Acasa Opinii Opozitia imita Puterea

Opozitia imita Puterea

scris de Ziua Veche
4 afisari

Ziarele, radiourile si televiziunile prezinta de cateva zile „divortul” presedintelui de premier. Sau invers. Nu prea conteaza cine a intentat „despartirea”. Motivul? TVA-ul si impozitarea pensiilor.


Imediat, Ponta si Antonescu au pus si ei de-o „cearta”. Motivul? Care sa fie premier si care presedinte!:) Ei, nu chiar, pe aproape. Crin vrea sa-i debarce de la putere pe primii doi certareti, dar Ponta nu doreste. As!

Mai sunt cateva partide in Parlament, dar ele nu zic nimic, nici da, nici nu. E mai sanatos sa fii ambiguu si cu buzunarele pline.

Vorbeam azi cu un bun prieten fix despre cele spuse mai sus. Si-mi zice: „Hai ca te luminez eu cum sta treaba. Mai tii minte dupa revolutie? Aia de au luat puterea vroiau demult ce avea Ceausescu si nomenclatura lui. Asa si astia. Nu se pot duce la WC de foame, dar isi imagineaza cum ar fi in locul lu Base si Boc”. „Asa o fi, dar diferenta e ca partidele astora, PNL si PSD, au fost la putere. Stiu cum e, de ce sa-si imagineze…”, ii raspund. „Ba, ce dracu nu intelegi, e ca in bancul ala, depinde de ce parte a…. te afli. Simplu. Si astia de ne conduc acum, fac ce faceau aia dinaintea lor. Suntem o tara de imitatori”.

Corect?

0 comentariu

cercetas 13-08-2010 - 23:26

Si e concurentza, ohoho, dar alea 18+ nici nu se uita la noi babalacii de 35-40.

cercetas 13-08-2010 - 23:29

de aia e bine sa te lupti cu ele la orizont sau orizontala, nu imi este clar genul acum

Parpanghel 14-08-2010 - 06:19

Nu dati buzna ca la moaste, hoaste sant desthule, si dupa un caus de apa, e ca noua! Altul la …ras !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult