Acasa Opinii „Давай ceas, Давай palton”. Boc, esti penibil! – βασιλεὺς Τραϊανού

„Давай ceas, Давай palton”. Boc, esti penibil! – βασιλεὺς Τραϊανού

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Дурак (Prostule), de ce dracu’ nu te potolesti? Nu iti ajunge cat ai furat de-a lungul timpului, ЧОРТ (Diavole)? Dupa ce salbaticii tai, adusi din fundul Asiei si imbracati in uniforma sovietica, ne-au invadat si ne-au talharit la drumu’ mare, nu iti mai ajunge? Vrei, din nou, sa jefuiesti martwy (poloneza. – mortii).


Incepusem sa scriu acest text, incercand sa spun ca, nici in secolul al XXI-lea, nu scapam de „placerea” militarului rus de a pradui inamicul mort. Este adevarat ca nu este singurul exemplu, pentru ca dinti de aur au scos toti din gura mortilor: si nemtii si americanii si brtitanicii si rusii. Toti. Dar textul are legatura cu faptul ca niste OMON-isti (trupe speciale de la Internele rusesti) au folosit cardul uneia dintre victimele „accidentului” de la Smolensk”. Fapt negat vehement, bineinteles, de autoritatile moscovite, prin intermediul unei agentii de presa. 

Din pacate, in timpul asta , nu am putut sa nu observ la TV, in direct din Parlament, discursul handicapat al unui premier (complexat de un presedinte „titular” intr-un joc sinistru, cu final neasteptat) sef al unui partid, care nu da doi bani pe El-Boc.

In astfel de conditii, hai sa vorbim de cat de important este „marelele Boc”. Mi se pare de toata jena sa te iei de inaltimea (in centimetri) premierului, dar este clar ca „marimea conteaza”, atunci cand ai de pastorit milioane de oameni. Dar pana si Partidul sau il priveste de sus, cu dispret!

Am fost martorii aceluiasi spectacol ieftin in care parlamentarii, indiferent de partide, se joaca pe calculator, isi verifica mailurile si semeseurile sau citesc presa, in timp ce se discuta subiecte ce privesc viitorul acestei tari. Cat de bine „se discuta”, ramane de discutat. La urma urmei, e doar o „ASOMARE„!

Elena Udrea a venit la fel de „serioasa”, dar a renuntat la hainele „cernite”, gen Iulia Timosenko din „Bucale”, cu care ne-a obisnuit in ultimele zece zile. Berceanu s-a strambat constant, in timpul discursului. Altii s-au facut ca il asculta, dar nici cu gandul nu gandeau sa le si pese. Ce dracu’, bai, Bocule!? Chiar asa ai ajuns? Pana unde mergem cu „nesimtirea”?

Mergem cu „nesimtirea” pana acolo incat vorbim „din nou, iarasi, inca o data, mereu” pe la colturi. Nu spunem lucrurilor pe nume, nu le „servim” in fata. Pai, nu tu ne „gestionezi”? Nu esti tu cel care ne sugereaza ce e bine si ce e rau, Bocule? Chiar stii ce gandesc pedelistii?

Spune-ne-o povesteeeee, βασιλεὺς Τραϊανού!

 

P.S.

Давай – – Da-mi (rus.);

Дурак – – Prost (rus.);

ЧОРТ– Diavol, drac (rus.);

βασιλεὺς — Imparat (gr.);

Τραϊανού — Traianus (gr.).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult