Acasa Opinii O zi din viaţa politică a lui Victor, Crin şi Mihai

O zi din viaţa politică a lui Victor, Crin şi Mihai

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

Luni a fost o zi frumoasă de primăvară pentru Victor Ponta. A bătut palma cu tovarăşul în ale socialismului Tony Blair.

roland-catalin-pena-redimensionatI-a spus despre glumiţa lui Băsescu cu el prim-ministru, chiar dacă englezul nu a priceput nimic. A primit nişte sfaturi, cam scumpe, e drept, la câţi bani a cerut fostul premier britanic ca să-l bage în seamă. A ţinut o conferinţă de presă alături de Crin Antonescu. L-a încurajat pe Mihai Răzvan Ungureanu să fie tare în relaţia cu Coaliţia care l-a propulsat la Palatul Victoria. N-a spus nimic despre provenienţa fondurilor din care a fost plătit Blair. Ce mai, o zi perfectă pentru preşedintele PSD!

Prin comparaţie, aliatul Antonescu a avut o zi anostă. Nici în căruţă, nici în teleguţă – adică nici popular, nici socialist pe plan european -, liderul PNL, chiar dacă ar fi avut şi banii, şi pofta de muncă ale celuilalt copreşedinte USL, pe cine ar fi putut invita la Bucureşti ca să se dea şi el mare liberal? În afară de Dan Voiculescu nu-mi trece neam vreo personalitate de talie mondială prin cap.

Mihai Răzvan Ungureanu a avut o dimineaţă ceva mai proastă. A dat piept cu băieţii şi fetele din formaţiunile la guvernare. Care i-au cerut, pe burta goală, pomeni electorale. Deşi pomanagiii nu recunosc, surse de la faţa locului, mult mai credibile decât ei, susţin că şeful Guvernului i-a lăsat cu mâna întinsă, trântind uşa în urma lui. Bine le-a făcut!

Ca un amănunt. Colegul nostru nu a fost primit la conferinţa susţinută de Blair. Cică nu am fost invitaţi. OK, dar întrebarea rămâne: de unde bănuţii pentru plata speakerului?

Articol aparut in PUTEREA

67 comentarii

milosul 27-03-2012 - 09:52

N-a spus nimic despre provenienţa fondurilor din care a fost plătit Blair. Ce mai, o zi perfectă pentru preşedintele PSD!

Poate, ne spui tu: din ce fonduri este finantat ‘ziarul’ Ziua Veche???

digital 27-03-2012 - 09:59

nu vezi că el are treabă cu propaganda?!
de parcă el ar ști!

digital 27-03-2012 - 09:57

…hahaha!
pcr-ule apucă-te de altceva!!!

milosul 27-03-2012 - 10:11

PENA, dai dovada de prostie crasa. Esti un basist scarbos, revoltator de scarbos. Intrebare: poti sa scri un articol cu mai mult de cinci fraze? Poti sa scri si tu cateva propozitii fara sa-i dai limbi lui basescu. Poate bibilicul tau sa gandeasca altceva decat basisme scarboase. Cat de penibil esti ‘intelectualule’!!!!!Presunun ca faci parte dintre ‘ intelectualii’ lui basescu, asa-i?

Murphy 27-03-2012 - 12:51

E foarte simplu: Tony Blair a fost platit de catre C.N.A. din amenzile date lui Felix!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 13:27

Anthony Charles Lynton Blair a fost P.M in UK intr-o perioada relativ favorabila din pct. economic ,dar mai ales politic, profitand de orientarea pro-americana privind lupta impotriva terorismului mondial declansat de lumea moslimului. Este naturala inclinatia catre domnul Ponta ,un politician tanar si plin de energie, in contradictie cu dl . Antonescu obosit , imbatranit si deloc dispus la un efort. Iar in spatele domniei sale se profileaza o lupta pt. putere si eterna tradare caracteristica liberalilor de aievea, Iar Felix Navideaza contra curentului cu banii furati din conturile SECURITATI ..

ANDREI 27-03-2012 - 14:36

Domnule Roland ce putea discuta Tony Blair cu Antonescu Polip Narcis Crin George Laurentiu ???!!!

Blair: „Ţările ca România învaţă lumea ce înseamnă libertatea ! ”

Polip spunea ,striga disperat ca e dictatura ,fascism in RO si el ….”salvatorul.”…

Iar atunci cind nimeni nu-l lua in seama, ba mai mult ,ambasadorul USA il apostrofa,doamna Merkel susura „shaize ” Domnu Iliescu ofta … …Narcis .cadea in depresie ,gemea noaptea ,se scula plin de apa ….spun vecini domne .De ce credeti ca si-a cumparat viloiul ala …sa nu mai auda nimeni zbuciumul si deznadejdea ce-l bintuie.

Blair: „Ţările ca România învaţă lumea ce înseamnă libertatea ! ”

O fraza ce a inchis orice posibilitate de dialog intre Blair si Polip ,

De fapt a refuzat prin aceasta remarca realista ,adevarata , ca nici nu l-a dorit in sala ca spectator ….dar a venit si el deghizat in hingher…
ps.
Chihuhu .alt candidat …si mai discutam…pai vrei sa votez rusinea asta nationala ..! Mai degraba il votez pe domnu Iliescu inc-o data decit pe „nula la nula „Faceti si voi un pas …

digital 27-03-2012 - 14:43

bă,tu ai păscut cannabis de pe balconu lu mă-ta?!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 15:12

Un alt editorial excelent, domnule PEna. Felicitari. Nu cumva v-ati infestat cu virusul ppdd? 🙂 Vorbiti ca la otv. De aceea sinteti si atacat! Limbricii astia nu suporta adevarul. Dar cine-i baga in seama pe acesti aurolaci? Poporul isi vede de mersul lui. Aveti mare dreptate cind spuneti ca „de unde banii” pentru un speach de doi bani? Domnule Pena, nu vreti sa vaniti pe la sediul psd sau pnl sa spuneti niste bancuri si sa fiti platit, nu cu 350 de mii de euro ci cu, hai sa zicem, 10 mii de euro? Nu v-ar prinde bine? Ca tot din buzunarul prostului de popor roman veti fi platit. 🙂

Domnule Pena, nu este ridicola aceasta situatie a actualelor partide mizerabile care, cica, conduc romania? Au lefuri de la stat, au locuinte de la stat, sedii, infrastructura, toate platite din banii publici. de ce, domnule? UN singur partid al romaniei nu are sedii, lefuri, si alte „bunuri” materiale platite din banii poporului: PPDD-ul. SIngurul partid de intindere nationala nu primeste un leu de la poporul Roman, in numele caruia va guverna Romania. De ce trebuie ca noi, paltitorii de taxe sa-i platim pe acesti nenorociti de la pnl, psd, pdl, punr (aceeasi mizerie) ca ei sa faca ce? Ce fac acesti mizerabili decit sa ne saraceasca in cel mai cumplit mod cu putinta? E culmea ridicolului ce se intimpla la noi in tara, sa-ti platesti calaul ca sa te omoare. E inadmisibil.

milosul 27-03-2012 - 15:30

ESTI UN JEG!!!!!! DAN DIACONESCU = ESCROC!!!!!!

Val Verde 27-03-2012 - 15:43

„UN singur partid al romaniei nu are sedii, lefuri, si alte “bunuri” materiale platite din banii poporului: PPDD-ul.”

Poate pentru ca incapeti toti intr-o garsoniera…

Val Verde 27-03-2012 - 15:41

„E culmea ridicolului ce se intimpla la noi in tara, sa-ti platesti calaul ca sa te omoare. E inadmisibil”

Asa e !!
Calaul sa faca munca voluntara!!!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 16:18

@ cel V I T E A z ; Aburii degajati de Margarete produc sevraj ? Egzemplu a fost prima substanta folosita in chirurgie ca anestezic si se ingurgita recte ROMul de Jamaica, urmata de un viziki ???

Val Verde 27-03-2012 - 16:40

Esti criptic !
Margaritas, rom, whisky sau alte licori din aceeasi clasa nu ar trebui folosite ca anestezic….nici macar anestezic sufletesc.
Ele au fost create ca element ajutator in indeplinirea dreptului fundamental al fiintelor omenesti, atit de plastic exprimat in Constitutia USA…”the Pursuite of Happyness”

PS nu mai folosesc „cel Viteaz”

Desi eu am simtul istoriei stramosesti si as fi putut sa ma chem „cal Mare” sau „cel Bun” sau „cel Cumplit” chiar…. „cel Frumos” (in nici un caz „cel Batrin” )
eu, modest am ales „cel Viteaz”

Acum geniile IT de la ZV ma lasa sa intru cu numele meu simplu, „Val Verde” daca introduc un spatiu.
In plus, m-a certat urbos……..

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 19:27

@cel VITEAz :inteleG ,daca intradevar te-a certat Cell mai kkt. din coprocultura verdana, atunci ai o problema serioasa, consulta urgent un notar autentificat si fa-ti repede un TESTAMENT; sa nu patzesti ca mine sa te parasca la fabb -mahsteru ,si sa te bameze din officiu! Cu hastia , mancatzas’h trebuie procedat cu multa finete, sant senshiblu , mancaiar zbenga !

digital 27-03-2012 - 19:42

cine te-a banat măi p**ă,văd că încă mănâci în continuare kk-t!online,sau nu-ți dai seama?!
o fi virtual?sau te afli-n treabă?!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 19:55

,, digital @ wabb masteru– Nenea IT luati-l pe taganul asta borat de pe mine ca-l omor! De fapt este alalalt . ingineru dar nu pot sa ma decid care este ,poate fi chiar ROY ,sau SEHEREZADA ,ba chiar si WOLFFu ARDELEAN.NOI ,patrihotzi santem napaditi de astia usturoiati, si trebuie sa fim …menajati…” -Decide-te ,poate face careva vraji, Val VERDE pe ochii tai!

digital 27-03-2012 - 20:07

du-te mă de te pi-șă!
pe zidul ăla al tău și lasă România în pace!
ai înțeles,scârnăvie?!
dacă nu,kk-te,poate asta îți vine,și ia-i cu tine pe toți ăia,ai tăi,pe care i-ai înșirat,să te asiste…ok?!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 20:16

…@ digidementhu: Handy.kkt-ule, eu ma ushurez in havuzul preferat si diluez cu urina mea princiara ,koprocultura ,dincare i-ti tragi tu seva,impreuna cu asociatii tai, kkt.ii si ei ,la randul lor. Nu enumar, …se stiu sg. AICI , acum cu toti ,blogerasii de fata !

digital 27-03-2012 - 20:22

vezi să nu sucombi de la bale,păduche!
și…să-ți savurezi…urina în tihnă!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 20:28

…@ digidementhu: Handy.kkt-ule constatam ca ai o REVELATIE MISTICA de cand consumi propria defecatzie innobilat cu urina mea princiara, SCATOFAGULE !

digital 27-03-2012 - 20:35

du-te dreq de prost,că mă descalific cu tine!
ești prea prost pentru 2012!
pa!pa!pa!

milosul 27-03-2012 - 20:44

PT प्रिंस Parpanghel Carpathians: INTRADEVAR !!!!!!!??????????

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 20:52

…@ digidementhu: Handy.kkt-ule tu esti descalificat din …fatare ! Nu ai primit nota de trecere neonativa, ai fost declarat avorton si ai stat la incubatie, fiind ventilat direct din WC. Ulterior ai supt si de la matta si de la tactu care era beath zilnic. Obicei mentinut pina azi! DELLO-DELLO Dilaule ! si BAKTALLO !

neacsum 27-03-2012 - 19:15

PDL+USL
Mai omule ai devenit penibil. Risti sa il detronezi pemilosul care pune mereu aceleasi intrebati, de cate doua trei ori in acelasi articol. Dumneata acuma ii tragi pe toti care nu il suporta pe Basescu, sau Antonescu , sau Ponta in barca PPDD si ii faci pe toti membri PP DD. Nu realizezi cat de absurd esti ? Toti cei care critica partyidele de la guvernare sau de la opozitie sunt OTV-isti ? Vezi-ti lungul nasului baiete. PP este un partid de hoti si primeste in el toate scursurile. ACuma nu mai vorbsc ca la OTV ? Asa se vorbeste si la OTV. Acuma nu te bucuri? Pana una alta imi erai dator cu un raspuns. Ce faci daca iti dovedesc ca un presedinte de filiala al PPDD este hot, iesi din partid sau ramai in acest partid de hoti ? Hai, curaj, raspunde.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 20:02

Neacsu: „PP este un partid de hoti si primeste in el toate scursurile. ACuma nu mai vorbsc ca la OTV ?” Nu, d-le Neacsu, acum vorbiti ca pe forumul Z. V., asemanindu-va cu cei care va injura. 🙂

D-le Neacsu, eu am folosit o figura de stil, iar d-ta imi sari la jugulara cu ineptii demne de forumistii frustrati (unii) de la Ziua veche. Eu am laudat articolul d-lui Pena si l-am asemuit cu tonul si felul de a se vorbi la otv, ceea ce ii aduce cinste. Asta nu inseamna ca il trimit sa semneze adeziunea pt. PP. Eu nu stiu cine devine penibil, d-le Neacsu. D-ta ai o problema : scrii bine dar citesti rau. 🙂 Nu prea intelegi ce scriu altii. Eu cind vad un usl-ist criticind pdl-ul, nu-l iau in serios, pentru ca criticile lui se aplica manusha partidului pe care-l sustine – si invers, daca vad un pdl-ist cum critica usl-ul, nu-l iau in serios pt. ca toate criticile lui i se aplica manuse pdl-ului. Ati priceput? Aici este esenta gilcevei de azi din politichia de la Bucuresti. Oricine critica usl-ul, pdl-ul, punr-ul, udmr-ul (celeasi mizerii) sint credibili, dar cind vreun membru din partidele enumerate de mine critica alt partid nu e credibil. Mai clar de atit nu cred ca se poate.

Eu nu stiu cite emisiuni ati vizionat la otv, dar va asigur ca acolo nu se foloseste limbajul de care vorbiti. De fap, eu, de-a lungul timpului, am vazut la otv CELE MAI VALOROASE emisiuni de cultura care au avut loc la vreo televiziune din Romania. La otv au fost puse in antena emisiuni exceptional de interesante d.p.d.v.d. al nivelului intelectual. D-ta ai niste frustrari personale si nu sint eu sau otv-ul de vina. De fapt, ca si la d-ta, la orice roman observ aceasta stare sufleteasca de a intoarce, de a devia orice dialog sau discutie pe o panta violenta, de conflict; nimeni nu mai are rabdare sau buna crestere sa poarte dialoguri normale, fara injuraturi, fara violente verbale. Eu nu prea vad vreo deosebire dintre d-stra si cei care va injura, prin tonul pe care-l dati dialogului. Aveti probleme cu intretinerea? Cu caldura? 🙂 eu va inteleg.

V-am rugat de atitea ori sa dati numele acelui presedinte de filiala a ppdd-ului care este HOT si nu vreti sa o faceti. Puneti tot felul de conditii demne de un copil de gradinita, zau asa. Si chiar de ar fi hot, e de datoria d-stra sa-l dati in vileag si va asigur ca el va fi imediat aruncat din partid. De fapt, sint citeva cazuri de astfel de membri care au fost aruncati din partid de DD dupa ce s-a dovedit ca acestia nu sint demni de ppdd.

digital 27-03-2012 - 20:17

păi dacă te uiți numa la otv,normal că-s cele mai valoroase emisiuni…helăuuuu!
iar dacă voi otv-iștii vă considerați normali e pur problema voastră…eu vă consider nebuni,tâmpiți,psihopați și mincinoși!

neacsum 27-03-2012 - 21:02

USL+PDL
Domnule Draga,
Daca dumneata nu ai auzit cand DD si toti colegii din studio il faceau pe oprescu hot, cand titrau cu litere de o schioapa hotul Oprescu, ciocoii din PDL, coruptii din partidele de la putere, inseamna ca urmareai numai matineul. Iar daca emisiunile cu Elodia, balacareala din familia Zavoranu, farsele lui Fatu, dansul pe masa al nevestei lui Tolea, constituie singurele emisiuni de cultura adevarata din televiziunea romana, te rog eu mergi la un control, ai grave probleme de perceptie. Nu te mai pot trimite la gradinita, este deja prea tarziu, iar la clasele pregatitoare s-a stricat softul de la ministerul educatiei.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 21:53

Domnule, despre limbaj, in acest moment toate televiziunile sint la fel. Emisiunile cu Oprescu le-am vazut pe toate, si am vazut cam toate emisiunile otv-ului pe ultimii ani. Nu cred ca limbajul de-acolo este o problema. Nu stiu daca cuvintul ciocoi poate fi considerat injuratura. D-stra cautati nod in papura si va referiti la citeva momente ale otv-ului, care su fost putine la numar. Si, pina la urma, otv-ul, asa, cu limbajul asta sau nu, este cea mai puternica si valoroasa televiziune din tara. DD a reusit sa otv-izeze Romania. Problema nu este a otv-ului ca este iubit ci a milioanelor de romani care se uita la el. Si d-ta ti-ai pierdut noptile si o sa ti le mai pierzi ani de-a rindul, desi nu-ti place de otv. Pina la urma, de ce nu spuneti si nu recunoasteti ca singurul canal tv care merita sa te uiti este otv-ul. de-acolo, TOTI JURNALISTII, politicienii, analistii gasiti locul de unde sa FURATI idei, cu care va prezentati in fata lumii. In engleza, astfel de oameni se mai numesc si : snooty!

neacsum 27-03-2012 - 21:12

In ceea ce priveste presedintele de filiala, nu ii fac public numele acuma. Vei auzi probabil din presa cand sa va anunta ca un presedinte de filiala PPDD este actionat in instanta. Nu stiu cand se va stabili termenul, sper sa nu fie in preajma alegerilor, nu ar da tocmai bine, poate va candida omul la alegerile locale si nu i-ar cadea tocmai bine. Dar PPDD va iesi cu siguranta mai intarit si mai curat din aceasta situiatie.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 21:55

Domnule Neacsu, sintetijurnalist, domnule, ce naiba? Pai, nu va dati seama ca intr-un partid, cu cit este mai mare cu atit mai mult nemernici isi vor gasi cuibul? E inevitabil, domnule. Ce facem acum, pentru un individ, blamam tot partidul? E ca si cum ai spune ca nu cred in Dumnezeu pentru ca am intilnit un pacatos! Se poate? 🙂

urbos 27-03-2012 - 20:14

Neacsule, tu esti PPDD-ist, omu are dreptate, dar tu nu iti dai inca seama. Nu te opune la ceea ce esti cu adevarat, cu ce vine nestavilit din interior. Vei deveni in sfarsit coerent cu tine insuti, ceea ce vei gandi va fi in concordanta cu ce scrii, ce scrii in concordanta cu ce intelegi cand iti recitesti textele. Hai ca poti.

DXN 31-03-2012 - 00:16

Curbosule,
Astea sunt zicerile mele catrea Curbos, Cretinosul, Ciocumicul si Penisul (digital>deget> deget fara unghie)!
Vad ca ti le insusesti.
Si ma faceai „ghiolban”.
Dorabantuleee nu-i frumos.
Potoleste-te. Vrei sa afle toata lumea e-mail-ul tau:
cu3605la6a9iu’@office.kkt

digital 31-03-2012 - 00:32

bă deixene,cu răsuflăturile astea de poante,care crezi tu că ar fi ceva poante,în mintea aia a ta,coclită,nu te-ar primi ăștia nici la clasa ”zero”,plătită cu mii de euro,mă redusule!

iar dacă tu consideri asta ca o măsură de ”educare”sau ce dreq oi fi avut tu în mintea aia putredă,te înșeli amarnic,prietene…mai tare ațâți oamenii…
da de unde să știi tu ceva psihologie.tu ești doar un securist,milog și lingău,că ți-am văzut comenturile la nea Hari…

dxn 31-03-2012 - 01:30

Da.
Asa e.
Raportez:
Tov. capitan .. S.. i..u.r…. Pardon, bine ca am gresit. Am fost CI-ist la unitatea lu’ matale, cand matale erati o SURSA>

milosul 28-03-2012 - 08:18

Neacsule, am observat ca dialoghezi cu oameni de valoarea ta. Ma refer la PDL+USL. Nu ai avut ‘barbatia’ sa-mi raspunzi la nicio intrebare. Valoarea ta este asemenea cu a celor cu care dialoghezi. Se vede ca de la o vreme esti tot mai aproape de otv-isti. Esti foarte ‘valoros’, jurnalistule!!!!?????

misusisu 28-03-2012 - 14:28

Milosul,
Daca neacsu vorbeste cu oameni de valoarea PDL+USL nu vreau sa ma gandesc ce valoare ai avea tu daca nu te baga in seama. Ce dracu te tot rogi de el? Macar stai cu mana intinsa la colt de strada sau la sediul Ziua Veche si pandeste-l cand vine la munca. Da-i cu buna ziua si poate iti raspunde fara sa stie ca esti tu si uiite asa mori si tu impacat ca te-a bagat in seama.

milosul 28-03-2012 - 15:43

Daca neacsu vorbeste cu oameni de valoarea PDL+USL nu vreau sa ma gandesc ce valoare ai avea tu daca nu te baga in seama.

Bai Neacsu, EU nu ma rog te tine, bai idiotule. EU tI-AM PUS NISTE INTREBARI, IAR TU NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI, ASA-I? ACCEPT CA INTREBARILE SUNT INCOMODE, DAR CE SA-TI FAC,NENICULE, NU EU TE-AM PUS SA TE FACI CA ESTI ZIARIST!!!! ASA CA, ORI RASPUNZI LA INTREBARI ORI TE DUCI ‘ACASA’. Te ascunzi sub diverse nickname-uri. Esti un las SCARBOS!!!!!!!!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 15:14

Breaking the NEWS:

Sorin Frunzaverde trece de la mizeria de pdl la mizeria de pnl. Ce paote sa mai inteleaga poporul roman despre acesti viermi?

milosul 27-03-2012 - 15:29

ESTI UN JEG!!!!!!!! DAN DIACONESCU = ESCROC!!!!!!

neacsum 27-03-2012 - 19:19

Dar daca intra la PPDD cum era ? Asa e ca era un baiat de exceptie? Cum a intrat cel care alcatuieste grupulparlamentar PPDD , domnul Oajdea. Oajdea e bun ca a plecat din PDL in PPDD , dar Frunza vedre nu e bun , ca a aleas PNL. Cu ce cantar cantaresti domnule, cu cantar masluit ? As se lauda PPDD?Aceaasi mizerie ?

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 20:17

Domnule Neacsu, fiti sigur ca DD nu l-ar fi primit. Si, de unde stiti ca nu i-a dat un telefon imprealabil lui DD? Puteti sti? In Banat, Frunzaverde a scazut dramatic, desi sondajele mincinoase ale pdl-ului il arata cu 60%. DD a spus-o de milioane de ori ca nu va primi in partidul lui membri de la virf ai pdl+usl=aceeasi mizerie. Pe mine nu ma mira ca s-a dus la PNL, pt. ca, un pdl-ist se simte bine la pnl, ei fiind aceeasi mizerie. In fond, FSN-ul din 1990 astazi este intilnit INTEGRAL la pnl, pdl, psd, ecleasi mizerii.

neacsum 27-03-2012 - 20:55

Pai tot nu m/ati lamurit cum e cu cantarul. Cine vine la PPDD e bun, iar cine merge la altii e rau. Interesant cantar.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 21:59

Iar m-ati citit pe „dunga” domnule Neacsu. Hai sa incerc sa va mai lamuresc o data: E IMPORTANT pentru ppdd, sa existe mult mai multi romani care sa gindeasca ca ei, dar sa activeze in alte partide pentru bunul mers al democratiei, pentru ca, nimeni, nicaieri in lume, nu paote detine adevarul absolut. Acesta este si rostul democratiei, existenta mai multor voci, a mai multor forme de expresie pentru ca sansa adevarului de a deveni o stare normala intr-o societate sa fie mai mare. Vreti sa va traduc, sa m-ati inteles de data asta? 🙂

milosul 28-03-2012 - 12:57

Neacsule, am observat ca dialoghezi cu oameni de valoarea ta. Ma refer la PDL+USL. Nu ai avut ‘barbatia’ sa-mi raspunzi la nicio intrebare. Valoarea ta este asemenea cu a celor cu care dialoghezi. Se vede ca de la o vreme esti tot mai aproape de otv-isti. Esti foarte ‘valoros’, jurnalistule!!!!????

dxn 28-03-2012 - 22:18

Cretinosule,
De cand nu te mai pun la punct, reincepi canonada l………
Ba’ scarba, lasa omu’n pace daca nu poti gandi!

milosul 29-03-2012 - 08:25

De cand nu te mai pun la punct,…..

PT DXN, iataa raspunsu’: ha ha ha ha…….

Ciu Huhu 29-03-2012 - 04:12

DD e tigan, PP-DD e tigania lui BLESTEMATA!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 15:21

Darius Vilcov de la Slatina a plecat si el azi de la pdl. E de risul lumii cind vezi ce se intimpla intre acesti viermi de politicieni de la pdl, pnl, osd. Care este motivul pentru care exista azi usl-ul? … MIGRATIA POLITICA. Pai, acum, ce mai poate sa spuna acest somnambul de Crin A., cind se migreaza de la pdl la pnl, aceleasi mizerii? Aud? Acum nu mai e vorba de „migratie politica” ? Ce mirsav sinteti voi doi acesti limbrici ai politicului romanesc: Crin si poanta de Ponta. Doi mizerbaili aserviti aceluiasi tatuc, Basescu.

milosul 27-03-2012 - 15:30

ESTI UN JEG!!!!!!!! DAN DIACONESCU = ESCROC!!!!

milosul 27-03-2012 - 16:35

În afară de Dan Voiculescu nu-mi trece neam vreo personalitate de talie mondială prin cap.

Dan Voiculescu = Catalin Pena = aceeasi mizerie = acelasi sistem

; VECHEA SI NOUA SECURITATE

urbos 27-03-2012 - 17:18

Normal, cretinul asta se ocupa de Ponta si Crin. Ce alta treaba are redusul mintal? Hahaha!
Da limbi ca lumea porcule, ca mult nu mai e. Da limbi!
Sper sa ai bunul simt limbistule sa te omori odata cu Basescu. Jegu dreacu.

PS. Care ati cititi cacareaza astuia, scrie totusi ceva de luat in seama in textul asta?

DXN 28-03-2012 - 22:23

Curbosule,
Am citit.
Ceea ce ai facut -probabil- si tu bovino, dar nu-i destul.
Trebuie sa si intelegi, ……., ceea ce pentru tine este o mare greutate.
De ce nu-mi raspunzi la PM-urile trimise?
Ti-e frica ce te-am descoperit?
vrei sa-ti public adresa e-mail, porcule?
Hai, zi: DA. Si esti mort.

urbos/tomi 28-03-2012 - 22:32

DA

dxn 29-03-2012 - 00:08

cu36o5la6a91u’@office.kkt

😉

digital 29-03-2012 - 10:06

te crezi,jmecher mă cotarlă?!

dxn 31-03-2012 - 01:10

Curbosule+Penisule,
Voi chiar nu intelegeti ce vreau demonstrez:
Sunteti nedespartiti!
Acuma, … care pe care. 😉
CURbos+ PENISul = ?
Prostilor v-am tras-o.
YES!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 10:31

Interesat de virtuala oferta. Ofer pret extrem de tentant, cu date exacte ,concrete despre arhitectura cocinei cu colocatar. Client serios, aflat in asteptare!

tomi 31-03-2012 - 00:55

dxn, nu ai facut mare brinza eu am nu e-mailul pritenului meu urbos de mai mult de trei luni,am adresa. numarul lui de mobil,nici numarul de la ghete nu l-au omis baietii.Dar cu toate palmele ce ni le tragem nu avem voie sa stricam regula jocului,eu unul nu-l voi lovi sub centura.

dxn 31-03-2012 - 01:23

Da Curbos.
Am inteles de alaltaieri.
Azi mi-ai confirmat.
Multumesc Curbos

Curbosule+Penisule,
Voi chiar nu intelegeti ce vreau demonstrez:
Sunteti nedespartiti!
Acuma, … care pe care. 😉
CURbos+ PENISul = ?
Prostilor v-am tras-o.
YES!

tomi 31-03-2012 - 01:37

dxn tu mi-l obosesti pe urbos si nu mai are putere sa stea de vorba cu mine,iar astazi inca nu l-am bagat nicaieri asa ca da-mi voie sa mazilesc viermele singur.

dxn 31-03-2012 - 01:44

scuze!
Voiam sa mai adaug, doar daca-mi permiti:
Curbos,
Securist io?
Da.
Asa e.
Raportez:
Tov. capitan .. S.. i..u.r…. Pardon, bine ca am gresit. Am fost CI-ist la unitatea lu’ matale, cand matale erati o SURSA.

tomi 31-03-2012 - 01:54

dxn tu esti baiat bun si eu te apreciez.Dupa disparitia viermilor urbos ciu ciu si digital promit ca te voi decora cu meritul muncii socialiste.

urbos 31-03-2012 - 01:54

Slaba prestatia prostilor in seara asta.
Hai ba talambilor, puteti mai mult.

tomi 31-03-2012 - 01:56

Ai obosit ,stiam ca dxn te va enerva.Vezi ca l-am scos de pe tine

urbos 31-03-2012 - 02:16

Iti face o clisma daca nu vrei medalie. Cica e de meserie.

dxn 31-03-2012 - 02:47

Somn usor!
Intremeaza-te.
vbm.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult