Acasa Opinii Ultima Po(a)nta: Sa-ti dreg si sa-ti fuck… cu tigaia ta cu tot

Ultima Po(a)nta: Sa-ti dreg si sa-ti fuck… cu tigaia ta cu tot

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Avem un Soricel care se trezeste cu un cos de oua. Si, pentru ca ar vrea sa manance o omleta sau niste ochiuri – trecem peste detaliile neimportante – hotaraste sa mearga prin vecini ca sa imprumute o tigaie. Stiu ca este un banc vechi, dar chiar nu conteaza. Pe drum, Soricelul incepe sa aiba niste „probleme existentiale”, se confrunta cu „niste” dileme, se lacomeste cu Huhurezul si, pana la urma, da cu mucii in fasole cand ajunge acasa la Urs, pe care il trimite la origini: „Te ‘bag si te scot’, cu tigaia ta cu tot, Ursule!”. (Pentru postacii de serviciu, a se citi Basescu, acolo unde scrie Urs, si Antonescu, unde scrie Huhurez. Din cele de mai jos, reiese cine este Soricelul).


Rog cititorii care stiu bancul sa il spuna si celor care nu il stiu. Sau le recomand celor care nu il stiu, sa il caute pe net. 

Ideea e ca ne-am trezit azi cu o stituatie similara. Ma rog, poate abia azi m-am prins eu. Zice Ponta ca PSD vrea sa darame guvernul pedelist Boc, dar nu vrea sa ii ia locul. Si mai zice presedintele social-democratilor ca nici pe PNL nu il vrea la guvernare. Sau pe UDMR si UNPR.

„Soricelule”, ai deja un cos cu oua! Stiu ca suntem vreo douazeci si ceva de milioane, dar daca nu vrei sa ne spargi degeaba, de ce iti mai bagi nasucul in bucatarie. Nu mai bine te iei de mana cu Ursul, Huhurezul si toate lighioanele care fac parte din regnul „animal-politic” si va duceti voi frumusel unde a intarcat Mutu’ iapa, la dracu-n praznic! Si luati-l si pe pechinezul de Boc cu voi, dar si pe toti latratorii care ne asurzesc zi de zi pe la TV! 

Pana la urma, ce vrea Ponta? Sa nu se aplice taierea pensiilor si salariilor! Corect! Dar, inevitabil, prin motiunea de cenzura, asta duce si la caderea guvernului Boc. Iar daca PSD nu este dipus sa isi asume guvernarea si nici sa sprijine un guvern liberal, ce punem in loc? Cine garanteaza ca nu o sa mai scada pensiile si salariile? Raul? Ramul?

Ursul ramane, deocamdata, cu tigaia. Dar si lui i se poate apleca de la atatea oua. Pe o asemenea „caldura”, se poate „cloci” ceva mult mai bun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult