Acasa Opinii FEFE:Pauza de plans dupa Solomon

FEFE:Pauza de plans dupa Solomon

scris de Ziua Veche
5 afisari

Cand la Bruxelles se discuta ce ne facem cu Europa daca bestia de criza economica se intoarce si cu mai mare indarjire, angajatii Primariei Craiova ies in strada pentru libertatea primarului Solomon. Liberare usoara!

Treaba e ca niste functionari ai statului fac presiuni, vezi Doamne, cum ar zice Cristoiu, asupra altor functionari ai statului, procurori si judecatori. In rest, ca-si iubesc amploiatii primarul ales in Banie ma lasa rece. O doamna de la Primaria craioveana care plangea, in direct la TV pe la 12 a.m, dupa Solomon mi-a inspirat intrebarea: Pe asta de ce o platesc contribuabilii? S-a trecut in contractul pe ramura pauza de plans? Ba bine ca nu!

Discutam, dupa faza cu cucoana indignata si plangacioasa, cu un amic. Zic, astia de la DNA pregatesc terenul pentru raportul UE pe Justitie, cu Solomon, ca exemplu. E de la PDL, bre! Amicul, mai iesit in oras in ultima vreme: Ntz, e operatiune de imagine DNA, frate! Sa vezi ce urmeaza in urmatoarele sase luni!

Sa urmeze, fratilor, verisoarelor, cumnatelor etc etc, dar sa se faca urgent, sa stim si noi, rumanii (acum vorba lui Tiriac, nu a lui Cristoiu) cum stam. Pe mine ma omoara criza. Nu ca Solomon a luat spaga in 2006 si pana mai ieri nu l-a arestat nimeni. Daca a luat! Ii acord prezumtia de nevinovatie, dar din ce bani a facut campaniile electorale? Iata o intrebare, asa aiurea!

Faza misto e ca pesedistii si televiziunile mogulilor il plang pe Solomon, PDL, nu! E ceva putred in Oltenia. De fapt, putreziciunea acestei tari abia incepe sa iasa la iveala. Fiti cu ochii pe baietii-demisionari de la Academia Catavencu. Sunt cu coltii in jugulara fostului patron. Si n-o sa-i scoata cu una cu doua.

Isarescu da semnale ca o luam in sus. In America se discuta de noi produse toxice ale bancilor care provocara nenorocirea. Boc vorbeste de Rabla si Casa 2, frectii la picior de lemn.

Haideti sa-l plangem pe Solomon!

 

0 comentariu

nimeni 07-08-2010 - 16:06

vocatia sa traim cu ei!!!!!!

cu alte cuvointe, frantuzul asta exprima in cuvinte elegante un rasism extrem. romanilor le este complet interzis si sa le spuna tigani.

auzi mai ferchezuitule? spune tu cine mama dracu are vocatia sa traiasca cu atatia tigani pe cap? auud!!!

Liviu 07-08-2010 - 17:12

… milioane de negri din tarile colonizate in Africa au avut-o ! Ca i-a ajutat sa creasca indicele demografic corespunzator … Da’ si criminalitatea a crescut in aceeasi masura !!! Probabil experienta acumulata in acest „domeniu” nu le mai da „vocatia” …

pintilie ilie 07-08-2010 - 18:08

de unde i-ai scos, „frantuzule”, că ar fi 2, 5 mil. şi de cânr tigani-s „romani”? Tot atât de bine pot fi „francezi”, urmaşi ai lui Ludoviv XIV aşa cum sunt şi negri şi magrebieni şi ei tot „francezi” şi vă dau la cap, vă dau foc la maşini, sparg vitrine, dau foc la periferiile oraşelor şi nu-i expulzaţi.

oblioo 08-08-2010 - 02:20

Brigitte Bardot a imbatranit si nu mai poate sa-i integreze. Este o stire mare, asa ca am sunat la ambasada Frantei sa intreb daca si presedintele Nicholas Sarkozy va fi expulzat in Ungaria. Secretara mi-a trantit telefonul in nas ! Nu stiu ce-i cu francezii astia, de la o vreme sunt cam nervosi.

popicA 08-08-2010 - 11:10

luati acu si saracia ca firmele frantuzesti din romania nu au venit cu bani de acasa pt investitii da au ridicat pretu la utilitati can franta cai economie de piata da la salarii can est cai democratie daca platiti salarii normale sta lumea aci nu vine peste voi ALEGETI

Radu 10-08-2010 - 08:24

In general, tiganii, nu fac nimic sa se schimbe!!? Toata lumea vorbeste de noi(ca nu facem nimic!) si nu de ei(ce ar trebui sa faca!!). Ce fac ONG-le ce se ocupa cu problema tiganilor de aici si de oriunde??!!Unde sunt banii primiti de la EU???
Ati vazut tiganii pe la Circa Financiara, la inceput de an, sa-si plateasca darile??

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult