Acasa Opinii România legumă

România legumă

scris de Marin Neacșu
71 afisari

România riscă să nu se mai poată ridica niciodată de la pământ, pământ care deja aproape că nu îi mai aparţine , acesta a fost vândut, concesionat, dăruit tuturor celor care l-au dorit oferind un comision cum spun „investitorii” sau şpagă cum spun cei care o primesc pe ascuns.

Marin NeacsuNu este vorba de o alarmă populistă, nici măcar „naţionalistă” este o realitate dură pe care însă cei care o favorizează o ascund iar cei care ar trebui să ceară socoteală autorităţilor se fac că nu o văd sau dau din mână a lehamite. România a ajuns deja la cea mai periculoasă stare a bolii, starea la care ORGANISMUL nu mai luptă pentru viaţă. Fie din cauza anestezicelor fie din cauza unei „medicamentaţii” greşite, fie din lipsa oxigenului care refuză să mai vină pe furtun, organismul românilor nu mai reacţionează la nimic, refuză să coopereze, „PACIENTUL” dă semne că nu mai vrea să trăiască. Din când în când mai mişcă câte un deget mai tresare un muşchi prin Piaţa Universităţii, dar este doar un reflex, un act mecanic aproape inconştient, corpul în ansamblul său nu mai reacţionează, nu mai conştientizează, nu mai simte ceea ce se întâmplă pe lângă el, priveşte, are ochii larg deschişi dar nu vede, are urechi dar nu aude, are gură dar nu vorbeşte, este ca un Zombi, sau un organism aflat în stare de legumă, în comă dar o comă indusă, indusă de „medicul” care ar fi trebuit să o salveze. Partea proastă este însă că starea de comă nu este indusă spre binele bolnavului pentru a-i lungi viaţa sau a aştepta o perioadă când se va descoperi medicamentul sau când va ajunge în secţie organul care trebuie grefat , această stare este indusă pentru a da voie „medicului”şi „asistentelor” să plece în concedii, să se distreze, să facă un ban „operând” în privat, să umble după ciubucuri şi bani nemunciţi. În timpul acesta pacientul priveşte cu ochii în tavan, vede cum medicul de gardă  îşi pipăie asistenta, consumă băuturi fine, fumează ţigări toxice lângă el, deşi ştie că îi dăunează, îi bagă cianuri în perfuzie, dar nu reacţionează, deşi are mâinile şi picioarele libere. Creierul nu mai reacţionează deşi ochii văd, văd o mulţime de lucruri pentru care altă dată ar fi sărit ca ars:

– În Ardeal urmaşii sau pretinşi urmaşi ai fosţilor grofi, sub oblăduirea autorităţilor care dau legi prin care favorizează reinstaurarea regimului de pe timpul lui Horty, scot oamenii din casă şi îi lasă fără proprietăţi. Mostenitorii grofului Iosif Grosz au primit in instanta, prin decizie definitivă şi irevocabilă 8.700 de hectare de teren, adică tot satul Nădas din judetul Arad şi pământurile aferente. România? Legumă!

– Reprezentanţi ai unor guverne străine fac presiuni asupra României să dea pământurile unor biserici şi reprezentanţi ai unor organizaţii străine de neamul românesc, dar nu spun nimic despre drepturile românilor care au fost despuiaţi de regimul austro ungar şi de cel al lui Horty. Autorităţile române fac sluj. România? Legumă!

– Între anii 2007 şi 2013, RMGC a extras din munţii Roşiei Montana, şi a trimis în afara graniţelor 142.000 de tone de zăcământ minier sub formă de carote. Dacă ne referim numai la euro. Reprezentanții companiei canadiene infirmă cifrele, însă nu neagă trimiterea minereurilor în afara granițelor. Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării concentraţia de aur, fără a vorbi de celeate metale rare din “probele “de steril trimise peste graniţă, asta înseamnă 200 de kilograme de aur, care pe piaţa noastră valorează şapte milioane de Boc susţine http://stareanatiunii.com/rmgc-a-scos-deja-din-tara-o-cantitate-uriasa-de-minereu-aurifer.html România? Legumă!

– „Investitori” puşi pe căpătuială se „înfrăţesc” cu politicieni români şi înfiinţează companii de buzunar care primesc contracte şi drept de exploatare a pământului distrugând munţi şi otrăvind pământul, autorităţile forţează şi modifică prin şpagă legi în favoarea hoţilor; România? Legumă!

– Centrul de Instrucţie al Infanteriei – Poligonul de la Sfântu Gheorghe, un punct strategic pe harta României, un platou de peste 1.200 de hectare la înălţime, care străjuia întreaga depresiune, a fost dat de către prefectul Judeţului, în posesia comunei Breţcu, care a repartizat pământul pe sprânceană. “Primarul Antal Arpad declara nu de mult că etnicii maghiari din Sfântu Gheorghe sunt „intimidaţi” de prezenţa poligonului în apropierea oraşului. Zis şi făcut; beneficiind de lipsa de reacţie a diriguitorilor Armatei din 2003 încoace – de când a început „ruperea” poligonului bucată cu bucată – şi a prefecţilor – cozi de topor -, „şmecherii” din UDMR, prin primarii din Sfântu Gheorghe şi Arcuş (fostă Valea Crişului), au intrat abuziv în posesia poligonului” se spune în Cotidianul. România? Legumă!

– Firme care au obţinut prin şpagă terenuri în exploatare, nu respectă contractele de exploatare, devin stăpâni pe tot terenul primit spre folosinţă, forţează plecarea locuitorilor din apropierea zonei de exploatare prin extinderea extracţiei peste normele stabilite prin contract sub oblăduirea aceloraşi autorităţi, „doctori” şi „asistenţi” binevoitori şi degrabă închizători de ochi la şpagă. Apar cutremure în zona de exploatare iar „doctorii”, fără a face nici un fel de investigaţie fără o „ecografie” măcar, având la bază numai „fişa de observaţie” pusă la dispoziţie de „medicul privat” declară că „tratamentul” aplicat de acesta este corect, deşi au mai fost reclamaţii de „mal praxis” cu privire la acelaşi „doctor”; România? Legumă!

– Undeva mai departe dar nu prea departe, în alt „cabinet”, alte autorităţi, aceleaşi apucături. Autorităţile dau aviz de „operare” unei „echipe de medici” care vrea să folosească metoda de operare prin trepanaţie sau fracturare susţinând că nu aveau nici un motiv să nu acorde autorizaţia de construcţie. Aceleaşi autorităţi însă se fac că nu ştiu nimic despre efectele fracturării şi mai grav uită să spună că „sala de operaţie” este proprietate privată a unor persoane care nu au fost nici măcar întrebate dacă sunt de acord. Nu-i nimic, înarmate cu autorizaţia, firma Chevron va intra pe pământul vasluienilor cu buldozerele iar autorităţile vor da din umeri spunând că „este legal, au autorizaţie, nu avem ce să le facem” deşi autorizaţia este obţinută ilegal şi abuziv, pământul este proprietate privată a cuiva care nu şi-a dat acceptul; România? Legumă!

– Acelaşi lucru se întâmpla la alt capăt de ţară, în comuna Brusturi, Bihor unde o companie „multinaţională”de prospecţiuni a intrat la „ verificat” pe pământurile oamenilor. Autorităţile o scaldă, în timp ce compania îşi vede de lucru. Primarul comunei Brusturi, Ioan Petruţ, se apără şi spune că firma străină a primit licenţa de explorare de la Agenția Națională de Resurse Minerale Utile dar şi că au primit autorizaţie de explorare de la Consiliul Judeţean Bihor. Şeful cabinetului Preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, spune însă că “Firma care astăzi a fost reclamată că face explorări de gaze şi petrol la comuna Brusturi nu are aviz de la Consiliul Judeţean, în speţă, certificat de urbanism.”Şi aici, ca şi la Izvoarele, ca şi în Vaslui, oamenii vor fi scoşi cu bulgozerul sau cu cutremurul de pe proprietăţi uite aşa, pentru că “doctorii” au primit şpaga; România? Legumă!

– În plus, din cabinetul “doctorilor” se vede cum aceştia se bat, se înjură, se ameninţă, se scuipă, se zgârie se fac de râs învinuindu-se unul pe altul de furt, înşelăciune, fraude, minciuni, mal praxis, trădare, crime economice, însuşire de foloase necuvenite, trăgând fiecare de pacient fiecare cu “echipa” lui de asistenţi şi asistenţe, fără nici un pic de ruşine, fără să le pese că aud pacienţii sau lumea din afara “ spitalului”. România? Legumă!

Cam astea şi multe alte lucruri sunt văzute de pacient care practic nu mai reacţionează, „anesteziat” fără voinţă, fără dorinţa de a mai trăi măcar. România Legumă asistă neputincioasă fără reacţie, fără să clipească măcar, aşteptând momentul când i se vor decupla aparatele şi va trece în nefiinţă.

P.S. Acum 3 ani „frumoasa  tatii”, încercând să arate Europei cât de „liberală” este ea, susţinea cauza etnobotanicelor.”Pacientul „ nu a zis nimic, a considerat că etnobotanicele sunt plantele alea din care  se face ceaiul de tuseE Astăzi  emisiunile de ştiri anunţă într-un colţ de ecran, aşa ca să nu zică lumea că nu au anunţat, că „doctorii” intenţionează să legalizeze CANABISUL .. Maine, în Românie vom cânta la un ison”ieftineşte doamne heroina!”

213 comentarii

Mircea 10-10-2013 - 19:19

Argumente de colonel:
„Esti cu capul?… Desteptul lui peste, Tu esti deja in coma, esti incorijibil . Creierul tau e in moarte clinica …..eu nu am spus ca esti idiot pentru ca sustii ceea ce sustii, desi daca as spune nu m-ar contrazice nimeni…

neacsum 11-10-2013 - 09:23

Nu a fost o justificare. Daca tu te justifici cu semnul intrebarii, mai mergi un pic pe la scoala.

Mircea 11-10-2013 - 10:00

Semnul intrebarii iti apartine. Ai observat ghilimelele (perechea aia de virgule) de la inceput ? E adevarat ca la sfirsit am uitat sa le pun dar o fac acuma pe deplin:

„Esti cu capul?… Desteptul lui peste, Tu esti deja in coma, esti incorijibil . Creierul tau e in moarte clinica …..eu nu am spus ca esti idiot pentru ca sustii ceea ce sustii, desi daca as spune nu m-ar contrazice nimeni…”

Mircea 11-10-2013 - 10:04

Deci mai pe intelesul unui colonel:
-tu esti colonelul nu eu si ce am facut eu nu e o justificare ci o exemplificare despre intelectul care te tradeaza. Nu cred ca ai inteles, asa-i ?

Mircea 11-10-2013 - 10:06

Ah, virsta ! Pune te rog intelectul intre doua perechi de virgule.

neacsum 10-10-2013 - 21:21

Esti invidios Mircica?Uite, ca sa nu zici ca nu te iubesc,, e valabil si pentru tine.

Mircea 11-10-2013 - 06:17

Invidios pe argumentele tale ? Poate daca as taia vreo 10 ani de scoala ar fi posibil dar acuma e prea tirziu pentru mine. Nu pot sa tai ce am facut dar tu mai poti sa faci ce iti lipseste. Avantaj tu.

Pribeagul 10-10-2013 - 23:17

@Bula
Ai pus o intrebare si ti-ai raspuns, ceea ce este foarte bine. 🙂

Daca este sa fac un comentariu la cele spuse de tine, as zice ca blocul comunist n-a fost destabilizat, ci pur si simplu s-a prabusit, de la sine, cind URSSul si-a luat mina de pe el. Odata scapate de amenintarea interventiei sovietice, statele au devenit cu adevarat independente si au facut fiecare ce a vrut cu independenta dobindita. Ce era sa faca? Cunoasterea binelui si raului le-a facut sa se orienteze spre vest, unde, chiar daca cu cite un cir sau mir, au fost, in general, bine primite, si aceasta pentru ca nu veneau chiar cu mina goala.

Dar intrarea in sistemul vestic nu se putea face chiar oricum, ea era permisa doar oamenilor liberi. Dar poti sa fii liber, sa te simti om liber daca nu ai 2 sau mai multe Mercedesuri? Nu. Deci a fi liber costa, si cum poti sa fii liber cu un salariu de cca 200 $/luna? Nu se poate. Pai ce-i de facut? Baietii destepti au gasit o sursa simpala de a face rost de bani : avutia staului, ca cica asta e a nimanui. Cum sa cumperi la pret de piata avutia statului cu un salariu de cca 200 $/luna? Nu se poate, dar exista o solutie: sa dam drumul la furat, ca tot suntem liberi. Si a furat fiecare dupa cit a fost de… capabil si atasat valorilor statului de drept. Cei mai capabili si atasati valorilor democratiei s-au dovedit a fi Vintu, Sechelariu, Patriciu, Becalii…

Criza conducerii tarii (explicabila as spune, poate voi detalia altadata) a facut posibila acesta situatie.

Din prapadul care a avut loc au aparut si afaceri puternice : OMV, Dacia, InterAgro, Agricost (Insula Mare a Brailei luata anul trecut printr-un proces de 8 ani de la puternicul Culita Tarita de mai putin notoriul Constantin Duluţe)…, noii stilpi ai societatii noastre. Sa avem incredere ca dupa era ticalosilor, noii stilpi ai societatii se vor deveni tot mai eficienti, tot mai vizibili, mai capabili sa fundamenteze o societate traibila.

BULA 11-10-2013 - 07:42

Astept comentarii consistente si de la altii, nu sa-mi raspund singur. Testez sa vad daca e vreo speranta de schimbare, daca mai sunt si altii care vor sa se revina la normal, sau toti se adapteaza la mizeria asta, pentru supravietuire.
In ce priveste raspunsul matale, e apatos rau. Nici macar ce am adus eu in discutie nu comentezi. O bagi pe asta, cu democratia si bla-bla-uri, cand de fapt e vorba de mecanismele puterii economice si politice, de razboi neconventional, de neocolonialism in haita (prin NATO), de cu totul altceva decat unde vrei sa o cotesti cu discutia.

Tache 11-10-2013 - 08:22

Pribeagul este membru al masoneriei franceze. El mesteca kakatul asta pentru ca este cald. Eu zic ca nu stie in ce epoca istorica traieste. El da exemple „pozitive” ale economiei sclavagiste. In Romania se planteaza plante genetice, care au imbolnavit de cancer si au produs diverse boli (obezitate prin lipsa de microelemente, infertilitate, etc.), dar pentru el astea sunt exemple pozitive. Smooth operator, in general, Pribeagul asta……

Se face ca NU stie de ce salariul mediu in Romania este de 180 de euro sau pensia este asa cum este, mai mica decat salariul, bineinteles…

In decembrie 1989 romanii au VISAT si au crezut ca vor veni de la sine anumite chestii. Si-au imaginat ca vor avea salarii de 2000-3000 de marci relativ repede, in cativa ani, maximum 10. Asta era starea societatii romanesti la vremea aceea. Romanii erau cu nasul pe sus.

Dupa 24 de ani salariul mediu este de 360 de marci vest-germane, adica 180 de euro. Dupa alti 24 de ani, salariul mediu va fi tot 360 de marci vest-germane. Ceea ce a rezistat un sfert de secol, poate rezista si o jumatate de secol !!

Dar unii mananca kakat, cu conditia sa fie cald…..

pathfinder 11-10-2013 - 11:32

Ok, am inteles: se mananca o gramada de cacat cald…

Am si io o intrebare:
Ce-s alea „plante genetice”?!?

Tache 11-10-2013 - 22:04

Este raspunsul la parola pe unitate.

Intrebare: Romania leguma ?
Raspuns: Planta genetica.

ValVerde 11-10-2013 - 22:53

Parola: Planta genetica
Raspuns: Tache patlagica

Pribeagul 11-10-2013 - 21:41

Ce sa fac? Asa mai citit tu. Deocamdata imi pun masca pe figura si trec cu eleganta celui care nu observa mizeria prin care trece. 🙂

Cunosterea merita sacrificii, dar atentie!, nu orice sacrificii.

Deci, la ora actuala salariul mediu net este de cca 360 de euro/luna, iar pensia medie de cca 170 euro/luna. Chiar nu stiu de ce sunt la acest nivel, cu o evolutie asa mizerabila in ultimii zeci de ani. Care-i explicatia ta? Vezi, sa nu vii cu mizerii ca te las in mijlocul lor.

Avem o tara normala, cu oameni normali, romanii s-au integrat la un nivel corespunzator in tarile in care au emigrat, de bine de rau fiecare are un acoperis, chiar daca-i o cutie de chibrituri, aproape fiecare are un capat de livada, de vie… totusi nu reusim sa spargem cercul slabei dezvoltari.

Hai, sa te vad!

Tache 11-10-2013 - 22:25

Pribeagule, problema este lipsa de Bani ! Ce sunt banii acestia, fenomene ale naturii sau niste hartii sau bucati de plastic tiparite de anumiti oameni ? Cine are monopolul asupra tiparirii banilor ? Cred ca stii ca exista o penurie cronica de bani, bani care sunt tipariti de catre oameni. Aceasta penurie este total artificiala si are ca scop dominatia si controlul. Prin lipsa banilor oamenii sunt suficient de disperati incat sa faca orice.

In ziua de azi nu mai poti trai fara bani, adica toata economia a fost monetizata (aproape toata). Penuria de bani a deformat totul. Primul lucru care trebuie facut este eliminarea penuriei de bani si repornirea activitatilor economice la un nivel optim. Dupa aceea trebuie eliminata camata, starpita specula, refacut statul etcetera.

Taierea salariilor si a pensiilor „nesimtite” a fost un cutit bagat in inima Romaniei.

Daca vrei sa te autoeduci in acest domeniu iti recomand siteul olandezului Anthony Mighels

http://realcurrencies.wordpress.com/2013/10/07/cause-and-effects-of-money-scarcity/

Vezi ca ai si un pdf acolo, care descrie cum au retras bancherii evrei venetieni argintul din circulatie si ce s-a intamplat dupa aceea.

ValVerde 11-10-2013 - 22:55

Daca evreii au monopolul banilor si in Romania e penurie de bani, n-ar fi bine sa ne facem rost de niste evrei ?

Tache 11-10-2013 - 23:22

Nu e nevoie Valverdica ! Exista metoda britanica.

Acum vreo 2,3 ani se pusesera cu austeritatea si pe Marea Britanie. Au vrut chiar sa taie niste fonduri ale armatei. La defilarea armatei prin fata Parlamentului din Westminster, cu ocazia zilei nationale, avioanele britanice au adoptat a anumita formatie de zbor, care de la sol se citea FUCK YOU.

Dupa aceea au avut loc revoltele de la Londra si din alte orase. Soldati si ofiteri ai armatei britanice au incendiat diverse cladiri strategice, pentru a semnala o stare de anarhie si a da curaj cetatenilor. Tot soldati si ofiteri britanici au fost cei care au spart usile si vitrinele de la magazine, pentru a da cetatenilor posibilitatea sa jefuiasca. In mai putin de un an de zile incepea olimpiada, asa ca austeritatea a fost amanata sine die.

ValVerde 11-10-2013 - 23:26

Si pe urma ai cazut din pat si ti-a parut rau ca n-a fost decit un vis…tocmai ieseai cu televizorul in brate prin vitrina sparta…

Tache 11-10-2013 - 23:28

Cine imparte, parte-si face.

Mark Zuckerberg Just Spent More Than $30 Million Buying 4 Neighboring Houses For Privacy

http://ca.finance.yahoo.com/news/mark-zuckerberg-just-spent-more-114107161.html

Exista si contributia sclavilor romani, la fel cu a sclavilor din intreaga lume, la aceasta op_ulenta afisata.

Tache 11-10-2013 - 23:30

Exista dovezile pe internet, dar n-am timp acum sa le caut. Dar voi tine totusi minte si le voi gasi. Nu le-am salvat la timpul potrivit, pentru ca nu am inteles importanta lor.

Tache 13-10-2013 - 18:33

Uite si un exemplu concret, cazul oraselului Wörgl, din Tyrolul austriac, avand 4500 de locuitori. Primarul Michael Unterguggenberger a inceput sa foloseasca „banii liberi”, free money, la 31 iulie 1932, in toiul Marii Crize Economice. Te las sa citesti restul. Aici poti descarca si cartea Ordinea Economica Naturala, scrisa de Silvio Gesell.

http://realcurrencies.wordpress.com/2012/07/02/the-power-of-demurrage-the-worgl-phenomenon/

Dupa aceea vei putea intelege atrocitatile care s-au intamplat si se intampla in Romania si vei putea intelege magnitudinea prostiilor care se spun, de catre cei neinformati.

jan dinu 11-10-2013 - 08:32

– LARRY GATLIN – ( texan de-al meu ) muzica shi lyrics 1979
All the gold in California
Is in a bank in middle of Beverly Hills in somebody name else’s name
So if you’re dreaming about California …
Itt don’t matter at all where you played before ,
California’s brand new game
Trying to by a hero ,winding up a zero …
……………………….
………………………..
A fost invitat s-o cinte de Ronald Reagan …la inaugurare ori
c-o alta ocazie …
Merita ascultata pe YT
JD-USA

Pribeagul 11-10-2013 - 21:26

Situatiile nelamurite pot crea actiuni adverse, si-i pacat.

1. Am apreciat faptul ca ai caut o explicatie, n-am facut un repros.

2. Raspunsul meu a fost pe linia a ceea ce cred eu ca este cauza dezastrului societatii noastre, anume libertatea cistigata. Ce sa faci cu aceasta libertate? Pe linga multe altele, la loc de frunte este posibilitatea de a cumpara toate lucrurile interzise altadata. Aceasta posibilitate nu poate fi realizata fara bani. Hai sa facem rost de bani! Si oameni au facut rost de bani furind si distrugind la un nivel greu de imaginat si de descris.

Libertatea jafului n-o putea opri nimeni in conditiile nou create. Cine putea sa se opuna libertatii? Consider ca qaceasta a fost principala cauza a decaderii maretiei noastre. N-am fost unici, si in alte parti s-a intimplat la fel.

Partea proasta este ca nu mai reusim sa ne revenim, raspunzatoare de aceasta situatie fiind institutiile statului si oameni care le po.pu.leaza. Exemplu: se fura de la calea ferata, ca urmare trenurile au ajuns sa circule cu 30 Km/ora; jaful bugetului de stat, principala resursa a tarii, continua,…

Globalizarea n-o mai poate opri nimeni. Ea inseamna libertate si sclavie. Moneda are doua fete. Hai s-o imblinzim si s-o folosim.

Hai sa dam mina cu mina si sa indreptam indoiturile posibil de indreptat la nivelul nostru.

Pribeagul 10-10-2013 - 23:21

@ValVerde@Mircea

🙂
Si uite asa, incet incet, din “deductie” in “deductie” ati ajuns sa faceti dintr-un om a carui gazduire o cautati, un om normal, cu o pregatire normala, cu un spirit civic pronuntat, adica dintru-un om al cetatii, o… “lichea toanta”.

Fortat si… deplasat, sau mai precis:

Ma, voi sunteti normali? 🙂

ValVerde 10-10-2013 - 23:30

” un om normal, cu o pregatire normala, cu un spirit civic pronuntat, adica dintru-un om al cetatii,”

===

Justifica asta si pe urma explic si eu de ce e o „lichea toanta”

La urma urmei parerea ta are tot atita greutate ca parerea mea.

Cum e clar ca avem pareri diametral opuse, te rog sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare:

Ma, tu esti normal ? 🙁

PS Neacsu nu e gazda. Isi da cu parerea la ZV asa cum facem si noi.
ZV e gazda si are dreptul si puterea sa ne stearga. Atunci ne vom duce in alta parte si va vom lasa pe voi in lumea voastra.

Pribeagul 10-10-2013 - 23:41

Las-o balta ca mi-e somn. 🙂

Daca dai buzna peste editorialele domnului Neacsu, inseana ca-ti place de el.

Sau, cine stie, esti pe post de ciine rau si ti-ai gasit placerea in a latra la editorialele dlui Neacsu. 🙂

neacsum 10-10-2013 - 23:46

Isi castiga si ea painea si isi plateste datoriile pentru viza. Trebuie sa o intelegi.

ValVerde 11-10-2013 - 00:32

🙂

Nu dau buzna si nu-mi place de el.
Dar imi place sa comentez la „articolele” lui.

Ce ? Tie nu-ti place la circ, unde se dau maimutoii tumba ?
Vilvoi imi produce aceeasi senzatie de voie-buna pe care ti-o produc necuvintatoarele in ipostaze cu care nu sint obisnuite.

In plus de asta e tinta usoara, nici macar nu trebuie sa fiu „ciine rau” Pe Neacsu orice absolvent de liceu il desfiinteaza.

CONGO 11-10-2013 - 04:45

Catelus cu parul cret
Fuge,fuge prin cotet
Dupa u, dupa a,
Dupa pisicuta ta
Catelus fricos, nu fi nepoliticos
Nu latra, nu musca pisi pisicuta mea

Pis, pis, pis pisicuta mea
Fii atenta la catei
Ca te pot musca
Catelul e istet, negru si cu parul cret
Dar cand e vorba de pisica i se face coada mica.
Sa vad pisicile la-naintare
Va fi o lupta grea. e lupta cea mare
Atentie toti cateii va rog sa nu uitati
Pisicile-s timide
Sa nu le speriati

Cutu, cutu, cutu, catelusul meu fricos
Te rog nu mai latra, fii politicos
Pisica-i alintata, este mare hoata
Daca faci pe durul ei o laba peste fata
Sa vad pisicile la-naintare
Va fi o lupta grea. e lupta cea mare
Atentie toti cateii va rog sa nu uitati
Pisicile-s timide
Sa nu le speriati
=============================
Si am incalecat pe o sa, si v-am spus poveste-asa! Si am incalecat pe o lingura scurta, nu e prost cine asculta 🙂

Mircea 11-10-2013 - 06:24

Ultimul alineat spune mai mult decit un articol.
😉

CONGO 11-10-2013 - 06:46

la copii nu conteaza, desi ei stiu povestea bine pana la cea mai mica virgulita, tot mai vor sa o asculte, si daca faci o greseala te corecteza.

dar, nazdravanii fac asta seara la culcare, pe cand ziua cand e sa-si aduca aminte de invatamintele din poveste, uita! Deh, copii!

urbos 11-10-2013 - 03:08

La lindic se petrece urmatoarea chestie, frustrarile lui intelectuale sint foarte mari si chinuit de prostie se pacaleste in fiecare dimineata ca-i destept. D-aia s-a afundat in materialism fiind incapabil de orice fel de abstractizare. Asa ca, frustratul, ca sa-si demonstreze ca nu-i dobitoc, cauta un adversar pe care sa-l bata mar cu „argumentele” lui de saracie mintala. Cum i se pare c-a gasit unu mai prost ca el, cum sare pe el cu picioarele. Nici macar nu-si nimereste intotdeauna victima si-o mai ia in gura chiar si cu strategia asta.
Individul e de o prostie si o ingustime fenomenala.

CONGO 11-10-2013 - 03:21

Era Antineacsu si Neacsu era Anticumpăt pana azi la ora 1:05, dar s-a terminat.
Am dat hotararea, si gata, nu mai este loc de intors. Am sters rautatea si am lasat forumirea ca inainte, sa zicem un an doi.
Ce noroc aveti voi cu mine, dar nu stiu cu ce ma aleg eu!

BULA 11-10-2013 - 07:31

Lasa ba, ca si tu dai in sectarism, cu „principiile”. E, sau nu e cazul, tu sari cu „principiul” la atac. Faci pe smecherul cu noi.

BULA 11-10-2013 - 08:11

Ba ciudatule, trebuie sa aplici principiile in mod logic, nu ca pe o religie. Ca si principiile astea la care te referi, de mintea oamenilor sunt facute, nu de Divinitate. Cu „principiile” se ascund de fapt de fapt niste interese cat se poate de neprincipiale, cum fac americanii cand ataca tarile mici, pentru jefuirea bogatiilor naturale, in numele luptei contra „terorismului” (de ei subventionat) si libertatii. Despre ce democratie clampanesc ei, aia din vorbe, cand puterea economica e concentrata in mainile unei minoritati ? Esti ridicol, bai kakatel ! Pe noi vrei sa ne aburesti cu povesti cu „freedom” la kilogram ?

jan dinu 11-10-2013 - 08:43

Bah ,tot asha esti shi vorbesti la – baroul Municipiului
Bucuresti cu clienti ?? ori firma o ai in Ferentari ???
JD-USA

urbos 11-10-2013 - 09:39

Ba talambule, logica minima spune ca trebuie sa aplici aceeasi demonstratie pentru fiecare ipoteza in parte, obtinand conform demonstratiei, concluzii diferite, corespunzatoare. Nu schimbi imbecilule demonstratiile ca sa obtii ce concluzii iti convin. Vierme prost.
Asta se numeste matematica, nu religie, vita incaltata.
Interesele n-au legatura cu principiile si nici cu logica, asa cum n-ai nici matale.
Ceea ce spun e confirmat punct cu punct de fiecare data cand d-astia ca tine deschid gura, toti stiti sa combateti, invocand exemple paralele in care pretindeti(asa cum e si logic) sa fie tratate cu aceeasi unitate de masura, adica in baza aceluiasi principiu, numai ca atunci cand vine randul vostru, mancati cacat, asa cum faci si tu acuma. Asta se numeste contradictie, si inseamna sa fii imbecil. Imbecilule.

pathfinder 11-10-2013 - 11:26

Din categoria logica minimalista: 😉
„… logica minima spune ca trebuie sa aplici aceeasi demonstratie pentru fiecare ipoteza in parte, obtinand conform demonstratiei, concluzii diferite, corespunzatoare.”
!!!

urbos 11-10-2013 - 11:28

Matematica cretinule, matematica…

pathfinder 11-10-2013 - 11:42

Hai las-o balta. 🙂

Sa nu raman dator: cretinule!

urbos 11-10-2013 - 12:07

Altceva inafara de a face ca maimuta mai poti? In plus mai esti si analfabet si folosesti cuvinte aiurea.

pathfinder 11-10-2013 - 12:27

„…si folosesti cuvinte aiurea…”
Asta s-o crezi tu. 🙂
Cand nu intelegi o gluma, nu ezita sa intrebi…

urbos 11-10-2013 - 12:35

Da ba handicapatule, io ce crezi ca fac acuma, nu glumesc? Bivole!

pathfinder 11-10-2013 - 12:39

pathfinder 11-10-2013 at 11:42
„Hai las-o balta. 🙂 ”

logica minima…

CONGO 11-10-2013 - 01:05

@ ANTI-FORUMISTI & ANTI-FORUMIȚE

Prieteni!
Cometa ne priveste!
Sa nu-i dam deci motiv sa dea din coada!

Ca Presedinte al Consiliului de Onoare al forumului, iata, hotarasc si cu deplina putere metaforicesca dau acesta ravas al Fortei definitif obligatoriu si absolut imprescriptibil, scris cu litere de foc:

1.

2.

3.

Prin urmare Neacsum si Valverde sunt condamnati la normalitate, ironii da, rautati nu, si alta solutie nu exista. Luati seama!

May the Force be with you!

CONGO
Presedintele in exercitiu al Consiliului de Onoare al forumului

neacsum 11-10-2013 - 09:19

Congo, promit sa nu ma mai amestec cu taratele.

CONGO 11-10-2013 - 14:08

Pe unde o mai umbla si ValVerde ala la ora asta, draga domnule neacsum?
Vine weekendul lung si e pacat sa nu ne invredniceasca cu niste paradoxuri de-ale dansului ca e nazdravan bine.
Citesc un Neacsu, imi face ziua.
Apoi caut niste valverzituri proaspete si timpul trece placut.
Sa am io un capat de vie, l-as invita la facutul mustului, sa intrebam o pastramioara ce face ea singura-singurica colo-sa pe carbuni, si sa facem loc la vinul nou in damigeana veche, ca tot omu prevazator.
O zi buna!

ValVerde 11-10-2013 - 17:28

As accepta cu multa placere !
Ar fi o ocazie buna ca eu sa-ti explic de ce exploatarea gazelor de sist nu-ti strica capatul de vie si tu sa-mi spui greutatile intimpinate in timp ce protestezi pe trotuar si ploua, cade grindina si e frig.

Tu ai ramine cu mai multa incredere in strugurii tai si eu as asculta cu atentie cum mai vezi un fund, o tzitza pe la demonstratii, mai un dialog, ceva care sa le faca pe demonstrante sa se simta importante caci asa devin generoase.

Ies in pierdere pastrama si damigeana.

Cind iti cumperi capul de vie?
Acum e momentul ca mi-a zis Vilvoi ca Ponta vinde Romania bucata cu bucata.

Si sa-i ceri calul inapoi lui degetel ca l-a sleit.

Pribeagul 11-10-2013 - 20:53

@CONGO

Mine ma duc sa-mi culeg strugurii, la cca 80 Km. Locatie de basm.

Ce zici, nu aranjam de-o claca? 🙂

digital 11-10-2013 - 21:06

ValVerde
11-10-2013 at 17:28

să vezi vitălăule ce l-am îmblânzit pe cal, când aude de tine stă krăcit, și te așteaptă!

CONGO 11-10-2013 - 04:34

În plus, din cabinetul “doctorilor” se vede cum aceştia se bat, se înjură, se ameninţă, se scuipă, se zgârie se fac de râs învinuindu-se unul pe altul de furt, înşelăciune, fraude, minciuni, mal praxis, trădare, crime economice, însuşire de foloase necuvenite, trăgând fiecare de pacient fiecare cu “echipa” lui de asistenţi şi asistenţe, fără nici un pic de ruşine, fără să le pese că aud pacienţii sau lumea din afara “ spitalului”. România? Legumă!

=========================

Da, banditii cocotati la putere e rai, dar si romanii e zgarciti, ce de nu le acorda eutanasiere gratuita, sau sa-i lase sa o fure fara jena, si ma gandesc la judecatorii aia`alea de faceau banditii scapati, in primul rand.

(si acum neacsum, valverde, bagati de seama)

Dar, o sa trebuiasca sa-mi exprim parerea, (dar nu ca sa contrazic, ci ca sa o discutam) ca Romania nu e leguma, ci tot sistemul, si oamenii cu mic cu mare fac parte dintr-o mare coruptie generala, ca niste paduchi sare se paraziteaza unul pe altul intr-un ghem. Numai ca unii sunt mai grasi. Pt. ca sunt mai eficienti. Tarele comunismului.

ROMANII SUNT INCA IN COMUNISM.

pathfinder 11-10-2013 - 11:39

„ROMANII SUNT INCA IN COMUNISM.”
Nimic mai adevarat.
Si, din pacate, or sa mai fie multa vreme.

urbos 11-10-2013 - 12:09

Cum se poate asa ceva vierme basist, cu marele carmaci la conducere? Da-ti peste bot vierme.

pathfinder 11-10-2013 - 12:28

TU,
Esti unul dintre cele mai bune exemple!

Si… nu te mai baga in joaca cu oamenii mari.
Mars inapoi la galetica cu nisip!

urbos 11-10-2013 - 12:52

Ai si mataluta un stil asa, zici ca esti muyere. Am impresia ca esti d-ala care se barbiereste cu penseta.

CONGO 11-10-2013 - 14:14

Faci confuzie inconfundabila si greseala eronata, cu penseta se barbiereste Antibasista.
Acu ca e toamna poarta si sutien, ca e ud si noroi pe jos.

pathfinder 11-10-2013 - 14:27

@CONGO
Am ras cu lacrimi.
Thanks!!!

P.S.Eu n-am vrut sa-i raspund infamului ca sa las spatiu pentru postari serioase.

urbos 11-10-2013 - 14:44

Iti dai seama maimuto, in ce hal de frustrata intelectual poti sa fii, ca sa astepti ca disperata un bolnav mintal ca asta de-si zice congo, ca sa te bucuri si tu ca proasta?
Unde mai pui ca retardatul doar copiaza ideea.
Tu esti fa proasto aia cu penseta, se vede dupa cum scrii. Pun pariu ca dai si din bucile alea sfrijite care nu pot sa umple turul pantalonilor, cand mergi pe strada, de te claxoneaza masinile.
Ia razi.

CONGO 11-10-2013 - 15:04

Asa, deci, zisesi „maimuţă”?
Sa ne pupi pe toti in puţă!
Si cum iti sfarseste turul
Sa ne pupi apoi si urbos!

urbos 11-10-2013 - 15:08

Mars ma potaie penibila.

CONGO 11-10-2013 - 15:13

Asa, deci, zisesi “potaie”?
Sa ne pupi pe toti in coaie!

ValVerde 11-10-2013 - 15:16

Protestez cu indignare ca vorbesti in numele meu.
Eu nu las balega sa mi se apropie de nobilele oua nici la 20 de metri.

pathfinder 11-10-2013 - 15:20

@urbos
Maimuta proasta, disperata si frustrata intelectual pun pariu ca esti bolnava mintal si de aia te bucuri si tu ca proasta aia cu penseta cand merge pe strada cu bucile alea sfrijite care doar copiaza ideea turului pantalonilor.

Sunt cuvintele tale pogonezule… aranjate putin altfel.

P.S. Dupa nervi inteleg ca ti-au luat aia postul de portar la sediul PNL de la Pogoanele. Trist…

urbos 11-10-2013 - 15:59

De cati ani iti pui intruna, intrebarea ce te pisca,
Scarpinandu-te ca prostu si privind a mia oara,
Caci in cap auzi sirena si simti patu cum se misca,
Dar prin geamuri incuiate, vezi mereu aceeasi gara?

Am sa-ti dezleg eu misterul ce ti-a devenit supliciu,
Cele paturi suprapuse nu-s cum crezi, intr-un vagon,
Si nici trenu nu-i in gara si nici ala nu-i peron,
Este vorba de-un salon, in ceva ce-i zice ospiciu!

urbos 11-10-2013 - 16:02

Ai vazut ba cap de poola cum se face o poezie?
O sa crape de ras si maimuta, pun pariu.
Cat despre lindic…

urbos 11-10-2013 - 16:06

Pai concepe maimuto si tu ceva, ca vad ca nu esti in stare decat sa repeti cuvintele altora. Nu ma mai mira ca-i mesteci vorbele Kiorului si nu esti in stare sa gandesti doi metri cu propriul creier. Tipic basist.

pathfinder 11-10-2013 - 16:33

urboase,
Te-ai scremut o ora pana ai reusit sa scoti rahatu’ ala de poezie cacacioasa. Tie-ti place?
Io ti-am zis sa nu te bagi in joaca oamenilor mari.
Ai ajuns copil de mingi…

P.S. Tu te-ai infiltrat aici doar ca sa-i strici congolezului bunatate de postare, n-asa?
Invidioasa mica…

urbos 11-10-2013 - 16:48

Ma proasta garii, ma basista proasta, daca mataluta te umectezi la ineptiile analfabete ale lu Congo si la sparcaielile Kiorului, de ce m-as mira gusturile tale. Nu ma mira deloc, era de asteptat.
Omoara-te dreacu de maimuta proasta.

pathfinder 11-10-2013 - 16:51

Aha!
Hahaha
Care va sa zica nu esti portar la PNL.
Esti portar in gara Pogoanele!
Si ai scris poezia uitandu-te pe geam!

Uitati aici dragi forumisti blogul poetului nostru:
http://pogoanele.blogspot.com/
Si… binenteles si motivul principal al poeziei:
GARA!

P.S. Si poeziile de acolo-s la fel de tampe…

urbos 11-10-2013 - 16:58

Precis ai fost o vita incaltata in scoala. Invatai comentarii pe de rost, este? Ai semne de tocilara imbecila, d-aia nici nu gandesti cu capu tau.

pathfinder 11-10-2013 - 17:04

Bre, io ti-am zis sa nu te joci cu focul… 🙂
Domnu’ impegat de Pogoanele.
Hehehehehe

pathfinder 11-10-2013 - 12:32

Dragi forumisti!
Inspirat de inspiratia (sic) congolezului precum si de maretia unora dintre postaci, cu umilinta, va propun urmatoarea tema de meditatie:
Mintile simple se ascund in spatele unor concepte (aparent) complexe.

Combateti asta!
Ca tot veni vorba de legume…

ValVerde 11-10-2013 - 15:14

Pentru mintile simple, concepte clare apar complexe.
Pentru mintile sprintene, complexitatea se simplifica.

Cele doua directii sint incompatibile. Din aceasta dilema nu putem iesi.

Mintile simple se ascund in spatele unor concepte (aparent) complexe numai in fata altor minti simple.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-10-2013 - 15:36

Scuze , ca intervin!
Consider ca este momentul in care ,MA simt NEVOIT
Sa extraG VaL-oare depeacilea !
Deaqa nu apare CIUhabu , pak apare CIU phulici/pwezi ce trece
May ,pulifrici, si in tandem cu pathibullanu, patineaza pe balegar ,
Considerand ca sant la PATINOAR !
Gata , Khornutt’o , hais si cea cu Saliut-Saliut , Bhouleanu’nosht
Lustruytor si el , Peshte Balta !

CONGO 11-10-2013 - 19:57

Prietene, o sa trebuiasca sa-ti revizuiesti atitudinile.

Noi trebuie sa muncim din greu si sa ne facem un mandru forum mai avansat ca al americanilor, un forum cu fata umana, al tutulor forumistilor, mandri de Ziua si de conducerea inteleapta a clasei mediatoare.

Te rog sa scrii mai citet, si cu citate din Batca daca se poate.

ValVerde 11-10-2013 - 20:30

Da, da…uite, sa dam niste citate din Batca ca sa ridicam tinuta forumului in sfera ideilor pure:

” da cine mortii ma’tii esti tu sa spui ca munca mea nu valoreaza???
Nu ma laud, cacatule, ca muncesc. ”
(Batca, 20-02-2013 @ 17:18)

„Dupa cum spuneam mai inainte, tradatori si lasi ca tine, 10 bucati la 2 bani, se gasesc pe toate drumurile.
Romania a fost vanduta de gunoaie, lepadaturi, jeguri imputite ca voi, bai cacatilor!!!
HA-HA-HA si iar HA-HA-HA. Sa iti creasca tie creier in capul ala gol daca nu esti un porc imputit de rus!!!!!”
(Batca, idem)

” Sezi, bland, loaza!
Muta-ti obsesiile in alta parte. Chiar sunteti atat de idioti? M-am saturat de zgomotele voastre de fond. ”
(Batca, 19-02-2013 @ 23:15)

Pentru cei care doresc sa-si aprofundeze cunostiintele in domeniu, mai am !

CONGO 11-10-2013 - 20:04

Cine gandeste greseste, pai ce e scris la Constitutie ca ai voie sa gandesti? Nu! Pai atunci?
Sa vedem daca domnul Basescu nu adreseaza si acesta problema curtii.

Tache 11-10-2013 - 21:16

Romania este o leguma, dar Ungaria nu este. Discursul lui Viktor Orban la Chatam House, in Londra.

http://www.youtube.com/watch?v=pJjqUUWrjjw

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult