Acasa Opinii Sondaje incendiare

Sondaje incendiare

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Este nevoie de o persoana puternica pentru a guverna acum tara? Raspunsul premierului a fost:”Cred in ideea ca pentru a performa in functiile incredintate, un om trebuie sa stie cum sa isi organizeze procesul administrativ. Asta se aplica si celor care conduc o mica companie, un teatru, sau un trust de presa.
 

 

Apropo, este dificil sa conduci o structura media, deoarece oamenii care lucreaza aici sunt deosebiti: fiecare are opinia sa si crede ca este cea mai experimentata persoana, chiar un geniu. Acestia sunt greu de condus.

Cuvintele apartin lui Vladimir Putin, calm si pe perioada luptei pentru stingerea incendiilor, care au prins pe picior gresit autoritatile ruse. Gleb Pavlovski, consilier prezidential crede ca focurile puteau fi folosite in folosul tandemului Medvedev-Putin, dar s-a vazut o ineficienta care „este un semn al unei conduceri istovite.”

Cotidianul financiar „Vedomosti”, din 10 august a.c., a publicat trei sondaje de opinie. Numitorul comun? Semnalarea scaderii sprijinului popular pentru presedintele si pentru premierul Rusiei.

Sondajul realizat de Centrul pentru Cercetarea Opiniei Publice din intreaga Rusie (VTsIOM) indica scaderea increderii in Medvedev de la 44% in ianuarie a.c., la 39% in august, iar in Putin de la 53%, la 47%.

Fundatia Opinia Publica (FOM) arata ca increderea in presedinte a scazut de la 62% in ianuarie, la 52% in august, timp in care premierul a pierdut 8 procente.

Sondajul Centrului Levada sustine ca increderea in Medvedev a scazut cu 1 procent, iar cea in Putin, cu 4 procente…

Sociologul rus Leonty Byzov a declarat ca, in urmatoarele sase luni, popularitatea celor doi ar putea scadea la 40%, iar dupa reactia haotica a autoritatilor la criza incendiilor, involutia poate fi si mai dramatica, pentru disconfortul creat conationalilor de fumul extins in multe zone locuite, pagubele generate de incendii fiind, pâna acum, de circa 15 miliarde de dolari.

Astfel, anuntarea candidaturilor pentru viitoarele alegeri prezidentiale, din 2012 se amâna.

Tenacele Putin declara recent:”un politician francez mi-a spus ca in SUA nu poti sa candidezi pentru un loc in Congres sau in Senat, chiar si singur pentru Presedintie, fara sa ai multi bani. Atunci unde este democratia? Cine beneficiaza de aceasta? Bogatii?”

Intrebari care sugereaza optiunile pentru viitor ale „ursului” rus. Tot mai puternic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult