Acasa Opinii Un cel mai penibil preşedinte al Senatului – Cocolin Popescovici Tărtăguţeanu

Un cel mai penibil preşedinte al Senatului – Cocolin Popescovici Tărtăguţeanu

scris de Doru Dragomir
10 afisari

Un papă lapte, un aşa-zis liberal în mizerie, aciuat, întâmplător, într-un partid mare şi istoric, pe care l-a călcat, cu neruşinare, în picioare, un personaj politic pricinos, confuz, arogant şi vândut străinătăţii răsăritene, un oarecare biped devenit, peste noapte, o potaie lătrătoare, tonomatic vorbind, la lună, un communist, sadea, ascuns pe după steagurile pesediste, care va puţii până ce pământul îl va înghiţi în sunete de „clopatin” şi „amin, amin”.

Stan Petrescu editorialist Ziua VecheCe ar putea să iasă dintr-un utecist prezentator de modă, negru în cerul gurii şi cu sculele vorbitoare adânc armonizate cu baza de lucru a securităţii?. Un pupil iliescian, o arătare guiţătoare care, ascuns sub poala liberală a Seniorului Quintus, admirabilul liberal călit prin închisorile comuniste, a vrut să pară un luceafăr de partid, dar, care, a rămas, până la urmă,  divorţatul de serviciu al naţiunii, caracterizat prin bădărănie greu de reprimat, prin micime de mofluz şi obtuzitate nemărginită, trăindu-şi blestemata incapacitate de a-şi depăşii condiţia de lider măscărici, preferând a cocheta cu acele străluciri artificiale ale politicianului de tinichea. Este o vietate ştearsă, dezgustătoare şi emasculată, sterilă şi plictisită, care se joacă cu instituţia Senatului cum se juca el cu mădularul său mic şi moale în ţărână după ce a fost întors de la ţâţă.

Este o fiinţă terestră mărginită, un Ponta frust ce nu poate atinge înălţimea elitelor liberale pe care pretinde că le-ar reprezenta. Ar  vrea, el, să ne sugereze că a devenit un simbol al liberalismului european, al geniului politic. Nu are nimic din toate acestea. Îşi dă duhoarea roşie pe faţă, pupând mâna răţoiului Donald, ajuns, din nefericire, prim-ministru, un alt tâmp fătat de vaca roşie iliesciană şi pus să gâtlejească, pe la toate televiziunile de propagandă, câte în lună şi stele, despre nefericirea românilor.

El promonarhistul ipocrit, cel ce a murdărit mâna monarhului nostru, atunci când i-a strâns-o tovărăşeşte la Palatul Elisabeta, prostănacul motociclist şi proeuropeanul hulit de propriile ziceri, insul cu atâtea neveste înşirate pe la taifasuri de seară drept hrană romantică pentru bărbaţi cu vână, trădătorul inept şi tâmp cu mersul şleampăt, confundă instituţia Senatului cu şanţul de flori în care l-a plămădit măicuţa sa. Cică a fost făcut şi nu născut, la o zi mare. D-aia a ieşit aşa de încârligat la devlă, la vorbă şi la mers. A încercat să spargă un partid istoric, dar nu i-a ieşit şi va trebui să elibereze  funcţia de preşedinte al Senatului şi să dea banii înapoi sponzorilor roşii.

Dacă ar avea şi minte pe cât de deştept este poate ar ajunge Preşedinte. În Transnistria. Mai ştii!

Acest dihonist în blană de scons s-a scuturat de secera şi ciocanul primite în dar de la mentorul său asasin, acceptând o altă blană, pe aceea de agent de influenţă, guiţându-ne, în fraze incoerente şi alambicate, scremuta sa decizie de a nu invita pe Preşedintele românilor, indiferent ce nume ar fi purtat acesta la aniversarea  Senatului României.

Un papă lapte urâcios, arogant, manipulabil, cerşetor de stipendii, odios şi cultivat în a face sluj altora, un năimit pătruns de angajamentul murdar faţă de cei ce l-au contractat pe viaţă,  o mixtură de om cu conştiinţa de lacheu, un actoraş politic cu o biografie obscură, ca toţi alogenii, trimis pe capul nostru pentru a ne face de tot râsul lumii.

Între acest domn penibil, pus preşedinte  de senat peste noapte şi alde Ghişe  Pişe, Stroe şi Vasilache Ilieşiu (sicofanţi de partid tunaţi şi adunaţi), nicio deosebire.

Adică, după  cum ar grăi, Johannis Klaus, pe nemţeşte: „Gleich und gleich gesellt sich gern”. În traducere, acest sprichwort (proverb), ar însemna: „Cine se aseamănă se adună”.

Ai grijă, bre maestre, că neamţul Klaus te trimite la Zum Teufel de nu te vezi şi vei uita toată ţâţa întoarsă pe care ai supt-o odată, demult. El, Klaus, e în urcare liberală, iar Băselu în coborâre populară ruşinoasă şi, de aceea, nu mai poate reacţiona cu ancora vuitton de la pupăza Cotrocenilor. Căci i-a papa caca hagi toată energia.

Uimirea mea de cetăţean votant modest, ca să nu zic marea mea consternare, ar fi aceea că în Parlamentul Ruşinii pluteşte jalnicul spirit al acestui tovuleţ, numit Tărtăguţeanu, care s-a dat peste cap, de trei ori, ca Ponta cel Fălos, a scos trei icniri de vorbe  decidente pe guriţa-i săracă, tăind, de pe lista cu invitaţi la marea aniversare a Senatului României, numele deţinătorul magistraturii supreme în stat, confundând instituţia preşedintelui ţării cu garajul unde-şi tinichigereşte el motocicleta accidentată mai acu’ ceva ani în urmă.

Acest gest politic unic şi impardonabil, perfid şi indecent, întâmplat în capul celui aflat la cârma Senatului unei ţări membre a Uniunii Europene, va fi degustat, ca un gest absolut al ruşinii politice româneşti nu numai în lumea civilizată, ci până-n inima junglei amazoniene.

Am certitudinea că nu toţi politicienii noştri au căpiat şi că cei sănătoşi cu „nervii de la cap” vor face cuvenita îndreptare, înlocuind penibilul lui Călin cu posibilul lui Crin şi că cel ce este îndrăgostit, lulea marinărească, de Blonda Supremă, cea mişcătoare de populăroşi politici, îşi va ocupa locul de frunte, printre invitaţii de soi, la marea sărbătorire a democraţiei româneşti. Preşedintele va fi aşezat, sper, lângă Rege, dacă va fi invitat şi nu uitat, spre a cere iertare veşnică, Măriei Sale, atât pentru cele făcute cât şi pentru cele nefăcute.

„Du sublime au ridicule il n’y a qu’un pas” , zicea Napoleon Bonaparte,  în limba pe care o îndrăgiţi şi o graseiaţi, precum un parizian. Dintr- un cel mai penibil preşedinte al Senatului aţi ajuns, domnule Tărtăguţeanu, şi un ridicol personaj de vază al politichiei româneşti. Ruşinos sfârşit politic!

Bravos naţiune!

Ce frumoşi lideri urâţi strangi la sânul tău!

58 comentarii

pathfinder 13-06-2014 - 09:49

Un articol scris la suparare.
De data asta sunt si ceva greseli de ortografie pe ici pe colo…

UnUL 13-06-2014 - 09:56

La supărare, evident. Dar nu e câtuși de puțin lipsit de adevăr.
Tăriceanu, liberalul roșu, nu este altceva decât un gunoi, crescut și educat de un turnător, și care s-a vândut PSD-ului încă de când a rupt alianța DA.

UnUL 13-06-2014 - 10:07

Defapt : vândut PSD-ului, șantajat de PSD sau ambele – nu vom ști niciodată cu certitudine.

UnUL 13-06-2014 - 10:08

De fapt !!!

pathfinder 13-06-2014 - 10:46

La ferma, porcul ii spune calului:
– Mai, calule, prost mai esti! Toata ziua cari greutati cu caruta, mergi la arat, iar seara, primesti doar o mana de paie. Eu ziua dorm, iau trei mese zilnic.
Calul il asculta cu atentie si il intreaba:
– Ma porcule, tu nu esti cel de anul trecut, asa-i?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 13:05

Sta Nesculatu Petrescu , pardon bhasinescu !
Esti un ORDINAR ! gen ambulantu de sous somes !
Duo GARBITCH !

UnUL 13-06-2014 - 13:59

Tu dacă nu ești b o u și mârlan nu te simți bine, gunoi anti-cancer?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 14:32

In parte , aici functioneaza un …acord intre punctele noastre de vedere!
Greu de imaginat , dar se poate !
Desigur ; T . Basescu este CANCERUL SOCIETATI
ROMANESTI !
Cel care a …METASTAZAT cu precadere , tocmai servicile statului de drept !
ADENOPATII cum se afirma in limbaj de …specialitate!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 13:14

Spune ….porkulle
Cum te-ai VANDUT !
PORKULLE!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 13:17
UnUL 13-06-2014 - 14:01

Pisicii, cu 2 i și fără virgulă între verb și complementul direct, boule cu 3 facultăți (pardon : cu 2 și jumătate!) și cu IQ-ul 300 !!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 14:25

IO doar 169pct la IQ (cu 2 pct . penalizare , initial 171pct)
Tu , cate ? AI chiar 30/42,ambulantule !
Desigur cu 2 de ii !
Zvantane-am bukatzele de phoola calului in

ORIFICIUL BUKALL a metty!

UnUL 13-06-2014 - 14:31

Ți-am spus că nu mi-am făcut niciodată testul – și nici nu prea cred în așa ceva.
Dar test de mârlănie ți-ai făcut? Acolo câte puncte ai? Cred că ești aproape de maximum
Șă-l înjuri ca la ușa cortului pe dl, Petrescu pentru gunoiul infect de Tăriceanu e un semn de nesimțire crasă (sau „grasă”?:)

UnUL 13-06-2014 - 14:32

Probabil că îl aperi pe Tăriceanu pentru că vă asemănați la lipsa de caracter; dar, spre deosebire de tine, el măcar are maniere.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 14:37

Schizoidule , REALITATEA exista !
CHIAR daca tu , bolnav de SCHIZOFRENIE
PAROXISTICA , nu vrea , nu poate , si
EVIDENT , desigur nu CREDE !
Ca DEMENT basist , testul de marlanie la VOI ,
echivaleaza cu FUNIA in CASA SPAN —
SPANZURATULUI !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 14:41

PROBABIL la tine …ambulantule

MOLICEANU a fost …reevaluat si avansat chiar de QIORPECKUL –
HENTACHIOR!
FUNCTIONA pe atunci !

UnUL 13-06-2014 - 14:41

”Tu nu VREI, nu POȚI și nu CREZI”, la persoana a 2-a, acordat cu TU, imbecil cu 3 facultăți.
Și despre ce „realitate” vorbești aici? Dacă e vorba de realitatea nesimțirii, talibanismului și mitocăniei tale, suntem perfect de acord.

pathfinder 13-06-2014 - 14:44

„People who boast about their IQ are losers.”

UnUL 13-06-2014 - 14:44

Dacă nu-ți place Tăriceanu, de ce ragi ca un b o u și îl înjuri cu nesimțire pe dl. Petrescu ???

UnUL 13-06-2014 - 14:46

Absolut exact, domnule Pathfinder. De fapt respectivul coeficient rezultă clar din sutele de greșeli de limbă.

UnUL 13-06-2014 - 14:52

@Parpagnhel
Bun, te mai înjur duminică; acuma mă duc la un prieten iar seara la un concert Richard Strauss la operă, iar mâine sunt invitat la o nuntă.

mircea 13-06-2014 - 14:53

bine ba boule fiu da veterinar, tu sa nu stii cine este Joyanus,varul tau fiul JOIANEI.Poate ai vrea sa stii ca PPE a amanat aderarea PNL la PPE pana la,….. ca au fost dusi in eroare mai pa limba ta de bou au fost mintiti,e acu ce zici da Joyanus ala cinstitu ca e bou nu taur ca sa poata necisti si pa piranda cu lipsuri la CV

UnUL 13-06-2014 - 14:59

Obsesia veterinarului la mirciulică, b o u l de serviciu al forumului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 15:09

Amice , ramane cum am stabilit !
DAR , de ce nu mergi la ,, AMURGUL
ZEILOR ”

dealtminteri;

Înregistrări audio şi video cu Mircea Băsescu, depuse la DNA de Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial

Înregistrări audio şi video cu Mircea Băsescu, depuse la DNA de Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial
Pavel Abraham, avocatul rudelor lui Bercea Mondial, depune, astăzi, la DNA Constanța, înregistrări video și audio cu Mircea Băsescu, în dosarul presupusei șantajări a acestuia de către rudele lui Bercea..

mircea 13-06-2014 - 16:27

ce texst sa fie facut la fii da comunisti,turnatori si pupincuristi,asta care este unul care da limbi la Basesacu fiindca are par pa limba ca orisce animal da rasa care provine din GAS,PMR,PCR,PDL siPMP la fel ca idolul sau

UnUL 14-06-2014 - 00:43

mirciulică, ai vrut să spui ceva?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 13-06-2014 - 14:35

Manechin Popescu Tariceanu se face de ris din zi in zi cu o pofta demna de scopuri mai interesante. Adevarul e ca pnl-ul este un partid liberal atit in ideologie cit si in comportament. E cel mai indisciplinat partid si de aceea de-alungul timpului si-a cistigat un electorat stabil si solid. Fragmentarile, caderile, reunirile de-alungul timpului nu l-a slabit ci l-a intarit. Inafara de Câmpeanu, singurul care a coagulat pnl-ul de-alungul timpului si a luptat pentru unitatea lui a fost Mircea Quintus, seniorul care, la ora actuala, a ramas cam singura „floare” pretioasa a politicii romanesti. Tocmai el, Mirciulica, dar nu Gioana ci Quintus, l-a facut de toti mucii pe manchin Tariceanu, atribuindu-i acestuia cele mai grele cuvinte pe care un om cu adevarat valoros le poate adresa unui dezertor si conspirator impotriva propriei lui familii politice. Manchein Tariceanu nu a fost NICIODATA un liberal convins si autentic. El a avut intotdeauna porniri si opinii pur de stinga, asta dovedind-o din belsug perioada cit a fost prim ministru, perioada mult mai mizerabila decit aceea a borfasului Adelu NasCase. Singura „realizare” daca putem sa spunem asa a lui manchin Tariceanu a fost aceea de a-l „înmilionări” pe prietenul lui Patriciu vânzându-i pe NIMIC Rompetrolul. Atit ! In rest ? A fost o calamitate mizerabila, noroc că l-am avut pe Basescu care sa-l oprească si sa-l arunce la ghenă!

Manechin Tariceanu este un frustrat, un laş, un dezertor, un ratat. Eforturile lui de a se reafirma pe scena politica a dat greş de fiecare data, el folosindu-se numai de intrigi ieftine de curva de salon, de tradari oribile, de conspiratii mizerabile care l-au pus acolo unde-i este locul : la groapa de gunoi a istoriei.

Singurul lucru interesant la sedinta lui manechin Spurcaceanu de ieri a fost prezenta Andreei Lambru, binecunoscuta „secretara” a lui Antonescu, „domnişorica” care a „activat” pe canapeaua lui Crin din biroul acestuia, ocupind, dupa o perioada „crincena” de munca „asidua” „pentru” partid un loc de frunte BINEMERITAT ! Madam Lambru s-a angajat „puternic” „alaturi” de manechin Fu.taceanu sa-l „susţină” pe acesta in lupta lui quijotească de a „apăra” „valorile !!!” … liberale ! Cum o va face domnisoara Lambru ? Cu o singură „armă” si cu o singură strategie : nu va mai purta chiloţi niciodata cind se va afla in preajma lui Spurcaceanu ! Cu acest cuplu, Lambru-Tariceanu, politica liberală se va salva, iar partidul va cunoaste o perioada nemaipomenita de inflorire, mai ales, mai ales, daca cei doi vor posta pe youtube „activitatea” lor de campanie pentru prezidentiale ! Asteptam filme lungi si cu detalii intime ca să mergem incolonati la vot si sa-l votam pe Fu-ticeanu presedinte.

Cine sunt acei „liberali” „de bine” care vor sa salveze partidul si mai ales identitatea liberală ? Pai, cine alţii decât măselele stricate ale partidului, foşti antenişti mizerabili care au distrus imaginea partidului : fostul ministru de Interne, Radu Stroe, fostul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, fostul ministru al Economiei, Andrei Gerea, fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, și fostul ministru al Departamentului Românilor de Pretutindeni, Cristian David. Dintre aceștia, Chițoiu a fost forțat să demisioneze din guvern, din cauza apropierii de PSD; Gerea, numit pentru scurt timp ministru al Economiei a refuzat câteva zile să demisioneze când i-a cerut-o partidul; Barbu a fost și el silit să plece de la ministerul Culturii după ce a făcut declarații neinspirate despre bolnavii de HIV. Pentru că a criticat public decizia lui Crin Antonescu de a rupe USL și a ieși de la guvernare, Radu Stroe, fost ministru de Interne, a fost exclus din partid. Acuzat de abuz în serviciu, Cristian David a demisionat și el din PNL pentru a nu le afecta imaginea liberalilor. La aceștia se adaugă o serie de parlamentari. Unii dintre ei sunt nemulțumiți de fuziunea cu PDL. Este cazul deputatului Grațiela Gavrilescu, din Prahova. Alții, cum e cazul lui Mihai Stănișoară sau Ion Cupă, au venit din PDL și nu sunt entuziasmați de reîntâlnirea cu foștii colegi, prin fuziune. Stănișoară a spus că a decis să adere la Grupul lui Tăriceanu pentru a susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România.

Numărul parlamentarilor prezenți la lansare a fost în jur de 14, printre care și Ovidiu Silaghi, recent înscris în PSD. Pe lângă aceștia, Chițoiu susține că Tăriceanu mai poate conta pe 200 de aleși locali, primari și consilieri, asta, bineînţeles, în visele lui erotice !

Iată un mic fragment din „discursul” bestiei Spurcaceanu : „Haideți cu toții să ne unim în ceea ce ar însemna rezistența liberală”, i-a îndemnat Tăriceanu pe cei prezenți. Fostul premier i-a contestat pe cei care vor să „distrugă” PNL şi să „îngroape” liberalismul, prin renunţarea la nume şi identitate politică. Tăriceanu a mai spus că actualul PNL abandonează valorile liberalismului și a acuzat actuala conducere că predă partidul în brațele lui Traian Băsescu. E? Dacă nu i-ar fi rostit numele lui Basescu, toata această zbaterea lui manechin Tariceanu nu ar fi avut nici un chichirez. Chestia cu „Basescu e de vina” seamana ca un copy-paste pontesc a prezenţei lui Ceausescu in orice „realizare” românească ! Ai scris o carte de bucate ? … Zbang, musai sa spui în prefaţă că cel mai bun bucatar al tarii este Ceausescu sau, cel mai timpit bucatar al tarii e Basescu ! Se maresc taxele si FMI-ul ne trimit la seminţe ? Zbang : Ceausescu si Basescu E de vina ! Daca Becali si Adelu E la puscarie ? Zbang : Ceausescu si Basescu E de vina ! Ceausescu si Basescu E in toate, caci altfel nu se poate ! Ca sa aibe o cât-de-cât credibilitate, orice acţiune la nivel politic, scolar, de gradinită, de bordel, de cârciumă, de metrou, de comună, de sat, de wc-eu public, de curve de stradă, etc., etc., e musai să fie invocat acest nume : Basescu ! Fara pronunţarea acestui nume, nimic, dar absolut nimic nu poate fi luat in seama. Dacă, spre exemplu, vii la televizor şi găteşti o varză cu carne de viţel, nimeni nu te va urmări dacă, în timp ce toci ceapa, nu spui : „lacrimile care mi-au dat, nu se datorează acestei cepe degerate, ci din cauza lui Basescu”, e clar că reţeta nu e bună, iar privitorul va apasa cu degetul lui gros si cu unghia mare sub care tronează un bulgăre de ţărână, si va muta haş bi o că, poate-poate mai dau ăştia un film cu femei goale ! Cam la asta se reduce activitatea politica românească, şi cam asta e singura strategie a unor limbrici politici sa reziste in acest domeniu : înjuraturi la adresa lui Basescu ! Parerea mea de femeie este că, dacă nu-l vom alege din nou pe Basescu, România nu va rezista calamităţilor ce vin, nu vom rezista viitorului cutremur devastator care ne va distruge. Păi, pe cine vom mai gasi vinovat pentru nenorocirile ce ni se va intimpla ? Cine ne va mai crede dacă vom spune : „domnule, la cutremurul asta au murit de pomana 100 de mii de timpiti numai in Bucuresti din cauza lui Ponta !” Ce chichirez ar avea ? E ? Dar dacă spui : „domnule, la cutremurul asta devastator au murit nevinovati doi câini vagabonzi, asta demonstrând cât de toxic este actualul preşedinte, Basescu!” … Î ?

pathfinder 13-06-2014 - 14:50

Cabinetul unui psihiatru. Se deschide uşa şi intră un bărbat, în patru labe cu ceva în gură. Psihiatrul:
-Văi! Cine a venit la noi? O pisicuţă?
Bărbatul se târâie până în colţul cabinetului. Doctorul îl urmăreşte.
– Un căţeluş?
Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ.
Doctorul nu renunţă.
– Ah! Cred că e un arici! Nu? O broască ţestoasă?
Bărbatul scoate un cablu din gură şi zice:
– Auziţi? Mă lăsaţi şi pe mine să vă trag internetul sau nu?!?

mircea 13-06-2014 - 16:30

noroc ca s-a instalat si NETul la voi ba,ca alt fel ramaneai in epoca lu Trotki,Stalin si Caraimanul care nu este nici tatal lu Argeseanu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 17:26

CALUGARE ;
Ia din fatza /din spate!

==================================================

Intelectualii cei proști
Doru Buşcu

Zoom

Cortina a căzut peste congresul PMP cu un foșnet de furou. Așa a dorit Traian Băsescu, așa s-a întîmplat. În spatele Elenei Udrea, oricît te-ai uita, nu vezi picior de intelectual. Nici Teodor Baconschi, nici Daniel Funeriu, nici Toader Paleologu și nici Adrian Papahagi n-au încăput în structurile de conducere ale acestui partid nou, care se propune dreptei urbane și educate. Au fost lăsați pe dinafară, dar nu înainte de a fi puși să execute tot ritualul de umilință și slugărnicie pe care îl presupune lunga carieră de vierme.

Din punct de vedere politic, acești sedentari cu studii au fost considerați, pe bună dreptate, niște pămpălăi. Elena Udrea nu avea de ce să se mai împiedice în ei, de vreme ce voturile vin direct de la Cotroceni, iar dovezi de servilism pot da și subalternii mai proști. Acum, intelectualii care au condus-o la tren sînt rugați să coboare din vagoane. Și uite-i rămași pe peron, ridicoli și triști ca tocilarii veniți duminica la școală, strîngîndu-și la piept diplomele fără valoare politică și renumele intelectual fără căutare.

Soarta lor nu e singulară. La cîteva dopuri de șampanie mai încolo, acoperit de giulgiul eșecului prematur, zace MRU, alături de propria-i disperare. Și el a înghițit multe, și el a făcut contorsionism cu bune rezultate, și el a ieșit la înaintare cînd i s-a spus să iasă. Acum nu-i mai spune nimeni nimic, nici măcar unde să intre. Sever Voinescu, alt băiat citit și abandonat de istoria recentă, își duce zilele la periferia vieții politice, după ce zelul depus în slujirea oarbă a absurdului de partid și-a arătat limitele practice. Cît despre Mihail Neamțu, el rătăcește de unul singur pe urma minții sale, niciodată revenită acasă după isteria de la referendum.

În altă categorie valorică, Mircea Mihăieș și Horia Patapievici trăiesc în același exil politic pe care Traian Băsescu l-a oferit celor care i-au făcut servicii de imagine. Cu excepțiile Cristian Preda și Traian Ungureanu, care au mîncat căcat la cote paroxistice și s-au lipit de o dublă pensie europarlamentară, intelectualii seduși acum zece ani de răsfoitorul Levantului s-au trezit în drum.

În 2004-2005, cînd avea prospețimea din ’68 a lui Ceaușescu, Traian Băsescu a vrăjit multă lume. Mai din instinct, mai din nimereală, a adunat în jurul lui tineri intelectuali dornici să-i sprijine mersul. Să fi avut cultura potrivită și puterea intelectuală necesară, noul președinte al României ar fi pus acești băieți educați în centrul puterii. Ar fi făcut din ei baza gîndirii politice a dreptei și le-ar fi dat pe mînă guverne. În loc de asta, a făcut din ei slugi și i-a dat pe mîna lui Boc. La rîndul lor, băieții educați au arătat că asta așteaptă. Dacă au avut o decență dobîndită în amfiteatru, și-au pierdut-o repede. Stînd sub răsuflarea lui corozivă, și-au lăsat arama universitară să coclească și au început să-și dorească nu proiecte de țară, ci sinecuri. S-au predat toți, s-au lăsat pe spate așa cum fac coteii cînd vor să fie scărpinați cu piciorul și au schimbat respectul datorat șefului în supunere față de stăpîn. S-au întrecut în a-l pupa în cur și, niciodată în toți acești ani, spre nefericirea tuturor, nimeni n-a reușit să-i lase pe ceilalți în urmă.

Băsescu s-a descotorosit de ei fără sentimente, cu răceala unui instalator care deșurubează garnituri. I-au fost folositori cîndva, și atît. În sufletul lui plin de ură și de fum de țigară i-a și disprețuit, iar felul în care a ținut să le-o spună la congresul PMP, vorbește explicit despre sadismul năvălitorilor tătari. Băsescu a intuit nevolnicia acestor băieți cu carte care s-au sculat cu noaptea în cap să apuce un loc lîngă clanță. I-a lăsat să aștepte, iar la sfîrșitul zilei, cînd ușa a rămas închisă, s-au dovedit a nu fi mai mult decît niște uteciști luați prin surprindere de prezent.

pour voire!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 17:40

CALUGARE ,
De Cornel IVANCIUC de la exx ” GARDIANUL” ,
Ai fi avut okazia , sa
INVETI :

=========================================
Iohannis se așteaptă să fie atacat cu dezvăluiri grele despre trecutul său și promite că știe cum să se apere

Cornel Ivanciuc

Zoom

Prudent din fire, Iohannis ne anunță voalat că urmează să fie atacat, după ce partidul său l-a scos candidat la prezidențiale. Ne așteptăm la dezvăluiri bine temperate despre trecutul lui Iohannis, dar nici prin cap nu ne-ar fi trecut ca prezidențiabilului să-i tremure mușchiul marelui fesier, doar pentru că inamicii săi politici amenință să-i facă felul. Ce face Iohannis? Își cosmetizează și reinventează trecutul relațiilor tensionate cu Băsescu. Dacă atacurile lui Băsescu la Iohannis au cam început să fie reportate mai la coada clasamentului pe domeniul google, cele ale lui Iohannis împotriva lui Băsescu sunt reevaluate. “Nu am fost dușmani politici, am avut opinii foarte diferite despre guvernare, și atunci am venit cu o propunere agreată larg în Parlament, doar că președintele a avut altă opțiune”, a declarat Iohannis despre Băsescu, duminică la emisiunea “După 20 de ani” de la Pro TV.

În 2009, alianța PSD-PNL-PC l-a propus premier, dar a fost refuzat de Băsescu. Când a fost ales președintele PNL Sibiu, Iohannis declara despre Băsescu că este un “președinte părtinitor”, just, “care niciodată nu a fost obiectiv”, bingo Klaus, “independent”, bravo, neamțule, și “deasupra intereselor partinice”, Deutschland, Deutschland, über alles. Acum o dă cotită, pentru că știe că poate fi atacat dinspre zona prezidențială. Mai ales după ce candidatul partidului lui Băsescu, Cristian Diaconescu, a zis că Iohannis nu este în stare să fie președinte. Faptele de primar ale lui Iohannis stau pitite în iarbă și țipă să se facă ascultate: trafic de copii, de pe vremea când era inspector școlar. În calitate de interpret și samsar, Iohannis ar fi intermediat, pentru niște cetățeni nord-americani, mai multe adopții de copii, despre care nu-și mai amintește nimic. Dacă povestea e consistentă, adversarii săi se vor înfrupta copios din leșul lui Iohannis, căzut la datorie pe câmpul de onoare al patriei.

O altă perspectivă, ne dezvăluie un Iohannis lacom, colecționar de case de patrimoniu din centrul istoric al Sibiului, luate pe prețuri derizorii, și, evident, cu o căruță de documente false. Pe 16 mai a.c., Curtea de Apel Brașov a decis că Iohannis a deținut ilegal, un imobil din centrul Sibiului, de pe strada Nicolae Bălcescu 29, cumpărat cu exorbitanta sumă de 5.000 de lei de la numitul Ioan Baștea, decedat estimp în America. Respectivul și-a falsificat certificatul de moștenitor, prin intermediul notarului Radu Bucșa, cu care Iohannis are vechi relații contractuale. Iohannis a închiriat parterul imobilului din strada Bălcescu către Banca Raiffeisen, contra unei chirii de 60.000 $ pe an, bănet cu care își permite diverse fantezii automobilistice. Tot prin intermediul notarului Bucșa și a documentelor măsluite de acesta, familia Iohannis a pus mâna pe un alt imobil din cea mai veche zonă a Sibiului (cu câteva case aproape intacte de secol XIV), din zona gării, de pe strada Magheru, 35.

Dacă dosarul caselor iohannicești va fi exploatat de adversarii săi politici în campanie, distinsul neamț va fi îngropat cu onoruri militare și pe sicriul său politic va zăcea aninată Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germane, primită de burgmaistărul Hermannstadtului în 2007, din partea Otto Schily, fostul ministru de Interne federal. Cu puțină vreme înainte de a fi propus de alianța PSD-PNL-PC pentru postul de premier, a fost anchetat de DNA pentru abuz în serviciu, pentru retrocedarea unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condițiile legii. Dacă povestea va fi rescoasă la lumină în toamna acestui an, și plimbată în lesă pe la posturile băsesciote, ghițulești și vărănești, din hoitul lui Iohannis se vor împărtăși frenetic ponții, tăricenii, diaconeștii și ungurenii. Ar mai fi afacerea reabilitării Aeroportului Internațional Sibiu și a Pieței Gării (cășile cu cântec ale neamțului sunt în zona asta), care deși realizate de firme germane, au deja probleme tipic românești.

Sistemul de balizaj al aeroportului funcționează cu pauze și numai când are el chef, iar piatra chinezească cu care a fost pavată Piața Gării a ieșit din caldarâm la scurtă vreme după ce a fost plantată. Dacă toate aceste delicatețuri vot fi instrumentate de cine trebuie și când trebuie, atunci de renumele lui Iohannis se va alege praful și pulberea, din amintirea sa se vor înfrupta ciorile și coțofenele, iar pe catafalcul său de viteaz între viteji va fi aninat Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg în grad de Ofițer, primit de răposat în 2009. Care sunt șansele reale ale candidatului Iohannis?

Să se împrietenească cu Băsescu până peste poate și să se roage când se roagă el îl limba maternă cui se roagă, să nu asmută Băsescu DNA împotriva lui și să nu scoată rahatul ăsta pe tapet în scopuri lucrativ-electorale. Restul e caterincă dâmbovițeană, iar în mijlocul caterincii, neamțul din Sibiu și-a făcut cuib rotat din chirpici, acoperit cu stuf, unde o voce de ondină îi cântă în surdină la flaut, “Bălălău băiatu’ mamii”.”

ITM un gunoi a avut un merit , totusi
Cand te-a devoalat ,gunoiule!

salut 13-06-2014 - 15:49

Frustrat rau, domnu’ gheneral.
Rar vezi atatea zoaie pe cm2 de „articol de opinie”.

Dupa ce Basescu se duce invartindu-se si incepe – in fapt – procesul de de-basismizare, dupa ce sinecurile acestor bolnavi mintal dispar, sa vezi zoaie si urlete prin presa. Sa vezi cum dispare spoiala la telectualii neamului. Nu mai dureaza mult!

dinu 13-06-2014 - 17:03

Bre neica Petrescule…ti-am mai zis sa te lasi de scris. Varsa-ti puroiul, frustrarile , zoiele in alta parte…Chiar nu rosesti deloc cand iti recitesti cele scrise,…sau nu o faci de frica sa nu ti se sparga ochii!? Doamne cata aiureala e in capul matale …si te mai ocupi si de alte cele la postul ala de TV de net impreuna cu un alt gheneral de hazna ( parca grumaz…) Auzi la ei…analize politice, militare , istorice …Te umfla rasul. „Mare e gradina Ta Doamne!!!!”

jan dinu 13-06-2014 - 17:46

—TARICEANU — NU face nici cit – pizde-le fostelor
sotii gind erau la „STOP ” (pe roshu ) …
Despre politica lui ce sa mai vorbim —e doar un pseudo mason retard …!
JD-USA

salut 13-06-2014 - 17:52

Nici macar mason d’ala adevarat, sa-i dai limbi cu devotiune, n’asa, Jenica?

(Jenica Ot USA, of course, daca are eticheta cu USA, kkt-ul miroase a trandafir !)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 18:00

HUO …BORATURA !
Huo …magraoane !
Da dy quizdholoantza Calinica ,
niente ?
ca sholdovencile si ALI vencile …
o au VERDE spre ALBASTRU !

Antibasistul 13-06-2014 - 20:02

Jane, fraier te-ai nascut, fraier mori, toate soțiile si amantele lui Tariceanu au fost mai tinere ca el, nu babe ca ale tale!!!
Nimic nu-i mai dulce ca piz-dele tinere!!!

jan dinu 13-06-2014 - 20:23

MI-a spus una dintre foste ca lui nu i se scoala decit cu frectii
indelungate ca e babalic shi NU mai poate !
Mexico – Camerun 1-0
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 20:41

Janne-moo ! Cine vorbeste cu tine , ma’h tzagan batrin si rapciugos !
Nici hispanicele alea cu care te dedulcisi pe balcon , la blocul ala pe care-l inchiriasi si tu …chiar si pt. o bukatzka de meezda !
Calinica a aflat ?

jan dinu 13-06-2014 - 20:57

Totul e pe NeVe ,asta E !!
Final : Mexico – Cameriun 1-0 !!!
Traiasca mexicancele sub 30 anios !
JD-USA

Antibasistul 13-06-2014 - 21:10

Aha, te-am invațat bine, sa-ti placa fetele tinere, nu babele!
Trebuie sa dai de baut!!!

jan dinu 13-06-2014 - 21:27

Duminica este – Marea parada A Gay-lor in Portland !
Tzine peste 2 ore ! E mai ceva ca la 23 august …
marsaluiesc tot felul de la politieci la cururi semigoale !
Merg shi fac sute de poze shi video !
Dezmatul a inceput sa fie …incet ,incet acceptabil de
marea …..maSa americana !
JD-USA

Antibasistul 13-06-2014 - 21:32

Nu ai ambiție daca nu participi si tu la defilare, cu curul semigol, ia-l si pe poponautul ValV. cu curul gol!!!

jan dinu 13-06-2014 - 18:31

Uite asha i-ash da cavalu
Lu mister Tariceanu
Shi cu muia lui spurcata
Sa-l linga anu – roata !!
JD-USA

salut 13-06-2014 - 18:51

Jenica, am vesti proaste pentru matale. Esti „out of loop” (intreaba-l pe UnUL ce insemna, e in franceza !). Viermii basisti sunt la reciclare, vin vremuri grele, nu mai E fonduri, bre !
Pe tine, avortonel, te-au lasat sa pupi in continuare un coor in dizgratie ! Nasol, si pupator de coor si va trebui si sa muncesti.

jan dinu 13-06-2014 - 19:04

Acum vad meciul – Mexico – Camerun – la TV espana
Femeile frumoase au preturi scumpe la „intrare ” !
Tu nu-tipermiti… saracia este mare acasa !..-:)))
JD-USA

salut 13-06-2014 - 19:07

D’aia postezi in timpul meciului. Nu te dezminti, imbecil ca deobicei !

Cioxe 13-06-2014 - 21:44

Te uitzi la femei frumoase , esti singur in fata tv-ului … si-ti admire palmele , n’asa ?

marika 13-06-2014 - 18:48

Doamne ce de japite pe pagina asta! Autorul? Un imbecil! Unii comentatori, frati cu intrusul din presa!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 22:25

marika draga es edes !Cine spune la tyne sa descaleci peacilea ?
La Viktor Orban ! La Jobbik,
Szopnad meg a faszunkath!

UnUL 14-06-2014 - 07:32

Opinii EVZ
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Grupul lui C. P. Tăriceanu- Un pîrț care se vrea Trîmbițele Ierihonului
Autor: Ion Cristoiu | joi, 12 iunie 2014

Reuşind joi să trag cu ochiul la televiziunile de ştiri, interesat, ca iubitor de istorie, de aniversarea Senatului, am băgat de seamă că televiziunile celor doi Moguli, unul creat de fosta Securitate, Dan Voiculescu, şi celălalt creat de actualul SRI, Sebastian Ghiţă, şi-au dat labele pentru a face un eveniment istoric, zguduitor, din înfiinţarea Grupului de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, prezentat de jurnaliştii cu umor involuntar drept Grupul din jurul lui Călin Popescu Tăriceanu.
Că bulanul de cîrpă al lui Victor Ponta trebuia să facă ceva pentru a lovi în PNL mă aşteptam.
După urcarea în coate şi-n genunchi pe treptele de la Victoria, Călin Popescu Tăriceanu a încheiat cu Noul El Însuşi o negustorie fără iscălitură:
Călin Popescu Tăriceanu e făcut candidat la Preşedinţie dacă îi aduce lui Victor Ponta PNL sau măcar o parte din PNL pe post de pernă sub Înaltul Fund; Victor Ponta, ca toţi megalomanii, simţind nevoia să pară că stă în picioare şi cînd stă în fund.
Drept aconto, Călin Popescu Tăriceanu a primit postul de preşedinte al Senatului.
Sau, mai precis, a primit doar dreptul de a i se titra pe burtiera televiziunilor de ştiri „preşedinte al Senatului”, adevăratul preşedinte fiind Ilie Sârbu, Primul Tată Socru al Ţării.
Călin Popescu Tăriceanu a fost şi este tipul de om căruia îi e lene să şi caşte.
Drept urmare, după ce s-a văzut pricopsit cu faimoasa carte de vizită, n-a mai mişcat un deget pentru a îndeplini negustoria cu Victor Ponta.
Luni, 9 iunie 2014, exasperat şi pentru că USL chiar s-a rupt, dînd PSD-ului mari bătăi de cap în consiliile locale şi judeţene, Victor Ponta a cerut amicului Ghiţă să-i trimită, aşa cum pizzeriile trimit porţiile comandate telefonic la domiciul clientului, o echipă tv la domiciliul său din Piaţa Victoriei, pentru că are ceva de zis naţiunii.
De regulă, politicienii merg la televiziuni şi nu cheamă televiziunile la ei acasă, cînd au în guşă o zicere pentru Populime.
România Tv aparţine însă lui Sebastian Ghiţă, amicul familiei Ponta şi membru de seamă al Famigliei Ponta. Şi cînd e vorba de un amic, îţi permiţi să-i chemi pe jurnalişti, ca să te noteze şi acasă, ba chiar şi în baie, cînd te dai cu spray pe la subţiori. Faci puf-puf în zările umbrite de păr şi, din cînd în cînd, în semn de bunăvoinţă faţă de jurnaliştii care te asistă, entuziaști de masculinitatea ta păroasă, le dai şi lor să miroasă, să-şi bucure măcar nările.
Cu acest prilej, al interviului, Victor Ponta i-a dat lui Călin Popescu Tăriceanu un avertisment:
„Eu cred şi probabil că domnul Tăriceanu va candida la prezidenţiale, dar atîta timp cît nu există USL, ştie foarte clar şi domnia sa că PSD-ul va avea propriul candidat. Nu ştiu… dacă intră domnul Tăriceanu în turul doi şi candidatul nostru nu intră, sigur că-l susţinem. Dar în acest moment nu se poate pune problema şi nici nu cred că domnul Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD-ului; vrea să fie candidatul USL-ului – al PSD-ului, nu cred“.
Oricît de leneş ar fi, Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat seama că trebuie să facă ceva.
Şi-a făcut.
Sau mai degrabă a încropit:
Un ONG, numit Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.
Ştiind că lui Călin Popescu Tăriceanu nu-i poate ieşi mai mult decît un pîrţ, nu m-a mirat să văd înfăţişat evenimentul, de România Tv şi Antena 3, drept un soi de trîmbițe ale Ierihomului.
N-aş fi dat atenţie tărăşeniei dacă n-aş fi văzut pîrţul plasat drept Breaking news în Evenimentul zilei, cu litere incendiare, de parcă ar fi anunţat Declaraţia de independenţă a Americii.
Mi-am zis imediat:
Păi, dacă un ziar serios, quality, precum Evenimentul zilei, tratează născocirea lui Călin Popescu Tăriceanu ca un eveniment de importanţa înfiinţării euro, înseamnă că iniţiativa nu-i un pîrţ.
Devenit brusc serios şi curios, am citit relatarea despre Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.
Grupul – zice relatarea citînd pe cei veniţi în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu – are drept scop păstrarea identităţii liberale a PNL.
Drept urmare, Grupul se opune fuziunii PNL cu PDL.
PNL a fost înființat în urmă cu 139 de ani, la 24 mai 1875.
Într-un partid cu o asemenea vechime e normal să apară voci îngrijorate de pierderea identităţii liberale.
Ia să vedem! – mi-am zis – cine sînt fondatorii Grupului neliniştiţi de pierderea identităţii liberale a PNL.
Şi imediat, înainte de a merge mai departe cu lectura relatării, am şi văzut strînşi în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu pe Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti, Ionel C. Brătianu, Vintilă Brătianu, Dimitrie Sturdza, I.G. Duca, Dinu C. Brătianu.
L-am văzut, ca prin vis, şi pe Gheorghe Brătianu.
Deşi, la un moment dat, s-a rupt din PNL, a dat şi el fuga din mormînt, să fie alături de tatăl său Ionel Brătianu.
Ce mi-a zis lectura listei celor îngrijoraţi de pierderea identităţii liberale?
La loc de frunte şi deosebit de vocal e Mihai Stănişoară.
Mihai Stănişoară a declarat la sindrofie:
„De aici rezultă nevoia înfiinţării Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale. Eu cred că adevărata dreaptă nu poate fi construită decît de liberali, care aveau un proiect declarativ asumat în acest sens. Lucrurile s-au schimbat dramatic în ultima perioadă. Există riscul să se piardă această abordare doctrinară a liberalismului”.
Cine e neliniştitul, îngrijoratul, zguduitul de posibilitatea ca PNL să-şi piardă identitatea liberală?
Mihai Stănișoară!
Pe vremea lui Ceaușescu, umbla o strigătoare:
”I-auzi brîul!/
Ceaușescu ne-a luat grîul/
Ne-a luat și paiele/
Ne-a lăsat cu…/
I-auzi brîul!”
I-auzi brîul! îmi vine și mie să strig.
Mihai Stănişoară a venit în PNL în 7 martie 2013.
Fix cu un an în urmă.
Pînă atunci, din 1997 a fost fruntaş PDL: parlamentar, ministru, consilier al lui Traian Băsescu.
Aşadar, un traseist, venit de un an doar în PNL, e vedeta Grupului preocupat de pierderea identităţii.
O altă vedetă a Grupului e Daniel Barbu.
După o perioadă de linguşire pe lîngă Casa Roman, Daniel Barbu devine consilier al lui Crin Antonescu.
În 2012 intră în PNL, ca să poată candida pe listele USL.
Aşadar, un ins care e de doar 2 ani membru PNL a pornit la lupta pentru păstrarea identităţii liberale a PNL.
Ce e în realitate acest pîrţ al lui C. Popescu Tăriceanu?
O manevră a lui Victor Ponta pentru a sparge PNL.
Mult mai nimerit era să i se spună:Grupul de Inițiativă pentru păstrarea identității PSD-iste a PNL.
Dar și cu acest titlu, tot un pîrț ar fi rămas.
Un pîrț care se vrea Trîmbițele Ierihonului.

Antibasistul 15-06-2014 - 20:28

un NUL basistule, baga-ti mincinoasa propaganda basista in kur si DISPARI!!!

UnUL 15-06-2014 - 21:46

De ce „mincinoasă”, prostovane. Arată care sunt minciunile!

Pribeagul 15-06-2014 - 19:58

Sa nu uitam ca neamul romanesc n-a dat numai loaze.
Sa admiram ce-i de admirat!
Sa veneram ce-i de venerat!

În data de 15 iunie 1889, a încetat din viaţă Luceafărul poeziei româneşti, poetul Mihai Eminescu.

Cu recunostinta si admiratie vesnica,
In Memoriam Mihai Eminescu:

De-aş avea

De-aş avea şi eu o floare
Mândră, dulce, răpitoare,
Ca şi florile din mai,
Fiice dulce-a unui plai,
Plai râzând cu iarbă verde,
Ce se leagănă, se pierde,
Undoind încetişor,
Şoptind şoapte de amor;

De-aş avea o floricică
Gingaşă şi tinerică,
Ca şi floarea crinului,
Alb ca neaua sânului,
Amalgam de-o roz-albie
Şi de una purpurie,
Cântând vesel şi uşor,
Şoptind şoapte de amor;

De-aş avea o porumbiţă
Cu chip alb de copiliţă,
Copiliţă blândişoară
Ca o zi de primăvară,
Câtu-ţi ţine ziuliţaI-aş cânta doina, doiniţa,
I-aş cânta-o-ncetişor,
Şoptind şoapte de amor.

oprean ioan 16-06-2014 - 15:46

dle Stan Petrescu,
Mi-e foarte greu sa te apelez cu „dle”, dar, imi respect conditia.
Dumneata, in schimb, un profitor la greu al epocii „ceasca” si mai apoi al epocii „ilici”, un nimeni in drum, dar care a beneficiat de apele tulburi ale anilor `90, vii acum cu tupeu si arunci toata mizeria ascunsa si strinsa in cutele hainelor tale nespalate.Si o „arunci” cu harnicie demna de o cauza mai buna. Am convingerea ca o faci din prostie si nu dintr-o intentie „desteapta”.
Mi-e foarte mare jena ca un fost ofiter al armatei gindeste, scrie si(mai ales) arata in halul asta. Cind dracu isi vor da seama cei de la ZV de cacialmaua pe care o joci tu?
Un mincinos jegos si fara caracter!

salut 16-06-2014 - 16:03

Am mai scris-o, dar a disparut postarea:

Catastrofa majora nu e ca asta ia o sinecura de la ZV ci ca „pe baza analizelor lui”, in Romania, diversi factori de raspundere au luat decizii.
Neterminatul asta bolnav mintal nu are nici urma de gandire logica si totusi a ajuns la gradul de general (de informatii !!! -Dumnezeule!), asta-i o alta mare catastrofa a vremurilor de dupa ’90: selectia naturala – in orice domeniu – a fost inlocuita de pupincurism si corectitudine politica.

Intr-un anume sens, faptul ca un neterminat care si-a luat Bacul pe la 28 de ani a juns ministru e doar dezvoltarea fireasca a catastrofei enuntate anterior. Nici macar nu mai conteaza ca asta a fost pus ministru de o alta catastrofa nationala, o sluga perpetua, pres de sters pe jos al Jigodiei Nationale.

Tache 16-06-2014 - 16:11

Si sa nu uitam ca este si un virulent anti-roman, care ataca institutiile de baza ale natiunii romane. Eu cred ca este ruda cu Elena Udrea, individul fiind de origine din Buzau, si mai cred ca are si aceeasi etnicitate……

salut 16-06-2014 - 16:15

Da-l dreaq, mi-e scarba.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult