Acasa Opinii O campanie curată pentru o administrație cinstită

O campanie curată pentru o administrație cinstită

scris de Doru Dragomir
18 afisari

Astăzi este prima zi oficială de campanie pentru alegerile locale de pe 5 iunie. Nu o sa profit acum de ocazie să ȋncep cu sloganuri, mesaje sau promisiuni electorale. Am să fac ȋn primul rȃnd un apel la decenṭă, bun simṭ ṣi respectarea legii, către toṭi candidaṭii. 

dan cristian popescuȊn toată această lună, oamenii aṣteaptă multe de la noi – dezbateri, strategii, proiecte. Haideṭi să ȋi ascultăm ṣi să ne prezentăm programele ṣi soluṭiile la problemele lor. Haideṭi să fim corecṭi, cinstiṭi ṣi să nu ȋi dezamăgim.

Am să vă adresez ṣi dumneavoastră, alegătorilor noṣtri, o rugăminte: fiṭi responsabili ṣi implicaṭi! Ȋnainte de orice, informaṭi-vă! Trăim vremuri ȋn care accesul la informaṭii este simplu pentru oricine. Mergeṭi la ȋntȃlnirile care se anunṭă ȋn zona dumneavoastră cu toṭi candidaṭii, căutaṭi-le CV-urile ṣi proiectele, scrieṭi-le ṣi căutaṭi răspunsurile de care aveṭi nevoie, urmăriṭi dezbaterile electorale. Ṣtiu că viaṭa cotidiană este agitată iar timpul liber este preṭios ṣi poate părea că politica nu este o prioritate. Dar alegerea pe care o veṭi face pe 5 iunie vă va influenṭa multe aspecte ale vieṭii de zi cu zi ȋn următorii 4 ani.

Fie ca cei mai buni sa castige!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult