Acasa Opinii Scârnăviilor! Jos labele poponare de pe copiii României!

Scârnăviilor! Jos labele poponare de pe copiii României!

scris de Marius Bâtcă
154 afisari

Vă stau în gât icoanele şi crucifixele din şcoli. Biserica şi învăţătura sa vă oripilează. Filosofiile creştină, mozaică şi musulmană, care stau la baza principalelor religii de pe Pământ, vă dau dureri de cap. Tot ce înseamnă tradiţie şi istorie românească vă pute. Dar muriţi de grija homosexualilor. Scârnăviilor! Jos, labele poponare de pe copiii României!

Marius BatcaNu mi-a venit să cred când am citit că, la Colegiul George Coşbuc din Bucureşti, se promovează în mod deşănţat, scârbos, scârbavnic, infam, infect, împuţit, josnic, mişelesc, mizerabil, mârşav, puturos (şi puteţi adăuga aici toată lista de sinonime) această devianţă psihică, această plagă a societăţii, care este prozelitismul homosexual.

M-am săturat să fiu bombardat de propaganda bolnavă a pidosnicilor şi drepturile lor. Locul lor este în spitalele de psihiatrie. Ascundeţi-vă în propriile voastre borte şi lăsaţi-ne pe noi, cei normali, să trăim în linişte! Opriţi-vă, scârnăviilor, şi lăsaţi-ne în pace copiii după care vi se scurg balele! Dacă nu sunteţi în stare să vă trataţi, rămâneţi ascunşi în cavităţile voastre, de unde, an de an, alături de unii politicieni de “rahat” şi diplomaţi de “cacao”, ieşiţi pe stradă într-o procesiune băloşită, infectă, cu iz de fecale!

Pornind de la semnalul de alarmă tras de părinţii elevilor de la Colegiul George Coşbuc, prezentat de TVR, m-am scârbit şi mai mult, după ce am citit pe blogul jurnalistului Victor Roncea că, ”la Facultatea de Sociologie, în data de 22 februarie, un “profesor” olandez ar fi urmat să facă prozelitism poponar şi pedofil, la invitaţia organizaţiei minorităţilor sexuale „Accept”, într-o conferinţă în cadrul „Lunii istoriei LGBT”. Profesorul homosexual Gert Hekma, care predă „studii gay şi lesbiene” la Departamentul de Sociologie şi Antropologie al Universităţii din Amsterdam, susţine teza departajării legale a pedofiliei de „epebofilie”, argumentând că pedofilia priveşte doar copiii sub 12 ani, iar „epebofilia”, adică sexul adulţilor cu copii de peste 12 ani, este o stare de normalitate. Aşa rezultă dintr-un interviu acordat publicaţiei de psihologie şi psihoterapie „Spiegeloog”, reprodus pe pagina lui Hekma de pe site-ul Universităţii din Amsterdam, scrie sursa citată, care face trimitere la site-ul Ziaristionline.ro.

Din fericire, se pare că evenimentul de la Facultatea de Sociologie a fost anulat. Însă, intenţia rămâne. Şi, atunci, întreb şi eu: cine are interesul să otrăvească sufletul şi minţile copiilor şi tinerilor din România? Ce hram mai poartă şi SRI-ul, în condiţiile în care se încearcă distrugerea psihică şi morală a copiilor din România? De ce nu ia nimeni nici o măsură împotriva campaniilor agresive de anihilare a fiinţei naţionale şi a simbolurilor şi tradiţiilor româneşti?

P.S. Sunt curios câţi bani cheltuieşte anual MAI pentru protecţia poponarilor şi lesbienelor care defilează sfidător şi scârbos în Bucureşti, pe lângă unul dintre Sfintele Simboluri Naţionale, aflate în Dealul Mitropoliei!

142 comentarii

Vsile Dumbrava 12-02-2013 - 05:30

Cocosul galic;un nume frumos,dar nu se potriveste,unui porc ca tine.D-nul Bitca,cit si restul ziaristilor,au mai multa vacanta,decit tine scoala,jeg,nemernic,incult,prost,needucat,sclerozat,posibil si sifilitic.Este pt.prima data,cind ma adresez cuiva cu asemenea cuvinte,dar dobitoacele,merita,Provi cumva dintro familie destrabalata.Dupa cit se pare,cind ai fost mic,din greseala,ai supt de la tata nu de la mama.Pt.articol,sincere felicitari,d-leBitca,se vede ca ai si minte,nu numai cap.

1 2 3

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS