Acasa Opinii Români, vă ordon treceţi hopul!

Români, vă ordon treceţi hopul!

scris de Marin Neacșu
2.938 Afisari

În tara în care Mareşalul Antonescu Ion, unul din cei mai mari patrioţi pe care i-a avut România, este considerat trădător iar unul din cei mai mari trădători, Mihai Pacepa este numit patriot la ordinul unor străini, ceea ce se întâmplă astăzi nu este numai firesc este chiar obligatoriu.

Marin NeacsuNu trebuie să mire pe nimeni că din singura ţară independentă financiar şi energetic în 89 am devenit cea mai săracă ţară a Europei, iar în ultimul timp, pentru că nu mai vrem să acceptăm la conducerea ei pe cel mai mare vânzător de ţară de la Pacepa încoace sau de la Bastus, omul care a semnat documente prin care se ajungea la ”cedări de suveranitate” fără să consulte poporul, suntem consideraţi duşmanii Europei, duşmanii umanităţii, duşmanii democraţiei universale. Ceea ce se întâmplă astăzi nu este singular, aceste lucruri, aceste ordine, indicaţii, intervenţii presiuni, restrângeri, constrângeri, obligaţii, impuneri se primesc de 23 de ani de când România a intrat în rândul ”democraţiilor şi valorilor Europene” şi totul a fost ţinut ascuns de toate guvernele pe care le-am avut pentru că totul mergea bine, fiecare îşi îndeplinea sarcinile cu conştiinciozitate, partidele preşedinţii şi guvernele ajungeau la putere cu voia, mila şi acceptul celor care astăzi ne arată cu degetul drept inamicul public nr 1.

Numai că acum a apărut o problemă în România, cel care a fost la putere nu vrea să accepte regulile care spun că atunci când alţi nu te mai vor trebuie să pleci, riscurile pentru el si partidul său sunt mari, ca şi pentru Partidul European din care face parte şi atunci a pus de o plângere şi a cerut sprijin de la cei care se ştergeau pe el când mergea la câte o adunare pentru o poză de familie sau îi arătau că este nebun când insista să fie băgat în seamă. Şi pentru că omul a prezentat datele aşa cum a ştiut el, informând denaturat şi minţind cu privire la intenţiile noii puteri, mai marii Europei crezând că noua putere le va închide robinetul s-a speriat şi a sărit în sus reacţionând vehement nu de teama statului român de drept pe care ei nu dau doi bani şi de care îşi bat joc de 23 de ani. Ceauşescu a fost condamnat din momentul în care le-as spus marilor finanţatori europeni bye bye, acest lucru nu poate fi contestat de nimeni, nici de cei mai înverşunaţi duşmani ai săi. Atunci a fost România pentru prima dată o ameninţare la adresa Europei.

Acum, pentru că preşedintele suspendat a informat prietenii sau mai bine zis i-a dezinformat cu privire la intenţiile ” de stânga ”ale actualului guvern punându-le în faţă spectrul pierderii unei baze de exploatare unică în Europa, aceasta a sărit în sus fără să ţină seama de faptul că este o cacealma, şi că din USL mai face parte şi singurul partid de dreapta din România şi un alt partid de centru ceea ce face imposibil vreo măsură contrară intereselor ”democraţiei capitalului”.

Şi măsurile au început să curgă, începând de la presiuni politice până la cele financiare, economice, cu companii ”speriate” de situaţia din România, investitori circumspecţi şi coborârea valorii monedei autohtone sub praguri istorice, zi de zi. Toate astea nu sunt efecte ale unei economii care nu merge sau care merge mai prost decât înainte, ci urmări ale  intervenţiei politicului în sfera financiară şi a unor false probleme pe care le are România care a devenit brusc un stat nesigur, pentru că România nu mai este condusă de preşul Băsescu. Toate  aceste pericole sunt imaginare, chiar şi cele privind nerespectarea obligaţiilor asumate sau propuse de guvernele Boc pentru că pentru toţi este clar că România la ora aceasta datorită împrumuturilor făcute şi datoriilor pe care le are nu se poate retrage fără repercusiuni drastice economic. Deci pericolul oricum ar fi el privit este fals şi fals alimentat provenind din teama unui personaj diabolic şi a clicii sale că pierd total puterea şi vor fi deferiţi unei justiţii care până acum le-a acoperit furtişagurile.

Ceea ce mă miră însă este cum poate domnul Ponta să cadă în plasă aşa de uşor şi să contrazică Uniunea Europeană care afirmă un fapt real. Domnul Barosso şi doamna Merkel afirmă că justiţia este controlată politic iar Ponta spune că nu. MINCIUNA SFRUNTATĂ! Justiţia este controlată politic, domnule Ponta, Europa aici are dreptate, justiţia este subordonată reprezentanţilor PDL, deci nu mai faceţi afirmaţii greşite. Când veţi mai fi întrebat despre acest lucru, nu mai ascundeţi adevărul, recunoaşteţi aspectul şi arătaţi direcţia în care se ascunde justiţia română. Aveţi fapte, aveţi dovezi, le puteţi demonstra în faţa celor care vor să vină să vadă cum lucrează justiţia în România. Nu mai afirmaţi prostii şi spuneţi adevărul. Da, în România la ora actuală, justiţia este aservită politic. Să vină Europa domnului Barosso să vadă cui. Trebuie să îl fi invitat de mult. Dacă va veni şi va constata că justiţia este independentă în România la acestă dată, înseamnă că ceva e putred şi că Europa ascunde adevărul privind situaţia justiţiei în România.

Până atunci românii să nu se sperie. Mai este un pic, mai au un hop de trecut, REFERENDUMUL. După referendum, dacă Băsescu rămâne preşedinte, prin votul sau absenţa lor la vot, românii pot să emigreze sau să tacă. Dar cei care încă mai ţin la demnitatea lor atât câtă a mai rămas, trebuie să aibă răbdare încă 10 zile să îi lase pe toţi să vorbească iar ei să îşi pregătească armele, adică costumul cel mai bun, din odaia de la drum, buletinele  şi să meargă la vot. După  vot să se îmbete de bucurie sau necaz, dar să meargă la vot. Mai e de trecut acest hop.

Români, Antonescu vă ordonă să treceţi hopul!

33 comentarii

MI-5 19-07-2012 - 07:31

Aferim bre Neacsule!

Morkova Vesela 20-07-2012 - 00:57

KREMLINUL ESTE IMPLICAT – U.S.L-ul ISI IA ORDINELE DE LA PUTIN

7 MAI 2007

EVZ dezvăluia la câteva zile după declarația lui Traian Băsescu că omul lui Putin, Alexandr Kondyakov, s-a întâlnit, la București, cu premierul Călin Popescu-Tăriceanu, cu senatorul PNL Radu Stroe și cu Cozmin Gușă, liderul PIN.

Potrivit acestora, unul dintre obiectivele vizitei lui Kondyakov a fost negocierea unei deplaăari oficiale a lui Tăriceanu la Moscova. Discuția a avut loc fix cu o săptămână înainte de suspendarea președintelui Băsescu.

25 MAI – 25 IUNIE 2012

Kondyakov ar fi revenit în România între 25 mai-25 iunie întrucât este implicat în compania UNIO SA, cu sediul în Satu Mare, un producător important de echipament industrial, cu contracte de furnizare de echipament cu societăţile CNH Petroşani, SNLO Târgu Jiu, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni sau Hidroelectrica.

19 IUNIE 2012

Pe de altă parte, Robert Turcescu a prezentat în emisiune un document prin care se cerea aprobarea unei vize de România în perioada 25 mai – 25 iunie 2012 pe numele lui Alexander Kondyakov, demostrând astfel că personajul în cauză a fost prezent în România înaintea referendumurilor de demitere a președintelui din 2007 și din 2012.

Blestematii!

mircea 19-07-2012 - 07:53

ti-a taiet din pensie ,taiei si tu din mandat,tia taiat din salariu,taiei si tu din mandat,ti-a taiat din alocatii taiei si tu din mandat,in aceasta vara nu se poarta ALBULcaca,din aceasta vara se va purta ALTUL

BULA 19-07-2012 - 08:20

Uitati cum devine romanul patriot inflacarat, cand i se taie din pensia nesimtita si este curentat la burtican. Sper ca din ce in ce mai multe categorii sociale sa simta la buzunar efectele „democratiei” si „libertatii” aduse de colonistii vest europeni, ca sa se trezeasca si sa inceapa schimbarea in bine.

Nene Neacsule, sa nu-ti faci sperante prea mari in revenirea la putere a gastii PSD-ului, ca bani nu o sa fie, ca nu ii caca magarul. Recunoaste si matale ca o mare parte din industria Romaniei a fost demolata de pesedei. Si petrolul din subsol, de unde veneau niste miliarde de euroi tocmai bune pentru pensii si mentinerea in viata a sistemului de asigurari de sanatate, tot pesedeii l-au facut cadou austriecilor. Iar ce a facut Abramburica cu invatamantul, de a indobitocit nenumarate generatii de copii, este tot sabotaj. Asta si-a batut joc si de elita tarii, umpland facultatile cu toti dobitocii care termina liceul, de s-a ajuns ca si femeile de serviciu sa faca nazuri daca le pui sa-si faca treaba, pe motiv ca si ele au diploma, ca si sefii lor.

neacsum 19-07-2012 - 09:36

Despre ce se vorbeste in propozitie ?Ai citit articolul sau ti-a povestit cineva despre el si te-ai apucat sa scrii ?

BULA 19-07-2012 - 11:18

Reactia matale, cu criticile din articol, e legata de nemultumirea cu pensia. Daca ai fi primit un supliment la pensie, cu siguranta taceai ca porcul in dovleci si te durea in cot de toate. E comportament tipic romanesc, egoist si fara sa vezi lucrurile la distanta. De distrugerea industriei romanesti nu zici nimic, ca nu e corect politic, in aceste vremuri de rahat. Vrei sa-ti pice megapensia din cer, sau sa moara ceilalti de foamel, sa te multumeasca pe matale.

MI-5 19-07-2012 - 13:29

Iartă-l Neacsule.
E sărac cu duhul.
Prea multă TĂRÎŢĂ în cap…

(tărîţă cu î din i )

BULA 19-07-2012 - 18:20

Tu ce aiu fost la viata ta, militian ? Beneficiezi de pensie nesimtita, de facusi spume la gura ?

MI-5 19-07-2012 - 19:17

Păcat că prostia nu doare bă tărîţă….

De Ce Bal 19-07-2012 - 09:41

Bula, daca vrei sa ramana Base spune omule cinstit, nu te mai invarti pe langa coada. Iti e greu sau frica sa spui ca ti-a placut cum ti-a tras-o base ?

BULA 19-07-2012 - 11:11

I-as rupe gatul lui Base, pentru cat rau a facut romanilor.
Dar nici pesedeii nu sunt mult mai buni. Cand o vad iar pe Abramburica la Educatie si cand ii aud pe pesedei ca Romania are prea putini studenti si ca trebuie sa le mareasca numarul, fara sa aduca vorba de analfabetismul absolventilor si de practicarea plagialului la scara nationala, ma cuprinde disperarea si furia. Pesedeii nu stiu si nu vor (sunt supusi ordinelor FMI, ca si Basescu) sa dezvolte productia de bunuri materiale si mascheaza somajul imens in randul tinerilor, prin mascarada cu facultati mai multe decat liceele.
Ma doare cand vad ca toate ciumele au acum diploma de studii superioare, fara sa stie sa faca ceva, si ne rad in nas, celor care am facut facultatea pe vremea cand se facea selectie prin examene, cand prezenta la cursuri era obligatorie, cand la examene se dadeau subiecte grele si te frecau profii la tabla, de dura examenul si pala la ora 12 noaptea. Acum e bataie de joc cu diplomele. Chiar saptamana trecuta am asistat la o magarie, cand unor restantieri li s-a dat voie sa intre in licenta desi au dat foile albe. M-am luat de profa care ii examina si mi-a zis ca e ordin de la seful de departament. Aici s-a ajuns cu minciuna si cu aberatiile.

IonbutzDatesh 19-07-2012 - 11:14

Domnule Neacsu ,esti unul dintre cei ce prezinta negrul alb si invers.,dezastruos pt poporul roman.

Probabil deplingii dumneatasi altii faptul ca romanul nu-i ca polonezul ,neamtul…….astia au putut evolua pt ca elitewle lor n-au procedat cum procedezi dumneata si altii……in speranta ca vei primii citiva banuti….sa fi sanatos…!

N-ai treaba dumneata cu patriotismul,se prinde de mata ca apa de gisca….

neacsum 19-07-2012 - 12:53

Da , asa e eu prezint albul in negru .. Traian degeaba umbla in alb ,tot omul negru e. Aici ai dreptate. Dar nu eu sunt de vina , ci cei care cred ca daca schimba culorile la fiecare campanie electorala, oamenii sunt atat de prosti incat uita cine se ascunde sub culoare. Cat de prosti cred cei doi Traiani ca sunt romanii incat sa se ia dupa culoare si sa nu vada putregaiul dinauntru ?
Chiar aveti impresia ca romanii sunt toti prosti sau asa usor de dus cu presul? O sa va numit pana la urma partidul ROGVAIV Cand o sa se termine culorile ce faceti dait o noua lege a fizicii si inventati un alt spectru solar? ca pe cel politic l-ati facut praf.

MI-5 19-07-2012 - 13:32

he he he…
pudeliştii încă n-au descoperit sistemul ROGVAIV că-l aplicau de mult…

ValVerde 20-07-2012 - 00:03

„O sa va numit pana la urma partidul ROGVAIV Cand o sa se termine culorile ce faceti dait o noua lege a fizicii si inventati un alt spectru solar? ca pe cel politic l-ati facut praf.”

ROGVAIV e luat de homosexuali.
Sugerezi incalcari de „copy rights” ? Plagiate ??

camelia 19-07-2012 - 14:06

GHIVECI a la neacsu m.

Domnul Neacsu a ajuns ca in povestirea aceea calugareasca in care, un calugar, ademenit de draci, „urca” duhovniceste, dar nu spre cer, ci spre iad. Dracii ii insuflau tot felul de proorociri, fara valoare duhovniceasca, incit acesta aduna la el tot felul de guracasca ce-l preamareau, in asa fel, incit, intr-o zi, se duce la staretul manastirii si-i spune ca a venit timpul ca el sa paraseasca manastirea pentru ca ingerii Domnului, vazindu-l atit de sporit intr-ale harului, doresc sa-l ia la ceruri. Staretul, insa, l-a trezit spunindu-i : nenorocitule, ai devenit bataia de joc a dracilor din cauza slavei tale desarte!

Asa ii spun si eu lui neacsum : nenorocitule, cine te crezi? 🙂 Ai ajuns sa copy/paste de la otv ABSOLUT cuvint cu cuvint emisiunile lui domnul Condu, Alupei, Radu Popa, Tudor Barbu, Dan Diaconescu, etc., cei care repeta zilnic de ani de zile ceea ce neacsu si „m” ne serveste cind si cind in editoriale „inspirate” de la otv ? Chiar asa? Ia zi-ne, neacsule si „m”, cind ai completat adeziunea la ppdd? Fii barbata, ce naiba? Neacsule si „m”, chestilicile pe care ni le servesti tu sunt absolut sclipitoare nu pentru ca-ti apartin tie, ci pentru ca vin de la otv, altfel?, te-ai apuca de rebusuri, tataie.

Salut 19-07-2012 - 14:49

Marine, cand trebuie sa dau cu clopul de pamant, dau, fir-ar el de clop. Chapeau, mon ami, chapeau!

PS: da’ nu ti-o lua in cap, ca dau si cu bata! 😉

ValVerde 19-07-2012 - 15:08

Neacsule,

cochetezi cu conspiratia, rasucesti istoria, falsifici datele economice, iti dai cu presupusul fara nici o urma de evidenta, tragi concluzii eronate si in final le spui romanilor: „daca nu votati ca mine, nu aveti decit sa emigrati sau sa taceti din gura.”

Bula, tembelul obsedat al forumului, ar fi scris un articol mai balansat.

Nu e de mirare ca l-ai impresionat pe Boul Salut !

neacsum 19-07-2012 - 16:16

Daca o sa imi spui unde am gresit punctual, poate am sa inteleg ceva , dar asa, tot ce inteleg este ca nu iti place de mine . Nu e nimic, nici nu tin neaparat. In plus, sunt insurat iar bigamia se pedepseste.

ValVerde 19-07-2012 - 16:42

Ai fantezii sexuale? Spune-i nevestei sa nu se preocupe, te gasesc neatragator.
Bigamie??? Neacsule!!!, tu ai ginduri serioase!!!!….eu ma gindeam mai mult la o aventura….

Din capitolul „conspiratie”
1. „ordinul unor straini” care straini? poti elabora?
2. Insinuarea ca Europa e speriata ca le inchidem robinetul. (Au actionat si au conspirat ca sa tinem robinetul deschis ?)
3. Ceausescu a fost terminat de marea finanta internationala. Pe ce te bazezi?

Din capitolul „istoria cum imi place mie”
1. Spui: „Antonescu, mare erou national” Nici o tara civilizata nu-si numeste eroi nationali fosti sefi de guvern sau dictatori care au instaurat legi rasiale. Poti numi vreuna?
2. Spui: „Pacepa=patriot” Poti aprofunda? Cine l-a numit pe Pacepa patriot? Pe ce criterii il numesti tu „tradator”???

Din capitolul „economia in armata”
1. Poti sustine afirmatia ta cum ca Romania din 1989 era „singura tara independenta financiar si energetic?”
2. De asemenea, Romania, cea mai saraca tara din Europa, dai a intelege ca fara 1989, nu am fi ajuns atit de sarci. Argumente??

Concluziile eronate le tragi de-a lungul articolului, bazindu-te pe ceea ce am enumerat mai sus.
In sfirsit, pretinzi ca numai cei care gindesc si voteaza ca tine „tin la demnitatea lor” Explica-te!

urbos 19-07-2012 - 17:15

Fai tampito, de la bigamie ai si sarit la fantezii sexuale? Mai usor proasto, nu sta cu chilotii -n vine. D-aia nu ti-a pus-o nimeni toata viata. Stai dreacu in banca ta.

Pacepa e un tradator dupa orice criterii fa imbecilo, ce te mai intrebi? Dar sint unii handicapati care au spus ca ar fi erou.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-07-2012 - 17:22

…ba’h sursoare imunda, cum te mai accepta la ZV pe forum , gonoi abject si sperjur , RUSINEA BLOGULUI urbos/sobru= dobresandu pogoanele str unirii 793 …

BULA 19-07-2012 - 18:25

Cumatra, nu te baga in printre cracii barbatilor, ca cine stie ce mai crede lumea despre tine.

neacsum 19-07-2012 - 20:01

Din paitolul conspiratie:
1. au elaborat altii atat d edetaliat incat nu mi-ar ajunge 10 ziare ca sa arat.Daca tu nu ai citit sau te faci ca nu ai citit cine face regulile nu e vina mea si nu pot pierde timpul sa te invat abecedarul>
2.Nu am spus ca au conspirat , cu au dat chiar ordine sa „privatizam „tot ce a avut economia asta dezvoltat, incepand de la combinatele chimice , la cele metalurgice , la indistria tutunului a medicamentelor, acuma mai nou la cea energetica. Roata lumea stie , tu nu stii.
3.Mai citeste fetele, mai citeste. Ii durea pe domnii Europeni in spatele casei de situatia politica a Romaniei sau de drepturile romanilor. Cand Ceausescu era ~frecventabil ~ se plimbau toti cu trasura cu el, chiar si madam lisaveta. Cum a devenit Romania independenta financiar, cum a devenit Ceausescu periculos si si-au adus aminte de democratie si drepturile omului in Romania.
Din capitolul istoria cum iti place tie :
1.Antonescu a fost un erou pentru Romani pentru ca a fost singurul care si-a asumat conducerea ei atunci cand nici unul din partidele ” istorice” nu a avut curajul sa conduca tara si a reusit sa o pastreze neocupata, sau mai bine zis a scapat-o de soarta pe care a avut-o Polonia si alta tari mult mai europene.
2.Nu eu spun pacepa patriot ci cei care l-au reabilitat . De ce e tradator, nu mai e neboie sa spun. tradat tara cand a fugit in America, nu pe Ceausescu. Informatiile pe care le-a dat americanilor nu s-au referit la programul zilnic al lui Ceausescu ci la economia , structurile serviciilor asecrete ale Romaniei nu ale familiei Ceausescu.
3. aICI NU ARE ROST S ARASPUND, DACA ATATA LUCRU NU STII, NU FAC ALFABETIZARE CU TINE .

digital 19-07-2012 - 20:49

cu vita-verde nu ai ce vorbi,e doar un propagandist format și setat pe propagandă ieftină.period.

ValVerde 19-07-2012 - 21:39

Din capitolul „conspiratia vesela”
1. Da-mi trei exemple. Nu ma invata abecedarul, nu am nevoie de 10 ziare. Spune-mi trei litere, la alegerea ta.
2. Nu au dat „ordine”. Ti-au dat optiuni: imbratisezi economia de piata, te primim intre noi. Nu vrei, stai in cloaca ta. A fost alegerea Romaniei. Poate precizezi care e „robinetul”
3. Gargara. Pe ce te bazezi?

Din capitolul „istoria cum iti place tie”
1. Antonescu o fi eroul tau national, dar nu te erija in reprezentantul poporului roman. Argumentarea ta e ridicola.
2 Despre Pacepa, la fel, opinia ta. Daca identifici tara cu regimul Ceausescu, s-ar putea sa ai un argument. Eu nu o fac.

Din capitolul „economia de cazarma”
Alegi sa nu raspunzi si dai cu prafuri
Alfabetizeaza-ma.

Vad ca iti e mai usor sa pretinzi ca interlocutorul e dezinformat in loc sa-ti sustii afirmatiile cu altceva decit mahalagisme de coltul blocului.

camelia 19-07-2012 - 15:39

RAPORTUL CE PE JUSTIIE Ambasadorul britanic: Este extraordinar că în Parlamentul României sunt INFRACTORI CONDAMNATI

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, declară că politicienii români de la toate partidele sunt responsabili pentru constatările din raportul CE privind MCV, el comentând că „este extraordinar că în Parlament sunt infractori condamnaţi”, scrie Mediafax.

„Politicienii din România, de la toate partidele, au o responsabilitate în mod deosebit. Parlamentul trebuie să facă o curăţenie internă. Este extraordinar că infractori condamnaţi sunt încă parlamentari”, afirmă Harris, într-un comentariu postat joi pe blogul său.

El arată că în raportul Comisiei Europene sunt exprimate îngrijorări privind criza politică recentă din România, fiind semnalate ca binevenite asigurările şi acţiunile premierului Victor Ponta de a răspunde acestor îngrijorări.

Harris precizează că în raport sunt menţionate însă şi performanţa DNA, mai buna gestionare a duratei proceselor de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi faptul că CSM şi-a jucat rolul când a trebuit să răspundă ameninţărilor la adresa justiţiei.

Ambasadorul britanic mai arată că o abordare coerentă a tuturor instituţiilor implicate, din domeniile juridic, executiv şi legislativ, este cheia pentru asigurarea succesului reformei justiţiei.

jan dinu 19-07-2012 - 16:38

– NEACSULE – ce razboi a cistigat armata ta ???
Nu cumva – RAZBOIUL – declarat in dec1989 impotriva
romanilor ?? Unde se afla acum ministrul fortelor armate comandantul tau
– generalul Stanculescu ?? Este la pirnaie pentru crime
contra poporului ,deci shi tu esti un criminal !
Mai vrei shi pensie nesimtita ……nesimtitule !
JD-USA

digital 19-07-2012 - 17:43

mai dute-n m.m. de țigan împuțit!

tomi 19-07-2012 - 21:47

digital pliscu mic ,azi nu ai drep la cuvint,ai latrat destul jegule!!!

basesekoo_1 19-07-2012 - 19:09

Reply to jan dinu homme r . Ati fost intotdeauna un element de baza credincios adevaratelor valori. Va voi inainta in functie si grad,dupa 29 .00 .2115.

Nina 20-07-2012 - 08:02

Stradania Dvs. este superflua!
Citesc de 10 zile toate cotidianele care trateaza nenorcirea care ni se intampla.
Sa va fie CLAR un singur lucru: si daca se prezinta la vot si voteaza „NU”, si daca nu se prezinta, considerand ca Referendumul nu-si avea rostul, cata vreme aveam un Presedinte LEGITIM, ROMANII patrioti, adevarati, cu un patriotism decent, vor sa ramana in LUMEA BUNA, nu sa fie iarasi IZOLATI, inregimentati etc.
Romanii nu sunt austrieci, care au 75 % numai populatie de varsta a 3-a si a 4-a, ci respecta BIBLIA si plimba pe pamant doi -trei copilasi ori nepoti si nu vor altceva decat un VIITOR omenesc pentru acestia!
Veti ramane consternati ca, si de la „Antena 3”, jurnalistii vor vota „NU” destituirii ! Chiar, si Dvs, acolo, in cabina, la fel veti vota, iar altii, care nu-l placeau pe Dl Basescu, si ei vor sa ramana in …EUROPA, cata vreme mame si tatici n-au plecat sa trudeasca la EST, ci VESTUL le-a dat un job si un trai „respirabil”!
Do you understand?

Tache 20-07-2012 - 09:52

DISOLUTIA ROMANIEI
Asa cum am subliniat in articolul “Diktatul UE“, Romania se gaseste in momentul de fata in situatia unui stat invins caruia ii sunt dictate conditii umilitoare de catre invingatori.
Razboiul purtat a avut o singura miza, asigurarea sau pierderea suveranitatii tarii in conditiile aderarii la clubul UE in care regulile jocului sunt facute de magnatii Europei.

Lupta politica intre grupuri politice rivale romanesti a condus, pastrand proportiile, nu si urmarile, la situatii comparabile cu Ungaria ’56 si Cehoslovacia ’68, terminate cu executia liderilor, atunci fizica, astazi politica.
Si atunci, ca si acum, cozile de topor interne care si-au pierdut legitimitatea populara si parlamentara, s-au repezit sa ceara interventia unor forte politice externe impotriva propriului popor.
In acest razboi pentru pastrarea suveranitatii, Romania a plecat cu handicapul unor colaborationisti care fac totul pentru ca romanii sa fie invinsi.
Grupul acestor colaborationisti s-a strans in jurul lui Traian Basescu care desi, prin prerogativele acordate presedintelui Romaniei prin Legea Suprema a statului, Constitutia, trebuia sa asigure suveranitatea tarii si-a incalcat juramantul si a fost primul care a lansat conceptul pierderii suveranitatii pentru intarirea “clubului” UE.
Negand aceasta caracteristica fundamentala a statului national, actiunile colaborationistilor coroborate cu presiunile externe isi dezvaluie adevaratul scop, subordonarea totala a Romaniei incepand cu principalele institutii ale statului:

1. Parlamentul Romaniei transformat din reprezentant al poporului roman in reprezentant al liderilor europeni prin fortarea acestei institutii sa retracteze hotarari in conformitate cu interesele nationale si sa devina o masina de aprobare a deciziilor Comisiei Europenea, acceptate cu capul plecat.

2. Primul Ministru al Romaniei trecut in subordinea Comisiei Europene prin obligatia de a raporta sefilor europeni daca guvernul sau implementeaza obedient deciziile primite pe linie ierarhica.

3. Presedintelui Romaniei obligat sa devina un simplu functionar cu sarcina de a semna documentele de validare a deciziilor care-i sunt transmise de Comisia Europeana prin intermediul unui parlament devenit curea de transmisie a acestor decizii externe.
Impunerea hotararilor unor forte externe prin incalcarea in picioare a vointei poporului roman reprezentat de Parlament si a intereselor statului roman reprezentat de Presedinte, dovedeste ca se trece la implementarea fazei considerata de Traian Basescu ca masura esentiala pentru eradicarea nationalismului romanesc incompatibil, in conceptia sa, cu valorile europene
ROMANIA INCETEAZA SA MAI FIE UN STAT SUVERAN

Si atunci, ne putem intreba:

1. Mai este nevoie de alegeri parlamentare in Romania daca poporul nu-si poata alege reprezentantii?
2. Mai este nevoie de alegerea unui presedinte de catre poporul roman daca acesta nu mai reprezinta un stat suveran?
DA, este nevoie deoarece deja prin actiuni iresponsabile de implicare ale fortelor politice straine

A INCEPUT DISOLUTIA STATULUI NATIONAL, SUVERAN SI INDEPENDENT ROMANIA

Romanii trebuie sa-si recupereze dreptul absolut de a-si decide singuri destinul national, in conformitate cu valorile si traditiile proprii, nu impuse prin interventia fortelor straine. Destul ca pana si teritoriul nostru national si natiunea ne-au fost redesenate de astfel de forte.

Dar pentru aceasta este nevoie de se acorda legitimitate actului demiterii unui presedinte iresponsabil, nu numai printr-un DA majoritar la referendum, dar si prin prezenta responsabila a romanilor pentru a depasi limita cvorumului impus in mod ilegitim.
In acest fel se va da un semnal puternic acelor aliati straini ai colaborationistilor interni ca Romania nu a ajuns un stat fara demnitate si fara suveranitate.

Mircea Popescu,

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS