Acasa Opinii Reclame idioate şi publicitate

Reclame idioate şi publicitate

scris de Ananie GAGNIUC
10 afisari

Ifosele mele de om care mă dau deştept şi talentat, m-au dus în situaţia de-a fi singur. De doi ani. Nu înseamnă că nu am prietene, persoane apropiate. Dar o relaţie înseamnă altceva.

Anananie GagniucAm cunoscut o femeie de vârstă apropiată. Ne-am plimbat, am încercat s-o încânt cu scrierile mele şi, după câteva zile în care ne-am „lămurit” unul de altul, am invitat-o la mine. A acceptat, mai ales că i-am explicat că sexul e…îndoielnic şi nu se punea problema. Cel puţin deocamdată…Eram amândoi, cumva, legaţi de televizor, voiam să vedem împreună o comedie romantică.

Ei, aici începe partea umoristică. Când am invitat-o să stea mai aproape de mine, la televizor au început reclamele şi publicitatea: „Scapă de balonare şi flatulenţă!” A urmat un moment emoţionant în film, aproape că ne-au dat lacrimile şi…”Eliminaţi constipaţia datorată bacteriilor din fecale!” Spre finalul filmului, am încercat s-o sărut, moment în care s-a dat reclama cu „Sângerările gingivale” După film ne-am aşezat la masă şi imediat am fost avertizaţi de „Ficat deteriorat datorită nu ştiu căror enzime”, precum şi de „Modalităţi de eliminare a diareei” Câh! Iar când s-au dat sfaturi la „Problemele de menstruaţie abundentă”, biata femeia s-a îmbrăcat şi-a plecat!
Mulţumesc pe acestă cale canalelor tv, că cine ştie cum s-ar fi terminat relaţia nostră…
De fapt, s-a terminat!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult