are scaun la cap, are experienta, a mai servit serviciile secrete ale Romaniei – atentie nu ale lui Ceausescu,Ilisecu,Nea Milica sau nea Base! Bravo sincer Domnuluui Presedinte Basescu. Face manevrele pe care le poate face. Si le face bine, ne convine sau nu…Si mai este ceva oricat ati fi de…furiosi, aveti tot timpul ca buni crestini sa va calmati si sa purtam un dialog civilizat…Ce ziceti? Domnu’ Milosu de ce nu ai deveni Domnul”Politicosu”?

franc 28-02-2012 - 16:18

Ddomnul Milosul este produsul Antenelor.
Otravit pina in virful unghiilor.
Scuzati-ma!
Numai provocindu-l si-a dat arama pe fata.

Ciu Huhu 28-02-2012 - 16:34

Voi doi sinteti produsul securistilor-comunistilor dictatorului Basescu!

milosu" 28-02-2012 - 16:51

Pt ca sunt oameni usori la minte, care pot fi manipulati, asa cum est tu/

Ciu Huhu 28-02-2012 - 16:30

Apropo UDMR, am auzit demonstrantii din piete strigind ”UDMR mare curva e, UDMR mare curva e, UDMR mare curva e!”

ion 28-02-2012 - 17:40

E corect ca un liberal la varsta de 71 de ani sa tradeze partidul pentru o functie ? A fost totusi ministru.Sotia lui se intoarce in mormant.Un om fara
caracter. O sa spuna ca a fost echilibrat, corect etc.Vorbe..Si o constatare:
cand a depus ultima data flori la mormantul fostei sotii(d-na Melescanu)?

urbos 28-02-2012 - 17:55

E impropriu sa spui ca a tradat, nici ca a facut-o pentru o functie. Jegul uman a executat un ordin. A fost tot timpul securist si atat. Nu avea prea multe de impartit cu liberalii si doar o imagine personala, creata dinainte de a ajunge la PNL, facea din el un personaj cunoscut. Prost a fot doar faptul ca nu l-au dat afara demult din PNL ca sa scape de mizerie.
Iar nevasta-sa tot otreapa securista, stai linistit.

neacsum 28-02-2012 - 18:02

Relatia lui Melescanu cu decedatii din familie nu face obiectul presei. Lasati macar mortii sa „respire aer curat”In rest, tradarea tot tradare ramane indiferent de motivatie.

urbos 28-02-2012 - 18:08

Daca esti in misiune in tabara adversa si-apoi revii la matca, nu inseamna ca tradezi. Mizerabilul n-a tradat Securitatea, iar cu PNL n-avea treaba.

milosul 28-02-2012 - 18:13

Domnule Neacsu, spune-ne si noua: CU CE TE’ OCUPASI’ INAINTE DE ’89?

ValVerde cel Viteaz 28-02-2012 - 18:46

Milosule, continui sa pui aceeasi intrebare.
Nimeni nu ma poate acuza ca sint sustinator al lui neacsu si a modului in care uneori alege sa faca ziaristica.

Dar ce are trecutul lui cu articolele pe care le scrie? Nu ai decit sa ataci articolul si sa iti spui parerea contrarie.

Chiar daca tu crezi ca trecutul lui Neacsu ii explica ideile, tot ce trebuie sa faci e sa combati articolul si conceptele prezentate, nu sa faci asocieri irelevante.

De asemenea nu poti elimina tot ce spune o persoana doar pentru ca in trecut acea persoana a facut ceva ce tu consideri reprobabil.

milosul 28-02-2012 - 18:57

Sunt de acord cu tine, dar acest ‘jurnalist, neavand o replica logica la consideratiile mele, m-a facut comunist, Nu insinuiez nimic cu intrebarea mea, dar tare sunt curios sa stiu mai multe despre NEACSU.

urbos 28-02-2012 - 19:25

Trecutul poate fi o explicatie pentru prezent.
Milosu nu vrea sa se tot chinuie incercand sa-si explice imbecilitatile neacsului.
Dar tu iar te bagi ca poola in treaba sa faci pe profesoru de dirigentie. Mars d-aici ca nu esti in salon la mataluta.

ValVerde cal Viteaz 28-02-2012 - 21:09

urbos, in cazul tau mai multe ore de dirigentie si in general mai multi ani de scoala nu ti-ar fi stricat. De fapt cred ca esti dovada vie a ceea ce lipsa de cultura si educatie face din ceva ce odata, de mult, ar fi putut sa se dezvolte intr-o vertebrata.

tomi 29-02-2012 - 00:37

@ValVerde cal Viteaz cred ca prea multe complimente transmiteti acestui debil mintal,iar cind credeti ca mai multi ani de scoala l-ar ajuta cred ca gresiti,acest cretin are nevoie de mai multe internari la psihici.
tomi

neacsum 28-02-2012 - 19:25

Milosule nu te-am facut comunist am spus ca aplici principii comuniste SI NU IMI RETRAG AFIRMATIA PENTRU CA CEEA CE AI FACUT ESTE UN PRINCIPIU COMUNIST. Daca vrei sa afli ceva despre mine , gasesti in profilul meu pe blog, sau pe ziare com. Oricum spre dezamagirea dumitale te anunt ca nu imi este rusine de nimic din ceea ce am facut nici inainte nici dupa 89 si nici acuma. Daca ai citi cu atentie articolul ai realiza ca nu am facut nimic altceva decat sa expun situatia si sa pun intrebarile ce reieseau din situatia existenta. Faptul ca am spus ca Basescu are stil, este o constatare , nu neaparat o aprobare a catelor sale . Si criminalii au stil, fiecare cu stilul sau , sau ii mai spune amprenta. Si hotii la fel. Deocamdata , ne place sau nu Basescu face ce vrea cu opozitia si asta este tot o constatere, nu ma bucura acest fapt. Numai ca cei mai multi oameni, printre care si dumneata, prefera sa aplice politica strutului si sa se faca ca nu observa greselile celor apropiati. Este o greseala care ne-a adus in situatia in care suntem. Nu constatatrea unei greseli sau a unei stari de fapt este grava ci starea un sine. Cu asta consider ca ti-am dat mai multe explicatii decat meritai. Faptiul ca nu raspund jignirilor si insinuarilor dumitale si ale altora nu inseamna ca as fi sau m-as simti vinovat cu ceva ci ca nu vreau sa ma cobor la nivelul celor ce nu stiu sa citeasca un articol sau nu stiu sa il comenteze fara sa jigneasca.

milosul 28-02-2012 - 19:35

Cu asta consider ca ti-am dat mai multe explicatii decat meritai.

Te rog sa fi mai explicit. Ce vrei sa spui cu afirmatia de mai sus?

neacsum 28-02-2012 - 19:51

Milosule,
Cu fiecare replica ma convingi chiar ca am vorbit prea mult pentru dumneata. Intelegi ce vrei, nu e vina mea.

ion 28-02-2012 - 18:02

Mai Den Sio , ne explici tu cum sta treaba cu cu Melescanu .cu pregatirea
lui universitara ? Un Individ(nu om)fara caracter.Functie..Ia de la Base.Pai acum doi ani nu era MAGAR?? Dar GIGI nu scuipa pe televizor cand aparea
PRESEDINTELE (DIAVOLU).Adica tu astazi vezi albastru si maine gri?
Sa-si fie rusine!! Si du-te in strainatate si laudate ca esti ROM de-a
lui Base.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 29-02-2012 - 04:23

Domnule Neacsu, dumneata faci o analiza foarte interesanta, dar te opresti numai la coaja si nu intri in miez. Daca ai intra in miez ai descoperi ca intre Melescanu si oricare alt membru de partid de la pdl, psd, pnl, nu e nici o deosebire. Pe cine a tradat, domnule Neascu, Melescanu? Pe Crin Antonescu, sau partidul national liberal? Raspunsul e unul singur: Melescanu l-a tradat NUMAI pe Crin. In Romania partidele formate din cei mai ordinari ciocoi au ideologii care sint necunoscute ait publicului larg cit si membrilor lor. NIMENI, dar absolut NIMENI nu-si cunoaste ideologia si programul de guvernare. Melescanu a fost comunist. El s-a plimbat pe la toate partidele. In pnl, psd, pdl, gasesti membri de partid care au fost peste tot. S-au plimbat si s-au rotat peste tot. Toate aceste partide sint nimic altceva decit niste gasti de mafioti si ciocoi care au ca obiect al muncii : distrugerea Romaniei. Luati de exemplu ultima ordinarie cu legea lustratiei. Atita batjocura nu ai sa gasesti in nici un colt din lumea asta. Oare, nu e clar ca aceste partide nu mai au ce cauta in parlamentul Romaniei? Oare, mai exista vreun roman care sa mai voteze pentru acesti caraghiosi? O sa-i vedeti pe acesti grohaitori ce vor face cind vor pierde alegerile in favoarea PP-DD-ului si se vor alia ca frati de cruce. Atunci o sa-i vedeti la adevarata lor valoare, cind se vor infrati si se vor pupa, asa cum au facut-o de mai multe ori in acesti 22 de ani de handraleala politica. Vine vremea, domnule Neacsu, „si-acum este!” cind aceste lighioane de la usl si pdl vor trece dupa gratii, iar averile lor vor fi confiscate si strinse de prin offshore-rurile din Cipru.

D-le Neascu, eu am o mare rugaminte la d-stra, sa va duceti si sa vedeti programul PP-DD-ului, asa cum a fost el explicat direct de Dan Diaconescu. Se poate gasi si pe youtube si pe alte pagini de net. Spuneti-mi si mie daca veti gasi acolo vreun punct care sa nu intruneasca adeziunile TUTUROR romanilor din tara si din diaspora, si pe urma mai discutam. Oare, nu vedeti ca stam si vegetam si asteptam toti romanii acelasi lucru? Or, in acest „LUCRU” nu intra nici unul dintre partidele aflate acum in parlament? PP-DD-ul a fost luat in deridere, insa, la el s-au atasat milioane de romani cu incredere si cu dorinta si speranta ca loc de intoarcere la vreun fost partid nu mai poate fi pus in discutie.

Dan Diaconescu si-a prezentat programul si ideologia partidului PP in direct in fata romanilor, iar romanii i-au raspuns si i-au trimis ideile lor cum aceste idei sa se transforme in realitate. Dan Diaconescu este inconjurat de crema intelectualitatii romanesti, care s-au strins intr-un unic si revelator efosrt de a salva Romania de la pieire. Cei care mai stau acum in expectativa, o fac pe pielea lor. Zarurile au fost aruncate si nimic nu mai poate impiedica PP-DD-ul sa preia puterea pentru o lunga perioada de timp. Actualmente, actualii mafioti si ciocoi incearca sa fure citeva idei ale lui DD si sa le arate romanilor ca ei au bunacredinta. Vax albina! Cine-i mai crede? Cum poate sa creada cineva ca Crin sau Ponta ar fi capabili de reforme in politica cind ei sint minjiti de averi pentru care trebuie sa stea dupa gratii? (Vezi cazul cu apartamentul d emilioane de euro al lui Crin A., cind acesta cu o perfidie ordinara spune ca are greutati cu banii pe timpul grevei parlamentare. Ce nerusinat, ce ordinar acest ciocoi scirbos, el si cei care-l sustin!)

neacsum 29-02-2012 - 10:23

Domnule ,
Am si eu cateva intrebari :
1. Ce stiti despre Legea Cojocaru pe care DD a preluat-o cand si-a facut programul ?
2. Ce stiti despre Protocolul semnat intre PP/DD si UNPR ?
3. Ce veti face cand veti constata caPP/DD este la ordinul lui Traian Basescu si isi vor da mana dupa alegeri ?
Cand veti raspunde la aceste intrebari, corect si sincer mergem mai departe .

digital 29-02-2012 - 10:44

tu+ ppdd+pdl = o mare mizerie

Ciu Huhu 29-02-2012 - 13:30

Corect!

remi 29-02-2012 - 12:05

@ dd.O singura intrebare:crezi ca dd va face ce promite?E doar o continua gargara pt.audienta.Nu va ajunge sa conduca nimic si nici nu va face din tot ce promite nimic.Ce-l doare gura sa latre?Doar prostii debiteaza.Cum face el sa ia banii din Cipru?Si ce va face guvernul cu ei?Membrii de partid ai lui dd sunt fara pregatire,sunt doar la numar.Crezi tu(sincer) ca mai pot fi luati banii de la bogatasi si impartiti la saraci????Si saracii ce vor face cu banii??Si dupa ce-i cheltuiesc ce se va intimpla?
Scuze,am zis doar o intrebare dar m-am infierbintat…Mi-e mila de cei pe care-i manipuleaza acest ziarist-inginer.Bravo lui ca a facut bani pe spinarea prostimii.S-a bazat pe faptul ca poporul va fi pe zi ce trece mai analfabet si mai neinstruit.Fiind mai multi prosti in tara e normal sa fie si o televiziune pe gustul lor.La opera se duc mai putini oamaeni si la manele mai multi.Asta-i realitaea pe care el a speculat-o.Si acest rapot e in continua cresterein defavoarea stiutorilor de carte.Dupa 89 au inceput sa apara si in RO analfabeti.Nu uit nici azi cum in 90 au venit niste italieni de la o fundatie cu pixuri,caiete,creioane,truse de geometrie,etc.Si au spus ca vor sa fie donate celor care nu stiu sa citeasca si sa scrie,dar care vor sa fie alfabetizati.Cind au vrut(romanii) sa le doneze unor scoli si gradinite s-au opus pt.ca ei aveau dispozitie de la fundatie sa fie donate adultilor.Cind le-au explicat romanii ca in judetul Bacau nu este nici un adult analfabet(poate ca erau citiva,dar in statistica erao 0) au ramas muti de uimire.Si au spus ca in Italia(a 8 putere economica a planetei ?!)sunt 20 % adulti analfabeti.In citeva zeci de ani Ro va depasi sigur Italia la nr.de analfabeti.Si atunci creste si numarul celor care-l cor crede pe dd.Dar s-ar putea ca prostii sa nu voteze si atunci ,,investitia” lui dd sa fie facuta prat.

digital 29-02-2012 - 12:13

ce dreq îți mai pierzi vremea și energia cu toți cretinii…..lasă-i să-și su-gă membrul pe care-l vor vota….dă-i la dreq de retarzi….

Ciu Huhu 29-02-2012 - 13:41

Consatenii lui DD spun ca-i tigan 100%!

digital 29-02-2012 - 14:57

fii sigur că ăia nu-l votează pe cretin!

tomi 29-02-2012 - 23:08

Cititorule,CIU CIU nebunu,este tzi-gan 100% si dupa el toti sint jid-ani,inlusiv Obama.A suferit de o grava meningita virala ,de unde= ciu ciu= s-a ales cu o schizofrenie acuta recidivanta, vecinii se tem de el este foarte agresiv si toti sint jid-ani pentru el. Daca merge la butic si nu este servit imediat incepe sa jida-nizeze,si sa scuipe.Cei de la phihiatrie au decis ca daca starea lui nu se amelioreaza va fi internat la ospiciu la sectia „periculosi”pe termen lung.
tomi

Ciu Huhu 29-02-2012 - 14:02

Consatenii lui DD spun ca-i tigan 100%!.

tomi 29-02-2012 - 23:12

Cititorule,CIU CIU nebunu,este tzi-gan 100% si dupa el toti sint jid-ani,inlusiv Obama.A suferit de o grava meningita virala ,de unde= ciu ciu= s-a ales cu o schizofrenie acuta recidivanta, vecinii se tem de el este foarte agresiv si toti sint jid-ani pentru el. Daca merge la butic si nu este servit imediat incepe sa jida-nizeze,si sa scuipe.Cei de la phihiatrie au decis ca daca starea lui nu se amelioreaza va fi internat la ospiciu la sectia “periculosi”pe termen lung.
tomi

Ciu Huhu 01-03-2012 - 17:35

Se stie pe Net ca evreul Tomi terorizeaza Netul, si face si diversiune!

milosul 29-02-2012 - 17:37

Domnule NEACSU, doresc sa stiu parerea dumneavoastra despre basescu? Sunteti de acord cu felul in care este condusa Romania? Vi se par democratice metodele folosite de basescu? Care au fost cele mai bune si cele mai rele actiuni luate de basescu, in cei 8 ani de domnie?

urbos 29-02-2012 - 18:04

Nu te obosi, cunosc eu specimenul. O sa-ti spuna ca e rau, ca e cumplit, ca e ingrozitor, dar n-are dom’le pe cine sa puna in loc. Atata il duce creieru pe Cap de Musca.
L-am intrebat odata, facand o comparatie, daca pentru a scapa din temnita ar mai conta ce urmeaza. Ce crezi? A zis cu gurita lui ca nici din puscarie n-ar evada, daca nu stie ce-o sa faca dupa. Mori de ras cu asta. Nici troaca cu otrava ce i-ar fi servita n-ar putea s-o refuze, caci nu ar sti ce i-ar pune altcineva in loc. Tot cu gurita lui…

neascsum 29-02-2012 - 18:28

Domnule Milosu. No sa sa stau acuma sa fac un articol special pentru duumneata, doar pentru ca iti e lene sa citesti. Dar ca sa raman dator cu un raspuns, din respect pentru dumneata ca citior, oricine ai fi, iti sugerez cateva articole in care vei gasi raspuns la intrebarile care te framanta.
http://www.stiri.com.ro/stire-19941/romania-intre-lasitatea-capitanului-nesimtirea-secundului-si-abuzurile-matelotilor.html
http://www.stiri.com.ro/stire-19458/un-presedinte-doi-presedinti.html
http://www.stiri.com.ro/stire-19315/cat-de-prosti-.html
http://www.stiri.com.ro/stire-15582/inversarea-procesului-logic.html
http://www.stiri.com.ro/stire-12900/cine-esti-dumneata-sa-ma-intrebi-.html
https://www.ziuaveche.ro/opinie/statul-roman-se-afla-in-sah-16956.html
http://www.stiri.com.ro/stire-18336/scrisoare-deschisa-poporului-roman-mesajul-tablitelor-de-la-tartaria.html
Sper ca dupa l;ectura vei fi gasit raspunsul la intrebarile dumitale. Lectura usoara!

milosul 29-02-2012 - 19:08

Domnule drga, poti sa-mi raspunzi la intrebare? Vreau un raspuns in cateva propozitii. Poti sa faci acest lucru? Ai acest bun simt si sa-mi dai un raspuns? E ca si cum eu te intreb cat face 2 minus 1 si dumneata ma trimiti sa studiez arimetica!!!!!!!!!! Hai sa fim seriosi, ai curajul sa-mi raspunzi la intrebari? SCURT SI CONCIS. Ar trebui sa faci acest lucru, din respect pt dumneavoastra si pt cititorii dumneavoastra!!!!!

neacsum 29-02-2012 - 19:26

Intr-o zi un om sarac s-a dus la boier sa ceara un faina cu imprumut pana in toamna , ca sa poata sa manance si el . Boierul ii da o banita de grau si omul spune ca nu ii ajunge sa manance . Boierul ii spune ca i-a dat banita, ca sa o semene si sa scoata grau la toamna pentru tot anul care vine , ca sa nu mai fie nevoit sa ceara.
Dumneata mi-ai cerut o mana de faina, eu ti-am dat o caruta de grau si tot esti nemultumit. Puteamn sa iti raspund in doua cuvinte, asa cum sugera urbos, dar ai fi spus ca este o minciuna. Ti-am dat in schimb mai multe articole , scrise de-a lungul timpului, ca sa te convingi ca sunt constant si sa poti intelege cine sunt si cum gandesc. Nu esti multumit. Nemultumitului i se ia darul. Sanatate. Pe dumneata nu te intereseaza cine sunt sau cum gandesc, asa cum pretinzi, vrei doar subiect de cearta. Multumesc nu servesc. Si cu asta consider ca am facut tot posibilul pentru a iti raspunde la intrebari. Spor la lectura!

urbos 29-02-2012 - 19:34

Hahahahahaha!

urbos 29-02-2012 - 19:43

Neacsule, hai sa-ti explic eu ce vrea omul asta. Vrea sa inteleaga, caci tot ce emiti este contradictoriu, ilogic, anormal. Ar vrea sa stie daca esti idiot sau ticalos. Deci degeaba ii dai sa-ti citeasca iarasi absurditatile, caci el spera sa-i dai un raspuns scurt si clar, ca sa scape tocmai de confuzia tampa ce razbate din articolele tale.

vladtepes 29-02-2012 - 20:04

Scarbosule, daca tu esti prea prost sa intelegi ceva, nu ii fa pe toti prosti ca tine. Din partea ta nici nu ma asteptam sa intelegi daca nu scrie in comentariu dobitoc, tampit, cretin, singurele cuvinte care iti fac creierul sa raspunda.

urbos 29-02-2012 - 20:22

Tu esti Neacsule?

tomi 29-02-2012 - 23:23

Nu Urbos ,este DUMNEZEU care nu te mai rabda, de cita prostie erupe din tine.Are de gind sa te transfere in grijania satanei.
Mai jegule ,hai ca m-ai facut curios,daca dai din botul tau ala cu spume toata ziulica ,cit o fi ea de mare,cind dracu mai lucrezi napirca? Vezi ca vii sa confirmi ce ti-am spus demult, demult,unchiu MOHAMED,si matusa NATASA vin cu finantarile pentru activitatea ta profascista si proaraba, antisemit imputit jigodia dracului ce esti.Nu scapi tu viu te asigur eu cacat-de-porc.

digital 29-02-2012 - 22:13

lu milogul ăsta vă adresați cu tomuri întregi de articole?
nu se vede cît e de redus?

milosul 29-02-2012 - 19:59

Domnule draga, poti sa-mi raspunzi la intrebare? Vreau un raspuns in cateva propozitii. Poti sa faci acest lucru? Ai acest bun simt si sa-mi dai un raspuns? E ca si cum eu te intreb cat face 2 minus 1 si dumneata ma trimiti sa studiez arimetica!!!!!!!!!! Hai sa fim seriosi, ai curajul sa-mi raspunzi la intrebari? SCURT SI CONCIS. Ar trebui sa faci acest lucru, din respect pt dumneavoastra si pt cititorii dumneavoastra!!!!!

Iti voi pune aceata intrebare, pana imi vei raspunde!!!!!! Ma pricep la oameni!!! Te-am ‘citit’ de multa vreme. Cunosc valoarea ta. Am puterea sa insist, pana primesc un raspuns la umila mea intrebare!!!!! Ai curaj!!! Nu vei pati nimic!!!!!!??????????

neacsum 29-02-2012 - 20:20

Atitudinea dumitale, mai intai cu intrebarea ce am facut pana in 89, apoi cu ce parere am despre basescu, sau ce oi mai avea de gand sa intrebu dupa aceea dovedeste ceea ce am spus la inceput Dumneata nu comentezi ceea ce scrie in material, dumneata ai ce ai cu autorul. Foarte bine, mergi inainte intreaba pana obosesti eu ti-am raspuns si din acest moment chiar nu imi voi mai pierde timpul sa iti raspund la intrebari care nu au nici un rost. Nu ai decat sa „ma citesti” cum iti place, e parerea dumitale, ai dreptul la ea, eu nu consider ca persoana mea face obiectul unor discutii sau comentarii, si nici declaratii de dragoste sau razboi nu fac de dragul unui capriociu al dumitale. Nu iti voi mai raspunde pe acest subiect, am fost suficient de clar.

milosul 29-02-2012 - 20:33

Intrebare: ai curaj sa raspunzi la intrebari?

Am mai scos jurnalisti de pe acest site, asa ca fa bine si raspunde la intrebari. Nu vezi cat de penibil esti? Fi barbat si raspunde la intrebare. Ai curaj?

digital 29-02-2012 - 21:42

mai zi odată,ce ai facut tu,mă?!ai scos jurnaliști…..

milosul 29-02-2012 - 21:56

iar te mananca curu’?

digital 29-02-2012 - 21:59

du-te mă la pișat,cu întrebările tale de kk-t

Roland Catalin Pena 29-02-2012 - 22:14

milosule, tu nu ai mila deloc?:))

Roland Catalin Pena 29-02-2012 - 22:16

dupa ce ai scos ziaristi de pe site acum le tii locul si iei interviuri? Apropo, mah, tu oi fi CTP sub acoperire? Ca prea semanati la stil, ca sa fiu elegant:)

milosul 29-02-2012 - 22:25

Eu sunt un om de buna credinta, spre deosebire de voi. Am cerut niste raspunsuri din partea voastra, niste formatori de opinie, Sunteti in stare sa aveti coloana vertebrala? Daca da, raspundeti la intrebarile cititorilor vostri. Daca nu………!!!!!!????

Roland Catalin Pena 29-02-2012 - 22:56

Draga Milosule, ca esti de buna credinta toata lumea a observat. Ca ma injuri anapoda, sa-ti fie de bine. Dar nu vrei sa te iau cu mine si in cabina de vot? pAI DACA NU PRICEPI CE SCRIU, TATA nu ma pune sa iti si desenez…Ca nu am talent la asta:))

Ciu Huhu 29-02-2012 - 22:40

Sictir redusule milosu c-ai inceput sa MA ENERVEZI!

urbos 29-02-2012 - 22:41

Ia povesteste Rolande cum te masturbezi cand vezi ziaristi de ziaristi precum Pora, Lupea, Cartianu sau Mircea Marean, nu ca CTP-u ala complet neatragator.
Nu ca l-as aprecia pe CTP, dar pe langa cacatii imputiti cu care incerci sa semeni, ala e parfum.

Roland Catalin Pena 29-02-2012 - 22:52

Urbos draga, te iubesc ca ca tine, stii bine, nu gasesc…….cand te apuci si tu de o meserie in afara de asta de postac? Daca nu stii niciuna, te ajut…numai da un semn…:)

urbos 29-02-2012 - 23:06

Pe cine sa ajuti tu ma tarlane, nu vezi cum te prezinti?
Daca ai sta degeaba, in loc sa faci ce faci, ce minunat ar fi. Lucru valabil pentru toate naparcile regimului asta in frunte cu lepra de la Cotroceni.

tomi 29-02-2012 - 23:28

Urbos , DUMNEZEU nu te mai rabda, de cita prostie erupe din tine. Are de gind sa te transfere in grijania satanei.
Mai jegule ,hai ca m-ai facut curios,daca dai din botul tau ala cu spume toata ziulica ,cit o fi ea de mare,cind dracu mai lucrezi napirca? Vezi ca vii sa confirmi ce ti-am spus demult, demult,unchiu MOHAMED,si matusa NATASA vin cu finantarile pentru activitatea ta profascista si proaraba, antisemit imputit jigodia dracului ce esti.Nu scapi tu viu te asigur eu cacat-de-porc ce esti. Cit iei pe fiecare text, jegule? cine te plateste mai bine,arabul sau rusoaica?

urbos 29-02-2012 - 23:58

Pentru 10 000 de euro pe saptamana o sa scriu frumos despre Ji dania. O sa inventez si povesti, despre cum ati suferit, falsific si un jurnal de lagar daca e nevoie. Gasesc un bosorog senil si-l pun sa se declare supravietuitor, mai facem si niste bani din despagubiri, 80 % pentru mine, din cat luam de la fraieri. Ce zici sobolane, facem ghisheft?

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 29-02-2012 - 22:09

1. Legea Cojocaru doreste sa atraga pe orice roman care are o idee din care poate sa-si porneasca propria lui afacere, sau, se pot asocia mai multi cetateni pentru o afacere si cu totii sa primeasca cei 20 de miii de euro ca s-o inceapa. Acum, trebuie facuta o precizare mai ales pentru denigratorii pdl+usl=aceeasi mizerie, si sa le spunem ca acesti 20.000 de euro nu se dau nimanui sub forma de bani lichizi, ci sub forma unui vouscher sau a unui cec bancar, dar numai dupa ce persoana sau persoanele au intrunit un anumit punctaj, care punctaj se acumuleaza astfel: 1 punct pentru faptul c aesti membru al pp-dd-ului, un alt punct pentru faptul ca in apartii de o circumscriptie in care a cistigat un membru pp-dd, si tot asa, poti obtine maximum de 5 punct care-ti da dreptul sa primesti printre primii acest cec cu care sa-ti pornesti afacerea. Si, chiar daca intrunesti acele puncte majoritare in numar de 5, mai trebuie sa treci peste o comisie care iti va analiza seriozitatea afacerii. Deci, denigratorii usl+pdl=aceeasi mizerie, pot sa isi inghita propriile glume si prostii pe tema acestui punct. dar cel mai bine puteti sa va informati asupra acestui punct pe internet. Sunt mult mia multe detalii asupra felului in care vor fi atrasi oameni simpli care au idei dar care nu au bani si sint tinuti de actualii pdl+usl=aceeasi mizerie, pe bara.
2. Nu a existat nu exista si nu va exista vreun protocol semnat intre pp-dd si punr. Doamne fereste asa ceva.
3. Domnule Neacsu, Dan Diaconescu este cel mai mare dusman al calaului Basescu. Daca Basescu are prieteni, acestia sint Ponta si Crin A. Mai doriti probe pentru a demonstra acest lucru? Pai cu cine si-a frecat coatele in diverse guverne Basescu, nu cu Ponta si cu Crin? In fata cui a depus juramintul ca ministru Crin., nu in fata lui Basescu? Dar Ponta al cui este fin? ce relatii de rudenie este intre Ponta, si cei mai buni prieteni ai lui basescu? cu cine a fost asta iarna la Predeal Ponta, nu cu Basescu. Sanchi, ca s-a folosit de escorta lui Basescu. Astea-s minciuni. Imediat dupa ce s-au intors de la schii, Basescu l-a numit pe MUR si Ponta l-a laudat. ce dovezi mai doriti? Singurul dusman al lui Basescu la ora actuala este Dan Diaconescu, ceilalti ii sint slugi umile, bineinteles sub acoperire. Facem pariu, ca daca PP-DD-ul iese in alegeri cu peste 50 la suta ca in aceeasi noapte pdl-ul si usl-ul se uneste? Si stiti de ce? Pentru ca pdl+usl=aceeasi mizerie.

suspiciosu' 29-02-2012 - 22:17

Partidul Poporului o mizerie mai mare decat ce spui tu in mesajul tau de jegos!!!!!!!!

Ciu Huhu 29-02-2012 - 22:42

Consatenii lui DD spun ca-i TIGAN 100%!!!

curiosu' 29-02-2012 - 22:46

Cand ai fost la spitalul 9, pentru un control??????????

Ciu Huhu 29-02-2012 - 23:02

Cretinule, toti consatenii lui DD stiu ca-i TIGAN 100%, SI TU STI ACEST ADEVAR, NU TE MAI PREFA CA NU STI, slugoiule al tiganului DD!

neacsum 29-02-2012 - 23:04

Domnule USL+PDL
M-ai convins. M-ai convins ca procedezi asa ca si cei din ID. Eu te intreb de relatia lui DD cu Basescu si UNPR, iar dumneata imi vorbesti despre relatia lui Ponta sau Antonescu cu Basescu. Pai asa pot sa vorbesc si eu ore intregi despre relatia lui Becali cu Basescu, dar asta nu spune nimic despre DD. Deci nu ai lamurit aspectul Uite eu iti spun ca am asa un feeling, ca DD a semnat un protocol cu UNPR, si ca dupa alegeri vor face coalitie cu Basescu. Ramane sa vedem daca datele dumitale sigure sunt mai corecte decat „impresia mea ” . In ceea ce priveste Legea Cojocaru, iara ai ocolit raspunsul Eu am intrebat ce legatura este intre Legea Cojocaru si Programul PP/DD iar dumneata imi spui doar ce reprezinta Legea Cojocaru, lucru pe care il stiam si eu. De ce nu vorbesti despre legatura dintre ele ? Cine a aparut prima si cine pe cine copiaza.
Vizavi de punctaj, asa in gluma, intreb , pupaturile cu cat se platesc si cate puncte se dau pentru prostie?
Si daca esti cunoscator al PP/DD spune-mi si mie cine este autorul acestui discurs halucinant si ce functie ocupa in cadrul partidului ? Este unul din membrii fondatori, unul din ” greii ” partidului ? Daca cu astfel de oameni vrea sa construiasca DD partidul, nu mai iesiti in lume , ca rad curcile. Asculta discursul si .. spune-mi daca te regasesti in el . Asta doreste PP/DD , SA PUNA TARA LA PAMANT ?
http://www.youtube.com/watch?v=VigUR24rcFM

milosul 29-02-2012 - 23:09

Domnul ROLAND CATALIN PENA, am o intrebare : de ce polemizezi cu mine aici, la domnul NEACSU si nu pe forumul destinat articolului tau? Sa fie gestul tau un gest de barbatie? Hai fugi de-aci, esti de toata jena.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult