Acasa Opinii O soluţie pentru viitoarele alegeri

O soluţie pentru viitoarele alegeri

scris de Marin Neacșu
12 afisari

A fost odată ca niciodată o măicuţă care cere o audienţă la maica stareţă: Care e problema fata mea,  întreabă maica stareţă. Pai care să fie, azi dimineaţă când m-ai trimis la oraş după cumpărături, la întoarcere, pe când traversam păduricea, doi bărbaţi m-au prins si m-au violat. Vaaaaaai, spune maica stareţă, săraca de tine. Da, spune sora şi acum am venit să mă sfătuieşti ce să fac. Păi eu zic sa mănânci o lămâie fără zahăr. Ajută la ceva?Mă gândesc să nu fi rămas gravidă. Nu ştiu dacă ajută la asta, dar în mod cert îţi va dispare zâmbetul acesta de satisfacţie de pe chip-răspunde maica stareţă.

Marin NeacsuCe legătură are acest banc cu românii? Păi are, că dacă nu găseşte nimeni o soluţie să facă sa dispară starea asta de greaţă de pe faţa şi din mintea românilor, greaţă provocată de toată clasa politică românească, de toţi politicienii care s-au perindat şi caută să se menţină sau să se întoarcă la putere, o să ajungem ca la viitoarele alegeri să meargă la vot doar hoţii şi violatorii, pentru că ei sunt singurii cărora le prieşte atmosfera actuală din România.

Ei sunt singurii care vor vota cu oricare din partidele actuale, pentru că toate au condus la crearea acestui tărâm  de basm pentru hoţi, trădători, criminali, violatori, pedofili, ţepari, incapabili, analfabeţi, inconştienţi, iresponsabili, acestui mediu propice dezvoltării gunoaielor acestui focar de infecţie  al unei Românii aflate în stare de putrefacţie, din care puroaiele   corupţiei supurează prin toţi porii. Din cauza asta, oamenii nici nu mai ies din casă şi nu vor mai ieşi nici la alegeri, pentru că s-au săturat să voteze tot hoţi, mincinoşi, afacerişti, grupuri infracţionale, interese de partid, trădători şi găinari, care nu fac altceva decât să dezvolte afacerile de familie ale neamurilor şi cumetrilor. Decât să se dea cu capul de pereţi şi să îşi taie singuri mâna cu care au pus ştampila, cum fac acum o parte din ei, românii  vor prefera să stea acasă, măcar vor fi taxaţi drept inconştienţi, dar nu fraieri.

Nu ştie nimeni cum putem face să le redăm românilor dorinţa, voinţa de a face ceva pentru ei, pentru copiii lor, de a le reda măcar  speranţa că se mai poate face ceva, de a-i scoate din starea asta de lehamite şi dispreţ, de vomă continuă, de indiferenţă sinucigaşă, de autoflagelare ? Dacă nu apare o soluţie pentru scoaterea din această stare, Băsescu nici nu va mai avea nevoie de voturile celor din afară pentru a câştiga alegerile. Vor fi de ajuns neamurile cumătrului Mondialul. Şi unde mai pui că mai şi primeşte bani pentru asta.

 Uniune Social Liberală din nimic ai apărut, în nimic te vei întoarce, dacă nu pui nimic pe masă.

Importaţi câteva tone de lămâi măcar, să taie greaţa românilor.

2 comentarii

nimeni 09-08-2011 - 13:05

nu, nu stiu.
asta ca sa raspund la intrebare pentru ca asa-i frumos!

nu pot si nici nu stiu cum sa contrazic ceva din ce se afirma aici.
nu vad nici solutii . pur si simplu cred ca acum in romania nu mai conteaza nimic. scapa cine poate . pe fondul asta de indiferenta si furie mocnita -e posibil sa asistam cat de curand la anarhie generalizata . nu trebuie decat o scanteie.
si ajungem la vorbele unui clasic- din haos se naste ordinea!
intrebarea e am ajuns singuri aici sau am fost ajutati? dar ce mai conteaza.

spartacus 09-08-2011 - 13:37

Prin alta tari, lumea incepe sa se miste. Usor usor se dezlipesc ochii irlandezilor, cehilor, polonezilor,portughezilor englezilor, urmeaza Italia, Spania si cine mai stie cine. Usor usor, se pune de un nou 1848.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult