Acasa Opinii Robert Kennedy: Candidatura care scutură SUA

Robert Kennedy: Candidatura care scutură SUA

scris de Z.V.
734 Afisari

Robert Kennedy, fiul celui asasinat în 1968, Robert Francis Kennedy, procurorul general al SUA, senatorul New York-ului și candidatul democrat la președinția din 1968, și nepotul președintelui american asasinat în 1963, John Fitzgerald Kennedy, va fi candidat pentru nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2024.

Isidoros Karderinis

Isidoros Karderinis

Dar cine este Robert Kennedy? Este avocat-activist, specializat în probleme de mediu, 69 de ani. Crescut în mediul politic al familiei Kennedy și îmbrățișând valorile și opiniile politice care i-au fost transmise, el a spus: „Tatăl meu mi-a spus când eram copil: „Oamenii de la putere mint. Și dacă vrem să continuăm să trăim într-o Democrație trebuie să înțelegem că oamenii de la putere mint, cei de la putere abuzează de puterea pe care le-am dat-o”.

Este în același timp o figură de frunte a mișcării anti-vaccinare. Atacul public al lui Robert Kennedy asupra „filantropului” promotor al „vaccinurilor” Bill Gates a făcut furori la nivel mondial cu postarea sa, descriind modul în care Bill Gates folosește „vaccinul” pentru a impune o dictatură globală (Europost, 9-4 -2020): „Vaccinurile pentru Bill Gates este o filantropie strategică care îi alimentează numeroasele activități de afaceri conexe pentru a obține el însuși un control dictatorial al politicii globale de sănătate, vârful de lance al neo-imperialismului”.

Robert Kennedy, înainte de începerea vaccinărilor pentru COVID-19, a trimis un mesaj comunității globale în decembrie 2020, sunând un semnal de alarmă despre vaccinurile ARNm, spunând: „Evitați vaccinările cu orice preț, cu orice sacrificiu”, „Pentru prima dată în istoricul vaccinărilor tehnologia mARN utilizată interferează direct cu materialul genetic al pacientului-primitor și în consecință această intervenție presupune modificarea genetică, care este deja interzisă la nivel internațional și considerată penală”, „Dragi potențiali beneficiari, trebuie să știți că după ce ați primit vaccinul nu va mai putea gestiona într-un mod eficient simptomele vaccinului. Va trebui să trăiți cu efectele, deoarece nu veți putea elimina toxinele din organism. Daunele genetice cauzate de aceste vaccinuri vor fi ireversibile și ireparabile”, „În opinia mea, aceste vaccinuri cu tehnologie nouă reprezintă o crimă împotriva umanității care nu s-a mai întâmplat până acum și la această scară”.

Pe 11 februarie 2021, „Instagram” a închis contul lui Robert Kennedy pentru „știri false!”. „Am eliminat acest cont pentru că a postat în mod repetat afirmații false despre coronavirus și vaccinuri”, a declarat Facebook, compania-mamă a Instagram, într-un comunicat. La acea vreme, Kennedy avea aproximativ 800.000 de urmăritori în contul său. Este evident că promotorilor „vaccinurilor” nu le-au plăcut pozițiile publice ale lui Robert Kennedy, pentru că el însuși s-a opus ferm așa-ziselor „vaccinuri!”.

Apoi, în noiembrie 2021, a vizitat Italia și a vorbit la Milano în Piazza dell’ Arco della Pace într-o mare demonstrație, unde a fost primit ca un erou de multe mii de oameni, împotriva așa-numitului Green Pass, certificatul COVID-19, caracterizându-l drept „instrument de oprimare”. Și vorbind cu reporterii mai devreme în acea zi, Robert Kennedy a spus: „Pașul verde nu este o inovație în domeniul sănătății publice, este un instrument de supunere și control economic, la fel ca pamfletele emise de al Treilea Reich”.

În timpul discursului său de la demonstrația de la Milano, el i-a încurajat pe protestatari să iasă, să lupte și să reziste, spunându-le: „Revendicați-vă guvernul, recuperați-vă viețile, recuperați-vă libertatea pentru copiii voștri, pentru țara voastră, pentru generațiile viitoare”, și a încheiat spunând. printre urale și aplauze prelungite: „Voi sta alături, cu tine și, dacă va fi nevoie, voi muri pentru asta. Voi muri în ghete”.

În august 2022, Robert Kennedy a fost la Berlin și a vorbit despre orwellianismul modern și agenda de bioterorism a companiilor farmaceutice multinaționale. Printre altele, el a spus: „Guvernele iubesc pandemiile la fel cum iubesc războaiele, pentru că le dă putere, le dă control și le oferă capacitatea de a impune ascultarea ființelor umane. Și astăzi avem distorsiunea noilor tehnologii care oferă guvernelor capacitatea de a impune controale asupra populațiilor pe care nu și le-au imaginat niciodată”.

În noiembrie 2022, Robert Kennedy a făcut declarații șocante despre efectele secundare ale vaccinărilor în masă, spunând: „Observăm o creștere cu 40% a deceselor inexplicabile, a deceselor în exces și vedem că se întâmplă în special tinerilor! Numărul persoanelor care mor din cauza vaccinării în masă este mult mai mare decât numărul persoanelor care mor din cauza COVID-19. Unii medici vor spune că nu știm dacă este de la vaccin. Atunci de ce CDC descurajează medicii legiști și autoritățile de sănătate publică să efectueze autopsii persoanelor ale căror decese sunt suspecte?’.

În ceea ce privește așa-numitele „schimbări climatice” vorbite în timpul unui interviu cu producătorul radio Kim Iversen în aprilie 2023, Robert Kennedy a avertizat că elita folosește „schimbările climatice” pentru a introduce controlul total asupra populației și pentru a elimina libertățile individuale.

În ceea ce privește războiul care se desfășoară în Ucraina, poziția sa este clară. În declarațiile sale din mai 2023, el a spus următoarele: „Să fim sinceri! Acesta este un război al SUA împotriva Rusiei din motive geopolitice! Acestea sunt mașinațiuni geopolitice care au loc din 2014 cu agențiile de informații (SUA) și neoconservatorii. Sunt sacrificând în esență „floarea” tineretului ucrainean într-un abator al morții și distrugerii pentru ambiția geopolitică a neoconservatorilor din culise. Să destituie, să schimbe regimul lui Vladimir Putin și să epuizeze armata rusă ca să nu poată lupta în altă parte în lume”.

Așadar, vedem, pe baza întregii călătorii a lui Robert Kennedy, că avem în față un candidat anti-establishment, un candidat căruia nu se teme să se ciocnească de interese financiare uriașe, un candidat căruia nu îi este frică să meargă împotriva sistemului dominant, sfidând riscurile.

În încheiere, aș dori să subliniez cu insistență că majoritatea covârșitoare a politicienilor care au apărut în trecut, înainte de alegeri, împotriva sistemului dominant, când au câștigat puterea nu numai că nu au schimbat niciun fir de păr din acesta, ci s-au transformat în componente a sistemului. Să sperăm că în cazul lui Robert Kennedy, dacă va câștiga nominalizarea Partidului Democrat și va fi ales președinte al Statelor Unite, nu se va întâmpla la fel.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS