Tania Budi, sex în trei cu Ponta şi Dan Diaconescu, în direct | Ziua Veche
Acasa Opinii Tania Budi, sex în trei cu Ponta şi Dan Diaconescu, în direct

Tania Budi, sex în trei cu Ponta şi Dan Diaconescu, în direct

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Tania Budi, sex în trei, cu Viziru şi nu mai ştiu cine. Dan Diaconescu şi Victor Ponta, sex pe banii noştri, cu Oltchim, în direct. Cheloo o zice pe şleau, la X Factor, cu ţâţe, Hagi şi maieu.

Marius BatcaDan Diaconescu îl ameninţă şi îl somează pe Ponta. Victor Ponta îl somează şi ameninţă pe Dan Diaconescu. Ponta îl acuză şi îl face “hoţul hoţilor” pe Adriean Videanu. Videanu îl face “mitoman” pe Victor Ponta şi-l pune să se uite în oglindă.

Văleu! Nici nu m-am întors bine din concediu, şi deja mă doare capul. Atât de multă şi concludentă informaţie este în presa românească, încât “Nici măcar nu ştiu ce am pierdut”, în săptămâna în care am refuzat să mă mai “informez”.

Era să uit de faza cu linia defensivă Pietroşiţa-Buciumeni-Moroieni, cu ursul, care era sau nu era turbat. Era sau nu era tatăl lui Harap-Alb? Mânca sau bea prune? Şi, dacă da, de ce a aşteptat trei zile să atace “branconierii”? Nu mai înţeleg nimic. La urma urmei, ce naiba poţi să înţelegi, dacă toate informaţiile cu care suntem bombardaţi sunt doar futilităţi.

Uite aşa, nici măcar nu mai băgăm de seamă că aştia din UE (cică suntem şi noi pe acolo) vor să revizuiască bugetul până hăt, prin 2020. Şi cică Hollande şi Merkel nu prea s-ar înţelege pe unitatea bancară. Cum ne va afecta şi pe noi, nimeni nu ştie. La urma urmei, ce se va decide se va aplica urgent şi fără crâcnire, pentru că doar d-aia am intrat în UE, ca să executăm, şi nu să participăm la procesul decizional. Dar, nici nu contează, pentru că noi avem threesome. Adică, sex în trei, eventual, cu Tania Budi. Acum, şi în 11 puncte.

Şi, ameţiţi de fascinaţia punctului G, fără nici o legătură cu forţele care ar trebui să acţioneze asupra piloţilor militari, ne frecăm la ochi, ne scobim în nas şi ne scărpinăm în urechi, atunci când auzim că luăm avioane “SEHAŞ” F-16. Doişpe bucăţi, la vreo 600 de milioane de euro, că e super-ofertă, frate!. Umblă vorba prin Centrul Vechi că nu ar fi chiar aşa de “obsolete”. Normal că nu sunt, pentru că Vasco da Gama şi Magellan nu vorbeau în englezisme. Iar, pentru ei, avioanele astea erau “de alta tecnologia” (tehnologie înaltă).

Şi, tot aşa, mai uităm şi de ce se mai întâmplă prin Orientul Mijlociu. Nu de alta, dar atât de încinsă e situaţia în zonă, încât, s-ar gasi careva de la noi să investească într-un grătar imens şi 100 de tone de mici, care să lase de ruşine cea mai mare salată. Oricum, războaie sunt de când lumea, aşa că nu mai contează încă unul, Mondial. Primul a fost cel mai tare. Al doilea fost chiar cool. Dar toată lumea ştie că un sequel de-al treilea nu mai are nici un farmec. LOL 🙂

Hai, că v-am plictisit! Parcă nici nu mai merită să vă amintesc că dă în clocot şi Asia, din cauza unor insuliţe nelocuite. Numai că, bineînţeles, chinezii şi japonezii nu au fost şi nu sunt deloc tâmpiţi. Pentru că insuliţele astea mustesc de petrol şi gaze.

Dar nouă ni se rupe. De ce să ne pese? Că la noi, la români, e cu ţâţe, cu Hagi şi cu sex în trei, cu Tania Budi! Şi s-a făcut acum şi mustul. Aşa merge acum o pastramă pe grătar şi nişte mămăliguţă alături, de nu îţi mai arde deloc de cum ne fură ăştia cu Oltchimul, nici de războiul mondial şi nici de petrolul lor din Asia, cu atât mai puţin de avioanele F-16, de pe timpul lui Vasco da Gama! Zău aşa!

10 comentarii

camelia 24-09-2012 - 18:37

Vocea Rusiei: USL virează spre Est

„Trebuie să înţelegeţi că a o vira numai spre Vest nu este direcţia întocmai de folosit pentru România. Cred că e momentul să o mai virăm şi către Est, către Rusia, China, către alte state care au fost prietene”, a subliniat Blănculescu preluat de Vocea Rusiei.

În acest context, notează postul de radio guvernamental rusesc, devine foarte semnificativă declaraţia făcută de premierul Victor Ponta referitoare la privatizarea Oltchim:

„O spun aici într-un moment destul de special. Mi-aş fi dorit, domnule ambasador, ca şi la Oltchim să fi avut un mare investitor din Rusia. Nu s-a putut de data aceasta, mă gândesc în primul rând, aşa cum mă gândesc şi aici, la Slatina, la siguranţa locurilor de muncă, pentru cei de acolo, şi la semnalul pozitiv pentru economia României, care are nevoie de semnale pozitive, şi mai puţin de spectacole mediatice care nu ţin nici de foame, nici de frig, şi nici nu ne-ajută să mergem mai departe. Ne dorim, la fel ca şi dumneavoastră, trei lucruri de la TMK Artrom: salarii pentru angajaţi, profit pentru dumneavoastră şi taxe la bugetul statului.”

DXN 24-09-2012 - 22:06

Multumesc frumos Camelia!
batcoiu’ tot batcoi!

digital 24-09-2012 - 22:10

hai,acu phuphooo pe cameluța pe buzuci!

DXN 24-09-2012 - 22:13

Si tu pe batcoi in kyp!

digital 24-09-2012 - 22:17

dacă nu vrei pe buzuci,delectează-te cu șhlapii ăia jreghoși cu care s-a fomfănit toată ziulica p-aici!

ana are pere 24-09-2012 - 23:15

Din pacate, timpul care a trecut nu a imbunatatit cat de putin lucrurile, Pesedeaua este rusificata pana la os, si de sus pana jos, cu Ponta cel mai cazaciok dupa Iliescu.
Iar boul liberal le lustruieste aparenta, mare tradator de tara!
Cat despre Huhu si Urbos raman niste dobitoci cu ifose.
Am zis!

Tache 25-09-2012 - 01:03

Un padurar se duce sa se intalneasca cu un alt padurar. Cand ajunge la el, il vede jucand sah cu un urs. Se uita mirat, sta si se gandeste, dupa care il intreaba pe padurarul sahist: Cum ? Ursul stie sa joace sah ? La care acesta din urma ii raspunde: Nu, ma ! Este 3 la 2, pentru mine.

Nu cred ca ursii din judetul Dambovita stiu sa joace sah, pentru ca este 3 la 2, pentru autoritati.

BULA 25-09-2012 - 07:38

Preferam sa citesc un articol serios, de ziarist adevarat, nu bascalie ca pe forum. Dar asta presupune ceva munca, documentare. Ma interesa sa aflu ce se produce la acest combinat, ce tipuri de chimicale si in ce cantitati, respectiv care e importanta nationala a Oltchim. Macar sa afle romanasii ce pierd daca se instraineaza combinatul, sau mai grav, daca se demoleaza.

Cainele Blaga Javra Vasile 25-09-2012 - 09:59

Bashinescu este un presedinte IMPOSTOR SI ABJECT numit cu forta de USA-Germania ,ales si reales nu a fost nici in 2004-2009 deoarece votul romanilor a fost fraudat in cel mai abject mod de clica mafiota pedeleprista.Basescu este in momentul de fata cel mai abject tradator al Romaniei din toata istoria ei…Doar cele mai abjecte specimene ale poporului roman au vazut si vad in acest tradator de tara ,alcoolic sadea curvar,mincinos scolit pe bancile Securitatii bolsevice…..un reprezentant al romanilor….

PS.Cat de mult se potriveste termenul de „abject” pedeleprelor basesciene….”Garantat 100%”..si de JAVRA ORDINARA BASESCU(Bashinescu ar trebui sa isi schimbe numele din CI cu acest apelativ…decat sa te cheme Basescu si originea numelui tau sa te duca la „cur”sau „basina”….asa Javra Ordinara Basescu suna perfect pe masura caracterului acestui specimen „IMPOSTOR BASESCU”..

Pribeagul 26-09-2012 - 21:19

Ba ne pasa! 🙂

Ne pasa de nenorocirea care ne-a lovit prin perindarea celor trei guverne la conducerea tarii, situatia raminind tot fluida.

Ne pasa de deznodamintul neasteptat al Referendumului, urmarea fiind ca a ramas sa mai bintuie prin Cotroceni Tatal Ticalosilor.

Ne pasa ca oameni de frunte ai tarii, europarlamentarii Macovei, Ucig-o toaca!, si neispravitul Preda ridica prin minciuni Parlamentul European impotriva noastra. Barroso, nu se stie pe ce baza legala, asa de unul singur, ii da premierului nostru sa duca la indeplinire 11 porunci, pe care acesta, situindu-se ca eroism in apropierea lui Hercule, care a avut de indeplinit 12 munci, le-a respectat cu sfintenie, urmarea fiind ca Seful Handicapatilor de la Curtea Handicapatilor mai bintuie prin Cotroceni. Inexplicabil, PE in loc sa tina partea celor 7.4 mil votanti, a tinut partea unui micinos, sperjur si jalnic profitor.

Ne pasa ca de peste 20 de ani, conducatorii nostri si organismele internationale cu motivul ca iau masuri de crestere a bunastarii poporului au distrus structura economica a tarii, sistemul de invatamintul, sistemul de sanatate, romanii fiind nevoiti sa ia drumul pribegiei sa-si gasesca o existenta umana printre straini.
Ne pasa ca un penabil, falit si deci fara bonitate ca DD-PP-DD, in numele unei libertati valabile pentru unul ca el, dar nu si pentru 7.4 mil votanti, se joaca de-a cumpararea unor importante active ale tarii, ba mai mult in acest joc face penibila activitatea organele statului roman, a premierului, a ministrilor etc.

Ba ne pasa de toat ce, inexplicabil, de neinteles, ne afecteaza direct sau indirect existenta.

Etc, etc, etc…

Si asteptam ca jurnalistii de isprava sa ne desluseasca aceste neintelesuri. 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult