Acasa Opinii Editorial: Prostanacu e mut. Mutu e prostanac

Editorial: Prostanacu e mut. Mutu e prostanac

scris de Ziua Veche
1 afisari

Au trecut ore bune de cand ANI a anuntat ca a sesizat Parchetul privind falsul in declaratii si presedintele Senatului tace malc. De la secretariatele sale tot ce s-a putut afla este ca se va emite un comunicat. Pana atunci pesedisti si amici politici ai acestora se perinda pe la televiziuni denuntand o noua folosire a institutiilor statului de catre Traian Basescu impotriva inamicilor politici.


 

 

 Halal inamic, Mircica! In 2004 l-a facut primar general pe Basescu, dintr-un foc, dupa ce in confruntarea televizata n-a fost in stare sa spuna in ce sector al Bucurestilor este situata comuna Magurele. In 2009 nu s-a oprit, l-a lasat presedinte pe Basescu doar dintr-o scurta relaxare. Apoi l-a palit flacara violeta, Mitrea i-a ramas infipt cu coltii in jugulara, Hrebenciuc s-a dat cu Cristian Diaconescu, iar Vanghelie se da tot mai important. Sa ramai mut, nu alta, fata cu atatea belele. 

De ce ar dori Basescu si PD-L sa-i compromita lui Geoana sansele de a ramane la carma PSD, cum inteligent ne explica, direct de sub dus vineri dimineata, chiar Nicu Banicioiu insusi? Mai gasesc ei un adversar politic asa de cumsecade, cu soacra, nevasta si cumnat de sa-i pui la rana politica?

Sa fie Nastase unul dintre acestia? Ntz, matusa Tamara si-a cam epuizat potentialul, basca ca omul nu e prostanac deloc. Mitrea? Are si el o mama careia i-a facut casa de sa se minuneze procurorii, dar de soacra si cumnat nu s-a pomenit, inca. Iar nevasta are ditamai imunitatea parlamentara. Diaconescu? Subtire, este fericitul posesor doar al unei consoarte cu ceva Eximbank in spate. Dar si cumnatul lui Geoana tot de Eximbank sufera. Deci, lui Geoana i se trage direct de la Geoana. ANI n-a facut decat sa-i de o mana de ajutor. Apropo, sa stea ilegal in vila de protocol fara sa aiba dreptul, tot alde Basescu l-or fi indemnat?

Celalalt caz al zilei, Adrian Mutu, e prafuit rau de tot. Omul tine la silueta, si cu asta basta. Treaba e ca si Geoana e praf. Si nici cu silueta nu sta rau.

Prost, domn’e, prost!

UPDATE. Cititi si:

Mircea Geoana: Concluziile ANI, “neadevaruri” si “erori”

Record mondial: Mutu hat-trick la dopaj!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult