Acasa Opinii „Bine, frate, revulutie ca revulutie, da nu-ti spusei ca nu-i voie de la politie sa dai focuri in oras?”

„Bine, frate, revulutie ca revulutie, da nu-ti spusei ca nu-i voie de la politie sa dai focuri in oras?”

scris de Ziua Veche
4 afisari

Asa le-ar raspunde Conul Leonida pesedistilor luati de valul curat revolutionar. Si tot pensionarul lui Caragiale i-ar incuraja intelept sa puna frana vanturilor murdare pe care le trag zilnic in targ la televiziunile mogulilor.


Victor Ponta, stimabilul presedinte purpuriu, scotea din putul tinerei gandiri pesediste, acum cateva zile, ca un adevarat iluzionist, urmatoarele vorbe alese: „Este prematur sa va spun care sunt obiectivele acestui guvern de criza!”

„Amice… esti idiot?”, vorba lui nenea Iancu. Tara arde si tu numeri dintii de la pieptanul „Bunicutei”?

De onorabilul penelist cu nume de floare nu voi spune nimic, intrucat prezentul pentru dumnealui nu inseamna septembrie 2010, ci a ramas intepenit in proiectul J.

Revin la cei carora li se pare ca revolutia de acum doua decenii „nu le-a iesit”, si aici ma refer la inimitabilul care imita, Radu Mazare.

Mon Cher, cum poti sa ai nerusinarea sa spui ca „nu v-a iesit”? Dar cine a fost la putere cei mai multi ani din ’89 incoace? Nu cumva partidul din care cu mandrie cubanezo-nazista faceti parte? Dumneata esti primar de atatia ani pentru ca „nu v-a iesit„?

Si acum doriti alta revolutie? Cu chipiu chinezesc vreti sa-l omorati pe Basescu? Si pe urma ce? Veti inlocui cardurile PSD introduse de urmasul „Prostanacului” cu carnete rosii de revolutionar anti-basist?

Sa va intre bine in cap mai baieti, nu veti face nimic in strada! Din ce cauza? Revolta voastra nu se poate intampla in Romania cat timp traiesterevolutiabatranului comunist. Si va trai mult si bine. Si ea, si el! Sic!

Acum ca v-am scapat de-o grija, va puteti uita in continuare la jocurile pe care altii le fac in Parlament. Se prea poate sa treaca motiunea si Guvernul Boc sa cada. Am alta veste proasta pentru voi sau mai bine zis pentru respectabilul Ponta. Multa apa va mai curge pe Dambovita pana sa aiba in maini furculita si cutitul puterii. Intre timp, mareeee grija domnule Victor ca trec acus, acus sase luni! Sa nu va treziti cu secretele guvernarii, ramase premature, divulgate intre doua relaxari la alt stimabil, proaspat retinut, zis Nus!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult