Acasa Opinii Moscova chere. Chere şi dă din chişere

Moscova chere. Chere şi dă din chişere

scris de Marius Bâtcă
25 afisari

Moscova nu dă nici măcar două copeici pe norvegienii ucişi la Oslo şi Utoya, la fel cum nu i-a păsat niciodată de zecile de milioane de oameni pe care i-a ucis.

Marius Batca

Din păcate, medievalismul timpuriu – definitoriu pentru mentalitatea conducătorilor ruşi – are efecte în întreaga lume. Iar consecinţele politicilor care îşi trag seva din anii ocupaţiei tătăre (civilizatoare, totuşi, pentru ruşi) sunt evidente chiar şi pentru populaţia statului artificial numit astăzi Federaţia Rusă.

În câteva decenii, o bună parte din teritoriul ocupat abuziv, în prezent, de această monstruozitate îşi va câştiga independenţa. O altă parte – cea mai mare – va fi integrată, aşa cum este şi firesc, în China.

România reîntregită se va învecina din nou cu Slovacia şi Polonia, iar Ucraina, dacă va mai exista, (undeva între Nistru şi Nipru) va avea, la sud, graniţă cu Crimeea, un stat independent al tătarilor sau, poate, Turcia.

Până atunci, Europa va trebui să mai suporte ifosele unor dictatori întârziaţi ca Vladimir Putin, acest dinozaur kgb-ist, care refuză să se aşeze acolo unde îi este locul: stratul geologic jurasic.

Dar şi ale bufonului său Dmitri Rogozin.

Îmi este drag Traian Băsescu ca sarea în ochi. Numai că, atunci când văd că Moscova se foloseşte de orice prilej penrtu a denigra România, mi se suie rogozin-ii la cap.

Dmitri Rogozin, acest clovn trist – numit de Vladimir Putin în funcţia de ambasador la NATO, în semn de dispreţ pentru Alianţă – are, în nemărginita sa nesimţire rusească, tupeul să lege atacurile din Oslo şi Utoya, ale dezaxatului Anders Breivik, de Ordinul Mareşalului privind trecerea justificată a Prutului şi declaraţiile de susţinere ale lui Băsescu.

Unul dintre motivele pentru care ideile naziste continuă să existe în Europa este faptul că în unele ţări ele sunt, de fapt, propagate în mod deschis de anumiţi politicieni (…) În republici baltice foste sovietice, nazismul este aproape lăudat de principalii lideri ai acestor ţări. Recent, preşedintele României, Traian Băsescu, a afirmat că în 1941, şi el ar fi ordonat armatei române să se alăture Germaniei naziste, aşa cum au făcut liderii de atunci ai României. În unele ţări europene, politicieni de rang înalt promovează deschis ideile naziste. Cum să ne mire că unii oameni de pe stradă preiau aceste idei ca sfaturi pentru acţiune„, a scris, pe contul său Twitter, acest Арлекино Dmitri Rogozin.

Ştiu, la fel de bine cum ştiu şi ultimii dinozauri stalinişti de la Moscova, că Basarabia a fost, este şi va românească.

Iar teritoriile româneşti aflate, deocamdată, sub ocupaţie ucraineană sau “independente” se vor întoarce acolo unde le este locul, în România.

Fosilele kgb-iste de la Moscova sunt conştiente de iminenţa reîntregirii României şi se folosesc de orice prilej pentru a întina şi pune beţe în roate dorinţei românilor de pe malurile Prutului de a se reuni în frontierele fireşti.

Indiferent ce vor face fosilele şi naeimnicii lor haholeşti sau mancurţii aflaţi la conducere la Chişinău, reîntregirea României se va petrece.

„Biserica românească din satul Kamâşovca (n.red. – Hagi-Curda, sudul Basarabiei, deocamdată Ucraina) aparţine aşa-numitei Mitropolia Basarabiei. Aceasta este situată pe teritoriul canonic al Bisericii Ortodoxe Ruse şi noi nu putem recunoaşte nici existenţa acestui lăcaş, nici slujbele care se efectuează acolo”, susţine, pentru Regnum, o slugă în sutană a Moscovei, Andrei Novikov, secretarul de presă al eparhiei Odessa a Bisericii Ortodoxe Ruse.

„Chiar dacă, în biserică, se oficiază slujbe de către preoţii hirotoniţi legal, acestea nu au o putere harică”, suţine kgb-itul în sutană Novikov, care consideră că, „din punct de vedere politic, la mijloc sunt interesele României, care are pretenţii teritoriale în regiune”.

Iritarea Rusiei este mai mult decât evidentă, pentru că lucrurile urmează să intre pe făgaşul normal.

Moscovachere şi dă din chişere”, asemenea marinarilor din cântecul despre Titanic, nu despre Potemkin.

Ghici ce, Rogozin? Au trecut 200 de ani.

Îţi spune ceva 2012?

60 comentarii

Ala 25-07-2011 - 16:01

Well done, Marius.

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 16:23

Multumesc.
Chiar daca repet, Pro Patria Semper!

Liviu 25-07-2011 - 16:56

Repet si eu: da’ cu Rosia Montana cum ramane ?!

neacsum 25-07-2011 - 16:17

Domnule Batca, imi place optimismul dumitale vizavi de unele asteptari. Sa dea Dumnezeu sa se indrepte lumea dupa cum spui dumneata . Eu am indoieli puternice , dar asta nu ma impiedica sa sper si sa te sustin .In ceea ce priveste voroavele muscalilor, poate asa invata si badita Traian cand si ce trebuie sa spuna ca domnitor si ca ceea ce poate face cand e singur pe tron , nu poate face si in sala tronului de fata cu caftanitii. Aferim !

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 16:22

Sa dea Dumnezeu.
De acord cu referirile la „badita”.

urbos 25-07-2011 - 16:29

Sper ca nu-ti surade si-o China mare acuma…

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 16:46

China este mare oricum. Iar teritoriile din orientul indepartat al Rusiei apartin de drept Chinei

urbos 25-07-2011 - 17:09

Pana la teritoriile alea, si China ar face bine sa se retraga din Tibet.
Cat priveste dispretul fata de vietile oamenilor, e mentalitate asiatica, chinezii si rusii seamana foarte bine la capitolul asta.

Paul din Ohio 25-07-2011 - 23:04

Unele dintre teritoriile din Extremul Orient apartin Chinei. Nu toate. Unele apartin de drept Japoniei, altele Mongoliei. Nici China nu va sta prea mult in toate teritoriile pe care sta acum: Tibet, Uigurstan, Mongolia de Sud sunt numai cateva dintre teritoriile care NU apartin de drept Chinei, dar si eu cred ca imperiul rus se va destrama primul.

YAAKOV 25-07-2011 - 16:35

Auziti ce vrea Batca asta, cu moaca lui de tatar, sa mareasca China. Ba taica, tu esti sanatos la cap cand visezi chestiile astea ? Ti s-a urcat evreismul la cap ? Ce ai tu cu rusii, care sunt albi ca si noi, unii chiar mai albi si mai blonzi ?
Rasa alba trebuie sa se uneasca si sa dispuna de rezervele de materii prime din Siberia, nu sa fie dezbinata, cum visezi tu. Cred ca nu esti sanatos la cap, de vrei sa te faci sluga la chinezi.

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 16:45

rusii sunt „albi”. ha-ha-ha. mai albi sunt iranienii decat rusii.
si daca sunt blonzi ce? sunt o gramada de tigani blonzi. asta nu ii face „albi”.
nu sunt tatar. daca eram, poate reuseam sa te civilizez, rusnacule

YAAKOV 25-07-2011 - 17:07

Da-ti draga mustata si barba jos, sa arati mai europeam. Vopseste-ti si parul, fa-te blond, ca nu costa Cromoplatinul atat de mult.
Inteleg sa ma faca rus unul care nu-mi cunoaste identitatea reala, dar nu e cazul tau.
Si cu ungurii ce ai, de tii atat la ei ? Ti-a sucit gatul vreo unguroaica ?

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 17:18

Imi cer scuze! Nu esti rusnac.
Am impresia ca esti doar deranjat rau de tot la etajul superior.
Unde ai vazut unguri in textul asta?
Apropo de vopsea si rasul barbii.
Daca tu ai o anumita orientare sexuala, nu inseamna ca toti trebuie sa fie la fel. Bravo, tie! Dar nu incerca sa iti faci prozeliti pe aici.
Si, era sa uit.
Stai linistit!
Inca nu vreau sa iti aflu adevarata identitate.

YAAKOV 25-07-2011 - 17:35

Lasa ca tii cu ungurii de esti in stare sa ne sari la gat, daca zicem ceva de ei. Ne-am mai contrat pe tema asta la alte articole.
Nu ma face homo, ca nu ti-am propus nimic. Dar ma enerveaza romanii care isi lasa barba si mustata ca tiganii. Ne fac de ras. Tu nu ai vazut cum arata europenii din Vest ?

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 17:49

Mda. Vad ca ai mai multe obsesii si complexe.
Inteleg ca ai o problema cu pilozitatea faciala. Daca tie nu iti creste, nu este o mare problema.
Se poate rezolva cu niste tratamente cu testosteron, care tie iti lipseste. Din pacate, nu exista si tratamente cu glagore.
Comparatia ta cu tiganii nu dovedeste decat ca esti un frustrat incult.
Ma rog, exista si ingineri care au doar privirea inteligenta.
Ce e cu ungurii? Sa inteleg ca ti-ai luat o piua si incercrci sa bati ceva in ea?

YAAKOV 25-07-2011 - 17:55

Incerci sa pari inteligent, dar nu tine. Ti-am zis ce era de zis.

Cercul 25-07-2011 - 21:07

Figura e de cuman. De fapt multi domnitori romani erau de origine cumana, de aia era poreclit unul „Negru Voda”. Si de aici multe nume de familie: Comanescu, Comanici.

Giurgiu Crişan 25-07-2011 - 17:30

Aia e….moacă de tătar? Mă, Yakove, aveam pretenţii la tine. Ce treabă are evreismul cu ideea unei reîmpărţiri?
Poate se schimbă politichia şi a simţit omul dincotro bate vîntul. Nu vezi că chinezii au început să facă cadouri R Moldova? Poate M Bîtcă vrea să fie şi el în primele rînduri ale forţelor progresiste prochineze că vorba aia, caimacul e bun.

YAAKOV 25-07-2011 - 17:47

Evreii din America sunt la baza globalizarii si dezvoltarii Chinei. Au pus productia din Vest in stand-by, ca sa poata sa vanda marfurile chinezesti si sa scoata profituri colosale. Ei vor sa destrame Rusia si sa le dea chinezilor Siberia pe mana, sa aiba materii prime pentru productie.
Daca s-ar produce la fel in toate tarile, marfurile respective s-ar vinde pe plan local, prin retelele de distributie locale, si bisnitarii evrei n-ar mai avea obiectul muncii (castigului fabulos). Asa, cu globalizarea, se produc produse industriale in China si alimente in fostele puteri industriale. Evreii castiga de doua ori, cand bisnitaresc chinezismele in Occident, si cand bisnitaresc alimentele in China. Ei sunt ca un conductor electric, care are nevoie de o diferenta de potential ca sa conduca curentul.

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 17:59

Esti tare ca buza de gaina, YAAKOV.
Poate o sa iti trimit o poza sa vezi cum m-ai dat pe spate. 🙂
Acuma, vorbind foarte serios, cine va da voua acces la calculator?
Medicul ala de garda stie ca ii folositi computerul?
Sau, poate e ungur?????

neacsum 25-07-2011 - 17:03

Uuuuuuups iese la iveala ura de rasa .. devine ineresant. Yaakov, ce deosebire este intre propaganda nazista privin rasa ariana si ce spui tu ?

YAAKOV 25-07-2011 - 17:17

Vorbisi ca sa n-adormi. Una este ce zicea taica Hitler si alta este ce am propus eu. China nu trebuie sa aiba acces la bogatiile Siberiei. Siberia trebuie sa fie exploatata de europeni. N-ai vazut ce aroganti erau coreenii de la Daewoo, care erau cazati in blocul de la Piata Centrala ? Niste paduchiosi pana in urma cu o jumatate de secol (mancau caini si pisici, salata de goange, etc) industrializati fortat de capitalistii americani, ne tratau ca pe papuasi. Priveau prin noi, de parca ei ar fi fost marile scule si noi eram cazuti din corcodus. Iti doresc din inima sa ajungi sa simti pe pielea ta asuprirea chinezoilor.

neacsum 25-07-2011 - 17:57

Ultima fraza imi arata ca esti un om rautacios, care nu suporta sa fie contrazis, razbunator. Pacat ca mai esti si oltean . In ceea ce priveste atitudinea coreenilor, mi se parea normala, atata vreme cat romanii le creau impresia ca sunt printi si nu simpli oameni. Impresia asta le-au cultivat-o autoritatile, inginerasii, maistrii care ii pupau in dos , pentru un zambet care oricum face parte din imbracamintea asiatica. Am cunoscut chinezi in afara tarii, pe pozitii de egalitate sunt oamni ca toti oamenii, nu sunt capcauni, culoarea pielii sau pozitia ochilor nu ii face nici mai rai nici mai buni. Constat insa ca dumneata urasti oamenii pentru ca au alta culoare, au barba , si te intereseaza prea putin ce cultura sau educatie au. In acest caz, ma declar dezamagit. Iar ura de rasa fie ca se manifesta in 1939 sub svastica hitlerista, fie in 2005 cu sau fara barba, poarta aceeasi denumire. A sustine ca nu esti in aceeasi oala numai pentru ca nu sustii ura impotriva aceleiasi semintii , nu te scoate de sub aceeasi boala.

YAAKOV 25-07-2011 - 18:10

Hai ca o luasi prin sant. Esti patetic omule, prea le pui pe toate la suflet. Nu poate unul sa-ti zica ceva pe forum, ca imediat incepi sa plangi si vii cu zece comentarii.
Si le cam amesteci, cu fascismul, cu ura de clasa, cu ma-sa si cu tat-su.
Eu vorbeam de apararea intereselor noastre, de grup, de popor. Dar nu-mi mai racesc gura (tastatura) cu din astia grei de cap, ca nu are rost.

neacsum 25-07-2011 - 18:19

Yaakov,
Eu nu ma plang, eu am incercat sa inteleg ce spuneai dumneata. Constatarile mele sunt punctuale , nu aberatii si nici plangeri. Daca am spus ca sunt dezamagit asta inseamna ca aveam alte pretentii la dumneata , nu ca as plange din cauza asta. Nu-ti fa iluzii, nu ma consum chiar atat de mult pentru comentarii, si nu ma afecteaza nici cele care se refera personal la mine. Credeam insa ca esti o persoana cu care se poate discuta. Sper sa ramai asa cum te-am perceput initial si sa putem discuta civilizat chiar daca nu avem opinii identice.

YAAKOV 25-07-2011 - 18:22

Domnule Neacsu, accept sa fiu contrazis cu argumente logice, nu sa ascult prostiile unora sau altora. Prefer o discutie in contradictoriu cu ungurii decat cu romanii, ca macar aia se exprima logic. Poate ca si gramatica limbii unguresti este altfel decat la noi, de ii face sa nu scoata prostii pe gura.

neacsum 25-07-2011 - 18:52

Te inteleg domnule Yaakov. Ca filolog, confirm faptul ca gramatica limbii romane este una din cele mai complicate. La fel de adevarat este insa ca limba romana, fonetica, vocabularul , o fac cea mai aproape de ceea ce se numeste esperando, adica o limba pe care o pot vorbi aproape toate tarile europene pentru ca contine sunete comune atat limbilor romanice , cat si celor slave , ugrofinice, germanice. Din cauza asta un roman va invata mai repede decat orice alta natie , orice limba europeana , fara a i se cunoaste originea. Banuiesc ca ai observat ca aproape toate nationalitatile au unele dificultati sau accente specifice (care uneori nu pot fi surmontate nici dupa ani de convietuire in mediu nativ englezesc) in invatarea limbii engleze.. Ei bine romanii pot invata o limba straina fara sa li se cunoasca accentul si fara sa aibe dificultati in pronuntie care sa se datoreze limbii native. Aceasta nu este o concluzie personala, ci concluzia unor lingvisti care au studiat care ar fi cea mai .. europeana limba daca ar fi sa se stabileasca o limba comuna .
Asa ca lasa-ma te rog cu limba magiara.

YAAKOV 25-07-2011 - 21:00

Lasa-ma cu povestile astea. Uita-te la ce prostii scot pe gura romanii (parlamentari, oamenii obisnuiti) si cat de coerent vorbesc ungurii. Romanii o duc si-o-ntorc, de ramai cu gura cascata si n-ai cum sa intelegi ce le umbla prin cap. La unguri totul e clar, din primul moment.

neacsum 25-07-2011 - 21:15

Yaakov,
Daca ceea ce ai spus acuma este argumentul de care vorbeai mai sus, m-ai convins.Lasa-ma cu povestile astea ? Ceea ce am spus eu sunt date domnule Yaakov, date conccrete. Ceea ce ai spus dumneata este poveste, este parerea dumitale neargumentata. Daca asa intelegi sa argumentezi, nu mai e nevoie, m-ai convins.

YAAKOV 25-07-2011 - 21:32

Eu vad ca ungurii merg inainte si romanii pierd teren. Ungurii au logica si stiu ce vor, iar romanii isi fura caciulile unii la altii.
In legatura cu limba romana, ca ar fi un fel de „limbaj de programare universal”, astea sunt bascalie si romanisme din epoca ceausista. Limba unui popor trebuie sa fie structurata logic, pentru ca populatia sa gandeasca corect. Nu stiu daca limba romana indeplineste acest criteriu, dar vad ca la romani logica este ceva „de ordinul al 2-lea”.

neacsum 26-07-2011 - 08:05

Domnule Yaakov, eu iti vorbeam dspere limba romana , dumneata vi cu argumente (nefondate) privind caracterul unui popor sau altul. Este treaba dumitale pe cine simpatizezi si fata de cine te simti mai aproape. Iti recomand sa inveti limba maghiara ( m-as mira sa nu o stii, la cat de logica, este) si sa te muti in Ungaria. In felul acesta vei avea un viitor luminos si o viata fericita. In ceea ce priveste acest subiect, aici , eu fiind lamurit, consider ca s-au spus suficient de multe ca sa ne facem o parere fiecare, deci il putem incheia inainte de a ajunge la cuvinte care nu ne fac cinste. Iti doresc o zi buna si o tara pe masura.

YAAKOV 26-07-2011 - 08:38

Eu ziceam ca daca limba este structurata logic, atunci si populatia care o vorbeste gandeste corect, tot timpul, in orice situatie. Dar vad ca nu intelegeti si nu are rost discutia.
Nu-i simpatizez pe unguri, doar am aratat ca ne sunt net superiori ca organizare.

YAAKOV 26-07-2011 - 08:44

Vad ca iar nu mai apar comentariile.

Domnule Neacsu, daca dumneata, mare ziarist, om cu facultate, gandesti asa cum se vede din comentarii si din unele articole, de la romanii de rand nu mai am nici o pretentie.

neacsum 26-07-2011 - 09:48

Domnule Yaakov ultima remarca a dumitale , fara argumente , fara a arata ce anume sau unde anume consideri ca gresesc, este asa cum spuneam si mai sus dovada de rautate sau de lipsa de argumente. Asa ca ma opresc aici cu acest dialog .

Giurgiu Crişan 25-07-2011 - 17:43

neacsum, stai jos,nene, că habar nu ai tu de ce spunea propaganda nazistă. Tu ştii ce ţi s-a spus că ar fi spus aceea.Eu măcar sînt conştient că nu o cunosc.
2) Ideea că nu trebuie să acceadă China la bogăţiile siberiene este corectă.Oameni mai naţionalişti şi mai rasişti decît chinezii nu există pe lumea asta.Ungurii sînt copii de grădiniţă pe lîngă ei iar ruşii nişte băieţandri zburdalnici.Chinezii sînt de o perversitate fantastică şi de o răutate care întrece tot ce cunoaşteţi.
3) Interesul României acum este să aibă parte la bogăţiile siberiene şi să joace cu Rusia ca să-şi poată lua înapoi teritoriile ocupate de Ucraina: partea dintre R Moldova şi marea Neagră, o parte din Bucovina şi Maramureşul Istoric.Sînt mai importante decît tezaurul de la Moscova.

neacsum 25-07-2011 - 18:11

Domnule Giurgiu. Ai o mare calitate:recunosti ca nu stii ceea ce nu stii. Chiar e o calitate rara si te felicit . Faci insa o mica greseala: ai impresia ca daca nu stii dumneata , nu stie nimeni. Eu tot nu inteleg insa ce treaba au romanii cu Siberia. Nu inteleg de ce romanii ar avea mai multe drepturi decat chinezii, sau pakistanezii sau kirkizii, asupa Siberiei . Pai daca interesul Romaniei ar fi sa aibe dreptul la bogatiile Siberiei, de ce nu ar avea si ungurii, sau nemtii sau rusii dreptul la bogatiile Romaniei ?

Giurgiu Crişan 25-07-2011 - 19:07

am mai multe calitaţi, printre ele fiind şi aceea de a-mi da seama cît se ştie în general despre un anumit lucru. Despre propaganda nazistă nu se ştie pt că nu ai de unde să iei informaţii. Ai doar ceea ce au scris propaganda învingătorilor şi acelea ale sateliţilor lor.
2) dacă Siberia ar pica la alţii preţurile la meteriile prime de acolo vor urca enorm.
În urma unei politici dibace în raport cu aceea a Moscovei România ar căpăta drepturi mai mari ca alţii. Actuala politică e dezastruasă: plătim gazul mult mai scump datorită lui Băsescu.

neacsum 25-07-2011 - 19:43

Domnule Giurgiu
Nu contest nici una din calitatile dumitale , eu am vazut una si am remarcat-o fara ironie. Iti face cinste. In ceea ce priveste propaganda , slava domnului, a aparut internetul si posibilitatea de a accesa unele documete , filme , discursuri, care in alte timpuri ar fi fost intangibile.
Indiferent ce comori ascunde Siberia sau Alaska, cine spera ca va avea acces la ele sau ca le va primi la pret preferential, chiar nu traieste in lumea asta . Romanii nu au fost niciodata priviti cu ochi buni, de nici unul din vecini si nici de vreununa din marile puteri. Am fost doar amagiti, furati , exploatati. Oricat de umili am fi, tot aia primim . Deci pupatul imineilor nu ne-a adus avantaje, decat a prelungit agonia. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa cautam nod in papura si sa ne atragem tunete si fulgere deasupra capului. De acord ca Basescu vorbeste si actioneaza fara sa gandeasca , uitand ca reprezinta o tara , nu un vas. El urmareste interesele personale nu ale tarii. Politica pe care o face este o politica personala. Partea proasta este ca el face si ronanii trag.

urbos 25-07-2011 - 20:02

Ma intreb de ce o natiune mica precum Olanda, e unde e, si n-o urasc, jefuiesc, exploateaza vecinii. Ce-or avea astia?

YAAKOV 25-07-2011 - 21:10

Mai urbos, de cand iti place sa faci pe prostul ?
Tu nu stiai ca Belgia si Olanda sunt de sute de ani „patrii” ale evreilor ? Cine sa se mai ia de astia ?

urbos 25-07-2011 - 21:13

Nu suport ji danii, dar sa cred ca si olandezii sint ji daniti mi-e peste poate pentru ca sa-mi inchipuiesc.

YAAKOV 25-07-2011 - 21:21

Ce ba, tu nu poti sa gandesti abstract ? Trebuie sa pui deshtiul ca sa intelegi cum vine treaba ? Pai ovreii sunt la conducere si cu manevrarea banilor, nu vand ziare la coltul strazii. In olanda sunt interese evreiesti de aparat, de asta nu se ia nimei de olandezi.

urbos 25-07-2011 - 21:42

Ma …………., aici se faceau referiri si la trecut, la istorie. Olanda e bine de multa vreme, nu de acu.

YAAKOV 25-07-2011 - 21:57

Si trecutul asta la cate sute de ani se refera, ma ……….? Cunosti tu atat de bine istoria Olandei, ca sa spui ca nimeni n-a trecut pe acolo si olandezii a tinut-o intr-una cu petrecerile si voia buna ?

urbos 25-07-2011 - 22:10

Nu ma papagalule, tocmai asta era ideea, ca noi mereu ne vaicarim, si ne mai si consideram buricul pamantului, furati si exploatati de toti.
Te-ai bagat si tu ca proasta in discutie si ai pierdut esentialul.

YAAKOV 25-07-2011 - 22:26

Vrei sa spui ca sa ne lasam condusi de evrei, ca si olamdezii, si nimeni nu se va mai lua de noi ?
Tie iti convine, ca te crezi din categoria privilegiata, a celor care stau cu sula in sus si muncesc altii pentu ei. Dar poti sa-ti pierzi pozitia si sa treci la munca de jos, sa te ia ovreiul la stanga.

urbos 25-07-2011 - 22:32

Dupa ce ca, asa cum tu insuti ai spus, nu propui niciodata nimic, iar ce spui n-are nici o finalitate, intelegi si ca cucu-n gura.
Acu m-am prins, vorbesti singur.

YAAKOV 25-07-2011 - 22:45

Spune tu ce propui, dar clar, sa priceapa toata lumea. Da-ti arama pe fata.

urbos 25-07-2011 - 22:54

Deocamdata propun ca Basescu si sleahta lui sa dispara.

Giurgiu Crişan 25-07-2011 - 17:17

D-le Bîtcă, vă exprimaţi poetic. Ziceţi că Moscova a ucis….Moscova, Londra, Parisul, madridul, Roma, ca să mă exprim şi eu tot poetic, au ucis.
În a doua frază din acest articol sînt două idei eronate: una că tătarii au constituit o forţă civilizatoare pt ruşi şi a doua Federaţia Rusă ar fi un stat artificial. China, SUA, Belgia sînt şi ele la fel ca F Rusă. Bănuiesc însă că nu o să ziceţi ceva contra SUA. V-aţi aliniat la poloitica partidelor actuale.
3) A treia greşeală a dv: îl numiţi pe Putin dinozaur KGB-ist. Asta e altă exprimare…..poetică: KGB nu mai există de mult.
Nu mai comentez mai departe. E bine că sînteţi contra ruşilor, dar nu mai fiţi aşa de stingaci.
Ce e cu 2012? Dacă nu scrieţi despre ce e vorba de ce vă mai apucaţi de scris?

Marius Bâtcă 25-07-2011 - 17:28

Pentru parerile acestea, va recomand urmatoarea adresa: Unter den Linden, 63-65, 10117 Berlin .
S-ar putea sa primiti si un premiu local, autentic. O Matrioshka ceva.
Pentru ca, Uups!, ce chestie, Quadriga nu se mai da! 🙂

Adolf Hitler 25-07-2011 - 17:41

in 2012 o scapam de „voi”

Adolf Hitler 25-07-2011 - 17:44

Bas…teptilor!!!

Adolf Hitler 25-07-2011 - 18:26

1.Bat clopote cantand reintregirea
Si sufletul ia foc in clopotari
Intai decembrie ne e unirea
Si stralucirea Romaniei Mari
Mihai Viteazul intra-n catedrala
Si are harta Daciei in maini
Intr-insul Burebista se rascoala
Si-apoi pe vatra lui se nasc romani
R: Cat flamura ros-galbena-albastra
Ne este prag si steag si ideal
Veniti romani, veniti la Mecca noastra
Veniti la Alba Iulia-n Ardeal
2. Si iar incepe clopotul sa bata
Si sangereaza sutele de ani
In osul natiei se-aude-o roata
Muscand din Horea, Closca si Crisan
Si iar la Alba Iulia ni-i flancul
Pe care ardem si ne batem toti
Cand dinspre Apuseni rasare Iancu
Ca un Isus Cristos cu chip de mot
3. Dar e un an care nicicand nu trece
Un an pe care-n veci il vom dori
O mie noua sute optsprezece
Al nostru an de fiecare zi
Ne fie el de-a pururea an-noul
In lupta cu problemele de azi
Cantam din Alba Iulia eroul
Pe reintregitorul cel viteaz
TRAIASCA ROMANIA!!!

Ciu Huhu 25-07-2011 - 19:53

Ha ha ha ha ha ha, noi chinejii vrem sa fim stapinim toata lumea nu doar mica Rusie, hi hi hi ha ha ha ha ha!

jan dinu 25-07-2011 - 20:26

Mai, parca – RURICKii – erau vikingi ,,, ajunsi pe Nipru ,
de unde-i scoteti voi (unii ) c’ar fi asiatici ?!!
Se vede ca nu prea atzi umblat la rusoaice ,ucrainience !
Daca vreti s-a cuceriti RUSIA stati calare pe ele fara votka …
doar cu – zaibar – ! Chinezii n-au masura pentru ele …shi
deci nu pot fi colonoizate nici prin fata nici prin spate !
JD-USA

Cercul 25-07-2011 - 21:02

@urbos: aia nu-i tara e bordel. Cin drac ar vrea sa cucereasca un tractir?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult