Acasa Opinii O lecţie despre care nu vorbeşte nimeni

O lecţie despre care nu vorbeşte nimeni

scris de Marin Neacșu
5 afisari

Se dau moderatorii cu capul de prompter, se dau de ceasul morţii procurorii diicoţii, sereiştii, judecătorii au trecut la treabă, au judecat în lipsă , au dat mandat de arestare pentru o farfurie zburătoare, de acum începe o alta aventură gen Elodia, Bivolaru, Hayssam , pe care justiţia română o va rezolva când vor vrea muşchii parlamentarului.
Marin NeacsuPeste tot nu vezi decât titluri sau informaţii care ne spun că SRI îl urmărea din 2008 dinainte de alegeri, dar că a intrat în parlament şi a scăpat de .. urmărire având imunitate, că activitatea sa era cunoscută şi monitorizată, dar au aşteptat să strângă toate informaţiile ca să pună mâna pe toţi membrii bandei, iar parlamentarii vin toţi să ne spună că au lucrat cu el prin nu ştiu ce comisii şi sunt oripilaţi să afle cu cine au dat mâna şi cine le recomanda sau critica o lege sau alta, ca membru în comisia juridică. Săracii de ei, nu ştia nici unul ce poame cresc în Parlamentul României, nu ştia nici unul câţi bani au dat fiecare ca să ajungă pe listele electorale pe locuri eligibile, nu ştia nici unul că în toate partidele candidaturile se stabilesc în funcţie de „sponsorizare” şi doar cei mari de tot sunt scutiţi de taxe. Este „normal” ca odată ajunşi sau aleşi , respectivii să profite la maxim. Trebuie doar să îşi scoată pârleala, banii daţi în campanie şi să scoată şi un profit să se poată alege şi în stagiunea următoare şi să îşi trimită şi copii la şcoli înalte, să le cumpere maşini bengoase, să îi scoată din necazuri când mai plăcintesc pe cineva, să îşi facă concedii prin Dubai sau să acopere toate capriciile nevestelor şi amantelor. Iar domnul Toader, mentorul fugitivului, cel care semnase documente in numele doamnei Udrea, dar habar nu avea de afacerile ei, e normal să nu ştie nimic despre cel pe care l-a promovat în organizaţia sa şi l-a ajutat să se aleagă. Poate fugitivul va spune cândva câţi bani a dat şi cui ca să se aleagă şi atunci să te ţii jurăminte.
Despre afacerile domnului Boldea vorbesc cu indignare toate ziarele, comentează toţi moderatorii şi se miră toţi parlamentarii, dar nu spune nici unul nimic despre schimbarea legii şi interzicerea candidaturii celor care sunt urmăriţi sau cercetaţi penal dinainte de alegeri. Sau, ca să nu le atingem dreptul fundamental de a fi aleşi, introducerea unui articol care să prevadă că cei care erau în urmărire dinainte de alegeri, să nu mai beneficieze de imunitate pentru faptele săvârşite înainte de alegeri şi să se continue cercetările în regim de urgenţă pentru lămurirea şi închiderea cazului, evitându-se astfel situaţia ca un mafiot să comită timp de 4 ani infracţiuni sub acoperirea legilor pe care şi le iniţiază şi votează singur. Despre aceasta variantă nu vorbeşte nimeni. Nici moderatorii, nici parlamentarii. Pentru că nu e nimeni interesat.
De ce nu pune nici un parlamentar această problemă, de ce îşi votează în continuare privilegii şi mai avantajoase ? Probabil pentru a evita astfel de .. accidente neplăcute, care pun într-o lumină proastă Parlamentul României. De fapt, domnii parlamentari vor face tot posibilul ca astfel de incidente să nu mai apară, votând legi şi mai permisive în ceea ce îi priveşte, imunităţi şi mai stricte, astfel încât asemenea incidente să nu se mai întâmple, adică poliţia, procurorii să nu mai poată să verifice activităţile parlamentarilor un număr de ani de ani înainte şi după mandat exact până trece termenul de prescriere şi presa să nu mai poată scoate în vileag astfel de aspecte . În felul acesta înţeleg ei să stârpească corupţia în parlament. Şi uite aşa vom avea un nou parlament plin de violatori, pungaşi, escroci, corupţi, despre care nu vorbeşte nimeni decât când nu se mai conformează şi nu vor să mai cotizeze la partid cu parte din furturile săvârşite sub acoperirea partidului şi imunitatea parlamentară.
Pană una alta iată ce scrie Constituţia României despre imunitatea parlamentarilor:
ARTICOLUL 72
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
(3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.
Nu rezultă de aici că procurorii DIICOT sau judecătorii nu ar fi putut să îl cerceteze pe Boldea, dimpotrivă. Atunci de ce se plâng Băsescu, Koveşi şi toţi parlamentarii că nu au avut ce să îi facă legal lui Boldea? Legea supremă în România este Constituţia şi tot ce nu este în concordanţă cu ea , este anticonstituţional, deci ilegal. Punctul 3 al articolului dădea voie procurorilor şi judecătorilor să îl şi reţină şi să îl şi percheziţioneze.
Care lege au respectat autorităţile în cazul Boldea ? Legea complicităţii sau Omerta ?

35 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 19:42

Ce se intampla in acest caz este un NOU VOT de BLAM asupra intregi clase politice actuale din ROMANIA si in special asupra PUTERII actuale conduse de acest TRIUMVIRAT TOXIC, format din pdl&unpr si nelipsitul udmr. Iar dl .TRAIAN BASESCU prolifereaza amenintari la toata populatia tari , nedetinand proprietatea exacta a cuvintelor , desigur si din neconstientizarea realitatii dramatice in care a indus TARA si POPORUl ROMAN, dar asta devine deja o traditie aici dupa 22 de ani de democratie pur romaneasca si fara echivalent in toata EUROPA . RUSINE !

digital 24-03-2012 - 20:16

Constituția este făcută pentru toți,romănii dar se aplică doar pălmașilor,oare ce nu e clar?!

DXN 24-03-2012 - 21:26

dENISULE,
Virgula se pune dupa „romanii”, iar dupa „palmasilor” se pune punct.
Ba’ te-au scurs de tot excesele onanice!
Agramatule!

DXN 24-03-2012 - 21:42

Scumpitel, nu te supara!
Fii barabat!
Neterminat mai esti „brutamica”.
Adio si „purtujur” PENISULE.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 11:35

….rromulhanne esti de felicitat, cu singurul neuron disponibil afumat si alla , tu faci performanta, da de siphillisul congenital ,ce ne poti relata !

milosul 24-03-2012 - 20:18

Care lege au respectat autorităţile în cazul Boldea ? Legea complicităţii sau Omerta ?

Neacsule, ai pus aceasta intrebare si pentru ‘cazul’ basescu, asa-i?
Dupa parea ta, care este mafiot mai mare, Boldea sau basescu?

digital 24-03-2012 - 20:57

…hai că ești tare,te-am mai întrebat:unde le găsești?!

dxn 24-03-2012 - 21:32

Ba’ da’ voi va iubiti!
Ce de gratulari!
Chiar sunteti morti unul dupa altul!
Ca daca ma uit la cat va poate mintea as crede ca prosti mai mari ca voi nu prea am intalnit de vrea 15 ani.
Cu uvertura asta m-am convins:LA CAT DE BOVINE SUNTETI, NU SE MERITA OSTENEALA!
Cu Ciocumic m-am edificat 90%, iar despre Curbos, inca sunt la 50%.

milosul 25-03-2012 - 14:17

DXN = Neacsu ???!!!!!!!!!!

Mircea 25-03-2012 - 10:17

NASU(TOADER)cat a primit in campanie si dupa MULTIbani si unde au ajuns .ce te faci ti-a intrat morcovul ,au ramas afara frunzeleNASULE poznasule baga repede degetul ala util si rezolva ca pute tare

milosul 25-03-2012 - 13:40

Care lege au respectat autorităţile în cazul Boldea ? Legea complicităţii sau Omerta ?

Neacsule, ai pus aceasta intrebare si pentru ‘cazul’ basescu, asa-i?
Dupa parea ta, care este mafiot mai mare, Boldea sau basescu?

Neacsule, ai curaj sa-mi raspunzi la intrebari? Hai nenicule, nu da dovada de lasitate!!!!!! Raspunde ‘jurnalistule’, raspunde!!! Ai fisura la instalatie ?? Eu stiam ca oltenii au coloana vertebrala!!!!??????

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 14:08

Shuulpha cum te cunoastem , ai pus de provocari ,nu de intrebari. Iar daca tot amintesti de caractere la olteni, de Bula(CHE) s-au de Solomon ce zici! Daca tot de OM era vorba!

milosul 25-03-2012 - 15:27

Cum as putea sa-ti dau o replica, om de nimic!!!!! Esti prea ‘MIC’, fara mustar, pentru mine. Asa ca……………???????

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 15:38

….Duhornicule , erai mai …vocalist! Mic mic dar ti-o mai intorc daca intradevar doresti. Mai este eficient …tramadolul????

milosul 25-03-2012 - 18:01

intradevar ?????!!!!!!!!!!!

milosul 25-03-2012 - 14:08

Care lege au respectat autorităţile în cazul Boldea ? Legea complicităţii sau Omerta ?

Neacsule, ai pus aceasta intrebare si pentru ‘cazul’ basescu, asa-i?
Dupa parea ta, care este mafiot mai mare, Boldea sau basescu?

Neacsule, ai curaj sa-mi raspunzi la intrebari? Hai nenicule, nu da dovada de lasitate!!!!!! Raspunde ‘jurnalistule’, raspunde!!! Ai fisura la instalatie ?? Eu stiam ca oltenii au coloana vertebrala!!!!?????

milosul 25-03-2012 - 18:15

PT प्रिंस Parpanghel Carpathians: i-ti ????!!!!!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-03-2012 - 21:40

Felicitari, d-le Neacsu. Nu m-as mira daca intr-o zi ai sa-ti trimiti adeziunea la PP-DD. Vorbesti EXACT ca la OTV. Parca ai fi Dan Diaconescu. Va felicit, domnule. Acum, cred ca va este limpede d-stra si toturor romanilor ca actuala clasa politica are ca portdrapel : cancerul. Cancerul, domnule Neacsu. Iar ca editorialul d-stra sa aibe sens, ar fi trebuit sa vizionati otv-ul cu vizita lui DD la Bistrita Nasaud. Nu ma refer aici la persoana lui DD in mod direct. Puteti sa faceti exceptie de el, dar, v-as ruga sa auziti ce spun romanii aceia napastuiti cu figuri de sclavi, care l-au asteptat pe DD doua ore in frig si in ninsoare, intr-un numar impresionant de mare, oameni amariti, striviti de actuala clas apolitica. V-as fi indatorat daca ati putea sa-i vedeti si sa aveti bunul simt, d-stra si toti care veniti pe acest forum, sa-i auziti ce spun. Sint sigur ca toti cei care i-ati auzi si vedea in scurt timp v-ar podidi lacrimile. Eu nu am putut sa ma abtin si sa nu pling. Romani de-ai mei, oameni cinstiti si onesti, cersesc mila de la politicieni sa le dea locuri de munca, sa aibe mila de ei si sa-i mai lase in viata, sa le dea citeva medicamente sa moara in pace si nu in dureri. Domnule Neacsu, Partidul Poporului nu mai este de mult un partid, el este o nazuinta, el este o sansa, singura sansa care ne mai poate scapa de acest cancer, usl+pdl=acelasi cancer.

Acum citeva zile, canalul tv Realitatea a luat initiativa de a invita politicieni care „sa faca stirile”. Primul invitat a fost Dan Diaconescu. Cei care nu au vazut emisiunea o pot face accesind acest link: http://www.youtube.com/watch?v=cofE8DYudnM. In timpul acestei emisiuni, Sorin Rosca Stanescu, fostul d-stra patron, i-a propus lui DD ca sa semneze o demisie in alb in caz ca va deveni presedinte sau ca partidul lui va prelua puterea, iar in acesta demisie sa scrie ca , daca se va alia cu usl-ul, pdl-ul, sau punr-ul sa-si dea demisia. DD a acceptat imediat. Dar, ce mi-a placu cel mai mult la acel dialog a fost faptul ca, desi SRS a devenit membru pnl, acesta a vorbit f. frumos despre PP-dd, spunind ceva de genul: „…daca acest partid care este singura speranta poporului, si care a fost generat de catre popor …”; deci, un mare analist politic vorbeste in acesti termeni despre PP-DD, arata cit se poate de limpede ca sintem in fata unui FENOMEN NATIONAL si ca pentru romani, singura sansa ramine PP-DD-ul. In felul in care va exprimati si in acest editorial, d-le Neacsu, nu vad cum ati putea sa ramineti insensibil si sa nu va aliati POPORULUI ROMAN, PP-DD-ului. Lasati deoparte toate angoasele si preceptiile fara sens, si alaturati-va poporului. Nu veti gresi.

Ciu Huhu 25-03-2012 - 21:49

DD e tigan, PP-DD e tiganie!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 22:16

Porumbacu plateste asa ceva ! Criza mare de valori daca cel mai prost naut este mentinut. Liber alles- Pu lles!

neacsum 25-03-2012 - 22:30

Domnule PDL+USL
Ma bucur ca v-a placut articolul meu. Din pacate pentru dumneavaostra, mie nu imi place nici PP nici DD. Nu mai insisteati va rog pe ideea asta, am mai spus, mai discutam despre acest subiect dupa alegeri. Sincer, nu imi place DD nici ca om , cu atat mai putin ca presedinte sau ce o mai vrea sa ajunga. Nu vreau sa spun ca toti oamenii din partidul dumneavoastra sunt la fel, dar cand unul din presedintii de filiala fura de la mine , sper sa intelegeti ca nu pot sa simpatizez cu acest partid. Asa ca pastrati-va propaganda pentru altii care nu cunosc marfa.

milosul 25-03-2012 - 22:37

Felicitari, d-le Neacsu. Nu m-as mira daca intr-o zi ai sa-ti trimiti adeziunea la PP-DD. Vorbesti EXACT ca la OTV. Parca ai fi Dan Diaconescu. Va felicit, domnule.

V-am spus eu?? USL + PDL = Neacsu !!!! Au aceeasi valoare, aceesi gandire.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-03-2012 - 22:51

Eu nu insist cu nimic. Nu fac nici o propaganda, Doamne fereste. Insa, nu puteti sa evitati acest lucru, faptul ca sinteti pe aceeasi lungime d eunda cu Dd si PP-DD-ul.

La ce presedinte de filiala care fura de la d-stra, si este de pa PP-DD va referiti? Eu, dupa cite stiu, actualmente nu exista nici un politician al PP-DD-ului care sa ocupe vreo functie, undeva, ecpetindul pe d-ul Oajdea.

Ca si d-stra, si alti „nehotariti” merg pe urmele PP-DD-ului, insa, se prefac ca tin coada in sus si fac pe nehotaritii sau „echidistantii”. E vorba doar de timp, pina cind o sa recunoasteti ca nu aveti alta cale. Si, chiar daca nu sinteti activist al PP-DD-ului tot sub influenta PP-DD-ului sinteti pentru ca nu exista alta cale, d-le Neacsu. E bine ca ramineti acolo, departe de PP-DD, dar, prin definitie sinteti un PP-DD-ist prin felul de a gindi, prin nazuinte, prin speranta. E ca chestia cu parfumul, nu il vezi, dar e acolo si miroase.

urbos 25-03-2012 - 23:46

Neacsu nici nu stie ca e pe aceeasi lungime de unda cu DD si emite aceeasi prostii. Hahahahahaha!

neacsum 26-03-2012 - 00:46

Dar nu cumva ati pus dumneavsoatra cei de la PPDD monopol pe cinste ? Daca DD declara ca vrea dreptate, nu mai avem voie nici unul sa cerem acelasi lucru fara sa fim catalogati sau inregimentati in partidul celoui care se pretinde Mesia ? Domnule , deja aveti apuvcaturi extrem de periculoase. Vedeti-va lungul nasului si dumneavaostra si partidul dumneavaostra. Nu mai incercati sa racolati sau sa insinuati ca ar fi simpatizanti cu dumneavoastra toti cei care nu sunt membrii ai PDL sau USL.Daca dumneavoastra acceptati sa faceti parte dintr/un partid cu presedinti de filiala hoti, e treaba dumneavaostra. Pe mine nu ma veti gasi pe acolo . Faptul ca doresc schimbarea matelotului nu face din mine un fan PP/ DD. Iar faptul ca unii membri ai PPDD imi preiau ideile si vorbele si pretind ca sunt ale lor sau ale partidului nu demonstreaza ca eu as avea simpatii sau puncte comune cu PPDD ci ca oamenii dumneavoastra fura pana si ideile si vorbele altora.

urbos 26-03-2012 - 01:37

Neacsulee, doresti tu schimbarea matelotului? De cand?
Ca daca te intreb cu cine, zici ca nu e nimeni, deci daca nu e nimeni cu care sa-l schimbi, inseamna ca nu-l schimbi, deci daca nu-l schimbi, cum de vrei sa-l schimbi? Bahaaa…

neacsum 26-03-2012 - 08:14

Urbos,
Da , o doresc. Faptul ca inca nu vad o persoana care sa merite sa fie presedinte, e cu totul altceva, dar plecarea lui Basescu o doresc si sper ca se va intampla .

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 26-03-2012 - 01:17

Aveti, cumva, impresia, ca v-a batut in usa martorii lui Iehova sa va „corupa” si sa va smulga din credinta d-stra ca sa va converteasca ? 🙂 D-le Neacsu, va autoflatati. Stati d-le linistit ca nu a murit PP-DD-ul din cauza d-stra. Pina acum nu am observat la d-stra niste idei care sa fi fost furate de DD ci, doer expozeuri de idei deja expuse de DD si otv. Nu ati adus nimic original pe piata! Nimeni nu s-a inspirat din ideile d-stra anti usl+pdl=aceeasi mizerie 🙂 Si, ca sa fiu sincer, nu stiu cine la cine se uita! Cine pe cine copiaza. Aveti, insa perfecta dreptate. DD nu detine adevarul suprem, si nici nu pretinde ca numai el poate salva Romania. El poate parea nesuferit unora. Este stirb, este slab, fizionomia lui enerveaza, isi permite sa aibe idei geniale, deranjeaza cu simplitatea lui de simplu jurnalist. Da, are unele trasaturi care „enerveaza”. Dar, numai si pentru faptul ca este jurnalist ca d-stra, si ar fi trebuit sa va solidarizati cu el. 🙂 Stiu, stiu, stiu, si nu insist. 🙂 Stati linistit si vedeti-va de propria d-stra revolutie. Eu va doresc succes. Cit priveste atasamentul fata de DD si partidul lui a milioane de suporteri, nu cred ca tebuie sa va faceti griji ca ar fi unul care se aseamana cu fanatismul sau cultul personalitatii. Pur si simplu DD este iubit si respectat pentru simplitatea lui si pentru faptul ca intotdeauna s-a considerat si se considera dupa popor si nu inaintea poporului.

Dar tot nu mi-at raspuns la ce consilieri faceti referire ? Ce consilieri ai PP-DD-ului v-au furat? M-ati facut curios. 🙂

Ciu Huhu 26-03-2012 - 01:39

DD e tigan, PP-DD e tiganie!!!

urbos 26-03-2012 - 01:44

Nu nu, din „USL+PDL=Aceeasi mizerie” s-a inspirat DD de la basisti.

Prostul de Diaconescu a sustinut ca proasta-n targ, cu gurita lui, ca neavand oameni, va lua toti tradatorii, mai ales de la PDL, caci acolo multi nu mai vor avea unde sa incapa. Acuma dobitocea, zi si tu, ce crezi ca vor face tradatorii respectivi intrati pe listele PPDD daca vor castiga locul de parlamentar? Ca sa nu-ti obosesti creierul mic, iti zic io, pleaca inapoi la Basescu.
Vezi boule, ca DD al tau face jocul lui Basescu?

neacsum 26-03-2012 - 08:27

Domnule USL+PDL,
Dumneavaostra va autoftalati cand sustineti ca toti cei care doresc schimbarea sunt sau ar trebui sa fie membri PPDD.Dumneavoastra sunteti cel care sustinea ca cei care doresc scgimbarea sunt sau trebuie sa fie membri ai PPDD, dumneavaostra sunteti cel care spunea ca mai devreme sau mai tarziu trebuie sa intru in partidul dumneavaostra. Dumneavaostra sunteti cel care spune ca nu e partid mai bun si mai adevarat decat partidul dumneavaostra si nici presedinte mai luminat decat DD. Asa ca va rog sa va insusiti critica privind autoflatarea . Genialul dumneavaostra conducator, cel cu ideile nemaipomentite nici macar ideea unui nume de partid nu a fost in stare sa produca , a furat-o de la Cojocaru, cu propuneri cu tot. Asta chiar dumneavaostra ati spus . Iar acuma va chinuiti sa spuneti ca e plin de idei. Pardon . Inca mai traiesc cei care au vazut emisiunile cu Cojocaru si l-au auzit pe domnul DD spunand ” Da domnule Cojocaru, asa e. Auziti stimati telespectatori ce idei minunate are domnul Cojocaru, sa il ascultam acesta este viitorul ” Cautati emisiunile si convingeti-va. In ceea ce ma priveste , eu nu ma autoflatez eu spun adevarul. Ce ati spune daca as face dovada ca un presedinte de filiala PPDD( eu nu am spus consilier, dumneavoastra nu stiti sa cititi , PRESEDINTE DE FILIALA A PPDD) fura ideile si cuvintele altora, la fel cum a facut si presedintele de partid sau ma rog, intemeietorul si de sine stataorul Diaconescu ?Mai spuneti ca ma autoflatez sau ca in abia infiintatul partid s-ai pripasit hoti , care in loc sa produca fura de la altii ? Mai ramaneti in partid cu astfel de specimene ? Ce spuneti ?

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 26-03-2012 - 13:53

Domnule Neacsu, dialogul cu d-stra devine destul de greoi. Nu ma pling, imi face chiar placere, dar am impresia ca nu cititi cu destula atentie rindurile pe care vi le transmit. Va repet, Dan Diaconescu nu a pretins ca este detinatorul adevarului absolut; el repeta mereu faptul ca nu a creat un partid prin intermediul caruia el, DD, sa-si faureasca o imagine de om destept si purtatorul unor calitati nemaipomenite; nu domnule Neacsu, DD repeta mereu si mereu ca cei din jurul lui sint mult mai destepti decit el, si ca, acest partid doreste doar sa aduca in rindul lui ELITELE (cu adevarat elite) ale Romaniei, oameni cu calitati mult mai apreciabile decit ale lui, ale lui Dan Diaconescu, dar care nu se pot exprima din cauza faptului ca actualele partide sufoca elitele si nu le lasa sa-si puna in aplicare ideile. Cazul Cojocaru il cunosc in detaliu. DD l-a primit pe Cojocaru cu miinile deschise si a facut cu el niste emisiuni antologice. D-ul Cojocaru s-a suparat pe Dan ca magarul pe sat. Cojocaru a venit cu niste idei de sorginte econommica, iar ideile lui au fost discutate de popor, de privitorii otv-ului, care au venit cu comentariile si propuneri, asa ca, in timp, ideile Cojocaru au fost intregite si imbunatatite pina cind ele au prin valoare si au fost acceptate de popor. Cojocaru a pus pe cineva sa-i faca un site si sa porneasca el de unul singur un partid. Nu i-a iesit pentru ca lui, lui Cojocaru, ii lipsea carisma si determinarea politica a lui Diaconescu.

Revin cu intrebarea mea si va rog sa dati numele acelui presedinte de filiala a PP-DD-ului care v-a furat pe d-stra personal, sau pe altii. ce naiba? e a patra oara ca va cer sa faceti aceste dezvaluiri.

Ciu Huhu 26-03-2012 - 17:40

DD e tigan, PP-DD e tiganie!!!.

milosul 28-03-2012 - 13:33

Neacsule, am observat ca dialoghezi cu oameni de valoarea ta. Ma refer la PDL+USL. Nu ai avut ‘barbatia’ sa-mi raspunzi la nicio intrebare. Valoarea ta este asemenea cu a celor cu care dialoghezi. Se vede ca de la o vreme esti tot mai aproape de otv-isti. Esti foarte ‘valoros’, jurnalistule!!!!?????

Ghita Bizonu' 26-03-2012 - 11:14

Bolde nebildea parlamanetar neparlamentar cioaca e in alta parte.
In Roamnia se fura case!! Fie cu acte faklse, fie prin violenta ! Au trecut de la propretatile de stat (in care locuiau omanei) la propretatile partyiculare. Pe cand se vor intinde si asupra noilor cartiere tip Pipera?
So asta in timp ce se mare scandal despre restitutio in integrum , ca cabd atatia se dau de cealu lu moartea ca propretaea este sfanta si trebe garantata SE FURA CASE!
In RSR NIMENII nu indraznea sa fure case in halul asta !!! Ca dracu il lua!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult