Acasa Opinii Şi dacă îţi luai tu bocanci în gură, domnule Cristoiu?

Şi dacă îţi luai tu bocanci în gură, domnule Cristoiu?

scris de Marius Bâtcă
16 afisari

Şi dacă îţi luai tu bocanci în gură, domnule Cristoiu? Dacă treceai şi tu, prin zonă, întâmplător, venind de la bibliotecă, şi îţi cărau ăia nişte pumni şi bastoane în coa..ste, până îţi scoteau cultura din cap şi ţi-o băgau la dubă?

Marius BatcaAm auzit vineri declaraţia ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Am văzut sâmbătă conferinţa de presă a Inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru. Apoi, am revăzut nişte înregistrări video, din ianuarie 2012. Pentru ca, duminică dimineaţă, să citesc un text scris de domnul Cristoiu.

Nu mi-a venit să cred. La un an de atunci, oficialii MAI, în urma anchetelor interne, au găsit doar doi vinovaţi: generalul Meran, ex-şef al Jandarmeriei Capitalei, şi un subofiţer, al cărui nume este necunoscut. Dintre zecile de jandarmi care au făcut abuzuri (n.a. – nu toţi jandarmii au acţionat ca nişte brute descreierate) au fost găsiţi doar cei doi. Nu ştiu dacă să râd sau să scuip. În sân. Ptiu, drace!

Păi, domnule ministru al Afacerilor Interne, Radu Stroe, domnule colonel Olaru şi domnule colonel Dascălu, care îl înlocuiţi pe generalul Meran la Jandarmeria Capitalei, unde sunt anchetele interne adevărate, la un an după? Ne credeţi dobitoci, uituci, masă de manevră?

Pe lângă subofiţerul acela mai sunt încă 10-20 care au făcut acelaşi lucru şi încă 100-200 care au ştiut ceea ce s-a întâmplat şi au aprobat sau nu au reclamat sau sesizat pe nimeni şi mai sunt şi toţi şefii (…)”, semnalează foarte bine domnul Marin Neacşu.

În perioada aceea (ianuarie 2012), dintr-o naivitate soră cu democraţia, am scris şi eu o opinie, în care spuneam: Nu ştii, încă, sau refuzi să crezi, JANDARMULE! Urmează să plăteşti un preţ, pentru care, din incoştienţă, toată familia o să îţi fie afectată.

Dacă ai uitat, JANDARMULE, îţi prezint o listă de condamnări pentru nişte militari, CA TINE, care, acum 22 de ani, crezând că ORDINUL SUPERIORULUI înseamnă LEGE: au bătut, au fugărit, au schingiut şi au omorât oameni obişnuiţi CA TINE (cu venituri reduse cu 40% şi ore suplimentare neplătite), ca noi, ca mama ta (care, probabil, plânge în fiecare seară când eşti în misiune, pe stradă, rugându-se la Dumnezeu să nu ai parte de ce este mai rău), ca soţia ta (care îşi strânge copiii la piept şi se gândeşte cum ar fi să îi crescă singură), ca iubiţii tăi copiii (care deja sunt priviţi cu suspiciune, la şcoală, şi riscă, din cauza izolării, să ajungă asemenea drogaţilor şi huliganilor, de care, în mod normal, ar trebui să te ocupi).

NU O SĂ SCAPE NIMENI! LEGEA ESTE LEGE, IAR ORDINUL SUPERIORULUI NU JUSTIFICĂ ABSOLUT DELOC ABUZURILE ŞI ILEGALITĂŢILE! (…) JANDARMULE, ABŢINE-TE DE LA VIOLENŢĂ!!!”

Am fost naiv atunci şi prefer să fiu naiv şi acum să sper că se va face JUSTIŢIE. Repet, JUSTIŢIE, nu Dreptate. Dreptatea este subiectivă şi ţine de fiecare om în parte. JUSTIŢIA este obiectivă. JUSTIŢIA ţine de Legi şi Regulamente (chiar dacă sunt făcute de oameni, dar se aplică în mod egal tuturor). Tocmai acestea au fost încălcate în ianuarie 2012.

După cum spuneam mai sus, am citit şi ce a mai produs “maestrul” Cristoiu. Care, într-un editorial- rubrică, inititulat “România lui Cristoiu”, face încă o dovadă a alienării sale în raport cu realitatea: “În ianuarie 2012, n-a fost vorba de nici un abuz al forţelor de ordine (…) Pentru ţinerea sub control a acestor provocatori, Jandarmeria a folosit mijloacele legale, chiar dacă aspre. Ea a acţionat corect şi necesar. Dacă n-ar fi intervenit pentru a pune la punct pe provocatorii lui Dan Voiculescu, nu regimul Boc-Băsescu ar fi primit lovituri cumplite, ci însăşi ordinea de drept din România”.

Este plin internetul de înregistrări video cu violenţele extreme ale jandarmilor, din ianuarie 2012. Şi nu mă refer aici la confruntări directe între jandarmi şi protestatari agresivi.

Chiar nu vedeţi cum oameni căzuţi pe caldarâm, ţinuţi de alţi jandarmi, sunt bătuţi cu bestialitate cu bocancii în cap, în coaste, în spate? Nu vedeţi deloc cum jegurile alea umane, care fac de râs uniforma militară, lovesc repetat în cap un om căzut la pământ?

Ai văzut, domnule Cristoiu, cum au fost bătuţi tineri, în Centrul Vechi, în timp ce ieşeau de la distracţie, din cluburi? Ai văzut, cum veneau huidumele alea decerebrate şi loveau fără nici un pic de remuşcare în tot ce mişca? Şi băgau cultura la dubă? Şi întrebau gâfâind de plăcere, de la dat bastoane şi bocanci în gură: “Asta e democraţia pe care o vreţi?” Caută pe YouTube, domnule Cristoiu!!!

Domnule Stroe, domnule Olaru, domnule Dascălu, faceţi, vă rog, curăţenie în Jandarmeria Română. Până când brutele în uniformă care au încălcat legile statului şi regulamentele militare nu vor răspunde în faţa JUSTIŢIEI, asupra Jandarmeriei Române va plana mereu vinovăţia, iar instituţia va fi considerată doar o adunătură de bătăuşi descreieraţi, javre cu bastoane şi jigodii sadice. Şi este păcat, pentru că profesioniştii din Jandarmerie, o insituţie cu tradiţie în România, nu trebuie să fie confundaţi cu gunoaiele la care m-am referit anterior.

P.S. Domnule Cristoiu, nu te-am uiat. Şi, îţi urez, sincer, ca nu cumva (dacă o să vrei să protestezi în stradă împotriva Guvernului Ponta) să ai parte de mijloacele “aspre”, “corecte” şi “necesare” ale brutelor pe care le aperi tu acum. După doi bocanci în gură, alături de “cultura, la dubă”, s-ar putea să depui ouă, nu să naşti pui vii.

66 comentarii

BULA 15-01-2013 - 12:44

Si daca USL va reprima mai dur poporul rasculat din cauza inflatiei si saraciei in crestere ?

urbos 15-01-2013 - 13:49

Daca si cu parca…
Grohaie cand o sa fie cazul.

Antibasistul 15-01-2013 - 15:50

Cind va fi cazul eu voi veni sa va rezolv dilema. Experienta mea in domeniul avicol este mare si pot oricind sa ridic un concern cu spijinul Indoneziei.Urbos, astept doar un semn si te iau director tehnic in afacere.

Pribeagul 15-01-2013 - 20:19

🙂

Asta iti ia toate nickurile. Cum crezi ca vei rezolva aceasta situatie existentiala?

Antibasistul 15-01-2013 - 20:27

Ce poti astepta de la un evreu hot, se stie ca evreii-s cei mai mari hoti din lume si din Istorie, vezi evreul B. Madoff care a furat peste 60 de MILIARDE $ !

Pribeagul 15-01-2013 - 21:15

Bine Huhu. Ce facem ca sa-ti reprimesti nickul?

Antibasistul 15-01-2013 - 21:45

Numai Ziua V. poate raspunde la intrebarea asta.

Pribeagul 15-01-2013 - 22:24

Corect. Pe lume pare a fi loc pentru toata lumea. 🙂

ANCUTA 16-01-2013 - 00:29

Eu cred ca Dumnezeu nu te mai are-n paza de cit esti de pacatos huhule. Roaga-te zilnic de trei ori da vezi bre nu la Allah ci la Dumnezeu, poate-ti va da inapoi nickul.

CONGO 16-01-2013 - 00:53

HUHULEEEEE !!!

Eu cred ca Huhu Ciu e liber.
Ia logheaza, pune Huhu Ciu (nu Ciu Huhu) pe a 2-a linie libera, pe urma din menuu-ul derulant de pe linia imediat dedesupt schimba din Antibasistul in Huhu Ciu (selectionand Huhu Ciu) si mergi in josul paginii si clicheaza pe butonul de update (nu stiu cum ii zice dar e ultimul de jos. O sa trebuiasca sa astepti, la inceput mesajele trec obligatoriu prin mediator, si daca nu te are la pipota….

ciufulici 16-01-2013 - 00:59

da, pune Huhu Ciu pe linia Last Name, si dupa ce schimbi, mergi jos si click pe butonul albastru.

CONGO 16-01-2013 - 01:03

Da, asa! Butonul se cheama Profile Update.
Deci, o sa logheze ca si pana acum, nici o schimbare, dar comentariile o sa apara cu profilul Huhu Ciu.

CONGO 16-01-2013 - 01:08

@ Huhu

Dar, o sa te reincarnezi in cine stie ce daca nu esti gigea, ca aici e forum de cultea elegantei, de exemplu:
te-a necajit Sobru?
atunci ii postezi asa : mergeti la mama dumneavastra si transmiteti-i prin Morse din uter „mama sunt eu prost, ori ma prefac?”

DXN 16-01-2013 - 00:41

Ce-i huhule iarasi numeri miliardele altora? Vezi bre musulmane d-aia ti-au luat astia nickul ca prea te uiti in farfuria altora.Daca incepi sa declari zilnic pe forum ca evreii sint fratii tai si-i iubesti ca pe parintii tai uite eu ma angajez ca-ti vei recapata nickul.

Antibasistul 15-01-2013 - 20:33

Un evreu hot a postat deasupra, cu nickul meu!

CONGO 16-01-2013 - 00:55

Huhulene, vezi mai jos comentul meu

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult