Acasa Opinii Se duse şi Aura lui Vanghelie

Se duse şi Aura lui Vanghelie

scris de Roland Catalin Pena
15 afisari

Pentru un doctor care a greşit, cel mai bun pacient este unul mort. Asta am înţeles din cazul actorului Toni Tecuceanu.

roland-catalin-pena-redimensionatFamilia acuză malpraxisul, dar dosarul medical, conform legislaţiei în vigoare, îl poate vedea doar răposatul. Urmaşii moştenesc orice, de la averi la datorii, dar documentele care arată de ce omul a dat ortul popii mai va. După socotelile mele, când s-a votat tâmpenia asta în Parlament a ridicat mâna şi Aura Vasile, doar se află la al treilea mandat de deputat.

Cine e Aura Vasile? E doamna aceea care, în decembrie, şi-a dat luni la prânz demisia din PSD, s-a înscris în UNPR, iar mai pe seară a ajuns la spital cu tensiunea mărită. Acolo i s-a pus o perfuzie în braţ şi Marian Vanghelie la căpătâi.

Rezultatul? Marţi a înviat şi a regretat fapta. A rămas pesedistă devotată, ca întotdeauna. Dacă nu se răzgândea, habar n-aveam nici în ziua de azi, potrivit Legii pacientului, de unde i s-a tras. Deci, însuşi alesul şi-o poate face cu mâna lui. Aia cu care votează.

Aflată în deplinătatea tuturor facultăţilor, Aura Vasile a fost desemnată ieri vicepreşedinte al UNPR Bucureşti. Să fie sănătoasă! Întrebarea e nu când o dă iarăşi la întors, ci când o să-i vedem dosarul de cadre. Pentru că uneperist de vază nu devii din senin, trebuie ca în trecutul tău să existe nişte garanţii. Aşa zice lumea bine informată.

A dracului fatalitate, viu ori mort, tot dosarul, săracul…

Articol aparut in cotidianul PUTEREA

23 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 02-03-2012 - 14:22

Domnule Pena, pastrati-va rezerva in pix caci veti mai vedea multe „aure” dezertind din pdl+usl=aceeasi mizerie si luind drumul punr-ului, caer punr a devenit un fel de hazna a politicii romanesti. Sa vedem duminica la intilnirea pdl-ului cind aripa Blaga si Boc se vor lua la bataie pe proiectul unui asa-zis partid popular care se pare ca a murit inainte sa se nasca. A incercat tatucu Basescu sa-i faca un partid fetitei lui si l-a pus pe servitorul Lazarescu sa faca tot posibilul ca acestea sa se realizeze. De la usl, stau sa explodeze o gramada de nemultumiti care sint fortati sa stea la masa ca dusmani. Din toate aceste razboaie, va iesi un singur cistigator. Se stie cine.

suspiciosu' 03-03-2012 - 08:59

Daca, te referi la partidul poporului, sunt sigur100% ca, acest ‘partid’ hasna, nu va intra in PARLAMENT.

Ciu Huhu 03-03-2012 - 10:38

Consatenii lui DD spun ca acesta-i tigan 100%, deci partidul poporului e tiganesc!

tomi 03-03-2012 - 12:32

CIU CIU nebunu eu cred ca o internare la psihiatrie este mai mult ca necesara in cazul tau.Nu amina internarea ca este de rau,esti tot mai palid,in ciuda pigmentilor pamintii ce i-ai primit ereditar,si ai slabit rau,probabil ca nu mai ai ce minca,iar acolo in spital vei primi si de mincare.
tomi

Ciu Huhu 03-03-2012 - 15:46

Teroristule al Netului, agresivitatea ta extrema, nebuneasca de pe forum dovedeste ca tu esti internat de ani, la nebuni, la sectia nebunilor extrem de agresivi, periculosi, acolo vei muri Tomi, dupa ce mori vei arde vesnic in Iad!

tomi 03-03-2012 - 18:01

CIU CIU nebunu stai rau de tot cu gramatica,nu intelegi morfologia cuvintelor,limba romana nu se invata in grajdul unde ai crescut nenorocitule.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 03-03-2012 - 20:08

Dear my best friend toARAD, cu intarziere ,dar primeste de la mine un …SABATH SHALOM for you , family et HOLLY LAND ! SFANTUL DUMNEZEU SA FIE IN CONTINUARE STANCA DE CREDINTA SI PAVAZA !

tomi 03-03-2012 - 20:15

@प्रिंस Parpanghel Carpathians ,prietene ma bucur de fiecare data ca te aud,pacat ca nu putem sta la o terasa la o bere si sa ne depanam parerile despre asta lume nebuna nebuna de legat,-mai ti minte filmul cu acest titlu din copilaria noastra?
tomi

प्रिंस Parpanghel Carpathians 03-03-2012 - 20:26

Desigur, i-mi aduc aminte desii cred ca regizor era Stanley Crammer, daca memoria nu-mi joaca feste, la o berula poate ne vom intalni cu placere, daca mai vi in ROMANIA -PATRIA NOASTRA COMUNA ,care ne-a format . ROMANIM ,in ERETZ ISRAEL !

suspiciosu' 03-03-2012 - 13:36

Ai un limbaj de pdl-ist. In ce mahala triesti si cate clase ai? Nu cred cadepasesti trenul, la numarul de clase. ESTI JAVRA ORDINARA ORI ESTI FAN OTV?

milosul 03-03-2012 - 15:22

Domnul ROLAND CATALIN PENA, am o intrebare : de ce polemizezi cu mine pe site-ul lui domnul NEACSU si, nu pe forumul destinat articolului tau? Sa fie gestul tau un gest de barbatie? Hai fugi de-aci, esti de toata jena.

Roland Catalin Pena 03-03-2012 - 15:42

Milosule, habar n-am cum arata site-ul domnului Neacsu. E cineva cu numele meu acolo? Daca e sa-i fie rusine, e de toata jena, ca sa te citez.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 03-03-2012 - 19:57

Distingued mrs. Roland Catalin Pena, eu personal sant stupefiat. V-ati aliniat la high-lewelul impus de alde urbos&chow-hu? Sper ca , totusi DVS. santeti un pik …MAI MULT , cu scuzele de rigoare al DVS ….parpanghel !

प्रिंस Parpanghel Carpathians 03-03-2012 - 21:33

Distinse domn ROLAND CATALIN PENA, nu sant eu in masura sa VA atentionez, dar sincer ma doare cand cineva pe care cred ca L-am simtit si sper ca l-am cunoscut (nu este corect sa aplici in viata cotidiana , metodele de investigare homeopatice, dar ce sa-i faci… la un moment i-ti intra adanc in obiceiuri). Sper sa nu va degradeze mediul foarte scazut dar extrem de adanc manipulat aici la noi la Z.V pe care l-am indragit si ma doare cand stacheta scade ! AL DUMNEAVOASTRA ….biet parpanghel tuciuriu doar la exterior.

Ciu Huhu 05-03-2012 - 05:14

Analfabet ai fost analfabet vei muri.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 04-03-2012 - 04:07

Simbata spre duminica noapte, emisune fantastica la OTV. PP-DD-ul si-a terminat organizarea in teritoriu a organizatiilor. Afluxul fantastic al romanilor spre UNICA SHANSA a Romaniei e fantastic. La iRealitatea: niste jurnalisti cu camera ascunsa se duc la un sediu PP-DD sa filmeze si sa arata „poporului” adevarul despre acest partid”inexistent”:-) Ce sa vezi? Intra in sediu si se uita de jur imprejur si vad cum, in 10 minute vin 5 cetateni sa se inscrie ca membri; in numai 10 minute. Apoi, apare si al saselea care sta putin se intoarce nervos si da din mina nemultumit si iese din sediu. Jurnalistii? Uauuu, au prins pe Dumnezeu de picior, au dovada pentru romani ca acest partid e inexistent. Se iau dupa cetatean, il ajung din urma si-l iau la intrebari: nu-i asa ca nu v-a convenit sa va inscrieti la PP-DD? Cetateanu: ???? Spuneti, spuneti fara frica, ce v-a nemultumit la cei care va puneau intrebari. Cetateanul: domnule, partidul lui Diaconescu e singurul care ne va scapa tara de ciocoi!!!! Jurnalistii: ???????? Pai, bine domnule, ati dat acolo, in sediu, din mina nervos si ati iesit afara. Cetateanul: Daaa, asa e, dar eram nervos c-am uitat buletinul acasa si nu m-am putut inscrie; acum ma duc sa-l iaru si ma intorc de indata! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Reporterii se duc si la primul sediu psd. Intra in sediu, se uita de jur imprejur. Minutele trec, cam la 20, nimeni nu se arata. Intr-un final cineva ii ia la intrebari ce doresc. Reporterul: doamna, nu vin cetateni sa se inscrie in partid? Doamna: ????? Nu, eu sint aici de doua saptamini dar nu a venit nimeni pina acum. Reporterul: Nimeni? Doamna: Nimeni!!!!! 🙂 Imaginea se intoarce in studiou si reporterul spune catre cei din platou: PP-DD-ul s eorganizeaza intr-un ritm cum nu am mai vazut in viata mea si nu stiu cine-i mai poate opri!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Sa pierdeti bine, ciocoilor!!!!!

Sa traiesti domnule Pena. Sinteti barbat … adevarat!!!!! 🙂 🙂 🙂

Ciu Huhu 05-03-2012 - 03:26

DD e tigan, deci PP e tiganesc!!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 04-03-2012 - 05:01

IATA CELE 55 DE PUNCTE ALE NOII REVOLUTII A POPORULUI(expuse de Dan Diaconescu, la OTV, emisiunea Dan Diaconescu Direct, 1 martie 2012)

1. LEGEA PENTRU ACORDAREA CELOR 20.000 DE EURO
2. INTRODUCEREA SIMPLILOR CETATENI ROMANI IN CALITATE DE JURATI IN INSTANTE, ALATURI DE JUDECATORI
3. INFIINTAREA COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A AVERILOR ROMANIEI
4. NOUL COD FISCAL AL REVOLUTIEI VOTULUI
5. TOATE MEDICAMENTELE DATE PE RETETA DE CATRE MEDICUL DE FAMILIE VOR FI GRATUITE
6. PP-DD VA REDESCHIDE CELE 65 DE SPITALE INCHISE DE CIOCOI
7. FACTURA LA INTRETINERE VA FI MAI MICA CU APROXIMATIV 35 %
8. APLICAREA PUNCTULUI 8 DE LA TIMISOARA
9. HRANA GRATUITA PENTRU FIECARE TARAN CARE CRESTE PENTRU UZUL FAMILIEI SALE: O VACA, DOI PORCI, 30 DE PASARI
10. UN TRACTOR GRATIS DAT IN FOLOSINTA IN FIECARE COMUNITATE AGRARA
11. STATUL VA CUMPARA IN JUR DE 5.000.000 DE HECTARE TEREN AGRICOL NELUCRATE SI VA FACE AGRICULTURA BIO
12. INFIINTAREA TRIBUNALULUI POPORULUI, CARE SA JUDECE IN REGIM SPECIAL PE TOTI GUVERNANTII DIN ULTIMII 22 DE ANI
13. CONFISCAREA AVERILOR ILICITE OBTINUTE IN ULTIMII 22 DE ANI DIN AFACERI CU STATUL
14. INFIINTAREA „LOTERIEI FISCALE”
15. INTERZICEREA CODEX ALIMENTARIUS
16. INTERZICEREA A.C.T.A. PE TERITORIUL ROMANIEI
17. INTERZICEREA TAXEI RADIO-TVR
18. INTERZICEREA C.N.A.
19. STATUL VA CONSTRUI 200.000 DE LOCUINTE PENTRU TINERI, DAR SI PENTRU TOTI ROMANII CARE NU AU UNDE SA LOCUIASCA. CHIRIA PLATITA DE CETATENI VA FI DE APROXIMATIV 25 EURO/LUNA
20. O AUTOSTRADA DE LA MANGALIA LA NADLAC, CONSTRUITA IN PRIMELE 10 LUNI DE GUVERNARE
21. RECUPERAREA AVERILOR TARII
22. NUMARUL DE MANDATE AL PARLAMENTARILOR ROMANI SI AL PRIMARILOR VA FI LIMITAT LA 2
23. MIGRATIA PARLAMENTARA VA FI INTERZISA
24. ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE SA FIE IN DOUA TURURI
25. TAXA DE SOLIDARITATE CU JEFUITORII BANCOREX SA FIE SCOASA DIN PRETUL BENZINEI
26. RECUPERAREA DATORIEI ISTORICE PE CARE STATUL GERMAN O ARE FATA DE ROMANIA
27. RECUPERAREA PATRIMONIULUI FUNDATIEI „GOJDU” DE LA STATUL UNGAR
28. ELIBERAREA CLADIRILOR SIMBOL ALE STATULUI ROMAN DE CATRE CIOCOI
29. ABROGAREA LEGII CARE OFERA IMUNITATE PRESEDINTELUI, PARLAMENTARILOR, MINISTRILOR, PROCURORILOR, JUDECATORILOR, ETC
30. ANULAREA LEGII CARE OFERA PRESEDINTELUI ROMANIEI O CASA GRATIS PANA LA SFARSITUL VIETII, GARZI DE CORP PANA LA SFARSITUL VIETII – GRATIS, TRANSPORT GRATUIT CU MASINI SPP TOATA VIATA
31. MARIREA TUTROR SALARIILOR BUGETARILOR
32. MARIREA TUTUROR SALARIILOR DIN SECTORUL PRIVAT
33. MARIREA TUTUROR PENSIILOR DIN ROMANIA
34. REUNIFICAREA ROMANIEI CU BASARABIA
35. PP-DD VA ACORDA IN REGIM DE URGENTA, GRATUIT, CETATENIA ROMANA TUTUROR ROMANILOR DE PESTE GRANITA
36. INTINERIREA DE URGENTA A POPULATIEI TARII SI MARIREA NUMARULUI DE LOCUITORI AI ROMANIEI
37. NOUL GUVERN PP-DD VA EMITE A DOUA ZI DUPA ALEGERI LEGEA PENTRU
ROMANII DIN DIASPORA
38. INTR-O ENCLAVA A ROMANIEI VOM DA O LEGE SPECIALA PENTRU INDUSTRIA IT, CARE VA FI SCUTITA TOTAL DE TAXE SI IMPOZITE
39. INTERZICEREA IMPOZITARII PENSIILOR
40. FONDURILE PRIVATE DE PENSII VOR FI NATIONALIZATE DE URGENTA
41. RATA POLITICII DE POLITICA MONETARA A BANCII NATIONALE VA TREBUI
SA SCADA LA APROXIMATIV 2 %
42. NOUL GUVERN PP-DD NU VA MAI IMPRUMUTA BANI DE LA FMI
43. NOUL GUVERN NU VA MAI CERE SA SE PLATEASCA TVA LA PLATA FACTURII
44. NOUL GUVERN VA ANULA ORICE DATORIE A ORICARUI CETATEAN PENTRU PLATA TVA
45. NOUL GUVERN VA INTERZICE CARDUL DE SANATATE SI CIP-UL PENTRU FIECARE ROMAN
46. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI DEPOZITE FRIGORIFICE PENTRU LEGUME-FRUCTE PE TOT TERITORIUL TARII
47. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI CANALUL SIRET-BARAGAN
48. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI HIDROCENTRALA DE LA TARNITA
49. DIRECTIA VAMILOR VA FI EXTERNALIZATA
50. NOUL PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI VA FI UN PROCUROR STRAIN, PROBABIL DIN SUA; 51. SEFUL FISCULUI, IN NOUA GUVERNARE PP-DD, VA FI UN SPECIALIST STRAIN, PROBABIL DIN GERMANIA
52. NOUL GUVERN VA DESECRETIZA REZULTATELE ULTIMELOR ALEGERI SI VA PERMITE CETATENILOR SA RENUMERE VOTURILE, CHIAR SI PENTRU ALEGERILE DIN 2008-2009
53. NOUL GUVERN VA REDESCHIDE DOSARUL ASASINARII EROULUI NATIONAL MIHAI EMINESCU SI VA CONSTRUI UN „MEMORIAL” EMINESCU IN BUCURESTI!
54. PARLAMENT UNICAMERAL CU 300 DE PARLAMENTARI
55. ELIMINAREA SUBVENTIILOR PE CARE POPORUL LE DA ANUAL PARTIDELOR POLITICE ROMANESTI

suspiciosu' 04-03-2012 - 14:35

Daca, te referi la partidul poporului, sunt sigur100% ca, acest ‘partid’ hasna, nu va intra in PARLAMENT.

Ciu Huhu 04-03-2012 - 15:45

DD e tigan deci PP e tiganesc!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 04-03-2012 - 23:57

DOVADA CA DAN DIACONESCU ESTE ANTIBASESCU PINA LA MADUVA reiese CLAR din oferta pe care a facut-o ieri la B1, usl-ului ca usl-ul sa renunte la greva parlamentara imediat dupa ce 20 de actuali parlamentari vor veni saptamina viitoare la PP-DD, si, impreuna cu acestia, usl-ul si PP-DD-ul vor avea majoritatea, sa-l dea jos de la presedentia tarii. In emisiunea de la B1, rinocerul ciocoi Boda mai avea putin si facea infarct. 🙂

Sper ca cei care se mai indoiau de antibasescismul lui Dan Diaconescu sa se rusineze. Domnul Neacsu, sinteti pe-acolo? … 🙂 … Numai bine va doresc! Nu ratati ce urmeaza ca nici nu stiti ce pierdeti!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Ciu Huhu 05-03-2012 - 03:27

DD e tigan, deci PP e tiganesc!!!!!

milosul 05-03-2012 - 20:51

PP-DD + PDL + ZIUA VECHE = ACEEASI MIZERIE

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult