Acasa Opinii O justiţie chioară, blondă şi boccie

O justiţie chioară, blondă şi boccie

scris de Marin Neacșu
3.106 Afisari

Adrian Năstase a fost condamnat. Nici nu a apucat să se scrie despre proces, despre dovezi, despre temeinicia condamnării, că gestul lui Năstase de a încerca să se sinucidă, a schimbat subiectele ziarelor şi datele problemei. Acum aproape nimeni nu mai vorbeşte despre proces,  ci despre sinucidere, pentru că la noi întotdeauna nu s-a cercetat cauza ci efectul.

Marin NeacsuProcesul lui Năstase, spuneam şi într-un articol precedent, seamănă cu procesul lui Ceauşescu, cu menţiunea că, totuşi, Năstase a beneficiat de avocaţi adevăraţi, nu de avocaţi cu apucături de procuror, ca Ceauşescu. În rest, ca şi la Ceauşescu, condamnarea lui a fost semnată din momentul enunţării primului cap de acuzare. Doar că Ceauşescu a fost judecat, condamnat şi executat pe loc, pe când Năstase a fost judecat pe îndelete, cu sute de cuţite şi umilinţe înfipte la fiecare prezentare în faţa procurorilor şi a fost condamnat atunci când condamnarea lui avea mai mult efect şi trebuia să lovească în duşmanul politic care preluase puterea şi conducerea guvernului. Condamnarea lui Năstase, legată de înlăturarea lui Mircea Diaconu, şi de plagiatul lui Ponta ar fi însemnat invitaţia lui Băsescu la Consiliul Europei, dovada că el este cel care trebuie să reprezinte România, nu coruptul Ponta. Ca şi în cazul lui Ceauşescu, Năstase trebuia să fie un exemplu, o dovadă a faptului că Băsescu şi ”justiţia” decorată chiar în aceeaşi zi, demonstrativ,  cu Steaua Republicii prin membrii CCR,  nu ţin cont de nimic şi calcă pe oricine în picioare. A fost o demonstraţie de forţă, un semnal clar şi răspicat,

Credea Băsescu că Năstase este ca Becali sau DD, că va veni smerit la el şi va promite supunere veşnică şi nu va mai muşca niciodată mâna care l-a lovit. Credea Băsescu că toate partidele, indiferent de culoare, vor înţelege că nu glumeşte şi că aşa cum a scăpat de Stolojan, poate să scape şi de Năstase, cu sau fără lacrimi. Credea BăsescuNăstase se va mulţumi cu firimiturile lăsate de la masa procurorilor, va ataca la CEDO şi se va mulţumi să câştige acolo (pentru că procesul are atâtea vicii încât l-ar câştiga şi un student de anul întâi la .. teatru) şi cu asta basta, el îşi atinge scopurile, toţi vor înţelege că nu e bine să se pună cu Băsescu.

Năstase poate a intuit jocul lui Băsescu şi nu a acceptat să intre în el. Este prea deştept, ca să  nu fi priceput de ce a fost condamnat, de ce tocmai pe procesul acesta, cel mai absurd din toate câte avea, de ce acum, de ce el. Cine spune că a fost un proces corect, aş vrea să spună şi de ce madam Ritzi nu a fost nici măcar pusă sub acuzare, pentru aceeaşi faptă săvârşită cu bani publici în favoarea lui Eba. E justiţia oarbă ? Eu zic că e chioară.

Pe unele canale tv se pune întrebarea de ce toţi cei cinci judecători au dat verdictul în unanimitate şi vezi doamne, asta este dovada justeţii verdictului. Oare ? Dar este chiar aşa de greu să găseşti 5 judecători cu bube în cap, care să joace cum cântă Băsescu ? Să  îmi fie cu iertare, dar dacă s-au găsit 220 de parlamentari care să stea în banca lor când se vota moţiunea de cenzură împotriva guvernului Boc, 220 de mieluşei care s-au trezit brusc cu fundurile lipite de scaun, de ce nu s-ar găsi 5 judecători care să gândească băsescian ? Nu e nevoie să le spui ce să facă, e suficient să îi selecţionezi pe cei care înţeleg din priviri. Iar explicaţia domnului Morar cum că ”soluţia dată este mult mai importanţă pentru sistemul din România, căci de acum judecătorii nu vor mai avea probleme în a judeca la fel şi alte dosare, s-a spart gheaţa” dovedeşte că verdictul a fost dat în acest scop.

Năstase nu este Becali şi nici DD. El, cu toate defectele şi ouăle lui, cu toţi corupţii din partid pe care i-a crescut, este un Senior. El nu este un baron local care sare dintr-un partid în altul, ca sâmburii din lubeniţă, el este SENIORUL. Năstase are stil, are educaţie politică, este un senior de pe timpul Cruciadelor, pentru el Cauza este totul, nu se încurcă în metode, iar eşecul poate fi admis, dar ruşinea nu. Plimbatul prin curtea închisorii, în cerc alături de şuţi şi cocalari nu intră în sporturile preferate. El poate fi  doborât de Mistreţul cu colţi de argint, dar nu ar intra în troaca cu tărâţe. O asemenea perspectivă nu intra în calculele sale, aşa că a ales calea evitării ruşinii patului de puşcărie, mai ales în condiţiile în care nişte criminali cu state vechi tocmai câştigaseră un proces la CEDO împotriva statului român pentru condiţiile mizere din puşcării. Şi nici nu se vedea primind la vizită pe Huidu să zicem, care a trimis pe lumea cealaltă 3 suflete, dar va primi şi el 2 sau 3 ani cu suspendare, sau pe băiatul doamnei Plăcintă, proaspăt scăpată de durerile de stomac. Năstase moare în picioare. Gestul lui nu este un gest disperat, este un gest gândit, este un gest calculat care nu va fi regretat şi îmi e teamă că nu se va opri aici. Pe lângă ruşinea condamnării şi perspectiva puşcăriei, acum va mai trebui să facă faţă şi eşecului unei sinucideri. Năstase nu poate accepta aşa ceva. Şi poate prin gestul său a vrut să îi spună lui Băsescu că el nu se lasă învins şi îi ia satisfacţia de a-l vedea după gratii, acolo unde poate chiar Năstase de dincolo de lume îl va aduce pe EL.

Urmările condamnării şi gestului lui Năstase sunt mult mai complexe şi chiar mai grave pentru cel ce aparent a câştigat, iar  acum, ca de fiecare dată când este prins de evenimente, stă laş în buncărul lui şi goleşte sticlă după sticlă. Au ieşit pe posturile ”filologilor” aserviţi, toate vocile şi gurile fidele şi vorbesc în numele tătucului, căutând noduri în papură, şi ca o culme a nesimţirii, când omul sângera în spital, ei se întrebau dacă avea dreptul să poarte arme şi dacă nu cumva merită altă condamnare pentru încălcarea legii privind regimul armelor şi muniţiilor. Aceşti oameni trăiesc printre noi, aceşti oameni apar zilnic pe posturile tv aservite Cotrocenilor, aceste creaturi cu aparentă faţă umană sunt formatori de opinie şi noi ne uităm în gura lor, în gura porelor. Gestul, comentariile acestor spălători de funduri sunt  echivalente cu al parlamentarilor care după ce Adrian Sobaru s-a aruncat de la balcon, au dat cu mopul şi au continuat să-şi voteze legile ca şi cum se terminase filmul şi trebuiau să treacă la muncă.

Condamnarea, dar mai ales gestul lui Năstase, se întoarce ca un bumerang împotriva celui care l-a declanşat, provocat, celui care practic l-a instrumentat, manageriat şi finalizat în speranţa că îi va aduce puncte. Iată că Năstase nu a fost de acord şi printr-un gest final, întoarce victoria într-o înfrângere totală. Indiferent ce va face sau spune de acum Băsescu, chiar dacă îl graţiază, încercând să îl scape de puşcărie, ca să arate ce bun e el, faptul e consumat, ba mai mult, Năstase consideră că a încheiat socotelile cu viaţa şi el are un singur drum. Eşecul nu îl va face să se răzgândească, dimpotrivă, are un motiv în plus să continue ce a început. Asta este şi regret pentru toţi cei apropiaţi lui Năstase ca şi pentru ceea ce credeam toţi că înseamnă justiţia.

Indiferent când  sau cum, accident sau incident, Năstase îşi va urma drumul. Indiferent ce va face de acum încolo, adevăratul decedat, adevăratul sinucigaş este Băsescu, dar Băsescu s-a sinucis prosteşte, nedemn, prin împingerea lui Năstase la sinucidere, prin ambiţia sa şi dorinţa de a scăpa de duşmanii de partid. Băsescu mai este vinovat şi de încercarea de sinucidere a lui Adrian Sobaru, ca şi de cea a lui Petre Murjan. Gestul lui Năstase, ca şi al celor doi, ca şi al altora cărora le-a reuşit şi nu ştie nimeni de ce l-au făcut, este nu numai un gest al disperării sau demnităţii este şi un gest de protest împotriva urii cu care Băsescu a umplut această ţară formând acea haită de slugi,  gata să sfâşie tot pentru a apăra interesele masculului Alfa.

Urmările gestului lui Năstase pot fi imprevizibile de acum încolo. În Sicilia asta ar fi declanşat un val de răzbunări şi băi de sânge care ar fi ţinut generaţii. La noi poate să aducă bătălii politice fără menajamente, lovituri spectaculoase, demisii, demiteri, procese şi ură, multă ură. Asta a semănat şi va culege Băsescu.

Sinuciderea (nereuşită) a  lui Năstase poate însemna sfârşitul lui Băsescu. Practic nu Năstase s-a sinucis, ci Băsescu. Glonţul tras în biroul lui Năstase poate fi găsit în biroul oval. Năstase, după părerea mea, este vinovat, dar vinovăţia sa nu a fost probată. Este la fel de vinovat ca şi Iliescu de moartea lui Ceauşescu, ca toţi politicienii si nu mai puţin vinovat decât Băsescu. Să le dăm la toţi cate un pistol in mana ? Îmi e teama că în loc sa se sinucidă, ne ciuruiesc tot pe noi. Unii au experienţă în domeniul acesta şi nu sfiesc să se laude cu asta.

61 comentarii

digital 22-06-2012 - 17:29

neacsum,ai țintit foarte bine,dar nu agreez,patetismul tău din final!
nemernicii neamului nu trebuie tratați cu patetism,ci cu 7,62mm!

neacsum 22-06-2012 - 18:21

Nu e vorba de patetism este un regret ca inca ne mai lasam calcati in picioare , invrajbiti si dominati .

tomi 23-06-2012 - 00:49

Boule,de ce ma plagiezi,esti chiar ait de redus mintal ca nu esti in stare sa scoti ceva personal?

tomi 23-06-2012 - 00:51

Ma refer desigur la digital -cucurigu ce devine tot mai plictisitor.

camelia 22-06-2012 - 18:01

Acest editorial e o porcarie de la titlu pina la ultimul punct. O tocana mestecata de un creier aflat intr-un mare grad de putrefactie. Neacsu nu e ziarist, el este un gurist de Cismigiu sau de scara blocului. Cine-l ia in seama? Auzi la el, Nastase nu este Becali si nici DD. Nastase este Seniorul. Si daca este senior, si n-ai moral, ce esti? O leguma? 🙂 Nastase nici la degetul mic al lui Becali nu ajunge, mai neacsule, baiat de mingii! La cite chishtoace ai fumat tu, nu e de mirare ca gindesti asa. Becali e mult mai demn decit jarteaua comunala de Nastase. Si ceausescu a fost mai demn decit plastelina asta de Nastase. Sinuciderea este actul cel mai josnic la care recurge un om, in cazul lui nastase. Sinuciderea este copilul cel mai iubit al Lasitatii. Nastase e un las, un pudel cu fundita la git care miroase a parfum si este pieptanat de cinci ori pe zi. Mi-e scirba de astfel de mizantropi. Locul lui e TOCMAI ACOLO, la hotel Julava, dupa gratii, intr-un „salon” cu cinci paturi si un closet. Sa mearga sa dea la tirnacop, la drumuri, sa suporte mirosul de picioare si de transpiratie de la colegii de celula pentru ca merita din plin pentru felul in care a DISTRUS ROMANIA. PUNCT! Cine ii cinta la multi ani in fata spitalului Florearsca constituie ciuma Romaniei. Cine-i scrie editoriale cu muci de melc pe ele, nu merita sa traiasca in tara asta. Locul lor e undeva in Antarctica, departe de civilizatie. Pentru un om normal cit-de-cit la cap, nici nu poti sa rezisti sa citesti mai mult de doua paragrafe din ciorba asta acrita si cu miros de mortaciune. Brrrrrrrr!

Astepc corul bocitoarelor care sa ma stearga la fundulet cu limbile lor.

digital 22-06-2012 - 18:14

condiționat doar!
dacă,ne-o su-gi mai înthâi,sau ne dai o scurtă,clanță!
m.mătii de khooorvheeet!

camelia 22-06-2012 - 18:20

m.mătii de khooorvheeet e maaaa-taaaa, vierme rectal.

neacsum 22-06-2012 - 18:22

La un asa limbaj imi voi lua libertatea sa nu va mai numesc doamna . Nu vreau sa murdaresc notiunea.

camelia 22-06-2012 - 18:28

sper ca ati observat ca eu i-am raspuns cu cuvintele lui, nu cu ale mele. Asa ca ? … iar ati dat-o in bara ! 🙂

urbos 22-06-2012 - 18:45

Hahahaha! Nu e femeie bre, nu ti-e clar?

neacsum 22-06-2012 - 19:30

Ca femeie nu puteti folosi aceleasi cuvinte ca barbatii este nedemn . Dar daca sunteti femeie asa cum sunt prietenii de la puscarie , se poate sa vorbiti ca barbatii.

camelia 22-06-2012 - 19:39

d-le Neacsu, nu prea le aveti cu hermeneutica. a cita nu inseamna ca tu spui ceea ce citezi. eu l-am citat pe derbedeul acela si i-am trimis veninul lui inapoi. atit si nimic mai mult. in rest, apropoul d-tale e demn de shantzul prin care se pare ca mai umbli.

ValVerde 22-06-2012 - 19:46

neacsule, alta hahalera.

deci cind barbatii injura, e normal, sint demni.
Cind femeile folosesc acelasi limbaj, sint nedemne !!!

Din ce mucegaiuri ale istoriei veniti mai fratilor pe aici….
Nu e de mirare ca ati construit o tara demna de epoca fanariota.

digital 22-06-2012 - 20:20

vale adoră femeile care dau cu târnăcopul,au chiștocul în colțul gurii,scuipă și înjură trecătorii care-i calcă șanțul!
are gusturi,meseriașul!
ia-o pe cameluța ,mă vale că e demnă!hahaha!
ștorfet adevărat!
și gratis,aproape!

ValVerde 22-06-2012 - 22:02

nu mai degetel. nu-mi plac nici femeile si nici barbatii care fac ce zici tu.

capu’ vostru de pitecantropi !!!

ValVerde 22-06-2012 - 22:05

cameluta is full of shit si minte ca Scinteia Tineretului in preajma sarbatorii de la 23 August, dar face ture in jurul tau si te are cum ii place.

neacsum 22-06-2012 - 18:19

Becali are demnitate. Becalui dupa ce a facut arest a jurat ca nu se mai leaga de Basescu si s-a tinut de cuvant. Pentru asta Becali trebuie ” admirat”, e un om de cuvant. Asa cuim declara singur, neamul Becali e obisnuit cu puscaria. Unii pentru ca nu s-au facut comunisti, altii pentru ca nu se facusera Basisti.Dupa ce au devenit cum spuneti dumneavoastra in ultimul paragraf, au scapat de puscarie si au devenit demni. Afacerile lui Becali cu pamanturile armatei nu sunt cu nimic mai prejos decat celor ale lui Nastase. Numai ca Becali isi spala pacatele cu vizite la Muntele Athos, matanii si obedienta, intelegeri cu madam Udrea, iar Nastse cu pistolul. Sa va traiasca idolul doamna .

camelia 22-06-2012 - 18:28

Nu e Becali idolul meu. Becali are multe pacate si nu sunt eu avocatul lui. Eu cind am spus ca Becali e mult mai moral decit Nastase, ma refeream la momentul arestarii. Becali a lasat capul jos si s-a dus la puscarie, pe cind Nastase, si-a inscenat acest penibil spectacol ca sa nu ajunga acolo unde ii este locul. DD diaconescu a ramas cel mai acerb dusman al lui Basescu si din dilema asta nu puteti iesi. Va incrincenati impotriva unui om care va este net superior. Punct.

p.s. – pe Becali, justitia romaneasca nu l-a gasit vinovat in nici un proces. De-aia credeti d-stra ca nu s-a mai „dat” la Basescu? Mira-m-as. Atunci de ce s-a dat cu Vadim, care este alt mare dusman al lui Basescu?

neacsum 22-06-2012 - 19:26

Camelia
Becali insusi a declarat ca a jurat ca nu se va mai lega de Basescu.Ce spuneti ca a facut ? S-a aliat cu Vadim ? De cate ori ? Dar de lepadat de cate ori s-au lepadat unul de altul ? Si acuma in ce relatii sunt ? Dumneavaostra pe ce lume traiti ? Dar de intelegerea lui Becali cu Udrea ce spuneti ?
Spuneti ca Becali are demnitate p-entru ca a intrat in puscarie ? Maine o sa spuneti ca asta e un motiv de fala. Daca mergem in ritmul asta, cei fara puscarie vor deveni minoritate in Romania. Eu nu am de gand sa devin majoritar. Pe dumneavaostra banuiesc ca nu v-ar deranja , ar fi un gest de demnitate.

camelia 22-06-2012 - 19:33

D-le Neacsu intindem pelteau de pomana. 1, nu sunt avocatul lui Becali. Nu-l agreez, nu-mi place si nu-l vad mai departe de oier. 2, momentul puscariei lui Becali versul Nastase are semnificatia ca, primul, Becali, a acceptat verdictul si s-a dus acolo. Pe cealalta parte, Nastase, s-a fofilat ca un las. De ce? Pt. ca, egoul lui i-a dictat sa purceada la acest act de lasitate. Asta am vrut sa spun. In rest, ce-a facut Becali si cu cine, nu ma intereseaza absolut deloc. Eu va dau dreptate in toate acuzatiile pe care i le aduceti oierului. Nu va contrazic, si nu vad de ce mi le tot repetati. Zau asa.

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:39

Dle. Neacsu va pierdeti vremea de pomana cu tiganul ”Camelia” din partidul tiganesc PP DD, al tiganului DD!

milolosul 22-06-2012 - 19:14

Vreau sa felicit pe NEACSU pt aceasta analiza. Trebuie sa recunosc ca este magistrala plina de adevar. O analiza care poate fi considerata un material de studiu pt orisicine. FELICITARI!!!!!! JOS PALARIA MAESTRE!!!!!!

camelia 22-06-2012 - 21:07

„O analiza care poate fi considerata un material de studiu pt orisicine.”

Excludeti-ma pe mine din acest „orisicine”. ramineti numai d-stra acolo. Nu vad nimic valoros in ce-a spus d-ul neacsu in acest editorial pe care-l poti folosi drept somnifer. Sunteti cumva vreo ruda de-a dumnealui? Daca da, atunci vi se iarta!

camelia 22-06-2012 - 19:28

Lasul Nastase, si-a revenit din showl asta mizerabil si porneste la atac. El ii da ordin fiuluilui sa nu mai citeasca acel faimos si tainic „testament politic” din cauza faptului ca – sa te tii frate – ar provoca cutremur in politicul romanesc. Pai, de 22 de ani in politica romaneasca avem de-a face numai cu cutremure de gradul 8 pe scara Richter. Ce ne promite Lasul Nastase? Un cataclism apocaliptic? Ce ascunde acest testament? Ne spune ceva despre Ponta, Iliescu, Dragnea, Hrebe si ceilalti care l-au parasit „la greu”? deci, Ioan Rus, Ponta, Basescu stiau cu totii prin ce clipe „teribile” trece Lasul Nastase dar n-a miscat unul un deget. Cred ca dupa ce vorbea cu Ponta, Ponta il chema pe Rus si-l intreba : bai, rus, crezi ca timpitul ala o sa si-o traga? Nu cred, Victore, e prea las. Macar s-o faca ca sa scapam o data de el. Lasul Nastase a transmis mesajul cum ca, isi va reveni si se va intoarce cu motoarele in plin in politica. Pai, daca ne-a amenintat cu apocalipsa acelui testament, ce-o sa faca daca va reveni in politica? Problema Lasului Nastase este ca, din pirnaie, din zeghe, e greu sa mai revii in politica.

Ceea ce, totusi, ne atrage atentia este faptul ca sub presul politicului romanesc se ascund multe nemernicii, care, daca ar iesi la lumina, ne-am trage cu totii cite un glont, nu in git, la misto, ci, direct in inima. Am fost si suntem condusi de niste lipitori scirboase, de niste mutanzi nemernici, iar noi, noi ii votam intr-o veselie, nu pentru meritele lor, ci, pentru faptul ca, pentru noi, usl-ul, pdl-ul, pc-ul, udmr-ul nu sunt partide ci neamuri de-ale noastre pentru care, indiferent ce-ar face acesti monstri, noi tot cu ei vom tine. Ne meritam tragedia pe care o traim.

PSD-eul sta pe jar. Daca Nastase ar vorbi, 99% din ei ar ocupa imensele camere de la hotelul Jilava. Prin ceea ce a spus Nastase, acesta a amenintat pe toti politicienii romani. Dezvaluirile lui Nastase ar umple puscariile tarii cu acesti viermi de politicieni. Parlamentul, guvernul si senatul, stau ca niste iepuri urmariti de gonaci si de vinatori. Viermii nostri de politicieni au de ales in a-l sinucide de-adevaratelea pe Nastase, dupa care sa-i comemoreze memoria punind numele unei strazi din Calaf cu numele lui, si o statui la capul parcului Carol, sau sa-l scoata afara din inchisoare si sa-l lase liber „o perioada”, pina se mai calmeaza, sau, pina cind, ceea ce stie el, Nastase, nu mai e de actualitate sau de interesul justitiei. Pacat. Lasul Nastase ar putea deveni un al doilea D. Cantemir al Roamniei. N-a fost sa fie. Dar, cine stie, poate-i vine rindul lui Basescu la fular. Mai sti? 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-06-2012 - 20:26

Bey jagardea ordinara si nespalat/a ! Daca nu ai atarna din rektul escrocului dandiaconesu TomberonTv ai putea fi interesant/a !Dar ca un calette ce esti , nici o sansa ! Ca si dd cel mai escroc dintre toti!

camelia 22-06-2012 - 21:05

de ce este dd escroc? Ti-a violat-o pe ma-ta, vierme rectal ce esti? Poti sa porti un dialog decent, fara sa jignesti? Sau nu poti? Poate ca nu esti ofiinta umana, nu poti sa daimai mult din tine decit jigniri. Ce cauti printre oameni? Locul tau e la zoo sau la vreun muzeu, impaiat. Nu vezi ca numai venin si voma spurcata iti iese pe gura?

Huhu Ciu 23-06-2012 - 05:01

Du-te in Iad si ia si pe boritul tigan DD si partidul lui tiganesc, cu tine!

ValVerde 23-06-2012 - 16:05

Huhule, DD e tigan?
Nu ca as avea ceva impotriva tiganilor, dar o sa-i fie greu sa se afirme de pe pozitii de minoritati conlocuitoare.

Chiar daca nu e tigan cu platforma miscarii lui sociale, care nu are ideologie, dar stie sa asculte poporul, o sa fim toti grasi si frumosi. De atita ris !!!

Cameluto, haai mai zi si tu ceva ca ti-l ataca astia pe flacaul ala vorbaret care intelege din economie cit intelege urbos din manualul de clasa a sasea. Oricare manual

Morkova Vesela 24-06-2012 - 15:41

sa nu exageram!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-06-2012 - 21:22

…d.d este un escroc din nastere ,care a profitat din plin de lasitatea si oportunismul unor autoritati , inclusiv al mafiotului sef , care aparea la el in emisiune in contratimp cu magada ciumac si alte valori promovate de escrocul si evazionistul dd care promite ineptii unui popor indobitocit si infometat sistematic. Iar tu OTHreapa dreaq vii cu cele mai subtiri povesti auzite vreodata ! Si est si nespalata si ordinara ,cum nici o borfetta nu a fost peacilea !Dar nu tine! Tzaganu te preia din orice pozitie dar cu distanta de rigoare ,ca esti nespalata si proasta de putzi rau!

Pribeagul 22-06-2012 - 22:16

Un editorial bine elaborat si binevenit. Felicitari dle Neacsu!

Dumnezeu i-a daruit dlui Nastase restul vietii.

Este interesant de urmarit cum va folosi acest dar. Va persista pe drumul erorilor voite sau nevoite – pentru ca pina acum, oricine orice ar spune, n-a realizat binele suprem – sau va deveni alt om?

La multi ani domnule Nastase!

jan dinu 22-06-2012 - 23:46

… Shi atitea cite sunt ….
Relele pe acel pamint
Daca continuati asha …
Draku sigur va va lua !!!
JD-USA

ciufulici 23-06-2012 - 01:29

Sa nu ne pripim! Domnul Neascu plangea cand scria. Multi si-au adus aminte ca testamentul, stai asa, nu prea l-am scris, si iata ca nu aduce anul ce aduce ceasul…
Eu zic sa nu mai il comentam, acest articol ciudat, si astfel sa putem sa-l uitam repede, puf!, nici nu a fost. Se mai intampla, oameni suntem. Sa ne facem deci fiecare o promisiune ca Neacsu nici nu a scris nimic de Sinucisu, pana acum. Dar, daca recidiveaza, zici? Mai vedem noi!

Morkova Vesela 23-06-2012 - 03:59

imediat ce Adi Sinucisu este adus la spital, apare Ponta, se repede spre patul lui Nastase strigand: Faceti-mi loc, sunt Doctor!

Morkova Vesela 23-06-2012 - 04:02

Antonescu’s first wife Aurelia committed suicide in 2004, and now Nastase! Not an easy life for him.

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:13

Esti un imens porc mostru blestemat ca toti pedelistii in frunte cu dictatorul Basescu!

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:15

Corectare: monstru, nu mostru

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:26

You are a horible monster like all members of the fascistlike party PDL together with its real fuhrer the dictator T. Basescu!

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:29

Aceasta postare-i pentru porcul pedelist basist Morkova Vesela care are si alte nickuri pe forum.

Huhu Ciu 23-06-2012 - 06:34

This is for Morkova Vesela, servent-slave of the dictator Basescu!

CONGO 23-06-2012 - 13:30

bai smekerie, tu esti Morkova Vesela, pai ce faci te gadili si razi de tine?

nimeni 24-06-2012 - 11:12

Nastase are marele „merit”, ca-i primul. Mai mult de 90% din politicienii de prim plan de dupa 89, se inscriu in aceeasi categorie. Corupti pana-n maduva .
Nastase e pionier. Deschizator de drumuri. N-are sens sa incerc o lista. Cert este ca Basescu face parte din ea. Vanturile, valurile , il vor aduce si pe el si sper ca pe multi altii , in postura lui Nastase. Dar pe fond, se schimba oare ceva?

BULA 24-06-2012 - 20:46

Democratia nu e pentru romani, la cat sunt de animalici. Romanii fac ceva util numai sub dictatura, daca cel care e la carma le vrea binele.

Morkova Vesela 24-06-2012 - 13:20

Sinuciderea lui Criz Antonescu este iminenta.

Huhu Ciu 24-06-2012 - 14:32

Sfirsitul dictatorului chior la puscarie e sigur.

Paul din Ohio 24-06-2012 - 20:25

Stranie gandirea d-lui Neacsu!. Eu inteleg din poliloghia dansului ca un „senior” trebuie sa aiba drepturi speciale in Romania neacsuleana: un „senior” poate sa fure din greu, poate sa-i aresteze pe cei care il critica, poate sa incalce toate legile care-i stau in cale si daca „seniorul” isi trage un glonte in pielea gatului atunci acest lucru il absolva si va ramane pe vecie un „senior”. Dupa aceasta gandire, nici Ba’secu nu va avea prea multe explicatii de dat cu conditia sa-si traga un glonte care sa-i zgarie chelia atunci cand va fi arestat.

neacsum 24-06-2012 - 22:22

Daca asta ai inteles tu din ce am scris eu, nu mai ciri, citestui degeaba.

tomi 24-06-2012 - 23:56

Cite greseli de ortografie esti in stare sa faci intr-o propozitie de 15 cuvinte de complexitate mai mult ca infantila. Desigur ca @ neacsum nu are nimic comun cu domnul Marin Neacșu, cred ca va este clar.
cu respect tomi

digital 25-06-2012 - 00:40

tu vorbești mă?!

neacsum 25-06-2012 - 08:37

Ba este acelasi si isi cere scuze pentru greseli sunt datorate vitezei, a tastaturii si a .. neveriicarii textului. O sa fiu mai atent.

Aolica 25-06-2012 - 14:36

Si il iubesti tare pe IMPUSCATU 2?

Zenovia-Zamfira 24-06-2012 - 22:44

Articolul este incisiv, dar asa se si cuvine, caci vorbim de eroul neamului Adrian Nastase, cavaler (Steaua României in Mare Cruce, care este superioara celei de Mare Ofiţer) si care este si fiu de ofiter.
Desi nascut bucurestean, este admirat in feuda istorica PSD care este Oltenia, iar pt. un locuitor al zonei este firesc sa-l ridice in slavi, aceasta protejeaza atat geamurile casei cat si capul de tot felul de pietre zburatoare.
Tagma ofiterilor, cu pensii cu infricosator de multe zerouri, tot de la PSD se trage.

camelia 25-06-2012 - 15:04

Se spune ca, in timp ce Nastase isi tragea IN git, Basescu tragea PE git! 🙂

digital 25-06-2012 - 15:40

@camelia
25-06-2012 at 15:04
Se spune ca, in timp ce Nastase ți-oi tragea IN git, Basescu ți-o tragea PE git!
cameluță retardată!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS