Acasa Opinii Nu mi-e mila deloc de bugetari, de angajatii din domeniul privat si nici de pensionari!

Nu mi-e mila deloc de bugetari, de angajatii din domeniul privat si nici de pensionari!

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

.Da. Nu mi-e mila de ei. Nici de bugetari, nici de angajatii din sectorul privat si nici de pensionari. Nu mi-e mila deloc. Nu am nici un pic de compasiune. Niste sclavi! Sa moara! 


In primul rand, nu mi-e mila de pensionari, pentru ca, de doua decenii, au contribuit la crearea unei societati in care toti analfabetii, toti pupincuristii si toti smecherii s-au imbogatit. Si au ajuns sa dicteze cum trebuie sa mearga lucrurile in tara asta. Nu mi-e mila de ei. Au tacut ani de zile si au inghitit. Asta fac si acum. Cu niste exceptii. Asa le trebuie!

Despre bugetari, ce sa mai zic? Sa luam, de exemplu, angajatii din Educatie. Niste oi. Da, exact, niste oi, care isi rumega nemultumirile pe la colturi. In timp ce accepta ca anumiti directori sa fie numiti pe criterii politice. In timp ce inspectorii vin sa le dicteze, pentru ca asa vrea nus’ ce primar, nu’s ce ministru. Daca nu le convenea, ar fi reactionat. Au preferat sa stea in saivanul lor si sa isi planga de mila. La urma urmei, ei sunt cei care i-au scolit pe multi dintre cei care ne conduc. Asa ca, ciocu’ mic si joc de glezne. Va meritati soarta! 

Sistemul de sanatate! O gluma sinistra! Se mira unii ca proasta-n targ cand isi vede „ceva” in balta ca ne pleaca medicii afara. Hai, sa fim seriosi! Medicii nu au trait tot in tara asta? Nu sunt si ei un fel de ciuca a batailor in ultimii 20 de ani? Bineinteles ca sunt. Au fost facuti spagari, nesimtiti, criminali. Mai este putin si li se schimba numele in Mengele. Daca preferi sa taci si sa accepti, doctore, asta e!  

Functionarul public. Cum era sa il uit pe cel care ma fixeaza cu „o mutra acra”, in timp ce vreau sa apelez la el. Bai, nenorocitule de functionar public, nu te mai holba la mine! Nu iti dai seama ca esti penibil? Iti place cand te injura lumea? Cred ca iti place. Atunci, taci! 

Era sa ii uit si pe astia cu uniforma. Sa ii luam pe rand. Politistii sunt spagari, prosti si idioti. Li se rupe la basca de toate cele. Incultilor! Nenorocitilor! Nu va mai ajunge cat v-ati imbuibat? Presupun ca le place atunci cand pana si ultimul infractor le scuipa seminte in cap si ii ameninta cu telefoane la superiorii de la…. 

Urmeaza jandarmii! Ha-ha-ha! Astia sunt batausi de profesie! Stiu doar sa dea cu bastoanele, cu pumnii, picioarele si cu gaze lacrimogene. Niste retardati care sunt innebuniti dupa bolovani in dinti, suturi in vintre si flegmele suporterilor. Da, da! Asta sunteti! Nu v-ar mai ajunge „solda nesimtita”! Nu stiati ca asa sunteti perceputi, ciomagarilor? 

Sa ii luam si pe prostii aia care se pregatesc temeinic pentru a deveni carne de tun pentru Afganistan. Alti „imbuibati in uniforma”! Iar daca nu se afla in teatrele de operatiuni externe, fac parte din marea masa de figuranti din „teatrul national”. Niste nesimititi ca oricare altul, din cei enumerati mai sus. Niste nesimtiti si atat! Mai bine muriti! Oricum, va trateaza cu „spatele” si va considera mercenari. Capuselor! Nu v-ar fi rusine cand va aduceti colegii cu avionu’ intre „patru scanduri”, pe banii nostri, ai contribuabilor „pasnici”.  

Si a venit si randul celor care lucreaza in domeniul privat. Din care si eu fac parte cu „mandrie” de 12 ani. Cei mai fraieri, dintre fraieri. Cei mai idioti, dintre idioti. Ne complacem in mizerie si cu statutul de sclavi. Lanturile noastre nu sunt din metal, sunt din zale de indiferenta si acceptare a unei conditii jalnice. 11 ani si ceva am lucrat la o firma privata care mi-a dat de inteles ca pot castiga bani mai multi, daca Ea face niste smecherii prin care plateste mai putini bani la Bugetul de stat. Si a avut dreptate. Firma a castigat. Eu, asemeni multor colegi am ramas cu ochii in soare. Sau vant. Suntem si noi niste nesimtiti! Ma rog, eu, cel putin ma simt, pentru ca am acceptat situatia! Si, pentru ca tot mi-am facut „autocritica”, imi permit sa va rog sa imi acceptati:: „Sa traim bine!”

4 comentarii

Flipover 12-08-2010 - 11:28

E buna pe la spate! Poate confirma cineva daca este adevarat?

Europeanuul 22-01-2011 - 16:15

Pai stimate domn jurnalist, minciuna, furtul, coruptia si bineinteles „smecheria” sunt valori care predomina intreaga societate romaneasca, incepind cu seful statului (deci de sus in jos). Unde zicea Presedintele Romaniei ca fiica sa si-ar fi terminat studiile universitare?

-inaintea alegerilor
http://www.youtube.com/watch?v=Ns1BIy4DhZE
-in urma alegerilor
http://www.youtube.com/watch?v=8Iwcs82RRf0

Chiar e posibil asa ceva? In tarile civilizate, astfel de abateri grave, ie. favorizarea membrilor de familie prin deformarea adevarului (avind ca scop obtinerea unui post inalt de bugetar) ar fi fost imediat sanctionate. De fapt normal ar fi ca un lider al unei tari civilizate (intr-o astfel de situatie) sa-si fi cerut imediat scuze in fatza electoratului -pentru alunecarea- si sa-si bage demisia (fara prea multe discutii) Cum comentati?

raduh 26-01-2011 - 23:31

dur

jan dinu 26-01-2011 - 23:42

Shefu , hai bre s-a bem o bere ,doua …nn
ce te-apuci sa-i trezesti pe ashtia tocmai acum …
lasa-i pentru mai tirziu cind ajung in gropi in pamintul strabun !!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult