Acasa Opinii Nu staţi la balcoane, că nu aveţi voie. De foame muriţi oricum

Nu staţi la balcoane, că nu aveţi voie. De foame muriţi oricum

scris de Alin Burtescu
8 afisari

Nişte pândari cu figuri de ospătari şi îmbrăcaţi în uniforme de garderobieri au asigurat liniştea asumării (a câta o fi?)  răspunderii Guvernului Emil Boc pe legea privind salariile profesorilor şi Codul Social.

Câţiva profesori, probabil trimişi de Opoziţie, au vrut să participe, luni, la asumare. Să stea şi ei prin balcoanele Parlamentului şi să-şi exprime cuminţi nemulţumirea. Însă au fost blocaţi cu mâinile din dotare de nişte paznici de la tehnic, aşa cum a lămurit situaţia, cu promptitudinea caracteristică unei foste Miss România corigentă la matematică, Roberta Anastase.

Pe de altă parte, Nicolae Bănicioiu, mecanicul-adjutant de la garajul copilotului ce conduce PSD, îi dădea în direct la Realitatea TV că vizitatorii aveau invitaţie şi că s-a făcut un abuz. De ce era la televizor şi nu acolo unde cu onor a fost ales să reprezinte interesele românaşilor din Colegiul ‘mnealui? Sau de când e coleg de alianţă cu Crin Antonescu a căpătat oarece deprinderi în minus?

Boc a vorbit despre ce este necesar… Despre suficienţă nicio vorbă.

Întrebare pentru cei care au văzut imaginile: De ce dădea Silviu Prigoană din mâini în capul scărilor?

Menţiune: Rândurile de mai sus au fost scrise live-text după un post de ştiri. Acum se vorbeşte de Băsescu. Traian Băsescu.

5 comentarii

u s 19-04-2011 - 05:54

Pe sparcaiala asta iei si bani? De unde?
Si apropo agariciule, poate Baniciou face ce vor votantii lui sa faca, caci pe ei ii reprezinta agariciule, nu pe tine. De exemplu eu, ma infectule, vreau ca liberalii sa paraseasca Parlamentul de tot! Sa lase numai scarbele tale in frunte cu Basescu acolo, sa vada toate Europa ce fel de animale sinteti. Pe tine te reprezinta securistul Basescu si sleahta lui cu care distrugeti tara. Ai priceput handicapatule cum e treaba cu democratia? Nu, ca daca pricepeai erai alt om.

s 19-04-2011 - 08:51

@ u s: se pare ca nu ai inteles mare lucru din articol, de cand nu mai iei bani pe degeaba de la stat e cam greu cu caloriile alea care alimenteaza neuronii. Parerea mea e ca voi astia, intinzatorii de mana, sunteti cam orbiti de ura ca sa vedeti ca oamenii astia mai fac si lucruri bune. Bineinteles ca fac si foarte multe lucruri rele dar ii prefer in locul uniunii socialiste.

Ciu Huhu 19-04-2011 - 21:08

Esti o curva portocalie!

s 19-04-2011 - 21:59

eu v-am jignit mai sus si nu vreau sa ma repet deci: sanatate! 🙂

u s 19-04-2011 - 22:28

Starpitura mica ai vrut sa zici ceva?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult