Acasa Opinii Proiecte sau interese

Proiecte sau interese

scris de Doru Dragomir
10 afisari

Contrar primei impresii că „Bucureștiul este roșu”, îmi dau seama că printr-o colaborare între toate partidele de opoziție, putem face majorități în mai toate consiliile locale din oraș.

dan cristian popescuMatematic vorbind, ciudățenia alegerilor locale într-un tur este că, în general, partidele de opoziție sunt majoritatare.
Și nu mă refer la opoziție de dragul opoziției ci doar de a veghea ca primarii aleși să lucreze transparent, să nu folosească resursele publice în scop personal sau ale colegilor de partid, să nu mai toace banii publici pe toate prostiile populiste etc.

Este rolul PNL de a iniția discuții cu toate partidele interesate de acest lucru. Propun să ieșim din amorțeală sau șoc și să ne luăm în serios fiecare mandat de consilier local! Fiecare vot primit trebuie să fie onorat așa cum se cuvine, în acest mod, drumul spre normalitate nu va putea fi oprit!

Doamne Ajută!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult