Acasa Opinii Mi-e frică de Ponta

Mi-e frică de Ponta

scris de Roland Catalin Pena
29 afisari

Mi-e frică de Victor Viorel Ponta. Recunosc foarte sincer că Victor Viorel Ponta, candidatul la funcţia de Preşedinte al României din partea PSD, îmi provoacă fiori reci de teamă. Cred că fiecare român, dacă are capacitatea minima de a judeca singur ce se întâmplă în ţară, ce are în jurul său şi ce ştie sau a auzit de la cei mai în vârstă că s-a întâmplat de-a lungul anilor în această ţara, ar trebui să tremure de frică.

alin baciuFrica i-a cuprins şi pe opozanţii lui Victor Viorel Ponta, având în vedere că sunt paralizaţi, nefiind capabili decât să mai îngâne câte ceva, trăgând cu gloanţe oarbe în diferite direcţii, altele decât cele în care se regăseşte Ponta.

Victor Viorel Ponta este mare, este uriaş, este incredibil de bine pregătit pentru lupta în care a intrat. O luptă a propagandei. A victoriei cu orice pret, prin orice mijloace. Victor Viorel Ponta beneficiază în spatele său de un nemaipomenit sistem de manevră şi propagandă, pus la punct ruseşte, chinezeşte şi americăneşte. Ce echipă!

Victor Viorel Ponta va face ceea ce a promis: locuri de muncă, creştere de pensii, de salarii, sprijin pentru firmele private, drumuri, fabrici şi uzine. Îşi va ţine cuvântul şi toţi cei care îl cred vor fi mulţumiţi. Şi cum nimic nu e pe gratis, nici măcar într-un sistem socialist, de aceste beneficii vor avea parte toţi cei care se înscriu în PSD.

Eu nu doresc şi nu voi dori vreodată să mă înscriu în PSD şi nici în vreun alt partid satelit al PSD. Iată de ce mi-e frică de Victor Viorel Ponta, că el, un vrednic continuator al gândirii lui Adrian Năstase, Ion Iliescu, Nicolae Ceauşescu, Gheorghiu Dej, Kim Ir Sen, Mao Zedong, Lenin, va trasforma România în ţara poporului pesedist, a cărui singura fericire va fi aceea ca e român. Asa cum era şi inainte de 1989.

Va amintiţi de Napoleon din ,,Ferma animalelor” lui George Orwell. În ultimul timp am această revelaţie când îl văd pe Victor Viorel Ponta. Tot mai umflătel. ,,Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele”. ,,Toţi românii sunt egali ( mândri), dar unii ( psd-istii) sunt mai egali decât alţii, în faţa legii.” Mi-e teamă de Victor Viorel Ponta, de acest Napoleon român, tocmai pentru că a demonstrat ce urmăreşte, că poporul PSD-ist e mai egal decât ceilalţi, că firmele psd-istilor sunt mai egale decât celelalte, care trebuie să dispară, că doar votanţii psd-işti merită asfaltarea drumurilor, că doar primarii psd-işti vor primi bani de la bugetul de stat, că doar tinerii care îşi pun cravată roşie au şanse în viaţă.

Mi-e frică de Victor Viorel Ponta pentru că sistemul promovat de el generează supuşi nu cetăţeni, generează oameni în poziţia ghiocelului în faţa şefilor de stat şi de partid, mi-e teamă că o ţară în care, oricum sunt încurajaţi tupeistii şi şmecherii, în faţa conducătorilor obedienţi şi fără creier de la partid, românii cu conştiinţă, personalitate şi capacitate profesională demonstrată, vor fi umiliţi, aşa cum s-a întâmplat în sistemul bolsevico-comunist de-a lungul timpului.

Mi-e frică de Ponta deoarece eu, chiar dacă nu-l vreau, el mă vrea, mă vrea psd-ist. Dacă nu, nu exist.

Recunosc că actuala clasă politică mi-a ucis orice fel de speranţă sau de entuziasm, dar am fost trezit din resemnare de sentimentul de frică pe care mi-l provoacă Victor Viorel Ponta şi ideea că ar putea fi preşedinte al României, că am să-l văd şef al cancelariei pe Dan Sova sau purtător de cuvânt pe Mircea Badea. Mi-e teamă că toate televiziunile din România vor fi precum Antena 3, că seară de seară la toate dezbaterile politice vom auzi despre marile realizări ale marelui şi luminatului conducător. Mi-e teamă că în locul comisarilor europeni care ne trag de urechi vom avea clanuri ale mafiei chinezeşti care vor trage în cei neascultători regimului. Mi-e frică până si de faptul că, la indicaţia lui Victor Viorel Ponta, Biserica Ortodoxă Română, va scoate porunca ,,Să nu minţi!”

Nu cred în candidaţii dreptei, nu cred în programele lor politice, programele lor de ţară, nu au cum reuşi să mă convingă că vor face ceva bun, dar mi-e frică de Victor Viorel Ponta.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult