Acasa Opinii S-a lăsat Băsescu pe tânjală, ori s-au prostit mogulii?

S-a lăsat Băsescu pe tânjală, ori s-au prostit mogulii?

scris de Roland Catalin Pena
14 afisari

Minune, de trei ori minune! Până la ora când scriu nu am auzit şi nu am văzut pe Realitatea TV nimic despre implicarea preşedintelui Traian Băsescu în tragedia de la Craiova, unde un fost poliţist s-a sinucis după ce şi-a împuşcat nevasta şi fiica.

roland-catalin-penaIncredibil, dar adevărat, nici despre vreo legătură cu cazul a lui Mircea Băsescu, al cărui har de a intra în tot felul de rahaturi îl făcea demn să ia premiul întâi cu coroniţă la show-ul Românii au talent (dacă participa), nu s-a suflat nicio vorbuliţă. Minunea e cu atât mai mare cu cât nici Antena 3 nu a descoperit rolul jucat de neamul Băsescu în nenorocire. Să fi intrat mogulii în post negru sau pe angajaţii lor să-i fi părăsit inspiraţia?

Măcar să fi fost asta excepţia care întăreşte regula de bază după care funcţionează cele două staţii TV: Băsescu este la originea tuturor relelor din sistemul solar. Dar, căci există un dar, s-a trecut suspect de uşor sub tăcere şi cum nu l-a ispitit şeful statului pe liderul sindical cu sânge de pesedist Marius Petcu să ia şpagă, ca să nu poată el să dea ordin procurorilor să-l bage la Mititica.

Rămânând în zona sindicală, aştept cu sufletul la gură să ne explice inegalabilii analişti Dumitru Pelican şi Mugur Ciuvică cum şi când nu a dat ordin Traian Băsescu, la rugămintea lui Mircea, ca Vasile Marica să fie, încă, liber ca pasărea cerului. Sau cum cei doi s-au lenevit în aşa hal încât l-au lăsat pe Cornel Nistorescu să se împace cu motocicliştii, cu sine şi cu legea penală.

Dacă ne mai amintim că preşedintele nu a majorat salariile profesorilor, că nu i-a dat brânci doamnei care a leşinat în direct la Realitatea TV, de dragul spitalului din Urlaţi, că nu i-a dat un cap în barbă lui Edmond Tălmăcean, cu toate că o merită cu vârf şi îndesat, nu avem ce face şi trebuie să concluzionăm că e groasă, nu glumă.

Ori s-au prostit mogulii, ori Băsescu nu mai e bun de nimic.

39 comentarii

digital 15-04-2011 - 22:31

*Ori s-au prostit mogulii, ori Băsescu nu mai e bun de nimic.*ori tu esti mare bou!!!

Stefan Caliga 17-04-2011 - 14:15

Probabil ca adevarul este cu totul altul…
Mogulii nu s-au prostit, nici Basescu nu si-a pierdut din suflu. Nu este exclus sa ne gasim intr-o faza de tatonari reciproce care precede finala „care pe care”.
Traian Basescu este Scorpion. Probabil ca si printre moguli se afla nativi nascuti in aceiasi zodie. Drept pentru care in cele doua tabere se ascut armele cele vechi si eficiente si se elaboreaza noi strategii. Pacea este doar aparenta. „Painea si jocurile” urmeaza in etapa urmatoare. Vom asista din nou la „giumbuslucuri de circ” in maniera balcano-pontica.
Ori damboviteana.
Asa cum ne place si spre hazul batranei Europe.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult