Acasa Opinii Sper ca Revelionul să-i stea în gât lui Dinescu

Sper ca Revelionul să-i stea în gât lui Dinescu

scris de A.A.
94 afisari

La 21 de ani de la loviluţia din decembrie Mircea Dinescu poetul-disident-moşier-anti-securist-fost- reporter-de-a-dreapta-lui-Nicolae-Ceauşescu ne recomandă de pe Realitatea TV să întingem cu mămăligă pe ecranul televizorului cu ocazia chefului pe care o să-l dea la moşia lui de Revelion.

Promo peste promo după promo aflăm că Mircea Dinescu ne va învăţa să gătim ieftin şi bun, murături prăjite la tigaie, cărnuri afumate, vedem cum reporterul purtător de microfon şi lipsit de neuroni miroase slănina lui Dinescu şi tot aşa. Pe vremuri de criză, moşierul Dinescu ne învaţă cum să mâncăm virtual din televizor.

Acum 21 de ani acelaşi Dinescu ne anunţa libertatea virtuală, tot din televizor. Apoi a ştiut să-şi bată joc de noi ani de-a rândul. Acum ne invită să întingem cu mămăligă în ecranul televizorului. Delirul este la cote maxime în ţara lui Huebsch. Moşia lui Dinescu nici măcar nu este a lui Dinescu – este a altora, urmaşii unor boieri olteni care se chinuie de 21 de ani să-şi recupereze bunurile furate de comunişti. Între timp Dinescu se bucură de o concesiune nedreaptă – care este cât se poate de reală. Povestea asta de la Realitatea TV cu cheful lui Dinescu de Revelion exprimă cum nu se poate mai bine ce s-a întâmplat în ultimii 21 de ani: poporul şi-a luat libertatea virtuală de la televizor, Dinescu a pus mâna pe averile reale şi acum invită poporul la un chiolhan virtual. Să-i stea în gât!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult