Acasa Opinii Ponta se înconjoară de poliţiştii PDL-işti ?

Ponta se înconjoară de poliţiştii PDL-işti ?

scris de Marin Neacșu
3.080 Afisari

Să spui că Ponta face jocul lui Băsescu în ziua de azi nu mai miră pe nimeni şi nici nu mai constituie un secret şi asta nu de ieri de ci din vremuri imemoriale.

Marin NeacsuAproape am uitat de guvernul Ponta 1, aproape am uitat de Rus, omul lui Băsescu, condiţia cu care Băsescu l-a nominalizat prima oară pe Ponta  premier, aproape am uitat de marea şmecherie cu „sinuciderea” lui Năstase, sinucidere manevrată cu pricepere de Rus. Aproape am uitat de actul de supuşenie în 11 puncte semnat de Ponta peste capul lui Antonescu şi pe spinarea lui, prin care semna practic păstrarea lui Băsescu la Cotroceni, aproape am uitat fuga în Africa de Sud  la depunerea concluziilor CCR privind Referendumul, aproape am uitat cum a dat ordin de acolo să se întoarcă oamenii în sală la şedinţa Parlamentului pentru a forma Cvorumul necesar admiterii raportului CCR, aproape am uitat rerereevaluarea lui Oprea, naşul copilului său, deşi era omul lui Băsescu şi este ţinut de Băsescu în mâini ca o păpuşă fără creier, aproape că am uitat de înţelegerea semnată de Ponta cu UDMR şi  concesiile făcute udemeriştilor pentru că nu s-a putut achita de obligaţiile asumate prin înţelegere. Aproape că uitasem de acordul de obedienţă semnat cu Băsescu şi umilinţa la care s-a supus din nou faţă de FMI pentru a-şi păstra scaunul şi a nu fi pus în faţa unor mişcări stradale  de amploare. Apropo, nu ştiu, nu s-a anunţat nicăieri, domnul Rus mai este în partid? Dacă da, cum de nu se întreabă nimeni de ce, când este La Mintea Cocoşului că este omul lui Băsescu, până şi paznicul de  la  Modrogan ştie, aşa cum ştie şi de Gogu.

Aproape uitasem  dar nu am uitat, iar Ponta prin oamenii lui îmi ţine memoria vioaie. Aflu din presă că a fost numit un nou şef al Poliţiei Bucureştene un om numit Cătălin Dragotă fost până acum şef la Direcţia Combatere a Criminalităţii Organizate. Apropo de asta, de organizarea poliţiei, există oare şi o Direcţie de Combatere a Criminalităţii Neorganizate? În fine, deci domnul Dragotă este numit şef al Poliţiei Bucureştene. De ce el? Cine îl recomandă ?

Căutând aşa în viteză pe net, aflu că este un om care a intrat în vizorul organelor de partid şi de stat şi a fost propus spre promovare de … oamenii fostului regim portocaliu.Pe 24.04 2012, pe când premier se afla Kobe – Unguent zis şi MRU, când a fost demis Blejnar, cine intra în viziunile lui MRU să preia ANAF-ul ? Cătălin Dragotă.

La nici o lună după asta, pentru că domnul Cătălin Dragotă nu mai putuse fi promovat, noul  ministru de interne „PSD”-ist Ioan Rus, nu îl uită şi îl promovează după cum scrie presa vremii „comisar-şef de poliţie Dragotă Marius-Cătălin, director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, a fost mutat în interesul serviciului la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, unde urmează a fi numit în funcţie, conform competenţelor.” Mutat sau detaşat, domnul Comisar Şef Calotă a fost şi  în vizorul lui Rus, un alt pedelist mascat.

Ei bine, ce nu au reuşit cei doi  iată că a reuşit guvernul Ponta adică să promoveze un om după care alergau cu arcanul oamenii lui Băsescu. La prima vedere ai fi tentat să spui : „ da domnule, omul este capabil şi a fost văzut chiar şi de cei din echipa precedentă şi uite că i s-a dat ce merita.” Aşa să fie ? Nu ştiu, dar căutând pe net pentru a mă dumiri am aflat că totuşi nu toţi au o impresie aşa de bună despre domnia sa încât să se bată partidele pe el. Ca să nu fiu învinuit de partizanat sau rea voinţă vă recomand doar să citiţi dumneavoastră din site-ul poliţiştilor .  Ei, ca oameni care vorbesc în cunoştinţă de cauză, îşi pun întrebarea dacă e vorba de incompetenţă sau de răutate? Şi eu acum, ca şi ei, mă întreb pentru ce a fost promovat domnul Dragotă? Pentru care din cele constatate de colegii poliţişti? Sau face parte cumva din actul de supunere instituţională? Dacă domnul Ponta sau domnul Stroe să zicem, ar fi avut curiozitatea să intre pe net înainte de a semna numirea ar fi aflat ceea ce am găsit eu fără să am informaţii pe surse. Şi dacă ar fi citit  poate ar fi stat mai mult pe gânduri sau ar fi verificat. Poate chiar au făcut-o. Dar dacă au înghiţit ceea ce au primit pe listă în cunoştinţă de cauză? Dar dacă tocmai „calităţile” puse sub semnul întrebării de colegii de la Poliţişti.ro  şi recomandările PDL sunt cele care au dus la numirea lui ?  În situaţia asta nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva guvernul Ponta se pregăteşte de ceva şi vrea să o facă cu omul adversarului ?  Atenţie bucureşteni, atenţie români.

63 comentarii

Cocosu garlic 14-02-2013 - 08:26
Antibasistul 14-02-2013 - 09:16

Io-s roman 100%, tu esti evreu 100%.

Un roman 14-02-2013 - 11:17

Pe langa ca esti i d i o t mai esti si antisemit, ceea ce inseamna ca esti de 2 ori i d i o t.

Tache 14-02-2013 - 12:03

The Jews could be put down very plausibly as the most unpleasant race ever heard of. As commonly encountered, they lack many of the qualities that mark the civilized man: courage, dignity, incorruptibility, ease, confidence. They have vanity without pride, voluptuousness without taste, and learning without wisdom. Their fortitude, such as it is, is wasted upon puerile objects, and their charity is mainly a form of display.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-02-2013 - 12:19

Ma kutreantza cu 4 clase , de idiot ce esti, nici nu sesizezi tematica articolului, si dai citate copy paste de la altzi imbecili care macar stiu sa scrie, gen roncea^coja etc !

Un roman 14-02-2013 - 13:07

De unde ai scos citatul asta idiot? Eu, ca roman 100% (cum scria c r e t i n u l Antibasist de mai sus) ii admir pe evrei pentru inteligenta lor (rar gasesti evreu prost ; e drept ca daca e prost, e prost ca noaptea! Invers, la noi romanii prostia este o boala care a devenit endemica si a contaminat majoritatea populatiei!), pentru tenacitatea cu care au infruntat vicisitudinile istoriei, pentru solidaritatea lor (ce departe suntem noi romanii de un astfel de deziderat!) si pentru curajul de a infrunta -ei, vreo cateva milioane – sutele de milioane de arabi. Jos palaria! Avem ce invata de la ei.

Un roman 14-02-2013 - 13:13

De unde ai scos citatul asta i d i o t, demn de Hitler sau de Horia Sima? Eu, roman 100% (vorba nataraului Antibasist de mai sus!) ii admir pe evrei pentru inteligenta lui (rar gasesti evreu p r o s t!), pentru tenacitatea cu care au infruntat vicisitudinile istoriei si prejudecatile unor i m b e c i l i, pentru curajul de a infrunta puhoiul islamist si pentru solidaritatea lor. Noi romanii, la care prostia a devenit regula si inteliganta si bunul simt – exceptia, care ne mancam si ne sabotam intre noi, oriunde in lume, avem ce invata de la ei. Jos palaria in fata poporului evreu!

Antibasistul 14-02-2013 - 14:48

Citatul l-a scos de la Solomon rege al vechilor evrei!

Antibasistul 14-02-2013 - 14:51

Daca tu esti roman ciinele meu e rabin!

Un roman 14-02-2013 - 15:19

Da, evident; se stie foarte bine ca Solomon scria in engleza. (??!!) Si da, c r e t i n congenital, sunt infinit mai roman decat tine !

Antibasistul 14-02-2013 - 15:34

Boule. Ai auzit de traduceri?
Biblia e tradusa-n mai mult de o suta, 100, de limbi!

Da ciinele meu e rabin, deci tu esti roman,

ValVerde 14-02-2013 - 15:34

Citatul e din Mencken, un american antisemit de prin anii 1920-1930, admirator al lui Hitler, care pe urma a dat-o cotita.
Cretinatati de ale lui Tache, care crede ca daca pune niste timpenii in engleza, au mai multa greutate.

ValVerde 14-02-2013 - 15:35

Mai Huhule, ciinele tau e rabin, popa sau filozof comparat cu tine.
Stai mai mult pe linga el, poate se lipeste si de tine ceva

Antibasistul 14-02-2013 - 15:46

Mi-ai luat vorba din gura, asta doream sa-ti recomand tie, in legatura cu ciinele meu rabin.

Tache 14-02-2013 - 23:07

Nu este ”Mencken”, ci Henry Louis „H. L.” Mencken (September 12, 1880 – January 29, 1956) was an American journalist, essayist, magazine editor, satirist, critic of American life and culture, and a scholar of American English.[1] Known as the „Sage of Baltimore”, he is regarded as one of the most influential American writers and prose stylists of the first half of the twentieth century. Many of his books remain in print.

Antibasistul 14-02-2013 - 23:45

IARASI a fost dat de gol vita verde ca minte de stinge, nu-i de mirare, e evreu.

ValVerde 14-02-2013 - 23:53

Tache si Huhu,

voi nu sinteti sanatosi la cap.

Eu spun:
„Citatul e din Mencken, un american antisemit de prin anii 1920-1930, admirator al lui Hitler, care pe urma a dat-o cotita.”

Tache raspunde:
„Nu este ”Mencken”, ci Henry Louis “H. L.” Mencken…an American lornalist etc…”

(E cum am spune nu e din Caragiale, e din Ion Luca Caragiale.)

Iar Huhu concluzioneaza:
„IARASI a fost dat de gol vita verde ca minte de stinge”

Hahahahah…ar trebui sa fiti plimbati din sat in sat calare pe o coada de matura si sa fiti aratati la lume….

Tache 15-02-2013 - 00:22

Henry Louis “H. L.” Mencken nu este un oarecare, un ”american”. El este Papa al libertarienilor. Un ”einstein”, ca sa ma exprim pe intelesul tau, nume care a devenit adjectiv pe nedrept, nu-mi place cuvantul, caci Eintein a fost un escroc plagiator.

ValVerde 15-02-2013 - 01:49

Haha…poate in capul tau un „elitist” care vrea sa termine democratia ca dictatura timpitilor asupra elemetelor superioare e un Einstein.

Chiar libertarienii de azi se dezmint de el exact asa cum s-a dezmintit el de opiniile lui anti-semite pe care le-ai citat tu mai inainte

Antibasistul 14-02-2013 - 14:46

Tu NU esti roman, esti un evreu de un milion de ori mai idiot decit toti idiotii la un loc.

urbos 15-02-2013 - 00:05

Numai un ratardat crede ca ji danul e destept. Ji danul e ca naparca tiganeasca sau tiganizata, ajunsa in Occident care profita de buna credinta a celor de-acolo, neinvatati cu jigodismul leprei si le lua banii. Culmea cretinismului e sa si admiri scarba ji doveasca pentru asta.
Si pocait si imputit.

tomi 15-02-2013 - 01:46

URBOS, footzi tu bestie coorul lu buna-ta din groapa, si daca nu faci treaba bine va trebui sa belesti si soola lu bunu-tau din groapa cealalta. Si acum mars si sapa! DOBRE nu auzi papadie, cu tine vorbesc, executarea,imbecil.
Ce crezi ca daca nu comentez nu vad ce apare pe forum? Intervin doar cind imbecili ca tine incep sa linga kakatul
Si acu mars la belit ceoantele lu mosu si baba din groapa. Alta data ai grija ce scoti pe bot vierme.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-02-2013 - 12:11

I O, situat dpdv geografic la o oarecare distantza de haznaua centrala de sorginte dambovitzeana ,am senzatia ca Nea Marin , ca intotdeauna de altminteri ,a avut numai bune intentzi cand l-a reevaluat pe mekuul tetulescu!
Impresia mea personala, subiectiva bineinteles, este ca si asa la …SUPRAEVALUAT !!!
Manevrele pm-ului din prezentarea distinsului Nea Marin,creeaza impresia ca avem un individ diabolic ,plin de idei si initziative !
Bine ar fi sa fie asa, SINCER m-as bucura !
I O vad un individ IMATUR , captusit u bune intentii ca …ul,dar INCAPABIL pentru ceace ASTEAPTA ROMANII de la el
D R E P T A T E A pina la C A P A T !
doar ,atatica ,din ea va decurge tot restul !

Tache 14-02-2013 - 14:09

Mâna cancelariilor străine de contele de Saint Germain

La Bruxelles, ca şi la Washington, principiul suveranităţii naţionale s-a fumat demult. Lumea este din nou împărţită în imperii iar în interiorul acestora vasalitatea funcţionează la apogeu.

Se fac, cu ocazia diverselor reuniuni internaţionale, poze de grup pentru şedinţele de iluzionism planetar. Reprezentanţii ţărilor mute, printre care şi România, trebuie să dea impresia compatrioţilor lor că au glas, cu sunt egalii stăpânilor din umbră, singurii cu microfonul deschis. Asta pentru întreţinerea naivităţilor despre democraţie şi nediscriminare, pentru domolirea orgoliilor şi a naţionalismelor de acasă.

În realitate însă, fiecare naţiune mică sau medie este constrânsă a urma fără crâcnire o foaie de parcurs stabilită de conclavul imperatorilor. Iar dacă cineva, vreun lider închipuit, greşeşte pasul de defilare, pierde cadenţa sau intonează altceva, îndată se abate asupra lui un strivitor sistem de reglare, mai ceva ca instalaţiile hidraulice olandeze sub presiune, care să restabilească armonia, nivelul de retenţie dorit.

Cândva, prin 2005, într-un moment istoric nefast pentru România, ca la Ialta, oamenii care se joacă pe planiglob cu degetele lor murdare au decis că Traian Băsescu ar putea reprezenta în această ţară de la periferia Europei un bun guvernator al intereselor lor. Suficient de şantajabil, suficient de laş, fără lucruri sfinte şi, mai ales, perfect acomodabil la telecomenzi, acesta era gata să execute orice pentru foarte puţin în schimb (în ceea ce-i priveşte): voluptatea de a-şi călări şi deşela poporul.

Cum distrug în masă astfel de alianţe imorale, ca şi cum ar călca cu şenilele pe muşuroaie, s-a văzut vara trecută la referendum:

– ditamai Europa nu s-a sfiit deloc s-o pună pe Viviane Reding, cu toată supuranta ei celulită popular europeană, să-şi ridice poalele până la izvorul vânăt al varicelor doar pentru a-l băga în sperieţi pe pudibondul nostru Victoraş;

– ditamai America, autointitulată “garantul fanion al democraţiei”, nu a ezitat o clipă să trimită la Bucureşti un aventurier cu aptitudini de prestidigitator cu mâneca, marca Las Vegas, un măsluitor de istorie, Philip Gordon, ca să-l înveţe pe măruntul nostru şmenar de port, tocmai exilat de români într-un garaj, cum se ciordeşte la case mari: “cu milioane de voturi declarate, sanchi, fraudate ”…

Mâna cancelariilor străine palmând cu cinism şi neruşinare voturile şi voinţa românilor a fost surprinsă vara trecută limpede, explicit, de către toţi cei ce au ochi să vadă şi minţi întregi să priceapă. A fost o demonstraţie oferită pe tavă despre buzunăreala politică la care se pretează dulăii dreptăţii atunci când, dintr-un motiv sau altul, uiumul le este pus în pericol.

Acum asistăm la un nou episod, mangleală cu fereală, în care, având mai mult timp la dispoziţie, cancelariile străine planifică o dare cu jula ceva mai discretă prin ograda românicii, la adăpostul întunericului.

Pentru aceste cancelarii, românii nu sunt altceva decât o turmă perturbatoare, în veşnică transhumanţă, ce ar trebui mai degrabă priponită şi descurajată decât emancipată. Astfel păstorul, potrivit intereselor lor, ar trebui selectat ca şi în ultimii 8 ani, din stirpea satrapilor şi nicidecum pe criterii dictatoriale ale turmei.

Cum Băsescu nu mai poate fi ales, trebuie inventat cu prioritate un succesor convenabil.

De Crin Antonescu nici nu poate fi vorba. Nu-l au cu nimic la mână, îi enervează discursul său ca de la egal la egal, lipsa de plecăciuni subtextuale şi felaţii idolatre. Cât despre pretenţiile lui de a folosi interesul României ca argument pentru luarea deciziilor importante, li se pare nu doar o atitudine arogantă ci de-a dreptul instigatoare. Ce-ar fi dacă, apoi, i-ar urma şi alţi bezmetici exemplul?

Prin urmare mâna dirijorală a cancelariilor străine a dat semnalul pregătirii cu orice preţ a unui candidat conform.

Asistăm deocamdată doar la uvertura susţinută de alămurile coclite ale propagandei băsiste. În aceste zile nu e ziar, nici televiziune aservită (dacă aveţi răbdarea să verificaţi), în care Crin Antonescu să nu fie atacat mai cu fiere, mai cu venin, mai cu descântece voodoo, doar doar s-or mai poticni cretinei prin smârcuri care să muşte sau să înfigă acul în pieptul bombat al inamicului.

Există însă în cacofonia acestei uverturi motive melodice care par a prevesti atacuri mult mai subtile. Cum ar fi scoaterea la rampă a tenorului Tăriceanu, dopat, sunt sigur, de promisiuni de susţinere de înaltă vibraţie internaţionalistă.

Observ de asemenea, pe fondul căutărilor frenetice de alternative la Crin Antonescu, o încercare de reîncălzire chiar a sleiturii numită MRU. La câţi bani a investit Mossadul în el, nici nu e de mirare.

Probabil, la un moment dat, dacă ghimpele Antonescu nu cedează, va fi dat în lucru însuşi Victor Ponta.

Mă opresc aici. N-aş vrea să furnizez chiar eu idei cu şanse susţinătorilor lui Traian Băsescu. Până la urmă, cine are urechi, să audă. Iar cine are cap, să-l pună la treabă şi să găsească soluţii.

Antibasistul 14-02-2013 - 18:47

SA NU UITAM ESENTIALUL, in realitate SUA si UE sint CONDUSE DE EVREI!

ValVerde 14-02-2013 - 15:24

Tehnologia a avansat…orice idiot isi poate face cu usurinta un blog…

Antibasistul 14-02-2013 - 15:42

Da, articolul din link contine NUMAI ADEVARURI.

ValVerde 14-02-2013 - 15:20

„Apropo de asta, de organizarea poliţiei, există oare şi o Direcţie de Combatere a Criminalităţii Neorganizate?”

===

Da, se cheama Directia de Investigatii Criminale.
„Crima Organizata” este eufemism pentru „Mafia”

Despre ce vorbeati voi la popota?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-02-2013 - 15:38

Tot ce scrie domnul Neacsu in acest editorial a fost pe larg expus cu mult timp in urma de televiziunea otv. Ce-aduce domnul Neacsu nou? NIMIC ! Dumnealui doar repeta, sau trece in revista cronologia dovezilor care atesta adevarul incontestabil al politicului romanesc : pdl+usl=aceeasi mizerie. Faptul ca si pdl-ul si psd-ul nu sunt nimic altceva decit capetele aceluiasi balaur, adica fsn reiese din toate editorialele d-lui Neacsu, fara ca acesta sa-si dea seama. De ce mai mira pe domnul Neacsu faptul ca Rusu e „omul” lui Basescu? De ce-l mai mira pe domnul Neacsu ca (si) Ponta e omul lui Basescu? In fond si la urma urmei nici unul din ei nu si-au parasit partidul fsn, ci s-au prefacut ca mimeaza democratia. Singurul care, cu adevarat, nu poate fi trecut pe lista „oamenilor” lui Basescu este Crin Antonescu. El este cu siguranta un adevarat dusman al lui Basescu si pentru acest lucru va fi debarcat usor usor de catre usl. Au trecut 9 luni de cind usl-ul a preluat comanda tarii si nu se intrevad zorii „schimbarii” pe baza careia a acumulat un numar mare de voturi. Acum FSN-ul ne arunca in alta disperare ca sa uitam de necazuruile de zi cu zi, alegerea presedintelui pdl. Toata tara „arde de nerabdare” ca s-o vada pe Udrea „presedinte”. In fond si la urma urmei usl-ul si pdl-ul nu fac nimic altceva decit sa conlucreze fructuos si „fraudulos” pentru ca pe scena politica romaneasca sa nu se „furiseze” nici un alt partidulet. Romania se doreste a fi condusa numai de fsn. Asa ca, toate aceste framintari dintre fsn-isti nu se vor termina si vor asigura in continuare conducerea tarii prin intermediul a tot felul de „razboaie” simulate in care actorii sunt trasi de sfori de acelasi papusar, Iliescu si Basescu. Partide ca cel al ppdd-ului vor fi intotdeauna ridiculizate si vor fi impiedicate ca sa urce spre putere. In lupta de pastrare a puterii si a privilegiilor a fsn-ului sunt atrasi si jurnalisti onesti ca acest domn Neacsu, care, fara sa-si dea seama, nu face nimic altceva prin editorialele d-lui, decit sa sustina partidele fsn-ului in defavoarea unui partid cu adevarat patriotic si nepatat, cel al ppdd-ului.

ValVerde 14-02-2013 - 15:40

Sa nu-mi spui ca Neacsu si DD maninca la aceeasi popota !!!

Antibasistul 14-02-2013 - 15:43

Ba maninca.

neacsum 14-02-2013 - 19:54

Sa nu-mi spui ca tu mananci in acelasi troc cu Basescu .

ValVerde 14-02-2013 - 20:03

Te referi la troaca?
Basescu maninca din troaca?
Romania are un presedinte care maninca din troaca?

Tu de unde stii?
Sau vorbesti figurativ?

digital 14-02-2013 - 20:26

mâncă din valău mă,nu din troacă.în morții mătti de tupeist,așa cum tu mânci kkții amerlocilor,în ghâții măttii de jheghos ce ești!

ValVerde 14-02-2013 - 21:05

„mâncă din valău mă”

===

Ce- aia ” valău” ??
Regionalism? Cuvint inventat?Limbi straine? Limbi lamine?

digital 14-02-2013 - 21:08

da mă boule,e regionalism,da nu poți să-i ceri unui cosmopolit să se aplece să mânce din valău,lui i se pare că e mai cool să mânce direct de pe jos!
nu mai pune întrebări că te faci de kkt,nu că n-ai fi deja!

ValVerde 14-02-2013 - 21:10

O fi, ba, regionalism, dar zii ce inseamna, ca eu sint din alta regiune…

digital 14-02-2013 - 21:12
digital 14-02-2013 - 21:19

ValVerde
14-02-2013 at 21:05
limbi la labiile mătti,ca să nu rămân dator,gurist-limbist ce ești!

ValVerde 14-02-2013 - 21:19

Era de ajuns sa spui, ca te credeam.
Deci esti de prin Ardeal….

ValVerde 14-02-2013 - 21:23

Ma rog…nu ma amestec eu in felul in care vrei tu sa-ti platesti datoriile…dar…esti sigur ?

digital 14-02-2013 - 21:23

nu mă vită,sunt maramureșean,ca să scapi de un atac cerebral,indus de căutările tale inepte!

ValVerde 14-02-2013 - 21:25

Nici in pix nu ma doare de unde esti tu, mai cotarla riioasa 🙂

digital 14-02-2013 - 21:27

am văzut că nu e dureros,doar ce te fhoote!
marș mă lăbare,că o arzi pe de lături!

Cocosu garlic 14-02-2013 - 21:32
ValVerde 14-02-2013 - 21:33

Erau ardeleni de la Maramu ?

digital 14-02-2013 - 21:39

vită proastă,,Maramureșul e unic mă cornută,nu ca și cocoșu usturoiat-moldovean handycapat,nici ca tine amerloc udat,-vidanjat-vopsit,pricepuși mă,kktule?!

Cocosu garlic 14-02-2013 - 21:39
ValVerde 14-02-2013 - 21:40

S-a bagat Batca pe forum si sterge mesajele sa ne arate ca e puternic.

Ah….imparate, cum poti trai cu atita forta adunata intr-o singura mina ???

ValVerde 14-02-2013 - 21:42

„Maramureșul e unic mă cornută,”

===

Parerile sint impartite…unii il considera in Ardeal…nu ca n-ar fi unic, dar e unic in Ardeal.

ValVerde 14-02-2013 - 21:46

Oh..Batca, cit de tare esti !!!
Sa-ti rasplateasca Dumnezeu asa cum il platesti….

digital 14-02-2013 - 21:47

hahaha!
habar n-ai mă vale cum e cu leagănul ,Maramureșului!
nici nu cred că te prea interesează,nu prea ai tu aplecare la așa ceva!
tu dă-i înainte cu amerlocii tăi,că e de bine cu ei!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-02-2013 - 18:59

Alta Komanda !
Si sa mai zica cineva
Ca manastirile nu sant raordate
LA Komanda pulytikonului !

DXN 14-02-2013 - 19:42

Da neacsule!
Da.
Cand eu ziceam asa ceva despre mongoloid si despre bagabontu’ de stroie, ZV ma taia!
Acuma, ziceti si voi!
Deh, ale tineretii valuri neacsule!
Ma’ copii, ma!
Vorba lu’ unu’ hortopan: PUNETI MANA SI GANDITI!

neacsum 14-02-2013 - 19:53

DXN, citeste te rog ce scriu eu despre Ponta dinainte de a fi ale premier si apoi mai vorbim. Te rog inca odata nu imi arunca mie in spinare ceea ce ti-au spus altii.Daca eu ti-am gresit undeva , spune . Nu mai folisi sintagma ” voi” cand te referi la mine . E adevarat fac parte din colectivul de redactie al ZV si multumesc colegilor care m/au cooptat, dar repet, fiecare isi prezinta punctele de vedere neconstrans sau nefoortat de nimeni . Nu exista un punct de vedere al redactiei, sau al ziarului, si spun asta cu toata responsabilitatea. Exista chiar poate in multe aspecte puncte de vedere diferite, intre noi, cei care publicam aici dar nimeni pana acuma nu mi-a spus nici ce sa scriu nici cum sa scriu si nici despre cine sa scriu. Asa ca te rog mult incearca sa fii mai specific atunci cand ai de adus critici sau laude cuiva.

DXN 14-02-2013 - 20:09

Ai fost „martor”. Dar nu e o acuza!
Fii, totusi, mai barbat!
Uita-te la batcoi!

neacsum 14-02-2013 - 21:04

Daca a fi barbat inseamna a injura mai tare decat cel care ma injura, recunosc, nu sunt barbat. Iar martor am fost la fel ca si tine . Tu acolo unde esti, eu aici la Craiova, redactia ziarului la Bucuresti. Consider ca am fost destul de clar, nu mai revin pe subiect.

DXN 14-02-2013 - 21:10

Da. NU.

neacsum 14-02-2013 - 19:59

Mai vreti argumente? Luati ca sunt calde :
Peste noapte, la indicaţia primită de la Cotroceni, ministrul Corlăţean a hotărât că postul de ambasador la Roma ar trebui încredinţat Manuelei Dana Constantinescu, aceeaşi persoană respinsă de Corlăţean acum câteva luni după examinarea ei la Comisia de politică externă a Parlamentului. Cum Manuela îl avea pe naşu în suflet, acum este privită brusc ca o soluţie pentru postul de la Roma. Tot aşa Mioara Mantale este consul la Strasbourg, Nicoleta Nolden, consul la Köln şi Codruţa Kovessi apără imaginea justiţiei româneşti la Bruxelles.

Antibasistul 14-02-2013 - 23:41

Femelele lu chioru peste tot, PTIU!

UnUL 16-02-2013 - 16:19

Vezi, nu mai scuipa in sus ca iti cade inapoi pe moaca aia de handicapat !

LICA 16-02-2013 - 14:52

Daca doriti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite
urmatorul link: http://www.petitieonline.ro/petitie/49500146

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult