Acasa Opinii Migranții ilegali sosesc în valuri, dar moscheia promisă nu este gata

Migranții ilegali sosesc în valuri, dar moscheia promisă nu este gata

scris de Doru Dragomir
12 afisari

Domnul Ponta Ghiaurul, cruciatul de frunte al nației române, împreună cu efendi Erdogan, otomanul islamo-conservator al turcilor, au calculat greșit construcția giganticei moschei din București, deoarece emigranții ilegali și nerăbdători, de pe spațiul Africii și Arabiei, au sosit mai devreme decât s-au înțeles cei doi.

Stan Petrescu editorialist Ziua VecheCu alte cuvinte, africanii și arabii, fără număr, s-au grăbit să vină în Europa, stricând socotelile celor doi temuți demnitari ai timpului care s-au străduit să dea startul, cât mai grabnic, închinării Europei creștine urmașilor lui Saladin

Ce ne facem cu acești migratori? Cum se vor ruga la marele Alah dacă nu au infrastructură de rugăciune adecvată terminată, iar noi, băștinașii lui Brucan, unde vom merge dacă printre migranții „pașnici” și vorbitori de engleză se ascund miile de soldați ai ISIS? Atunci să vezi războaie etnice și ciocniri între daci și africani! Samuel Huntington, după aceste uriașe valuri succesive migraționiste, după ce Stratfor îi va furniza ultimele analize de pe frontul din Țara Mioriței, va trebui să rescrie Ciocnirea Civilizațiilor. Căci italienii, urmașii de drept ai  Romei, sunt depășiți de afluxul năvălitorilor africani săraci, falanga macedoneană a fost spulberată de către neosarazini, se vede la CNN cum miile de  adepți ai islamului radical au trecut prin cetățile italice și grecești, ca prin brânză, trezindu-ne, noi, urmașii lui Decebal și ai lui Arpad, cu ei, năvălitorii, în plină ofensivă, taman la Podul lui Apolodor de la Drobeta, pe care după ce-l vor trece în strigăte de „ghiauri moarte vouă!”, vor bate la porțile Budei și apoi ale Vienei. S-a dus de râpă construcția franțuzului diplomat Robert Schuman, atractiv numită, Uniunea Europeană. În Franța monarhilor tiranici și ai Împăratului Napoleon s-a instalat, bine mersi, peste șapte milioane de musulmani și s-au construit mii de moschei. Președintele Holland a dat Franța pentru voturile maghrebienilor și acum se luptă cu votanții teroriști.

Nu am cum să nu admit, cu mintea mea ușor nătângă, că s-a pus de un scenariu perfid și bine gândit pentru distrugerea Europei, aflat în plină desfășurare. Dacă le va ieși conspirația, fanaticilor cu turban, atunci blonzii cu ochi albaștri ai civilizației occidentale vor da crucile jos de pe biserici, „de bună voie”, și vor planta semiluna pe turlele bazilicilor noastre, transformându-le în moschei. De exemplu, Praga, orașul cu o mie de biserici, va deveni orașul cu o mie de moschei, precum Cairo.

Ce n-au reușit arabii la Tours (Poitiers – 732)  și turcii la Asediul Vienei (1683), iată că reușesc migranții ilegali islamiști care au atacat, cu ușurință, Europa dinspre Mediterana cu plute improvizate, saltele gonflabile și nave închiriate, fără ca să-i oprească nimeni, nici măcar urmașii soldaților generalului Ike, cel care a strălucit cu soldații săi în marea „Cruciadă în Europa”  cu vreo optzeci de ani în urmă.

Presa grăbită a uitat să ne spună că printre plutașii migratori ai Mediteranei se aflau și creștini, având atârnate la piept crucile lor sfinte, dar au fost aruncați de majoritari musulmani în apă. Iată gândurile necurate cu care vin acești flămânzi ai sorții pe spațiile noastre mioritice.

Mă tem că bravele noastre structuri de securitate internă și externă nu vor avea odihnă, ani buni, de aici înainte. Mai mult ca niciodată, serviciile noastre de intelligence au nevoie de colaborarea fiecărui român adevărat și de sprijinul întregului guvern spre a nu fi puse în dificultate instituțiile statului și valorile democrației noastre, așa de tânără și așa de firavă, din păcate.

Să vedem România interesului național cum ne uimește cu măsuri ultraeficiente de siguranță pentru cetățean și cum ne va scăpa de acest flagel extrem de agresiv și dăunător patriei!

Stricto sensu, ne spun cărțile de specialitate, că migraţia este definită ca o deplasare a oamenilor dintr-o ţară într-alta. Este considerată a fi emigraţie, acţiunea de plecare a persoanelor din ţara de origine, iar cei aflaţi în această situaţie se numesc emigranţi. Acţiunea de pătrundere în spaţiul unei alte ţări decât cea de origine se numeşte imigrare, iar cei în cauză se numesc imigranţi.

Lato sensu, migraţia semnifică, atât deplasarea unor grupuri mari de oameni dinspre ţările de origine către alte state, cât şi efectele produse în plan social, cultural, demografic şi, nu în ultimul rând, economic.

Să mai menționăm că factorul preponderent care stimulează părăsirea de către persoane a ţărilor lor de origine este legat de speranţa unei alte vieți, mai bune, precum şi de ideea că pot obține un confort sporit de civilizaţie mai rapid și că se pot realiza social.

Dragi noștri diriguitori ocupați și preocupați din cale afară au condus așa de bine țara încât au secătuit-o la maximum și au dat ocazia conaționalilor să imigreze în proporție de masă, circa patru milioane, nu în Africa, nici la Moscova, ci în Apus, iar acum canaliile politice – vom vedea la hotar circul islamo-românesc mâine poimâine –  vor crea condiții ca aceste goluri din vetrele noastre să le umple cu străini de neam și de credință. Sunt convins că nu vor face nimic spre a salva patria, ci vor apela la vreun general, așa cum s-a apelat de către înaintași: odată pe la începutul secolului trecut, apoi la jumătatea aceluiași secol, spre a salva statul român de legionari, după care a urmat un altul spre a reuși „Loviluția Română”, ulterior s-a apelat la un alt general în confruntarea cu minerii de la Costești. Acum, urmează confruntarea cu migratorii ilegali și propun „vice-priministrului interesului național” să-l pregătească pentru următoarea confruntare pe tovarășul general dr. Onțanu, fierarul nostru betonist, cu studii la Fănică Babanul Cominternistu’, spre a salva țara de barbarii africani și, prin isprava sa, să-l umbrească, definitiv, pe generalul Ion Antonescu până ce i se se va șterge toată memoria din conștiința publică românească.

Doar din sfânta mea naivitate cochetez cu teoria conspirației și cred că fenomenul migraţiei ilegale capătă sens și amenințare de proporţii nemărginite, fiind încredințat că gestionarea acestuia a încăput pe mâna organizaţiilor criminale internaţionale ale ISIS. În drumul lor clandestin către „paradisul migraţiei” actorii care forțează granița de sud-est a UE sunt, în general, foarte tineri, poartă ținută europeană, comunică bine limba în engleză, bărbații au alură de luptători bine hrăniți și aleg drept destinație, precisă, doar state ale Uniunii Europene și nu Arabia Saudită, nu Egiptul, nu Etiopia, țări care le-ar fi mai apropiate cultural și lingvistic, între noi fie vorba, iar pentru deplasare, acești fanatici, aleg rute directe, punând cap-compas Mediterana, după care la țărmurile ei europene atacă, cu orice risc, frontierele terestre ale Spaniei, Italiei sau Greciei, ținta predilectă fiind inima Europei Occidentale.

Este o întrebare pur retorică. Același Occident care a dezmembrat Irakul și Libia, ținând Siria într-un război de uzură prelungit, nu ar trebui, cumva, să încerce să tempereze zelul criminal al Statului Islamic printr-o operațiune chirurgicală de război fulger și să pregătească guverne pentru a ține comunitățile lor acasă, pentru ca nicio fiinţă umană să nu mai fie nevoită să migreze din cauza sărăciei în spațiul euroatlantic?

Există și o soluție simplă, dar dureroasă pentru migranți și corectă pentru pacea țării mele: toți emigranții ilegali, de la fașă la barbă albă, să fie urcați în avioane și trimiși acasă, unde să se pună pe lupte cu arma într-o  mână și Coranul în cealaltă, în contra criminalilor lor, spre a construi democrația liberă si bunăstarea de care au nevoie, iar în ceea ce privește Statul Islamic, eu zic, să-i lăsăm pe mâna evreilor, pentru că într-o săptămână nu mai rămâne nici steag negru în Emiratul lor imaginar și nici picior din ei prin deșert.

Domnului prim-ministru Goguță Ponta ar trebui, ca Cel de Sus, să-i dea gândul cel bun și să retragă, cu orice risc, Ordonanța cu moscheea și să aprobe construcția de lăcașe pentru rugăciune acolo unde sunt comunități de asemenea confesiune. Dacă veți inflama spiritul creștin ortodox al românilor cu o așa zgubilitică idee necreștină, riscați să faceți bubă mare și la al doilea genunchi.

Regret, nespus, că imigranții islamici au sosit prea devreme și uriașa moschee promisă de domnii Ponta și Erdogan nu este gata. Probabil că așa a voit Dumnezeul nostru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult