Acasa Opinii Sexy-politicienele noastre

Sexy-politicienele noastre

scris de Ziua Veche
3 afisari

Te umflă pe loc râsu’-plânsu’ când vezi până unde merge nerozia sondajelor de opinie pornite de publicaţii în căutare de audienţă şi pomenire publică. Că pe unii atât îi duce capul, ar fi de înţeles, dar nu şi de scuzat, atunci când ei lucrează în mass media. Divertismentul capătă, datorită lor, valenţe halucinante şi asta este… trist. Unii întreabă prostii, alţii răspund, îmi place totuşi să cred că în băşcălie – că doar aşa s-ar mai salva ceva din onoarea de miştocar unui popor cu puţine alte calităţi recunoscute unanim aşa cum este umorul şi s-ar explica rezultatele, pe care alţii le ridică, în direct, la rang de breaking news. Şi pe marginea cărora mai încing şi comentarii penibile. Criză guvernamentală, FMI? Nooo, FEMEI, pur şi simplu!


Nici de glumă nu e bun un chestionar despre cele mai sexy politiciene, care conţine în poziţii fruntaşe, adică în top 12-13, femei despre al căror sex ar fi fost mai potrivită interogarea. Nu comentez locurile şi nici nu mă preocupă disconfortul provocat ocupantelor lor de rezultatul acestui sondaj, la care au răspuns… doar femei. Mă gândesc fulgurant doar la zâzania stârnită între ele şi mă amuz. Dar numai puţin, pentru că mai mult mă îngrijorează minutele bune din timpul românilor care se vor fi dus pe apa sâmbetei, fie prin irosirea lor în faţa televizorului, fie prin discuţiile de după citirea ştirii de senzaţie preluată de toată presa.

Deci, noi facem un top al celor mai sexy şi nu al celor mai competente. Dăm mesajul, a câta oară?, că ultimele sunt neimportante şi neinteresante. Ori că nu-s de găsit, în subtilitatea lor, ori că nu-s nici măcar de căutat, în nebănuita lor existenţă. Revistele serioase din alte ţări n-au făcut topul celor mai sexy femei din politică, ci al celor mai puternice femei din lume. Puternice, nu prin nuri, nici măcar prin frumuseţe, ci prin ceea ce au reuşit să schimbe, uneori la nivel planetar, prin excelenţa într-un domeniu, oricât de uşurel ar părea acesta de pe margine.

Dar nici aici n-am descoperit noi apa caldă. Există şi astfel de topuri, făcute însă de site-uri independente, for fun. În ele apar, unele chiar cu poze deocheate din tinereţi zburdalnice, femei mai mult sau mai puţin celebre: Yulia Volodymyrivna Tymoshenko (Ucraina), Michela Vittoria-Brambillam (Italia), Sarah Palin (SUA), Julia Bonk, Sabine Uitslag (Olanda), Christa Markwalder (Elveţia), Anna Maria Galojan (Estonia) sau Orly Levy (Israel). La noi, nici măcar atât.

Simona Senzual poate sta liniştită. Rămâne deţinătoare şi purtătoarea exclusivă a însuşirii devenită nume de scenă. Care nu-i mai „scumpă” decât cea politică, de unde lipseau, iată, sexy-politicienele. Până mai ieri. Acum, avem. Să ne trăiască!

0 comentariu

Contele Monte Cristo 19-08-2010 - 22:59

Va Fi Atacată România?
Mediatizarea din Rusia pe tema spionului Român e de rău augur!
Demonstrează că Putin urmăreşte ceva. Posbil vrea să se răzbune pe Băsescu pentru că l-a înfruntat în Moldova şi de aceea acum urmăreste amplificarea zâzaniei pentru a urma „modelul” Georgian asemenea. Şi astfel ar începe un al III-lea Razboi Mondial. Biblicii Gog si Magog s-ar putea traduce prin Geţi si MasaGeţi, adică prin Români şi Ruşi care s-ar putea încăiera acum în Moldova-Basarabia. Pentru că armata a 14-a din Transnistria va ataca Republica Moldova, iar România ar interveni în apărearea Moldovei. Astfel războiul ar deveni de neoprit: Putin va înainta din Orgoliu Rusesc, iar românii nu se vor putea retrage şi abandona Moldova ca în 1940… deci conflagraţia s-ar acutiza… Polonia, Georgia, Balticii sunt ţări care ştiu cu cine au de-a face în cazul Rusiei şi nu ar vedea cu ochi buni atacul rusesc, mai ales Georgia păţită… deci, nu trebuie să privim acest scenariu ca „imposibil”, ci ca unul care înca poate fi Prevenit!
http://politicom.moldova.org/news/rusii-fac-scenarii-pentru-dezmembrarea-romaniei-200688-rom.html
http://www.basarabeni.ro/stiri.php?action=read&pagina=239

http://www.youtube.com/watch?v=MvXyGQF2txE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult