Acasa Opinii Năstase de PDL

Năstase de PDL

scris de Marin Neacșu
3.205 Afisari

Am asistat aproape fără să vreau la unele momente din Conferinţa Naţională a PDL, expuse la unele posturi tv . Spun fără să vreau pentru că, de fapt, căutam să văd ştirile şi să văd marea manifestaţie a SCMD, în faţa locul unde îşi ţineau lucrările portocalii. După propaganda şi mesajele transmise de domnul Dogaru pe toate posturile şi mijloacele  care l-au mai primit, credeam că o să spargă porţile cerului.

Marin NeacsuCând colo, pe nicăieri, nici un cuvant până la ora la care scriu acest articol. Poate duşmanul de clasă speriat de amploarea acţiunii şi numărul mare de participanţi a interzis orice informaţie privind marea de oameni care demonstra împotriva partidului de guvernământ. Sau poate că televiziunile păstrau ştirea ca cireaşă pe tortul câştigătorului, la emisiunile de seară. Cine ştie.
Cert este că uite aşa, forţat de împrejurări, am urmărit discursul domului Paleologu Teodor, un mare necunsoscut pentru mine până la aceată dată, despre care nu ştiam decât că îi place să taie panglici. Şi uite aşa, am aflat şi eu că poţi să îţi faci un nume în partid, concurând ca iepuraş. Păi ce, Mourinho, nu a început ca translator şi acum e cel mai tare din parcare ? Privindu-l pe distinsul iepuraş, mă frecam la ochi, crezând că visez. Figura dânsului, ca şi vocea, mi-au amintit de tinereţile politice ale distinsului 4 Case, cel care cu ceva ani in urmă, invita ziariştii să numere  ouăle corbului. Am închis ochii o secundă şi l-am ascultat vorbind. Nu numai vocea , dar şi stilul uşor ironic, diplomat, dar cu iz de arsenic se confundau. Şi uite aşa am rămas pe post să fiu de faţă la naşterea acestui Năstase al PDL. Şi dacă tot l-am ascultat, ce am reţinut ? Trei aspecte mi-au reţinut atenţia:
1.Om prevăzător, dornic de afirmare, ambiţios, a candidat pentru 4 funcţii, nu doar pe cea de preşedinte unde ştia că e pe post de iepuraş. Faţă de ceilalţi doi candidaţi, junul catindat s-a gândit că daca nu prinde ciolanul, măcar un os de ros tot îi rămâne. Bună socoteală.
2.Şi-a propus să mărească numărul femeilor din conducerea PDL, pentru că, nu e aşa, de când au plecat Ritzi şi Placintă nu mai are cine să numere voturile în Senatul României. Şi cum fiecare are blonda sa, de ce nu ar avea şi el.A observat dumnealui că blondele aduc noroc la politicieni şi atunci şi-a asigurat nişte cheerleadere frumuşele care să îi ridice şi dânsului.. cota politică. Bună socoteală.
3.Va pune accent ca viitor preşedinte al PDL pe câştigarea electoratului liberal nedecis. Subtil spus, un frumos eufemism pentru nemulţumiţi. Se ştie că o parte din liberali sunt nemultumiţi de această alianţă împotriva anusului, parcă aşa îi spune nu, şi s-a gândit juniorul să şi-i apropie promiţând o nouă alianţă sau cine ştie, poate chiar o reintegrare sau reevaluare. Pentru acest obiectiv ar avea sprijinul asigurat al domnului Stolojan care, nu e aşa, este încă un mare Guru. Şi uite aşa, crede domnul Paleologu că va rupe inima târgului, aducând noi membri de partid, din grupa USLaşilor. Pentru asemenea realizare, ar putea fi chiar decorat de către tatucu nu ? Deci nu strică să promită şi el liberalilor, ce promit PSDeii UDMR-iştilor.
Bună socoteală.
Una peste alta, ce nu a spus şi sper să nu fi uitat domnul Paleologu este faptul că indiferent cine va câştiga alegerile, şeful tot Trăiănuţ este şi cine îşi face iluzii că va conduce partidul se înşeală. Era un banc pe vremuri:”Cu cine se învecinează URSS? Răspuns corect : Cu cine vrea ea !!”
Aşa şi cu alegerile. Cine  câştigă alegerile ? Cine vrea Traian.

70 comentarii

EVA 14-05-2011 - 18:25

JALNIC….bietul Nastase…..

Ciu Huhu 14-05-2011 - 18:51

Acultind discursurile la acest congres portocaliu am avut puternica senzatie de mare asemanare a acestuia cu congresele partidului lui Hitler, cu multi ani in urma, foarte trist, omenirea nu invata din greselile trecutului!
Si atmosfera congresului e ca atunci in Germania anilor treizeci, incredibil!

neacsum 14-05-2011 - 19:01

Exagerezi totusi Ciu-huhu.
Atunci erau mai multi, mai entuziasti, mai fanatici si mai devotati cauzei. Aici mijloacele si discursurile se aseamana, dar aplauzele si ovatiile sunt ca la Crucea de piatra”, OH oH oH. Gata,? Esti tare iubi !Vai ce mult mi-a placut despre tine !”

Ciu Huhu 14-05-2011 - 19:43

Da asa-i cum zici matale.

Ieri am pus rasadurile de rosii romanesti in solarul meu facut cu fibra de sticla transparenta, ondulata, in solar pentru a le proteja de ploile acide, anul trecut rosiile vecinilor s-au stricat, ale mele, din solar, nu.

Rasadurile mele de rosii sint amarite pentru ca le-am dat prea multa apa, jumate s-au uscat, la anul voi avea grija sa nu le mai inec.

La mine in gradina nu se fac castravetii si ceapa e foarte mica, probabil nu le dau suficienta balega-ingrasamint.
Mai am mult de invatat, sint incepator.

Am cumparat de la Carrefour cinci butasi de vita altoita cu 10 lei bucata, doar trei au supravietuit dar am aflat ca nu se vor coace strurii aici pentru ca au nevoie de mult soare si caldura.

Am noua meri, doi doi pruni, numai unul da rod, doi peri, patru
piersici, trei ciresi, doi nuci. La toamna vreau sa mai plantez vreo zece pomi.

Nu stiu de unde sa cumpar visini, la piata pot fi pacalit.
Pentru prima data am pus si cartofi deoarece s-au scumpit tare. am pus si dovlecei, fasole cu pastai galbene.

Am semanat si saminta a vreo zece feluri de flori, aici fiind la poalele muntilor clima-i mai rece.

Probabil matale faci agricultura mai serioasa pe suprafete mai mari, terenul meu are doar 750 metri patrati.

digital 14-05-2011 - 20:17

mai ciuhule da tu le ai pa* astea cu gradinariitul?!
te intreb pe bune!!!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:41

E doar un hoby, sint incepator de acum sase ani, si doresc sa maninc numai fructe si legume, pe cit posibil.
La astea se adauga si frumusetea peisajului, si viata in natura,

digital 14-05-2011 - 21:45

aia cu peisajul, si natura da,e ca lumea da dupa sase ani nu cred ca mai poti fi incepator!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:56

Mai am trei hoby-uri: psihologia transpersonala, am un master in psihologie, pictura, pictez pictura moderna dar nu ultra moderna, de asemenea imi place mult sa navihez pe internet si sa comentez la doua forumuri.

digital 14-05-2011 - 22:00

bai ciuhule ,mai spart,tata!
si cum vad si io niste picturi d*ale tale?!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:01

Am uitat sa adaug la fructele si legumele din gradina mea cuvintul ecologice, e important.

digital 14-05-2011 - 22:04

lasa-le ma pe cuvinte ca nu-s importante!
important e ce faci tu,ca le cultivi in mod traditional asa cum te-au invatat parintii tai!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:12

Am pus citeva pe Net acum sapte ani dar nu mai am adresa de pe Net respectiva, am pierdut-o, daca ai rabdare imi fac o noua pagina web cu picturile mele si le vei vedea, mi s-a spus ca-s frumoase.
Dureaza vreo doua trei luni pentru ca-s comod.

digital 14-05-2011 - 22:15

rabdare exista,dar sa intru in posesia website-ului!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:22

Trebuie sa fac websiteul, sti unde pot gasi pe Net o posibilitate de a face si gazdui un site?

Arhimede 14-05-2011 - 21:24

Ciu Huhu
Prin iulie-august dute la piaţă şi cumpără roşii soi românesc, bine coapte, le scoţi seminţele, şi când vine timpul le plantezi pentru răsaduri.
Soiurile românesti sunt învăţate cu clima de aici.
Sunt şi mai gustoase.

Pentru castraveţi cumperi seminţe soiul Cornişon. Inainte de plantare le pui la încolţit într-o cârpă umedă, apoi le transplantezi pe sol, în cuiburi, 4-5 seminţe. Pămîntul îl îngraşi cu soluţie de găinaţ de găină. La 10 litri de apă, 0,5 kg găinaţ.

Ca să faci ceapă bulb, arpagicul trebuie plantat de toamna.

Dacă eşti sub munte viţa altoită, e cam cu probleme. Cautş butaşi de viţă ne-altoită Nova, albă şi neagră. N-are treabă cu îngheţul,. Faci un vin care ţine doi ani.

neacsum 14-05-2011 - 21:28

Mulțam arhimede. Esto o comoara la casa omului.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:46

Multumesc mult pentru sfaturi Arhimede, asa voi face.

digital 14-05-2011 - 21:49

mai arhimedule da tu le ai p*astea,pe bune frate!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:58

Cine stie daca e adevarat ca visinile fac, au viermi ca ciresele, varul meu spune ca fac, altii spun ca nu fac. Care o fi adevarul?

digital 14-05-2011 - 22:02

fac si visinele da mai putini decat ciresele!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:17

Multumesc digital, esti sigur? Vreau sa pastrez doar doi ciresi si sa plantez vreo cinci visini pentru ca nu-mi plac viermii si nu vreau sa stropesc pomii cu chimicale impotriva viermilor, nu-mi plac otravurile chimice.

digital 14-05-2011 - 22:21

cand eram copil asa tin minte,si nu cred ca gresesc!
am mancat multe visine si nu erau stropite cu subst ch!

digital 14-05-2011 - 22:26

tin minte doar ca inainte de a inflori,primavara ,tata aduna vreascurile cazute in livada si frunzele ramase de toamna(deoarece astea se adunau din gros,toamna) si le dadea foc,dar mocnit,cu un fum alb care alunga fluturii si facea neatractive florile pomilor!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:55

Digitalule voi face si eu ca bunicul tau primavara, sa descurajez fluturii, multumesc.

digital 14-05-2011 - 22:30

nu trebe sa-ti faci website, ci doar un blog personal unde sa administrezi tu personal,postarile,design-ul si comentariile
e free!!!!!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:38

Cum se face un blog, ai vreo adresa pe Net unde pot gasi informatiile necesare?

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:44

Banuiesc ca e suficient sa intri pe un blog deja existent, acolo poti afla gazduitorul si informatii cu poti sa-ti faci un blog la aceeasi gazda.

digital 14-05-2011 - 22:46

am sa-ti comunic zilele acestea cum putem intra in legatura!vreau sa te ajut dar putintica rabdare!

digital 15-05-2011 - 11:14

ciuhule vezi ca te+a indrumat corect,arhimedu,asa ca urmezi pasii pe care ti i+a indicat el.mersi ,arhimedule,eu vroiam sa+l iau metodic dar e fb asa!!

Ciu Huhu 15-05-2011 - 18:59

Mi-am facut blog pe la 12 noaptea, pe wordpress.com, acum trebuie sa studiez cu atentie instructiunile de folosire, sint cam complicate.

neacsum 14-05-2011 - 20:20

Contacteaza-ma pe adresa de mail de la echipa ziua veche. te rezolv cu visinii Cu-huhu.La mine apar ca ciupercile.Deci, pentru visini, te rezolv la toamna, spune cati vrei, ca sa nu ii tai.Nici eu nu fac agricultura decat de casa, adica …cat sa am ce manca.Nu vand, nu cumpar rasaduri.Iti recomand sa iti pui rasad Money Maker, de starsem.Se gasesc seminte pe piata. Eu sunt foarte multumit de ele.Sunt potrivite ca marime, dar au un gust extraordinar.Astept sa ma contactezi pe mail

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:44

Bine, multumesc.
Apropo seminte, eu folosesc numai seminte de rosii romanesti care-s cele mai gustoase.

neacsum 14-05-2011 - 20:31

Era vorba de seminte de rosii money maker.

digital 14-05-2011 - 21:51

cred ca ne blagosloveste neacsum ca i-am acaparat comenturile cu agrcultura noasrtra de doi bani!
sorry!

neacsum 14-05-2011 - 22:35

Digital, stai linistit, nue site-ul meu. Comenteaza fiecare ce vrea, cum vrea, dar sa fie decent.
Ciu-huhu, una e sa folosesti ingrasaminte chimicale pentru crestere sau marirea productiei si alta sa folosesti antidaunatori.Daca chiar vrei sa renunti la anumite chimicale, macar piatra vanata poate fi folosita. Altfel risti sa pierzi in fiecare an cate ceva.Daca iti intra colorado in cartofi rosii sau vinete, fara mospilan sau piatra vanata nu scai de ei.Incearca trotusi la anul si seminte Maoney Maker produse de starsem. Macar 10-20 de rasaduri. Daca nu o sa-ti placa, sa nu imi dai nici un ban.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 22:58

Multumesc de sfaturi, piatra vinata se poate folosi si la pomi?
Voi folosi semintele starsem.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 23:08

Apropo colorado, parintii mei ii culegeau zilnic, manual si apoi ii distrugeau, mama era alergica la cartofii tratati chimic, la fel voi face si eu, am doar 18 cuiburi de cartofi.
Voi supraveghea zilnic si rosiile, nu am stiut ca-s si ele atacate de colorado.

digital 14-05-2011 - 22:48

cum pot unii autori de articole sa intre in armonie cu forumistii?!”
io nu pot intelege!!

Ciu Huhu 14-05-2011 - 23:00

Sint mai receptivi si mai empatici decit cei mai multi autori.

neacsum 14-05-2011 - 23:39

Digital,
Hai ca m-ai facut praf cu intrebarea asta. Dar ce domnule, autorii de articole, sunt extraterestri sau ce ? Nu suntem toti oameni ?Ceea ce fac ”autorii” poti face si tu. Totul e sa vrei. Esti doxat se vede. Stii sa te exprimi, Cine te opreste sa alegi un subiect si sa il trimiti pe adresa redactiei ?Incearca la inceput cu pseudonim.
In al doilea rand , in ceea ce ma priveste, eu scriu pentru ca mi se pare ca am ceva de spus. Si cand ai ceva de spus, normal ca astepti si niste reactii la ceea ce ai spus stu. Si mi se pare la fel de natural sa raspunzi celor ce iti pun intrebari sau au puncte de vedere diferite. Daca intrebarile si comentariile sunt de bun simt, e normal ca si raspunsurile sa fie la fel.Celelalte pot ramane fara raspuns daca nu inteleg sa se comporte civilizat.Asta imi sunt parerile si cred ca sunt normale.

digital 14-05-2011 - 23:58

lasa neacsum ca mai bine e la agricultura,sa ne lucram pamantul din spatele casei cum a zis presedintele tutulor! cum ar fi sa ne apucam toti de scris,ar ramane pamantul nelucrat si plin de balarii,ciulini si alte cele buruieni!
mai o prasila,mai un comment,mai un plivit,mai un bumerang,mai un stropit de vie,mai un roland,mai un colorado,……e fain la tara!!!

neacsum 15-05-2011 - 00:34

Ok. Daca te razgandesti.. usa e deschisa.

digital 15-05-2011 - 11:11

multumesc neacsum,daca ma razgandesc te anunt!

Arhimede 15-05-2011 - 07:54

Ciu Huhu
Poţi să faci un blog la Google.
Daca deschizi pagina Google, o să vezi scris şi Blog.
Acolo afli cum să faci.
va apare cam aşa:
http://XXXXXXX.blogspot.com

adică intre // şi punct, pui numele care-l alegi pentru blog.

Exemplu:
http://huhuciu.blogspot.com

In maxim o luna devii maestru blogherist…

Ciu Huhu 15-05-2011 - 19:06

Multumesc Arhimede voi face cum zici, desi noaptea trecuta am facut un blog pe wordpress.com pe care nu stiu sa-l intrebuintez inca, instructiunile de intrebuintare-s cam dificil de inteles.

Voi incerca cu Google, poate e mai simplu de inteles mecanismul de functionare.

Arhimede 15-05-2011 - 22:10

cu blogspot se lucreaza mai usor de cat cu wordpress.
Succes

nimeni 15-05-2011 - 11:35

bravo baieti!
http://gradinadelegume.uv.ro/
sunt multe sfaturi utile aici.

de cand am aflat ca va place gradinaritul, imi sunteti si mai simpatici.
e cea mai reconfortanta activitate , parerea mea. unde mai pui, ca daca iti mai si ies lucrarile , ai o satisfactie rara. sa mananci din gradina ta, e ceva nemaipomenit! gustul, aromele, totul e altfel. de putin timp de cand ma mai ocup si cu asa ceva in timpul liber , senzatia e ca merita din plin!

neacsum 15-05-2011 - 12:48

subscriu.Toti amicii mei ma viziteaza pentru salata de rosii. Simti ca mananci si nu iti pui intrebarea cate E-uri ai mancat.Mnanc fara teama rosiile, ardeii, castravetii produsi in gradina. Si ai dreptate, satisfactia ca a iesit ceva bun din mana ta si munca ta, sunt sarea din mancare.Nu am crezut in viata mea ca voi deveni agricultor nici macar de garadina, dar nu as mai utea trai fara aceasta activitate.Munca in aer libefr,cand vreau si cum vreau, este balsam.Si se gaseste timp cand e soarele prea puternic sau dupa lasarea intunericului si pentru tv si internet.

neacsum 15-05-2011 - 13:33

In atentia redactiei!!!
Poate ar fi nnecesara infiintarea unei rubricin”sfaturi utile” sau ceva asemanator in care cititiorii sa puna diverse intrebari si nsa afle sfaturi practicde, verificate, probate, de la ceilalti, oricine cunaosate ceva de spre subiectul abordat. Ce ziceti?

Ciu Huhu 15-05-2011 - 19:08

Asa-i, dar anul asta am dat-o in bara cu rasadurile de rosii, le-am udat prea tare si jumate s-au uscat.

Ciu Huhu 15-05-2011 - 19:47

Am vizitat gradinadelegune.uv.ro, imi place, voi devenii un vizitator aproape zilnic pina voi invata tot ce-i util pentru mine, acolo.

neacsum 15-05-2011 - 13:04

In atentia redactiei
Poate nu ar fi rau sa se infinteze in cadrul ziarului si o rubrica de intrebari si raspunsuri, in care cititorii sa intrebe si cine stie, sa raspunda.Asa mai putem afla lucruri practice despre una, alta, plante , tratamente, lucruri domestice verificare si probate.Eu am aflat de curand ca planta numita in mod popular C…le Popii, este f buna in lupta impotriva cancerului si cum in ziua de ai cancerul se poarta din pacate, sunt sigur ca multi ar vrea sa stie cum anume .Ce zici domnule Dragomir, se poate?

Ciu Huhu 15-05-2011 - 19:10

Domnule Neacsu asta-i o idee excelenta, felicitari!

Doru Dragomir 15-05-2011 - 19:31

In atentia Forumistilor: Va doriti o rubrica speciala unde sa prezentam informatii despre horticultura provenite de la specialisti in domeniu sau o rubrica saptamanala unde sa publicam cele mai bune/importante idei,sfaturi primite din partea voastra despre gradinarit si eventual sa introducem si o rubrica de genul reteta saptamanii propusa de cititori ?
Asteptam propuneri pe forum sau pe adresa ziuaveche {@) ziuaveche.ro. Atentie la adresa de e-mail ca am scris-o special gresit ca sa nu avem probleme de spam!!!!!

Ciu Huhu 15-05-2011 - 19:49

Daaa, este o initiativa excelenta, abia astept sa fie pusa-n practica!

Doru Dragomir 15-05-2011 - 20:06

Pai da, dar care e propunerea ta: sfaturi de la specialisti sau articole propuse de cititorii ziuaveche.ro?

Ciu Huhu 15-05-2011 - 20:49

Amindoua.

Ciu Huhu 15-05-2011 - 21:38

Na corectez: o rubrica la care cei ce au intrebari sa le puna si cei ce pot raspunde la ele sa o faca, asa cum zice dl. Neacsu.

Aia cu specialistii e putin cam pretentioasa.

Nu am inteles a doua varianta, vreti sa spuneti ca forumistii sa propuna articole scrise de ei? Daca e asa e o idee buna, cu conditia sa pubicati doar pe cele ce merita publicate, pe editia online a ziarului.

Doru Dragomir 15-05-2011 - 22:41

Exact asta va propuneam, subiecte de la forumisti pe teme de gradinarit,gatit,pescuit,auto sau ce credeti voi ca va pasioneaza, iar cele mai bune vor fi publicate si promovate in edtita on line.

digital 15-05-2011 - 20:37

ma bag si io ca aseara am participat la procese si mi-ar parea rau sa nu conversez cu baietii!
daca permiteti!
va propun sa fie o rubrica saptamanala exclusiv a redactiei(cine consimte) si a forumistilor interesati!cred ca ne descurcam!?

neacsum 15-05-2011 - 21:25

Dorule, eu spuneam o rubrica in care cei ce au intrebari sa intrebe iar cei ce au solutii sau raspunsuri sa raspunda, tot din randul cititorilor sau celor din redactie care pot ajuta.Fie raspunzand direct, fie dand likuri la adrese unde poate gasi omul raspunsul, in orice domeniu. Deci o rubrica permanenta in care sa se poata comenta oricand. Nu stiu tehnic cum se va realiza dar daca e posibil ar fi ok . Asta e parerea mea, bineinteles ca pot exista si alte opinii si totul se va reyolva in functie de posibilitatile tehnice. Stiu ca deschidere exista.

Arhimede 15-05-2011 - 22:14

Practic, este vorba de un forum.

un crestin 16-05-2011 - 00:05

Daaa ! Ne dorim.
Dar sa cuprinda si Basic Innstructions Before Leaving Earth. Bible.
. Serios, in Scriprura gasim legi etern valabile despre sadit, plantat, semanat, etc.

neacsum 15-05-2011 - 13:29

In atentia redactiei
Poate ar fi buna o rubrica”sfaturi utile” sau cam asa ceva in care oamenii sa puna intrebari din diverse domenii, casa, gradina, pescuit,electronica. etc, in care oamenii sa intrebe si cine se pricepe sau are informatii sa raspunda.Eu de ex am aflat de curand ca planta numita popular C…le popii este f buna in lupta impotriva cancerului si cum cancerulnse poarta acuma, cred ca ar fi destui interesati sa stiecum anume se oate folosi.Ce zici Dorule , se poate?

CZC 15-05-2011 - 18:55

Domnilor, v-am citit comentariile si va spun admirativ, sunteti extraordinari. Dupa unele dispute mai “incrancenate” pe alte tema aceste interventii, pe langa utilitatea lor, mai descretesc fruntile. Pe cativa metri patrati ma “delectez” si eu cu asa ceva. Felicitari. Umorul este apanajul oamenilor inteligenti. Autorul articolului este inclus.

neacsum 15-05-2011 - 19:44

CZC, maultumesc pentru apreciere. Subscriu laideea ca umorul, alaturi de adaptabilitatea si capacitatea de a invata din greseli si de a actiona ca atare, fac parte din zestrea de inteligenta umana. Eu personal, nu ma includ in randul celor inteligenti dar la capitolul umor cu toata modestia intru. Iti recomand urmatorul articol al meu Tacerea Porcului. Daca nu o sa-ti placa , ai dreptul sa iti retragi cuvintele.

Pribeagul 15-05-2011 - 20:42

Sa nu uitati/uitam de fondurile europene. Pot ajuta.

Ciu Huhu 15-05-2011 - 20:56

Se zice ca daca nu esti portocaliu, sau daca nu dai 30-40% lichelei portocali care-ti aproba proiectul nu ai nici o sansa sa accesezi fondurile europene.
Din cauza lichelelor portocalii in functii de conducere, Romania a accesat doar 8% din aceste fonduri alocate noua!

CZC 15-05-2011 - 20:59

Modestia e buna, dar e bine de tinut cont si de ce zicea Tudor Musatescu: “Imi place sa fiu modest, dar s-o stie si altii.”

neacsum 15-05-2011 - 22:10

Destept baiatul asta , Tudor .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult