Acasa Opinii Nişte hoţi de ţară – mutanţii politici

Nişte hoţi de ţară – mutanţii politici

scris de Doru Dragomir
619 Afisari

Îi regăsim în toate mafiile partidelor politice, în Parlamentul Ruşinii Naţionale, în Guvernul corupt al României, în masa de ierarhi smeriţi ai Bisericii aşa zis naţionale, în pseudomedia scrisă şi audio – video, în toate ungherele fetide ale societăţii celor care,  din toate speluncile politicii, ne dau lecţii de democraţie pe toate frecvenţele,.

Stan Petrescu editorialist Ziua VecheDin nenorocire, suntem blestemaţi să trăim, să râdem, să plângem, să ne mişcăm, să visăm, să ne iubim, să ne batem, să ne huiduim public, să ne mocirlim în minciună, să ne războim în propriile familii, să redevenim vecinii suspecţi de odinioară, să fixăm cu priviri duşmănoase amicii, suspicionându-i de orice, să ajungem de râsul lumii, să acceptăm să fim conduşi de nişte politruci de modă nouă  şi băgaţi în ceaţă zi de zi, ceas de ceas şi în proporţii de masă, de către  mutanţii din mass-media, adevăraţi păianjeni mutanţi ai comunicării şi propagandei mincinoase, ţesătoarea gălăgioasă a zăbranicului uriaş sub care este musai să auzim, să vedem doar ce vor  mahării mutanţi. Mutanţii politici din tot eşicherul politicii lucrează în cârdăşie/conivenţă cu cei „evlavioşi” aflaţi în slujba crucii pentru a avea sub control total, politic şi liturgic, aceiaşi ţintă: poporul român, o vacă de muls cu o mie de ţâţe.

Un mutant politic al vremurilor noastre reprezintă un individ făcut şi nu născut, provenit din  mucegaiul defunctului partid comunist român care, prin metamorfoza unei lovituri de stat dată de urmaşii perestroikăi, au dobândit un nou caracter murdar genetico-politic. Mutaţia s-a produs, de fapt, în FSN- ul vremii (nu ADN), prima matrice politică hororr unde s-au mixat mutanţii politici roşii. De aici primul pas către crimă a fost ca şi făcut. Pentru că apariţia post revoluţionară şi „naturală” a mutanţilor iliescieni şi brucanieni s-a produs în baza unor instrucţiuni şi know how neosovietice, ca parte integrantă a procesului de evoluţie politică de mai târziu.

Urmează reactivarea reţelei mutanţilor de intelligence. Uriaşa plasă întinsă dinspre Est acţionează, fără defectări, pe linia Huntington, cu rezultate remarcabile (vezi Ţările Baltice, Polonia, Ungaria, România şi Bulgaria), pregătindu-şi, pas cu pas, cea mai puternică  reţea informativă cu care Imperiul Euroasiatic poate să controleze confortabil, informativ vorbind, şi prin noi, firava Uniune Europeană. Nici nu trebuie să constatăm prezenţa lor căci sunt infiltraţi „fără eşece” la toate nivelurile.

Primii mutanţi ai ţării au apărut, cu voia unui popor anesteziat, drept politicieni, cu bune intenţii, sub omul cu sula-n coaste – mutantul  Iliescu, procesul a fost consolidat de al doilea mutant, monarhistul geolog Milucă Constantinescu, şi, pe urmă,  evaluaţi – autorizaţi, din punct de vedere al pedigriului de partid, de către al treilea mutant, antimonarhistul Băsescu Traian. Toţi mutanţii, cu acte în regulă, au fost multiplicaţi şi distribuiţi în toată administraţia şi businessurile de succes ale statului democratic. Practic, nimeni din poporul nostru drag şi muncitor nu mai are acces la nicio funcţie în stat, la nicio afacere de succes dacă nu are legitimaţie de mutant politic fie că-i de stânga, fie că-i de dreapta.

Tricolorul românesc, desenat în cele trei culori minunate ale curcubeului, poate fi văzut tot mai trist pentru că au dispărut bravii lui oşteni care cutezau să-l poarte, cu fală, în toate ocaziile vibrante ale naţiei lor. De ziua Lui, a Drapelului, un mutant politic de frunte i-a sărutat faldurile nu ca pe o icoană, ci cu ironie plicticoasă de mutant şef, făcându-şi, în acelaşi timp, un semn al crucii, ca o morişcă, sub bărbia sa de poltron naţional. Un excelent mincinos mutant tânăr aleargă, în buiestru, pe toate drumurile patriei şi a ocupat televiziunile de partid, fiind pregătit, tactic şi strategic, să ajungă viitorul preşedinte de republică măreaţă vacă şi nu de republic măreaţă vatră.

Ei, mutanţii, fie roşii fie de dreapta, nu trebuie căutaţi cu prea mare efort, căci apar precum păduchii pe frunte, cu tupeul lor de trepăduşi. Sunt grobieni, rapace,  locvaci, tupeişti, sfidători şi gălăgioşi, aroganţi, lacomi, venali, mincinoşi, puşi permanent pe arţag politic, dispreţuind instituţiile statului în chipul cel mai ipocrit şi confundând funcţia publică cu propria lor casă, ţara, pentru ei, nefiind altceva decât un Eldorado, valah, care să le asigure onoare, glorie,  bani, femei, putere şi lux fără de margini, lor şi urmaşilor, urmaşilor lor.

Priviţi-i prin partide învăluiţi în spuma toxică a minciunii endemice, pe la conferinţe şi congrese de partid cum îşi umplu burţile la mese pantagruelice, priviţi-i la guvern cum trafichează bani, funcţii şi destinele noastre, priviţi-i la preşedinţie acoperiţi de glorie postumă, priviţi-i prin serviciile de informaţii cum ne dau sfaturi şi şuturi pe întuneric, priviţi-i prin Parlamentul Ruşinii Naţionale când se şterg la fund cu puterea poporului, priviţi-i în diplomaţie cum tac complice în contra intereselor ţării, priviţi-i prin justiţie cum fac dreptate în dispreţul legilor, priviţi-i prin armată redobândindu-şi funcţiile de instructor de partid, prin poliţie cum dezvoltă cultura dezordinii publice, în educaţie cum dau cu bolovani în istoria şi limba română, încurajând ieşirea pe porţile unităţilor de învăţământ a unui fluviu imens de mediocritate, adevărată substanţă vie, nemodelată, a următorilor delicvenţi, priviţi-i în sănătate cum ne injectează apă distilată, pe sub piele, în loc de medicamente şi la cultură cum ne mistifică tradiţiile, ard cărţile şi ne vând tezaurul identităţii naţionale, fiind prezentaţi Europei ca un popor de brute etc.

Ajung lideri obraznici locali şi naţionali bine plasaţi, bine plătiţi, bine cotaţi, bine plimbaţi, bine îngrăşaţi şi toate astea pe banii noştri pe care îi depunem conştiincioşi, cu sârg şi cu o bucurie stranie mută pe la toate casieriile statului mutant pentru a-l alimenta cu taxe şi impozite spre beneficiul lor, al buzunarelor mutanţilor politici, adevărate aspiratoare de bani publici.

Nu există antidot democratic pentru aceşti prădători politici, ci doar armele dansului în flăcări ale bunilor noştri străbuni de pe vremea când se răzbunau pe cei ce aveau cultura hoţiei şi oprimării. Mutanţii politici au devenit aşa de „populari” printre noi, românii, încât sunt greu de dislocat, deoarece sunt cultivaţi genetic să creadă că totul li se cuvine de la sine şi că acest popor nu ştie a se revolta. Şi aşa este.

Pentru a opri involuţia catastrofală a unui popor abrutizat şi umilit, ani de-a rândul, pentru a-şi regăsi drumul spre renaşterea sa trupească, politică şi morală, soluţia este simplă şi la îndemână: milioanele de „ignoranţi” români să înceapă, grabnic, procesul comuniştilor, a fostei securităţi tiranice, lustrarea întregii clase de mutanţi politici, scoaterea lor, pentru totdeauna, din toate poziţiile publice şi economice dominante, optându-se nu pentru  o judecată a răzbunării ci pentru una a îndreptării şi restituirii drepturilor furate ale românilor: proprietate, libertate, tradiţii, cultură,  biserică, armată modernă, monarhie şi bucuria de a trăi frumos.

Văzui pe la teveurile mutante, secvenţial, imagini cu mutanţi liberali fericiţi şi nefericiţi, la congresul lor, unde credeam că se vor uni cu ceilalţi dreptaci într-un berbece politic al dreptei româneşti. Imposibil. Mutanţii roşii, mai bine organizaţi, au reuşit să divizeze dreapta cea plină de lideri orgolioşi, s-o controleze definitiv prin mutanţii troieni din PNL, conduşi de troianul gigolo şi  „monarhist” al aripii liberale reformatoare. Mutanţii dreptei sunt perdanţi „for ever”, cei roşii, instalaţi la cârma statului totalitar cu toată puterea lor mutantă, vor conduce Românica vlăguită cel puţin un deceniu. Cel mai mult, pentru acest insucces al mutanţilor dreptei, se va bucura mutantul şef de la Cotroceni, specialistul „ad vitam” în cacialmale politice.

De la Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) , o mutantă bolnavă de nedreptnicie ne-a făcut proba perfectă  a mutantului repugnant ajuns la „maturitatea sfidării funcţiei publice”, trădând, prin conduita sa inacceptabilă, înfăţişarea hidoasă a întregii clase de mutanţi politici. Această cabalină iabraşă, aflată în călduri audiovizuale, reprezintă etalonul mutanţilor ticăloşi ai vremii. Această individă dezgustătoare, spre deosebire de perfida şi vestita ciociolină buzoiană  –  iapa troiană de la Cotroceni -, a devenit atât de abjectă pentru că stăpânul său este atât de josnic. Acest comportament care sfidează o ţară întreagă reprezintă reţeta după care trăiesc şi ne conduc încarnaţii politici actuali,  aflaţi, din păcate, în tot registrul politicii româneşti.

Toţi aceşti mutanţi năimiţi şi sicofanţi naţionali sunt uşor de recunoscut, la „prima vista”, pentru că ne zâmbesc „colocvial” precum mutanţii fondatori, Iliescu şi Brukan, dar şi fiul lor „roman.”  Adică de sus (obligatoriu de la vreo tribună căptuşită cu pânză roşie), cu gura deschisă până dincolo de urechi, ironic, sfidător şi ameninţător, cam în felul: „Bă române, dacă nu eşti cuminte te dau la ţigani!”. Ceea ce, cu unii mutanţi politici, s-a şi întâmplat.

Dulce Românie, asta ţi-ai dorit?

10 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-07-2014 - 18:34

sta . nesculatu….

pathfinder 02-07-2014 - 20:02

Mda, cam asa.
Mamaliga nu explodeaza, da’ nici daca o fierbi prea mult nu e bine.

Mai vedem.
Sunt multe zone in Romania unde cultura rosie nu a prins mai deloc.

CRISTI 02-07-2014 - 21:37

„Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost „uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice „parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au „imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” bravo domnule ministru RUS, psd-ul o interminabila pepiniera penala RUSINE SA VA FIE PE CINE ATI PROMOVAT?

ancuta 02-07-2014 - 22:45

Generalu leeeeee!
Spui ca: „Mutanţii politici au devenit aşa de „pop u lari” printre noi, românii, încât sunt greu de dislocat, deoarece sunt cultivaţi genetic să creadă că totul li se cuvine de la sine şi că acest popor nu ştie a se revolta. Şi aşa este.”
Si atunci, te-ntreb: ce te foote grija, burtosule? Stai in lpmea acolo unde esti cu pensie de 50 de milioane si freaca-ti-o, babag iule!

digital 02-07-2014 - 22:58

făi proasta ..llii, vezi că vorbești cu un băsist, nu cu măttaaa!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 04:48

Domnule Petrescu, comentariul meu la editorialul d-stra se esentializeaza la un singur cuvint : FELICITARI ! D-stra spuneti in acest editorial ceea ce eu spun si spun si spun mereu Ș traim intr-o tara de cacat, locuita de oameni de tot cacatul. Doar 3% din locuitorii Romaniei isi merita numele de romani, ceilalti, 97% sunt nimic altceva decit niste accidente genetice oribile si mizerabile. Romania nu mai are sanse. Nu mai are nici macar o sansa ! E pe butuci. Daca o spurcaciune care ocupa functia de presedinte al CNA-ului vorbeste asa cum vorbeste si, mai ales, spune ceea ce spune, cum ca in tara asta totul e santajabil si toata lumea santajeaza, daca undeva, cuiva i se FURA CASA !, despre ce mai vorbim aici ? Presedintele Romaniei ales nu este nicidecum Basescu, ci Voiculescu. Pai, cine e de partea lui Basescu ? Nimeni ! El nu are ecit citiva consilieri si atit, pe cind Voiculescu are o armata de nemernici santajabili, de sclavi, are de partea lui o tara de idioti spalati pe creieri, care se uit la ciracii lui mizerabili de la haznaua 3 sa-si ia ratia de „stiri” si „comentarii politice”, pe baza carora ei vor pricepe ce se intimpla cu ei. In aceste conditii ce sanse mai oameni ca d-ta sau ca mine, sau cei sub 3% romani care nu au fost pacaliti de acest dictator, Voiculescu ? Nici una. D-ata esti o voce rara, un cuget cinstit si drept care nu este ascultat sau urmat pentru ca nu v-ati lasat hipnotizat de intoxicatii haznalei 3. D-ta esti un om liber, d-le Petrescu, dar, din pacate, pe cale de disparitie. Nimeni nu mai are nevoie de oameni ca d-ta. Din cauza celo 97% de idioti, va trebui sa suferi repercursiunile indobitocirii natiei, cbiar daca d-ta esti altfel. Nu ai cum sa eviti suferinta datorata prostimii altora, asa-zisi majoritari. Singura speranta a Romaniei sta in incarcerarea nemernicului de Voiculescu pe cel putin 12 ani, iar acolo, sa speram, vreum tigan burtos si libidinos sa-i faca felul in asa fel incit sa scapam de tot de acest monstruos dictator libidinos. O data cu disparitia acestui monstru odios si al lui trust Impact, Romania va scapa de cel mai odios instrument de intoxicare care a functionat vreodata in tara noastra. Procesul e lung si dificil, dar, cu ajutorul SUA si Europei vom reusi. Doamne ajuta !

MI-5 03-07-2014 - 12:59

Dupa Sarkozy urmeaza basescu.
Inceputul a fost greu.

Antibasistul 03-07-2014 - 13:22

CORECT!!!!

Antibasistul 03-07-2014 - 13:19

Porcule basist Calugarul, mori bestie basista, cu propaganda basista mincinoasa in kur!!!!

MI-5 05-07-2014 - 12:01

Am gasit pe un sait un comentariu interesant.
Similitudini intre cotele agricole impuse de regimul comunist si impozitele impuse de regimul basisto-pontist:
Copy/paste:
………………..
Ei…,noi ne-am facuto cu mana noastra,in sensul ca am fost de acord cu evreii cand l-au omorat pe Ceausescu.Si atunci era greu, dar aveai siguranta serviciului, a banului.Acuma vrand nevrand,trebuie sa-ti vinzi tot pt.a scapa de impozite.Nu te poti misca ca ochiul evreesc care conduce lumea se uita de sus si stie si cand te duci la wc,cate gaini ai,cate oua ai luat….Vedeti,evreii se imprietenesc cu tiganii, exact cum a fost in perioada colectivizarii.Cine a facut colectivizarea agriculturii? Jidanii si tiganii.Marx,Lenin,Stalin,au fost cei mai temuti jidani comunisti si s-au bazat pe tigani,ei sant considerati cei mai credinciosi dintre natii. Vedeti Ponta,fiind din randurile lui Cioaba,a pus botul la tot ce i-a dictat Basescu.Va reamintiti ca inainte de colectivizare era o alta forma de impreunare a pamanturilor? se chema intovarasire,se lucra pamantul la un loc.Inaintea intovarasirilor,erau acele carnetele care prevedeau de cotele ce trebuie date la stat,se chemau obligatiuni .La fel va fi si acuma ceva mai accentuat,si va tine pana la izbucnirea a celui de al 3-lea razboi mondial,care se va lasa cu urmari mult mai grave si mult mai accentuate.De data aceasta,cei mai multi morti vor fi evreii,se rascoala tot omul impotriva lor.Inaintea oricarui razboi mondial asa a fost.Nemtii s-au unit intr-un singur stat,a inceput sa dicteze in lume si asa ….
………………………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS