Acasa Opinii Pe Udrea o doare burta

Pe Udrea o doare burta

scris de Marin Neacșu
2.538 Afisari

Am înțeles că doamna Udrea & Pleșcoi și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de șefă a PDL București. Unii vorbesc de demisie de onoare. Îi înțeleg că vorbesc despre demisie, dar ce treabă are asta cu onoarea sau ce treabă are Elena cu onoarea mai bine zis.

Marin NeacsuOnoarea doamnei Udrea s-a demonstrat si a dat pe dinafară la votul moțiunii de cenzură asupra guvernului Ungureanu, când a ”consolat-o” pe doamna Plăcintă până a apucat-o ”durerea de stomac!”. Acum, doamna Udrea are și ea dureri de stomac și probabil din cauza asta  demisionează din funcția pe care a primit-o cadou de la Cotroceni. Așa e viața. Dar cum spune și proverbul, tot răul spre bine. Acum va avea mai mult timp să se dedice ultimei pasiuni exprimată atât de suav pe posturile tv cu ceva timp în urmă, când ne anunța – ca și când din cauza asta nu creștea PIB-ul românilor – că parcă ar vrea un copil. Când am auzit această veste mă gândeam că se va face coadă undeva pe la sediul PDL București cu români dornici să o felicite pentru alegere și să aducă cadouri tânărului proiect. Nu știu în ce stadiu se află la această oră proiectul, mă gândesc doar că în ceea ce privește ”proiectul PDL București”, doamna Udrea tocmai a avut un avort spontan provocat de o lovitură, previzibilă de altfel, primită din partea celor ce au fost nevoiți să întrețină cu dânsa relații  politice ”nefirești” împotriva voinței lor. Partea ciudată este că cetățenii au fost cei violați, iar avortul intervine la violator. Dar la noi ca la noi. Nu pot acum să nu remarc – ca o ciudată coincidență – că mai deunăzi mai vorbea cineva de copii mici și proiecte maternale, e adevărat, de pe poziția  de bunic, nu ca participant direct, dar tot despre copii în proiect era vorba, chiar dacă le spunea nepoți. Să o fi înfiat pe doamna Udrea și copilul ei sa fie nepotul pe care îl aștepta cu atâta emoție domnul Băsescu ? Numai așa se explică atât de discutatele vizite nocturne ale mașinii doamnei Udrea la Cotroceni la ceas de noapte, probabil au pus la punct  documentele de înfiere. Deci domnul Băsescu așteaptă un nepot de la doamna Udrea. Să le fie de bine. Mă întreb însă dacă această coincidență nu se extinde cumva ”nefericit” și asupra cucuvelei  și ne trezim cu un avort prezidențial, că relația sa cu românii este teribil de nefirească de foarte mult timp.

Ce stomac trebuie să aibă unii.

25 comentarii

digital 12-06-2012 - 22:55

să vezi ce-o s-o doară burta când o să-și rumege conturile,iar robinetul de la miliardele pe care le gestiona va fi închis!
atunci durere!
asta cu politicul era de fațadă,așa pentru proști și băsiști!

Neacsum 13-06-2012 - 01:42

Digital, politicienii au un cod Bushido pe care il respecta cu sfintenie: se cearta, se impaca, se spurca, se lauda, se injura, se bat se impaca, se tradeaza, se aliaza, se despart se reintorc, se voteaza, se blameaza, fac tot circul din lume posibil, dar nu se leaga de familii, nu se baga in puscarie si nu isi iau averile. In tara asta, nici Șpaga nu este condamnata. Crezi ca va face Udrea puscarie dupa ce a scapat Micky?

Tache 13-06-2012 - 08:02

Un om de afaceri mi-a spus ca, indiferent cine este la guvernare, se dau afaceri si sustinatorilor opozitiei, pentru a-i lasa sa traiasca, proportia fiind undeva de 70%-30%. Astia , PDL-stii, nu au mai lasat nimic opozitiei, si de aia au fost atat de urati !

Neacsum 13-06-2012 - 01:24

Am înțeles că doamna Udrea Ot Pleșcoi și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de șefă a PDL București. Unii vorbesc de demisie de onoare. Îi înțeleg că vorbesc despre demisie, dar ce treabă are asta cu onoarea, sau ce treabă are Elena cu onoarea mai bine zis. Onoarea doamnei Udrea s-a demonstrat si a dat pe dinafară la votul moțiunii de cenzură asupra guvernului Ungureanu, când a ”consolat-o” pe doamna Plăcintă până a apucat-o ”durerea de stomac!”. Acum doamna Udrea are și ea dureri de stomac și probabil din cauza asta demisionează din funcția pe care a primit-o cadou de la Cotroceni. Așa e viața. Dar cum spune și proverbul, tot răul spre bine. Acum va avea mai mult timp să se dedice ultimei pasiuni exprimată atât de suav pe posturile tv cu ceva timp în urmă, când ne anunța – ca și când din cauza asta nu creștea PIB-ul românilor – că parcă ar vrea un copil. Când am auzit această veste mă gândeam că se va face coadă undeva pe la sediul PDL București cu români dornici să o felicite pentru alegere și să aducă cadouri tânărului proiect. Nu știu în ce stadiu se află la această oră proiectul mă gândesc doar că în ceea ce privește ”proiectul PDL București”, doamna Udrea tocmai a avut un avort spontan provocat de o lovitură, previzibilă de altfel, primită din partea celor ce au fost nevoiți să întrețină cu dânsa relații politice ”nefirești” împotriva voinței lor. Partea ciudată este că cetățenii au fost cei violați iar avortul intervine la violator. Dar la noi ca la noi. Nu pot acum să nu remarc – ca o ciudată coincidență – că mai deunăzi mai vorbea cineva de copii mici și proiecte maternale, e adevărat, de pe poziția de bunic, nu ca participant direct, dar tot despre copii în proiect era vorba,chiar dacă le spunea nepoți. Să o fi înfiat pe doamna Udrea și copilul ei sa fie nepotul pe care îl aștepta cu atâta emoție domnul Băsescu ? Numai așa se explică atât de discutatele vizite nocturne ale mașinii doamnei Udrea la Cotroceni la ceas de noapte, probabil au pus la punct documentele de înfiere. Deci domnul Băsescu așteaptă un nepot de la doamna Udrea. Să le fie de bine. Mă întreb însă dacă această coincidență nu se extinde cumva ”nefericit” și asupra cucuvelei și ne trezim cu un avort prezidențial, că relația sa cu românii este teribil de nefirească de foarte mult timp. Ce stomac trebuie să aibă unii.

ciufulici 13-06-2012 - 01:41

da por cneacsu, groh groh, ghooooh!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2012 - 06:56

D-le Colonel Neacsu, de la un ofiter superior avem pretentii (chiar si minime)IO inteleg ca aseara am ingurgitat mai multe bourbonuri dupa episodul bula(care ramane un EDIOTH congenital, dar are o scuza minimalista: sareaqa massa , l-a recuperat anal, de aici i-se trage fekkala la mecla)dar cu domnia-voastra ,ZAU nu este CLAR. A-ti scris un articol , sub demnitatea DV. desii aveti dreptate ici pe colo! DAR sa il REPETATI ?????!

Neacsum 13-06-2012 - 09:15

nu stiu cum a aparut acolo acel comentariu, eu dadusem copy la comentariu ca sa il pot repune in caz ca nu intra , am conexiunea proasta si nu mi se lua comentariu. Imi cer scuze. Si totusi nu consider ca articolul este sub demnitatea mea. am prezentat fapte si termenicivilizat. Daca termenul avort este prea dur, propuneti sa fie scos din DEX. sau daca faptul ca cineva cvrea sa faca sau sa aibe un copil nu poate fi comentat sau mentionat, atunci despre ce sa scroem ?Spuneti ce anume v-a suparat ?concret.

Tache 13-06-2012 - 09:24

Toata lumea a inteles ca a fost o greseala onesta. De aceea nici nu s-au pus intrebari. Doar Alesii cu Probleme pun intrebari.

BULA 13-06-2012 - 11:34

Baa, prapaditu dracului. Te dai doctor si cand colo tu erai brancardier la morga. Te previn sa nu te mai iei de mine, ca te fac sa nu mai iesi pe forum.

Injuriile la adresa mea sunt dovada neputintei tale. Impotentule ! Oricat te-ai screme, mai mult decat niste injuraturi nu poti sa scoti.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2012 - 15:49

@ DL. PROF. UNIVERSITAR BULA ––,, Te previn sa nu te mai iei de mine, ca te fac sa nu mai iesi pe forum.”–-…ma bati si pe mine ?!? Ca la CRAIOVA circula performanta pedagogica , ca te-ai luat la bataie, la Lic. Agricol, si te-au snopit cativa elevi ! Privind …potenta , d-le profesor …as recomanda prudenta !Iar aia cu brancadier la MORGA… bulache ! si mai mare ,retinere!

BULA 14-06-2012 - 01:02

Ti-au spus si alti forumisti ca nu sunt proful de mate cu care ma confunzi, dar esti blocat mintal si nu pricepi. Cred ca si in privinta lui „urbos” bati campii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2012 - 11:10

Din actuala clasa care se erijeaza in politicieni, care este politician roman intradevar . Dupa orice canon? Iar abordarile cu tenta femenina sa nu spun alt cuvant des uzitat, pe mine ma surprinde la DV. Si eu am crescut intr-o fanilie cu ofiteri ,dar niciodata asemenea …. nu am auzit ! Este adevarat ca neamurile mele au fost in ARMATA REGALA ROMANA !…iar despre imixtiunea distinsului tache , nu i-mi aduc aminte de vreo solicitare in ac. sens. Sper D-le COLONEL NEACSU ca este intamplatoare si aleatorie potrivirea cu un domn cu ac. nume de la STS !

alegator 13-06-2012 - 15:31

Nea Marine da de Olguta Vasilescu ce zici? Parca scriai ca la olteni „femeile nu merg nici in fata barbatului, nici langa el, ci la trei metri in spate” si ca Olguta nu are nicio sansa la primarie?

neacsum 13-06-2012 - 20:49

Am spus ca pe vremea lui bunicu, femeile mergeau in spatele barbatului si asa spunea si Marin Sorescu.Iar Olgutei nu ii dadeau sanse nici cei care au nominalizat-o. Solomon s-a batut singur si toata lumea stie asta . A facut cateva greseli si a platit pentru asta. Oricum intre Solomn si Olguta era de preferat Olguta, cu sau fara sanse. Iar faptuil ca acum 4 luni Olguta era creditata cu 10 % sanse de castig este un fapt care se cunoaste, nu vad care este problema. De ce oare toata lumea vorbeste despre surpriza de la Craiova alegatorule? Pai daca este surpriza inseamna ca este ceva la care nu se astepta lumea. Tu probabil ca ai declarat-o castigatoare dinainte de a isi depune candidattura. Mai rar ca tine cineva !

BULA 13-06-2012 - 21:08

Cred ca a fost blat si ca Solomon a fost santajat cu dosarele de la Procuratura. Conteza cine numara voturile, nu cum voteaza alegatorii.

BULA 13-06-2012 - 21:05

Presupun ca Olguta are parintii veniti din Basarabia (ma iau dupa nume). In Craiova este la putere mafia basarabeneasca adusa de rusi la instalarea regimului comunist. Autohtonii sunt veniti de la tara, la prima generatie de incaltati, si sunt incalecati de basarabeni.

milosul 13-06-2012 - 21:58

demisionează din funcția pe care a primit-o cadou de la Cotroceni.

iti ataci idolul, jurnalistule?

jan dinu 13-06-2012 - 22:14

Undeva e’o tzara numita Goyimia …
Shi calare pe ea sta un ZEU ….
Altii pe shest credeau ca-i Romania …
Sclavii invinshi staind in jewgul lor – mereu !
JD-USA

BULA 14-06-2012 - 01:08

Dle jan dinu, stiu ca sunteti talentat la poezii, dar mai bine ne-ai spune ce mai e prin America. Am auzit ca si acolo s-au inchis multe fabrici si ca magazinele sunt pline cu chinezisme. Asa e ? Ce lucreaza acum americanii, din ce traiesc ei ?

jan dinu 14-06-2012 - 01:41

Chinezii sunt furnicile noastre lucratoare !…
Daca devin dragoni cu flacari ….inca stim cum sa-i
folosim la – bilciuri – pentru spectacole unde
copii sa-shi foloseasca imaginatia din cartile de povesti !
Noi inca colectam – materie cenushie – avind nevoie
aici in America de ashi realiza …”american dream „…!
JD-USA

BULA 14-06-2012 - 01:50

Punctul cel mai slab al Americii este invatamantul mediu, care este o bascalie. Si nici de asistenta medicala nu beneficiaza decat o mica parte din pop.ulatie.
Iar chinezii tac si le fac. Subaprecierea lor e o mare greseala. Ar fi o minune daca ne-am putea intoarce in anii ’60, cand America duduia.

jan dinu 14-06-2012 - 02:00

Evolutia -catastrofei europene –
a fost bine calculata aici mai ales ca -EI –
au profitat de 11 sept – venind c-o moneda
abia nascuta sa-l intreaca pe – DOLLARUL –
inca de aur …atit de mult adunat ca
depozitele au trebuit extinse !
In parte „pierderile financiare (datorii )
sunt aici in sistemul vaselor comunicante
shi rostul presedintilor shi a politicienilor
cum este cum s-a externalizeze
datoriile altora …prin atze shi mosorase !
Bogatul striga totdeauna ca este sarac ….!
JD-USA

jan dinu 14-06-2012 - 01:52

Pentru circuitul intern sunt inca disponibile oportunitati
care prin „multidimensionalitatea cunoasterii in competitie”
gasesc locul potrivit …Daca cineva „nu te-a gasit „…shi „pretendentul ”
trebuie s-a bata prin cautari la adresele unde iL merita !
>> Jos sunt in surplus …( 20 mil illegali …) mai sus …ducem lipsa
mai ales a acelora care NU au vicii ..
JD-USA

BULA 14-06-2012 - 01:59

Am observat ca acum se face antiselectie cand se dau vize pentru emigrare in America. Parca ar fi o conspiratie, sa aduca ciune, grasani slab calificati. Ma refer la cei cu „Loteria Vizelor”, care eu cred ca nu e chiar o loterie.

jan dinu 14-06-2012 - 02:09

„Trendul ” actual este s-a repatrieze unele (multe )
companii care au beneficiat de scutiri de taxe…
greselile au fost observate shi rectificarile sunt in curs (subtil)…
Problema aici este lipsei de personal calificat mediu pentru
a ocupa „vacantele „…in multe sectoare .
E adevarat ca Liceul e cauza invatamintului unde-i baga pe toti
la gramada …pentru a nu „tzipa unii ) …de discriminare …
shi izolare . Educatia in familie ramine necesara shi sigura
cei ignoranti ii asteapta – BUrgerul ….-:))
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult