Acasa Opinii Multumim din inima partidelor…

Multumim din inima partidelor…

scris de Ziua Veche
2 afisari

…sindicatelor, mogulilor, Inaltei Curti, Curtii Constitutionale si tuturor oamenilor de bine.
As incepe sa-mi exprim recunostinta, in primul rand, pentru PDL si Guvernul Boc.  De ce? Pentru ca, de milosi ce au fost, nu s-au atins de un fir de par de bugetar. Nici de fondul de salarii, ci, asa la misto, au decretat direct taierea salariilor otova cu 25%. Asa ca merita ce li se intampla.

Prinos de recunostinta si PNL. Din ura liderilor liberali pentru Traian Basescu suntem pe punctul sa se aleaga praful de cota unica, care zic ca le e atat de draga. Adio cota, adio investitori, adio locuri de munca. Sa traiti bine, dragi romani!

Cele mai deosebite sentimente pentru PSD. Multumita perseverentei cu care contesta tot ce ar putea reduce rispa banului public, orice taiere de pomeni sociale, suntem in punctul in care statul nu va mai putea plati nimic. Taiat sau netaiat.

Sindicatele si mogulii din spatele lor si-au vazut visul cu ochii. Au facut de ras masurile asumate de Boc si Basescu. Si lor e musai sa le facem reverente pentru ceea ce va veni, dupa ce va creste TVA si, Doamne fereste, cota unica. Adica pentru inflatia care va manca nu 15% din veniturile pensionarilor si 25% din cele ale bugetarilor, ci mult mai mult din castigurile tuturor cetatenilor acestei tari. Avertismente au fost nenumarate, ca de exemplu.

 Si Justitia si-a adus obolul. Niciun leu mai putin pentru oamenii din sistem, a caror performanta va fi de la exceptional in sus, cum ne-am obisnuit, in Raportul de monitorizare ce sta sa vina de la Comisia Europeana.

Cum de altfel si sistemul educational, dar si cel sanitar au atins cele mai inalte culmi si erau sa se duca dracului maretele realizari prin reducerea salariilor.

In concluzie, in tara noastra va fi din ce in ce mai bine si peste vara cald.

Multumim inca o data celor de mai sus. Jos Basescu! Sus dobanzile! Traiasca lupta pentru pace!

0 comentariu

Europeanuul 13-08-2010 - 11:13

liderii Romanie au reusit cu succes bagarea IMM urilor in stare de soc.

Guvernul si BNR se lauda ca au reusit sa-si ainga tinta in prevenirea incintarii economiei (sau a cresterii inflatiei). Congratulation!

M_D_L 13-08-2010 - 12:06

Eu stiam ca deja sunt proprietari, pentru ca atunci cand au cumparat apartamentele au platit si pentru cativa metri patrati de teren. Cel putin asa era la cei care si-au cumparat locuintele inainte de ’89.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS