Acasa Opinii Odihna e obligatorie inaintea grevei

Odihna e obligatorie inaintea grevei

scris de Ziua Veche
1 afisari

Se plang masele largi populare ca vor muri de foame? Se plang. Cobesc baietii si fetele mogulilor, zi si noapte, ca se alege praful si pulberea? Ohooo, si inca cum! Au umplut bugetarii miercuri Piata Victoriei? Aproape. A calculat cineva cat ne-a costat absenta lor de la locul de munca? Poate, dar toata lumea a facut ciocu-mic in fata subiectului. Ce cereau ei? Din cate am auzit eu sa nu se taie salariile. Sa fi cerut si locuri de munca? Posibil, dar mai incet.

 

 

Pe 31 mai au anuntat sindicatele ca blocheaza tara cu greva generala? Nu e nicio indoiala. E Boc un om rau? Mamaa, mamaaa. E Basescu diavolul pe pamant? Atat iti trebuie, sa te indoiesti, ca vai de pielea ta. Opinia publica, prin reprezentantii ei auto-alesi de la televiziunile acelorasi moguli, te face albie de porci in doi timpi si trei miscari.

Hei bine, de vineri pana marti stam cu burta la soare, din mila preainaltelor fete de parlamentari care au decis ca nu e sanatos sa muncesti de Rusalii. Trai pe vatrai, neneaca. Da-o in ma-sa de criza, ca d-aia i-am ales p-astia sa ne scoata din foame!

Astea fiind zise, as mai avea o mica si timida intrebare. Ati auzit pe cineva, pe undeva, ca din saracie se iese prin munca si ca ar da bine, macar la imaginea noastra ca popor harnic din mosi-stramosi, sa lucram luni? As!

Pai prosti sa fim, adica sa renuntam la o zi de odihna ca sa intram morti de oboseala in greva generala?

Jos Boc! Jos Basescu!

0 comentariu

urbos 12-08-2010 - 00:12

In realitate bacteria se numeste J666 si vine din OM. Pute a usturoi. Are leac dar nu si pentru englezi, americanasii retardati si aia ca ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult