Acasa Opinii O explicatie la neputinta UE in fata crizelor

O explicatie la neputinta UE in fata crizelor

scris de Doru Dragomir
9 afisari

Relativ la aceasta senzatie de impotenta, incompetenta si confuzie a Uniunii Europene, reintarita regulat de crizele care se succed in vreme ce ledershipul european pare ca sta cu gura cascata la televizor ca si noi si se minuneaza, reactionand abulic si sablonard: Vreti o explicatie?

Dragoș Paul AligicăIata una simpla: Federica Mogherini. Una si mai simpla: Corina Cretu. Comisari Europeni. Liderii nostri europeni. Esantioane de minti, caractere, competente care ne conduc destinele colective de la varful varfului. Lista poate continua. Si atunci? Ce mai vreti?! Ce asteptari avem noi aici?!

Exista vreunul dintre dv, stimati cititori, care are o firma sau conduce ceva intr-o organizatie privata sau de stat, profit sau nonprofit, care stie ce inseamna sa fii responsabil de performanta firmei sau organizatiei respective si care ar angaja si da pe mana astora si altora ca ele functii de responsabilitate si decizie?!

Exista vreunul dintre dv, stimati cititori, care are o familie si copii, fiind responsabil de bunastarea si educatia acestora si care ar angaja ca educator, educatoare, tutor sau tutore pe astia?!
Si atunci?!

Putem continua exercitiul. Dar ideea e deja clara. Asta e tot.
O gluma, o farsa istorica sinistra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult