Acasa Opinii Tsunami Ghiță a făcut fâs

Tsunami Ghiță a făcut fâs

scris de Doru Dragomir
22 afisari

Este limpede pentru tot românul că toată mizeria postdecembristă a pornit de la instalarea la putere a fostei nomenclaturi ceaușiste și a Securității, ultima fiind cea responsabilă pentru tot ceea ce se întâmplă acum cu țara și poporul român.

Cazul Isărescu este, fără dubiu, emblematic, chiar. Toți acești ticăloși cu nume conspirative, care au devalizat țara cu o cruzime fără de margini, au avut în vedere un principiu vechi de când lumea pe care l-au utilizat cu subtilitate spre a-și ascunde adevăratele fapte și intenții: cea mai bună ascunzătoare e la vedere. Sub acoperământul unor inși așa-ziși curați și oameni de bine, pricepuți, carismatici și ultra obedienți noii puteri iliesciene, cu ziariștii de la Ștefan Gheorghiu pe aproape, au construit o uriașă caracatiță neosecuristică  numită stat de drept, au așezat-o, prin fraudă numită democrație dâmbovițeană, peste toate instituțiile de putere ale statului, au trimis în bejanie mai bine de patru milioane de români, spunându-le să nu se mai întoarcă acasă și nici să mai voteze în țara lor, iar ei, ticăloșii cu dosare groase de nomenclaturiști, cu grade militare ilegale pe umeri și nume conspirative înscrise în dosare operative, s-au pus pe funcții înalte, pe furat, pe escrocat, pe jaf și pe muls, sine die, întreaga Românie cu naționalități conlocuitoare cu tot.

Noile structuri de informații, rebotezate SRI și SIE, abuziv și ilegal militarizate, cu efective supramărite, exploatând avantajele oferite de „munca secretă”, la maximum posibil, au avut timp suficient pentru a curăța arhivele operative de murdăria faptelor lor, prin operațiunea „Jarul”, și de a extrage banii și valorile statului ceaușist din conturile băncilor străine, a-i pune la înmulțire  prin metode conspirate, doar în interesul lor. De exemplu, afacerea Jimbolia (pe care o vom publica, în parte), afacerea Bancorex/BRCE,  cea care a albit uriașe cantități de bani murdari aflați în conturi din afara țării, banca având în frunte un director cu gradul de colonel DIE/SIE, Răzvan Temeșan. Prin lichidarea ei în 1999, conturi cu urme secrete infracționale au dispărut definitiv în buzunarul miliardarilor români de carton sub atenta observație a meșterului Manole Isărescu. Unii bogătani au fost omorâți, alții s-au spânzurat, câțiva au fost sinuciși sau sunt pe cale de a dispare cu avere cu tot.

Acum cocalarii politici, simțind pericolul de moarte precum șobolanii corăbiilor ce se scufundă, la semnalul celui mai mare escroc român al tuturor timpurilor, urmăritul internațional Sebastian Ghiță, au început asaltul împotriva justiției, a instituțiilor statului și a președintelui republicii, în disprețul tuturor avertizărilor venite de la Bruxelles, Berlin, Londra, Paris și Washington, care avertizări arată fanarioților puterii de la București, că drumul ales de ei pentru soarta țării este antieuropean.

Acești impostori ai României au capturat o țară întreagă, o secătuiesc în nume propriu, chiar cu riscul de a fi izgoniți din Europa, pentru că această Europă Unită sugerează puternicilor zilei să eradicăm corupția, să determinăm țăranii să-și construiască WC-uri cu apă în case și politicienii să obosească până la extenuare, construind mai multă democrație.

Lupta dintre Sistem și Democrație este pe viață și pe moarte, adică între cei ce conduc și cei conduși, deoarece, la mijloc, este vorba de vagoane de bani furați, transportați în locuri străine, cu avioane particulare, și depozitați în bănci secrete. Dacă aceste sume ar fi descoperite de justiția română, această imensă Caracatiță ar fi lipsită de brațele corupției ei endemice, de putere, de influență și trimisă să se târască prin subteranele de la Jilava.

Escrocul național, ajuns moderator al propriului său post de televiziune, a crescut în țara infractorilor invizibili și a tâlharilor imunizați pe viață.  Individul mafiot a fost educat și instruit la școala corupției politice universale și, ca produs al acestei politici, a urcat rapid treptele ierarhice ale Sistemului, cu promisiunea că va fi unul de-al lor, pe viață, și că le va satisface toate gusturile mai marilor ascunși ai acestuia: bani mulți, glorie, femei, onoare și plimbări prin țările calde. Așa a ajuns banditul neamului până-n bucătăria informativă a SRI, neoprit de nimeni, furând informații de primă mână spre supraviețuirea sa. Omul s-a dotat cu arme informative de șantaj de mare calibru. Cel mai mare serviciu de informații al țării, neimunizat cu structuri contrainformative puternice, a constituit, o bună bucată de vreme, deliciul presei naționale și internaționale, diminuând moralul a mii de ofițeri cinstiți și puși pe muncă adevărată. Mă întreb, dacă după atâta tevatură domnul Eduard Helvig a procedat la o anchetă internă de tip cavalcadă și la un „debriefing” necesar, spre a face curățenie sănătoasă în tot aparatul.

Când zevzecul infractor s-a văzut încolțit de justiție, a început să borască din el denunțuri urât mirositoare publice, precum un bețiv ordinar în closete de cartier. Apoi, hăhăiturile sale video, erau preluate de marii hingheri media, în realitate niște redactori păduchioși și cu bale la gură, cumpărați pe doi lei. Spectacolul media este complinit, mai pe urmă, de către niște iepe iabrașe, zise moderatoare tv și rostogolit, via antene, către masele de ignorați români aflate în fața televizorului din sufrageria neîncălzită. Acești difuzori de vești rele, dotați cu telecomandă într-o mână și cu paharul de bastârcă în cealaltă, multiplică, seară de seară, isprăvile teve ale lui Ghiță pentru a pune presiune mediatică pe autoritățile de forță ale statului, pentru ca acestea să nu se mai ocupe de penalii cu gulere albe. Aceasta-i ținta reală.

Furtuna, cum era de așteptat, a început cu domnul general Coldea Florian, cel dislocat de pe funcția de prim adjunct al SRI. I-a ținut figura lui Ghiță Porcul, într-o anumită măsură, deși vinovatul principal, de departe, este tovul ambasador Maior George, cu care, acoperitul și informatorul Sebastian,  s-a onorat la sute de pahare de whisky și șampanie scumpă. Nimic nu s-a gândit și întreprins în această țară fără știrea lui Maior George. Cine să-l tragă de răspundere pe fostul politician și director sereist, dacă dosarele multora dintre șmecherii decizionali se află, probabil în vreun stick conspirat și păstrat într-una din ascunzătorile sale private.

Tovul Maior George, fiind un pupil aflat încă în custodia clanului Iliescu, funcționa pe vremuri de glorie neosecuristică la un nivel ierarhic superior lui Coldea, în cadrul Sistemului. Și nimeni nu-l putea atinge. Nici măcar președintele Băsescu, nașul său profesional, care-l lăuda, aprins, ori de câte ori se deschideau știrile după-amiezii la studioul de televiziune de la Cotroceni.  Generalul Coldea, pus să spele rufele murdare ale politicii de la vârful statului, a consimțit să fie sacrificat pentru a astupa gura satului lui Bucur, iar prietenul său, șacalul IT-ist, cu potera internațională după el, a șters-o hoțește din țară, ca să-și securizeze banii fraudați și alte informații nespuse încă.

Presarii șpăgari de casă, au dat asaltul cu obuziere audio-video de mare calibru, marca Ghiță Krupp, instalate în birourile redacțiilor unor televiziuni politizate, la greu. Patronul antenelor murdare provine, și el, din gașca Meșterului Manole de la Banca  Națională, și, deși la Mititica, amenință justiția ca la ușa cortului. Salvele de artilerie au fost trase de bădia Ghiță cu propriul său post de televiziune. Proiectilele au fost dirijate împotriva instituției condusă de  domnișoara Koveși preacurată și încă sportivă. Nu a fost uitat nici Ministerul Public al lui Lazăr cel înviat din morți, bată-i vina! Toată frica infractorilor mari ai României pleacă de aici, de la procurori. Așa a început bombardamentul împotriva democrației. Prin venirea unui comunist de omenie în fruntea Curții Constituționale (nu-i cunoaștem încă numele conspirativ), orice efort de a condamna marii infractorii ai țării, pentru abuz,  tinde către zero. Iliescu se poate considera, a priori, nevinovat, scăpat de pușcărie, și, a posteriori, eternizat într-o statuie așezată în fața Casei Scânteii, de la înălțimea căreia ne va privi un rânjet istoric. Deja, hotărârile Curții operează, spre necazul magistraților, în deciziile lor judecătorești, care dispun ca infractorii să fie liberi.

Așadar, această caracatiță uriașă românească, cu cel mai mare sistem de ascultare pe persoane fizice din lume, în continuare, scuipă pe poporul român așa cum a defecat și urinat Patapievici pe limba noastră română fără ca niciun politician verde să protesteze, darămite Academia Română. Iar idioții utili,  plătitori de taxe, cântă doine de jale pe la petreceri de familie, ori se roagă cu sutele de mii pe la bisericile ortodoxe cu plată, sperând să le pună Patriarhul ceva în traistă, căci de la politicieni nicio speranță.

Victoria „à la Pirus” obținută de Ghiță contra SRI nu a însemnat mai nimic. Ci, poate un brânci dat lui Florian Coldea, care oricum era pe făraș. Cea de-a doua mare victorie tsunamică ar fi cu adevărat extraordinară, dacă s-ar pune DNA-ul și CSM-ul cu botul pe labe, iar magistrații judecători forțați a-și schimba stăpânii: da la SRI să treacă în subordinea șefilor de partid cu cazier. Și-apoi, trai nineacă pe șmecherii și sicofanții neamului. Cel mai fericit ar fi, de bună seamă, omul cu cinci neveste, inchizitorul de președinți din Senatul României. Sperăm că strada nu-i va lăsa și vor ajunge la pușcărie.

Ce țară frumoasă și războinică avem! Ce lupte surde și absurde se duc în  spațiul nostru dâmbovițean, doar pentru binele acestei țărișoare de cațavenci, ajunsă, din nenorocire, o epavă eșuată la margine de Europă și spălată când și când de câte un Tsunami Ghiță care nu produce victime, ci doar un fâs televizat!

Aferim, Manole!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult