Acasa Opinii Tu cat timp petreci la toaleta?

Tu cat timp petreci la toaleta?

scris de Ziua Veche
17 afisari

.O cutie intreaga de betisoare igienice nu mi-a ajuns ieri pentru a-mi curata urechile dupa ce am ascultat ce s-a spus la Realitatea Tv si nu numai. Betisoare normale, cu doua capete, nu dintr-acelea speciale, cum numai Basescu cred ca are.


Nu sunt jurist, nu ma pricep, asa ca, spre deosebire de puzderia de specialisti in domeniu, aparuti peste noapte in Romania, nu pot sa ma pronunt asupra justetii mentinerii lui Sorin Ovidiu Vantu in arest preventiv. Cum nu pot sa ma pronunt nici asupra vinovatiei sale. Este datoria magistratilor sa o faca. Asa ca o sa las Justitia sa isi spuna cuvantul.

In schimb, nu pot sa raman indiferent la ineptiile auzite si citite in presa. In primul rand, joi, a fost repetata obsesiv ideea ca autoritatile “au facut circ mediatic”, pentru a distrage atentia de la adevaratele probleme ale Romaniei: criza economica, saracia, concedierile, situatia sistemului de sanatate, acrodul cu FMI etc. Mai grav, ideea a fost si este sutinuta de unii jurnalisti.

Acum, am si eu niste nelamuriri: Pai, cine stabileste ce stiri sa difuzeze? Nu cumva, voi, colegii mei de breasla? Cine a vorbit de dimineata pana noaptea despre cazul Vantu? Autoritatile? A venit vreun ordin de undeva, de sus, ca televiziunile care urlau ca se face circ, sa faca circ? Cine v-a oprit sa difuzati informatiile despre care sustineti ca au fost umbrite?

Eu cred ca voi sunteti cei care au facut circul. Si continuati sa il faceti.

Nu ma intereseaza ce a mancat Vantu la Directia de Cercetari Penale. Dar vad ca pe voi v-a interesat. Dar nu v-a interesat ca altii nu au avut sa manance nici ce a avut SOV in meniu. De fapt, nu v-a mai interesat nimic din ce s-a intamplat joi in tara sau in strainatate. Ati fost atat de preocupati de subiect, incat nici macar de informatii meteo nu prea am avut parte.

Sustineti ca Parchetul procedeaza incorect, pentru ca lasa sa se strecoare in mass-media transcrieri ale asa-ziselor discutii telefonice dintre SOV si Popa. Spun asa-zise, pentru ca nu detin informatii ca sunt sau nu autentice. In schimb, le-ati difuzat de zeci de ori. Cu toate ca spuneti ca este ilegal, le-ati difuzat. De ce? Poate pentru ca, de cativa ani, ati trait numai din circ. Dar, si mai grav, ati facut ca si populatia sa traiasca din circ. Prin felul in care ati inteles sa faceti presa, ati reusit sa tampiti de tot poporul roman. Si din cauza voastra, in momentul de fata, avem o clasa politica de toata jena si o Justitie pe care o blamati. Din cauza voastra isi permite acum deputatul Prigoana sa vina cu proiecte de lege prin care vrea sa bage pumnul in gura presei. Pentru ca ati contribuit la crearea lui si a altor actori politici similari. Pentru ca ati creat monstrul Traian Basescu, care ingroapa Tara hahaind. Prin actiunea sau inactiunea voastra, voi, colegi jurnalisti, sunteti vinovati ca Romania a ajuns sa fie condusa de un presedinte care isi sfideaza si desconsidera cetatenii, sub falsul motiv al reformarii statului.

Tu, jurnalistule, cat timp petreci la toaleta? Poate ca a venit timpul sa te speli pe ochi si sa iti dai seama unde ai gresit.

0 comentariu

Viorica Ianc 19-08-2010 - 08:08

Mai nou FURTUL se cheama „…retrageri
succesive…fara autorizarea acestora,
falsificand documentele…” !!!!!
Si cine este M. Vlad ? Macar sa-i scrieti
numele complet, este tanar si are nevoie
de o noua angajare, doar n-o sta pana la
batranete pe spatele lu`tat´s-o !
Hotul mai este si liber.
Aha !
Sunt curioasa daca agentia bancara nu tine
de BCR ! Acolo hotiile sunt destul de
vechi ! La mine de prin 1997 !
Daca scrieti despre hotziile mici sau mari
scrieti articolele mai lungi si mai si
semnati !!!
Cu respect !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult