Acasa Opinii Ponta şi trădarea

Ponta şi trădarea

scris de Marin Neacșu
3 afisari

Ponta tinde să devină mai tiran decât Băsescu. Băsescu a avut măcar răbdarea să vadă cine nu e cu el şi abia apoi a reacţionat şi i-a pus pumnul în gură. Ponta nu mai are răbdare. Dacă nu îi place cineva, nu aşteaptă să crească sau să deschidă gura, îi taie picioarele înainte de a se ridica în genunchi.

Marin NeacsuMăsurile pe care şi le-a luat semnând hârtii şi bătând palma cu toţi trădătorii şi foştii colaboratori şi şantajişti ai lui Boc, arată că nu vrea să dea nici măcar ocazia cuiva să i se opună. Frica de opoziţie îl face să înghită în partid toate resturile şi rahaţii de pe drum pentru a fi sigur că nu va exista nimic în calea numirii sale ca prim-ministru. Ce stomac trebuie să aibă dacă acceptă toate scurgerile unor stomacuri mai sensibile? În plus calcă în picioare toate înţelegerile sub pretextul luptei împotriva căpcăunului.

Mai nou, după ce a adus PNL la poziţia de figurant fiind în măsură să asigure o majoritate parlamentară simplă şi fără PNL, începe să se ocupe de incomozii din interiorul partidului. Cine îi poate pune piedici ? Păi ar fi Marean, dar pe Marean nu îl bagă nimeni în seamă, este doar un Becali al USL. Singurul care a fost şi a rămas un potenţial pericol pentru el şi socrul său scump, este Geoană cel care a fost ales preşedinte în 2009, dar a fost furat ca în codru după ce sfătuit de un staf… din care făcea parte şi actualul „socru guvernamental” , s-a „dat în vânt” după un spa privat. Deci Geoană, pe care Ponta l-a mai mazilit odată cu riscul de a pierde conducerea Senatului, revine pe scena politică, este încă o voce in PSD şi asta nu îi cade bine la stomac lui Ponta. Şi atunci apare de undeva din neant o ştire că Geoană a atentat la funcţia de prim-ministru. Ştirea este aruncată de Crin. Interesant este modul în care a spus-o. Curios, nimeni nu a sesizat nuanţa, otrava şi ironia lui Antonescu. Să vedem ce a spus referitor la persoana , sau grupul din care a încercat Băsescu să caute un „trădător”: „Din PSD, din PNL nu se punea problema, de la bun început. Singura posibilitate a domnului Băsescu de a crea, să zicem aşa oarecare neclaritate în sânul USL, teoretic nu putea fi decât prin PSD. Pentru că o variantă cu cineva din PNL, în afară de faptul – trebuie să spun – nimeni din PNL nu se preta la o asemenea ipoteză, nu mergea”

Este deosebit de subtil şi de dur Antonescu atunci când face această afirmaţie şi nimeni nu a sesizat această lovitură dată PSD ului, ca fiind singurul partid din cadrul USL care s-ar fi pretat la o asemenea trădare. De ce a făcut Antonescu această declaraţie care în altă conjunctură ar fi creat scântei? Păi este foarte simplu, Antonescu avea în vedere recenta trădare a USL prin invitarea UDMR de a participa la guvernare indiferent de motivaţie, ştiut fiind faptul că PNL se opune acestei idei de foarte mult timp. Neputând să îl facă pe Ponta trădător pentru declaraţia făcută imediat după închiderea urnelor, Antonescu se răzbună făcând din USL un partid de trădători, pentru că „nimeni din PNL nu s-ar preta la aşa ceva”, adică la ceea ce s-a pretat PSD prin preşedintele său. Bine, nu ar fi fost prima oară, şi acceptarea celor 11 porunci ale lui Barroso tot peste capul lui Antonescu s-a făcut, ceea ce practic a însemnat menţinerea lui Băse la Cotroceni, dar nici atunci Antonescu nu a avut ce să mai facă, a fost luat prin surprindere şi nu mai avea ce face, chiar dacă după reaşezarea lui Băse a avut o izbucnire de orgoliu criticând baroşi şi merkeli şi gordoni de-a valma. Dar atât. Antonescu nu are antigel în sistemul de răcire pentru a lua taurul de coarne şi nici PNL-ii nu sunt dispuşi să iasă de la guvernare.

Acum, odată cu această „ştire” privind ÎNCERCAREA LUI BĂSESCU DE A DEPISTA UN EVENTUAL prim-ministru ÎN INTERIORUL PSD, ALTUL DECÂT PONTA, Antonescu şi-a putut trimite săgeata înspre Ponta şi PSD. La rândul său, Ponta făcându-se că nu a văzut în ce direcţie a fost trimisă săgeata lui Antonescu, se foloseşte de această aşa zisă „negociere” pentru a trage şi el o săgeată înspre Geoană, spunând că cine a negociat va fi exclus din partid. Ceea ce nu spune însă Ponta este care ar fi vina acelui „negociator” care în primul rând nu a iniţiat el discuţia, deci nu a avut nici o intenţie de a-i lua locul, şi în plus a şi refuzat oferta? Indiferent că ar fi Geoană sau nu, omul nu are absolut nici o vină, a fost contactat, a spus „pas!” şi cu asta basta. Nu era nevoit să îi spună lui Ponta. Dar nu, Ponta Puritanul este mai dur decât codul penal care spune că „şi intenţia de pedepseşte” şi pedepseşte şi faptul că a acceptat să răspundă la telefon sau să afle despre ce e vorba, ca şi când ar avea drept de viaţă şi de moarte asupra „supuşilor” Către ce ne îndreptăm? P(rostul) P(roştilor) DD când a primit banii solomonilor şi neţoilor pentru locurile pe listele parlamentare, a avut grijă să se asigure că aceştia nu vor evada la alte partide după alegeri şi i-a pus să declare că dacă pleacă îi vor plăti 2 milioane Euro. E şi asta un fel de încercare de îngrădire a dreptului la opinie şi convingeri politice, drept trecut undeva prin Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, dar asta nu îl priveşte pe DD aşa cum nu îl priveşte nici pe Ponta faptul că cineva are dreptul constituţional să vorbească cu cine vrea despre ce vrea, fără a suporta nici un fel de consecinţe. Dacă lucrurile evoluează aşa ne îndreptăm spre un totalitarism la care Băsescu nici nu a visat.

Deci Ponta vrea pentru a doua oară să scape de un potenţial oponent în cadrul USL pentru că realizează că vor veni momente, cât de curând, când va fi contestat nu numai din interiorul partidului ci şi din interiorul alianţei şi al electoratului şi vrea să pe cât posibil să sugrume vocile liderilor de opinie, alta decât opinia lui.

Şi totuşi îmi mai pun o întrebare : să presupunem că a avut loc o discuţie de taină între Băse şi Geoană pe subiectul respectiv. Dacă a fost de taină, nu ştia de ea decât Băse, Geoană şi – dacă discuţia a fost prin telefon – STS. Întrebarea este CINE A DAT TOTUL ÎN VILEAG, Geoană, Băse, sau STS? Să se fi lăudat Geoană cuiva care la rândul său l-a turnat? Atunci înseamnă că Antonescu a avut dreptate, numai în PSD se poate întâmpla aşa ceva, şi nu numai odată. Băse? DE CE? Nu cumva ca să dea de lucru lui Ponta şi presei pentru a uita de nominalizare şi a îi ţine ocupaţi aşa cum i-a ţinut ocupaţi şi cu varianta Tăriceanu? Vizavi de această variantă de care Antonescu a uitat, când a spus că numai la PSD se poate întâmpla aşa ceva, cine ne garantează că nu au avut loc discuţii între Băse şi Tăriceanu? Şi în sfârşit varianta 3, STS a dat pe goarnă. Să fie semnul că Băse nu mai e susţinut de servicii? Atunci, nu văd de ce se mai teme Ponta de astfel de discuţii, pentru că dacă nici serviciile nu îl mai sprijină pe Băse, în curând îl vor lăsa şi cei din justiţie, care deja au fost”încurajaţi” de guvernul Ponta în ultima şedinţă de guvern parcă, printr-un buget (com)promiţător, corespunzător sarcinilor şi eforturilor ce le vor primi.

În concluzie:

-Dacă USL are majoritate lejeră în Parlament, de ce mai negociază Ponta cu UDMR? Ca să fie sigur că nu mai mişcă nimeni în ţară, sau ca să scape de PNL?

– Dacă Băsescu nu mai poate vorbi cu nimeni la telefon fără să afle Ponta, de ce îl dă Ponta afară pe cel care a răspuns la telefon? A dat cumva circulară în interiorul partidului cine cu cine are voie să vorbească la telefon?

– Către ce ne îndreptăm, ce urmăreşte democratul Ponta, să bată recordul de totalitarism al lui Băsescu?

Să nu uite că acum 4 ani Băsescu şi partidul său se aflau unde se află el acum.

Paradoxul este ca despre dictatutura lui Băsescu s-a vorbit după ani de zile, pe când despre a lui Ponta se vorbeşte înainte de a fi numit prim-ministru.

Sic Transit Gloria Mundi !

50 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-12-2012 - 14:44

Ma deceptzionasi Nea Marine , talutza te asteptai ca vine cineva din sferele celeste sa faca politica la RO.manica ! Politica este o CURVA de ceea mai joasa speta , pe care o condamna puritanii dar o REGULEAZA doar cine poate ! Ca la CAINI , doar cel mai mare ajunge la destinatie ! Ma bucur sincer ca VICTORAS nu mai este atat de inberb si incepe sa arate ca o MATROANA veritabila pe care o poti vedea doar in Places Pigalle! Noi santem latini la origini si la comportamente , deci nu o sa le vezi pe practicante ca la Jermanica s-au la Holande in …vitrine iluminate ! Aici pe malul Dambovitzean koorwetele sant altfel decat cele din emisferele inalte , la care noi nu santem obisnitzi ! Nea MArine !

neacsum 14-12-2012 - 15:50

Nu parpanghele, nu poolitica e curva, asta e o vorba spusa de politicieni, Ei sunt curve, cei care dau vina pe politica, pentru ca ei o fac dupa chipul si asemanarea lor.

digital 14-12-2012 - 17:17

neacsum,prea multe scenarii,pentru,nimic!
totul e foarte simplu,politica nu este o curvă,oamenii nu sunt curve doar existența de zi cu zi,este o mare curvă,care ne fute pe toți,iar noi încercăm s-o aburim,dpdv,social,politic și uneori…moral!

Kliment Vorosilov 14-12-2012 - 16:12

Hai, băi, lasă-ne cu prostiile astea! Pe cine crezi, măi, că prostești? Există ceva mai rău ca Băsescu? Însă, nici manipulatorii de genul tău nu sunt departe de el! Să vă spălați pe cap împreună!

neacsum 14-12-2012 - 17:31

@Kliment,
In 88 ai fi crezut ca e cineva mai rau decat Ceausescu, sau pe vremea aia sareai dintrun testicol in altul?

Salut 14-12-2012 - 16:23

@neacsum

Eh, ai tu ce ai cu Ponta. Pana la un punct poate fi OK – e optiune personala, dar de cateva articole incoace te ingropi din ce in ce mai mult in ridicol.
Spre exemplu, ai ajuns sa spui/sugerezi ca Ponta ar fi vinovat ca Geoana s-a dus la SOV la piscina.
Cred ca vrei sa-l ajungi si sa-l intreci pe analfabetul ala plin de osanza care ne indemna sa „votam vestul”…Stan sau cum i-o spune. Esti pe calea cea buna.

neacsum 14-12-2012 - 17:22

@SALUT
Cand vei afla si tu ce vrea sa faca Ponta din voturile noastre, o sa imi dai dreptate. In ceea ce priveste vizita lui Geoana la Vantu, nu e simplu de aflat cine l-a sfatuit sa se duca cand i s-a lansat invitatia. Pana una alta eu vorbesc aici despre ce a facut si face Ponta. Sopune-mi unde gresesc.

Salut 14-12-2012 - 18:45

neacsum
14-12-2012 at 17:22

@SALUT
Cand vei afla si tu ce vrea sa faca Ponta din voturile noastre, o sa imi dai dreptate. In ceea ce priveste vizita lui Geoana la Vantu, nu e simplu de aflat cine l-a sfatuit sa se duca cand i s-a lansat invitatia. Pana una alta eu vorbesc aici despre ce a facut si face Ponta. Sopune-mi unde gresesc.
=================

Pai tocmai ti-am spus. Dar persisti. Tu insuti spui ca <> deci, o idee la 180 de grade fata de cea pe care o sustii in articol, dar continui sa spui ca nu gresesti …si culmea, ca vorbesti „obiectiv” despre ce a facut Ponta. Dar repet, sa-l injuri pe Ponta cu sau fara argumente, e optiunea ta si nu o discut.

Singura nedumerire a de natura diferita. In articolul despre numarul parlamentarilo te dadeai de ceasul mortii ca vai, ce ilegalitate, ce imoralitate, ce oribilitate, ce aia, ce ailalta….

In primul rand ca nu era nici o ilegalitate, era perfect conform legii. Dar aspectele celelalte le-am vazut scrise nu numai de tine, ba chiar si de altii.

CE N-AM VAZUT in media romaneasca la timpul potrivit este o analiza sanatoasa a consecintelor legii electorale. Un semnal de alarma tras la timpul potrivit. NIMIC, NULA, NIENTE. Toti s-au desteptat dupa ce le-a cazut drobul de sare in cap: „vai, saraca Romanika noastra”.

DE CE se intampla toate astea? DE CE media romaneasca e atat de impotenta? Sunt numai cretini cei ce alcatuiesc aceasta breasla? Ei bine, nu. Dar niciunul nu vrea sa faca saltul de la mocirla presei romanesti la presa adevarata. E mai comod sa compui articole de 1000 de cuvinte invartind doua zvonuri auzite „pe surse” decat, spre exemplu, sa iei si sa citesti recentele propuneri ale Komisarilor care duc la o Europa cu doua viteze si sa le traduci pe intelesul oamenilor obisnuiti. Sunt convins ca peste un an, doi, trei se vor gasi destui „formatori de opinie” care sa „descopere” ca pana si oficial romanii sunt sclavi europeni, dar acum, cand e momentul, cand se poate face ceva, ei sunt foarte ocupati cu „apropo, ce spui de combinatia Ponta Hunor Basescu ?”.

Salut 14-12-2012 - 18:48

Scuze Marine, un ctrl+v n-a lucrat, deci te rog sa citesti:

…Tu insuti spui ca …

Salut 14-12-2012 - 18:51

Nope, e ceva in neregula cu site-ul tau; La mine a aparut frumos ceea ce am vrut sa spun.

Ideea era ca desi spui ca accepti ca e greu de inteles cine l-a sfatuit si ce a fost in creierasul lui Geoana la faza cu piscina, tu gasesti de cuviinta sa-i atribui greseala asta lui Ponta. Ilogic.

neacsum 14-12-2012 - 17:29

@salut,
Apropo, ce spui de combinatia Ponta Hunor Basescu ?

Salut 14-12-2012 - 18:53

Ti-am raspuns mai amplu, mai sus.

dinu 14-12-2012 - 17:54

@neacsum : Am mai spus asta…Esti bolnav de visator si scenarita! ZAU! Lasa-te de scris.De ce nu te intrebi ce era scris in hartia aia a lui base , data la parlamentul europea? Asa vei afla care e adevarul si cine pe cine traduce….

MI-5 14-12-2012 - 18:46

Si totusi se zvoneste, se zvoneste, se zvoneste…
despre o tradare comisa de ponta, cu stiinta lui antonescu…
in favoarea lui basescu…

Salut 14-12-2012 - 18:55

Pai ” se zvoneste, se zvoneste, se zvoneste…” suna a lucratura de servicii, iar cand spui „servicii” spui Basescu, ca Romania nu mai are loc in fraza.

neacsum 14-12-2012 - 19:48

Si totusi exista o intelegere intre USL,Basescu si UDMR la insistentele UE, intelegere pe care Ponta o agreeaza pentru a fi numit premier. Asta spun de cand s-au incheieat alegerile. Antonescu inca nu stie in ce directie sa o apuce, sunt multe voci care ii cer sa iasa de la guvernare in conditiile astea, dar sunt multi si cei care nu vor sa piarda ciolanul. Dar in ceea ce il priveste pe Ponta decizia e luata. Semneaza orice, accepta orice daca e sa fie numit Premier.

neacsum 14-12-2012 - 19:50

@Salut,
Cand s-a votat legea acestui uninominal absurd eu nu eram in presa. Daca as fi fost, mi-ai fi auzit glasul si opinia.

Salut 14-12-2012 - 20:13

Ba erai Marine, ba erai ! In mai 2012, USL (Ponta) a incercat sa schimbe legea electorala, croita de basisti. N-a reusit, din motive cunoscute. Dar atunci pe tine te rodea plagiatul lui Ponta si alte teme „nationale” pe care ti le pasa in agenda chiar Basescu nu continutul si vederile asupra procesului electoral. Ti-am spus si atunci ca treaba unui prim-ministru e sa prim-ministreasca, da tu nu…”onoarea nereperata” si alte chestii d’astea. Acum, ca deobicei, iar te-a prins marea mirare : „Io-te-te muica cati sunt in Parlament”.
Cand o sa fii sclav european CU ACTE IN REGULA…tot asa de surprins o sa fii. ETC.

neacsum 14-12-2012 - 20:00

Salut,
In ceea ce-l priveste pe Ponta , ascensiunea, devenirea si cariera lui politica, nu se datoreaza calitatilor sale deosebite, ci sforilor si manevrelor altor papusari, el avand doar meritul de a le indeplini dorintele si a se prezenta drept conducatorul stangii. Un om care pana si din casatoria sa a facut o afacere de partid. Asta spune totul .Un astfel de om care si-a subordonat sentimentele intereselor de partid, si parvenirii, poate semna si accepta orice compromis indiferent de consecinte, pentru a ajunge in fruntea listei.

Salut 14-12-2012 - 20:22

Nu ai inteles inca (,) ca persoana lui Ponta e neinteresanta aici? Vrei sa scrii despre Ponta? Fa-l zob, e totuna, desi in momentul de fata ai aface exact ceea ce-si doreste mai mult Basescu.

Dar daca te vrei intr-adevar formator de opinie, daca vrei intr-adevar sa contribui cu ceva la natia romana, concentreaza-te pe subiectele care ii afecteaza viitorul. Fa-i pe romani sa inteleaga. Intelege tu in primul rand, apoi transmite si altora. Initiaza dezbateri pe subiecte adevarate, lasa mahalagismele pe seama lui Stan si a clicii lui. Daca vrei, intr-adevar. Daca nu, nu…vorba poetului 😉

neacsum 14-12-2012 - 20:29

CE TE FACE SA CREZI CA CEEA CE FACE pONTA ACUMA NU ESTE DE INTERES NATIONAL? Ce te face sa crezi ca ceea ce face Ponta acuma nu este tradare ? Sau chiar nu vezi ca in zilele astea se pune cruce ultimei ocazii de a arata ” europenilor” ca e timpul sa ne lase sa ne decidem singuri cum ne guvernam? Ti se pare ca ma iau de Ponta pentru ca nu imi plac ochelarii lui ? Atunci pune-ti si tu, esti miop.

Salut 14-12-2012 - 20:44

Inconsecventa ta ma face sa cred…

Esti inconsecvent in tot ceea ce se cheama idei, principii, etc; singura consecventa e ura fata de Ponta.

Toata mascarada asta cu Geoana, basescu, negocieri, unguri, etc…BAZATA NUMAI PE SURSE, adica vorbe, smenuri, susanele..
…miroase de la 8000 de km a lucratura de servicii, intoxicari samd facute/initiate de Basescu si de gasca lui…
…Pentru vrajba intre PSD si PNL e singura metoda de supravietuire ce i-a ramas dictaKiorului.

Iti repet…in momentul asta, constient sau nu, faci jocul lui Basescu. Daca o faci constient, ma bucur, ca macar castigi si tu acolo un banut d’un zaibar. Daca nu esti constient de asta…mi-e mila. Doar mila.

neacsum 14-12-2012 - 20:48

Nu o fac pentru nici un castig, iar prezentarea adevarului ca ne convine sau nu,nu inseamna ca fac jocul cuiva, ci ca nu accept jocul nimenui. Mai asteapta si vei vedea cine si ale cui jocuri le face.

urbos 14-12-2012 - 21:54

Ca Neacsu prinde din zbor orice zvon bun sa-i dea apa la moara pentru vaicareala lipsita de solutii, i-am spus-o si eu, insa nu trebuie uitate faptele concrete, declaratiile lui Ponta, declaratiile lui Dragnea, pozitiile pesedistilor, asta daca urmaresti emisiunile din RO. Ponta si PSD au luat-o pe aratura in mod evident, restul poate fi doar revenirea pe directia buna, ceea ce ar fi de dorit. Ce a ramas de vazut acum este ce va face USL-ul ca intreg, respectiva daca acestui derapaj i se vor alatura si ceilalti.
La fel si „mascarada” cu Geoana, tovarasul Ponta a spus ca e adevarat ca au o cartita in PSD si vor rezolva problema. Ce vrea Basescu e clar, dar Ponta, in special, pare sa-l ajute cu toate puterile.

digital 14-12-2012 - 22:01

băi,io v-am mai zis,toată chestia are un singur scop,,pomta să fie numit premier,și să dejoace între timporice mișcare a kiorului,iar după,no să vedeți nici bozghori la guvernare,nici uneperei la ministere,nici alte fantasmagorii politice,ce dreq,sunteți copii,așa?!

urbos 14-12-2012 - 22:14

E posibil, dar asta arata un singur lucru, ca cei doi asa zisi lideri sint niste muisti care se caca in pantaloni. Daca la asa majoritate, mascaricii astia doi mai fac dansuri pe sarma cu Basescu, inseamna ca situatia este aproape la fel de grava si vom avea de-a face cu niste sugatori si slugi la straini ca si Basescu.

digital 14-12-2012 - 22:21

aici,nu mai am nimic de zis,deja e vorba de caracter și principii,dacă nu există,nu e,nu mai depinde de nimeni,păcat că sunt oameni integri în România,care ar putea-o aduce încet,pe linia normală!
păcat,mare păcat!

Liberalul 15-12-2012 - 14:24

„e te face sa crezi ca ceea ce face Ponta acuma nu este tradare ?”

Voi ori visati cai verzi pe pereti… ori sinteti pervesi. Cert este ca umblati cu lozinci de pe timpul dictaturii (melitare) Ceausiste!

Salut 14-12-2012 - 23:01

@neacsum si urbos si digital

Prea multa scenarita. Eu nu vad acele atitudini si luari de pozitie ale lui Ponta care sa duca la aprecieri extreme, gen „tradare”. Poate ca e putina copilarie politica in sensul general de prea multa curtoazie, poate ca e putina exagerare in a combate in avans miscarile inca nefacute de Basescu, poate ca e putin orgoliu, dar de aici pana la tradare, mai e mult. Toata constructia asta a lui Marin se bazeaza pe spusele vecinului vecinei nepotului cumnatului de la etajul doi al blocului de vis-a-vis si pe fel de fel de deformari ale unor intamplari trecute comise, culmea, de altcineva decat Ponta, respectiv de Geoana.

Digital se pare ca a pus punctul pe „i”. Daca e numit altcineva decat Ponta prim-ministru, atunci Basescu a castigat si turul asta. Cu toata majoritatea USL-ista.

urbos 14-12-2012 - 23:46

A invita UDMR la guvernare cand ai 67% in Parlament, nu e curtoazie, e cretinitate politica. Daca pui peste asta faptul ca UDMR a sustinut pana in ultima clipa regimul ticalos al lui Basescu, e chiar ticalosie. Deocamdata e vorba numai de-o bataie de joc si-un scuipat pe obrazul celor ce-au votat, dar si asta e grav. Ce spune Marin nu e important acum, aia e scenarita.

Daca Basescu il pune pe Ponta ca sa ramana asigurat in functie cel putin inca doi ani, a castigat si turul asta. Oamenii s-au dus la vot ca sa scape de un regim, nu ca sa fie Ponta prim-ministru.

BULA 15-12-2012 - 09:11

Pe Salut il intereseaza doar sa ramana USL la putere, sa poata si el sa manareasca niste bani de la buget, prin firma de familie cu care capuseaza statul. De capitalism adevarat, cu firma care sa reziste fara contracte cu statul, nu e capabil.

Salut 15-12-2012 - 15:25

In ceea ce ma priveste, esti muuult pe langa, dar e OK. Si eu sunt impotriva „capitalistilor” de moda noua care paraziteaza statul.

BULA 15-12-2012 - 15:58

Inseamna ca esti un fraier care crede ca va fi mai bine cu jegurile din USL la putere. Astia au mai guvernat in trecut si in afara de vanzari din patrimoniul national, in rest doar au parjolit. Tot ce e derivat din FSN si din SECU, e toxic pentru Romania.

Salut 15-12-2012 - 16:15

Da, cred ca intre cancerul basist si gripa USL-ist, daca n-ai alta solutie, gripa e de preferat.
In afara faptului ca te plangi continuu, ai vreo solutie alternativa? Ceva practic?

BULA 15-12-2012 - 16:37

USL e SIDA. Nu e o alternativa mai buna decat PDL. Solutia e schimbarea totala a clasei politice de dupa ’89 (arestati, confiscarea averilor, etc) si refacerea infrastructurii industriale, a armatei, etc. Dar n-ai cu cine, ca romanii bubuie de tampiti ce sunt. Daca ar fi ceva de ei (vointa, hotarare), ar fi suficient sa-si faca cunoscuta opozitia la clasa politica actuala (prin discutii, ca sunt suficienti informatori care sa le transmita guvernantilor) si derbedeii de la conducerea tarii ar spala putina, ca sa scape cu viata.

Salut 15-12-2012 - 16:47

@Bula

Asa cum spuneam, n-ai nici o solutie practica. Asta cu „schimbarea intregii clase politice” are aceiasi valoare ca „mutarea Romaniei in Noua Zeelanda”.

Te-am bagat in seama degeaba. Tot nimic de capul tau.

BULA 15-12-2012 - 16:55

Problema e ca nu e nimic de voi, ca va adaptati la mizeria impusa de colonistii occidentali si incercati sa va fie mai bine furandu-va caciulile intre voi.
Intre mine si voi e o diferenta atat de mare, ca nici nu va dati seama.

Salut 15-12-2012 - 17:05

@ bula

„Intre mine si voi e o diferenta atat de mare, ca nici nu va dati seama.” (bula)

===========

Una dintre putinele fraze corecte din ultimele postari. Cu amendamentul ca eu personal IMI DAU SEAMA. Si nu sunt bucuros pentru tine. Mi-e doar mila.

BULA 15-12-2012 - 18:43

Esti si tu un profitor al nenorocirii care s-a apatut asupra acestei tari. Te-ai aruncat din mers in caruta cu oportunisti. In rest, esti ca majoritarea romanilor. Ar trebui sa luati lectii de la maghiarii din Transilvania, care sunt darji in actiunea lor. Dar nu sunteti de aceeasi calitate.

neacsum 15-12-2012 - 12:16

Spne+i asta si lui Dragnea. El este convins ca lumea a iesit la vot ca sa guverneze ei. A spus-o vineri seara la vorbe grele.Deja incep sa gandeasca si ei ca Base. Se cred cei mai iubiti dintre pamanteni, cu 25% din voturi. Despre cei care nu au iesit sa voteze pentru ca nu au avut pe cine, nu spune nimic domnul Dragnea.

urbos 15-12-2012 - 22:15

Cine a stat acasa oricum nu poate emite pretentii. Sa-si faca partid.
Ce zice Dragnea e problema lui, oamenii stiu ce-au votat.
Tu ce vrei sa spui de fapt?

BULA 15-12-2012 - 09:14

Am trecut ieri pe la Posta si am surprins o discutie intre angajate, prin care am aflat ca s-a primit ordin sa sisteze livrarea pensiilor catre militari. Asta ce-o mai fi ?

ValVerde 15-12-2012 - 16:04

In sfirsit ne dezvalui sursa ideilor si a informatiilor tale.
Inteleg mult mai clar principiile dupa care te calauzesti si militanta ta semidocta.

BULA 15-12-2012 - 16:44

Mai ciuma, era vorba de pensiile meletarilor. M-am gandit ca pot fi doua variante :
1. Ponta s-a speriat de reactia meletarilor, infuriati ca nu nu li s-a dat ce li s-a promis, si s-a hotarat sa le dea pensia majorata.
2. Cineva, cu grad mai mic decat Ponta, majorase deja pensiile si Ponta s-a enervat si a dat ordin sa se sisteze platile.

ValVerde 15-12-2012 - 17:08

Uite si varianta 3. mai papagalule:

Functionarele de la posta dau si ele din gura, fara sa aiba habar de ce vorbesc.
Birfe, smenuri, shshanele pe care tu le iei ca politica oficiala.

La varianta asta nu te-ai gindit ?

Fara sa mai discutam ca nu ti-a trecut prin vidula ala pe care il ai intre urechi, ca daca guvernul ar vrea sa opreasca platile pensiilor, nu ar elibera fondurile.
Manevra nu se executa la Posta

BULA 15-12-2012 - 18:47

Pai tocmai asta e fenta, ca cineva a modificat pensiile si pana sa ajunga la beneficiari altineva a dat ordin sa se sisteze livrarea lor, pana la noi ordine.

Salut 15-12-2012 - 17:09

Bine ca „angajatele de la Posta” nu vorbeau despre vreo misiune Apollo. Te apuca instantaneu grija despre soarta planetei Pluto.
„Cineva cu grad mai mare decat Ponta… a degradat-o, iar Ponta s-a enervat si a dat ordin sa nu se mai vada”

BULA 15-12-2012 - 18:49

Vezi-te de treburi mai importante si nu mai face spume de ce zic eu pe forum. Sau sa vii cu argumente solide, nu cu vorbe de duh.

ValVerde 15-12-2012 - 22:08

„Sau sa vii cu argumente solide, nu cu vorbe de duh.”

===

🙂 🙂

Argumente solide ca ale tale:

„Asa a zis d-na Nutzi de la Posta”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult