Acasa Opinii Un defibrilator uriaș pentru România

Un defibrilator uriaș pentru România

scris de Doru Dragomir
28 afisari

De la o vreme, ce-i drept, destul de lungă, inima românului a încetat să mai bată în cadența adevăratei patrii. Disoluția statului a depășit faza de debut, instituțiile sale sunt subtilizate de către infractorii politici, economia terminată de-a binelea, resursele subsolului și pământul vândut străinilor, iar poporul român mai are puțin și se va duce definitiv la cele veșnice.

Stan-Petrescu-editorialist-Ziua-VecheEliberarea României de sub dictatura ceaușistă nu a adus fericirea mult dorită a românilor, ci doar pierderi irecuperabile cu consecințe dramatice  asupra stării populației, slăbirii economiei naţionale, a apărării, a scăderii coeficientului demografic al țării şi instalării definitive a unei săracii lucii care plasează România la coada Europei.

Teritoriul naţional s-a dat, s-a concesionat și împrumutat în proporții îngrijorătoare, la străini, cu permisiunea unor texte de lege promovate de un parlament corupt și obedient comenzilor de partid. Urmează etapa retrocedărilor frauduloase, pe bani mulți, de bunuri imobile, de obiecte de cult și de patrimoniu, concomitent cu trecerea la masiva vânzare a aurului verde românesc – tăierea de păduri în tot cuprinsul țării.

Corupția endemică la vârful statului a condus la spolierea succesivă a bugetelor naţionale, la dispariția a zeci și sute de mari întreprinderi și a zeci și sute de mii de salariați, unele distruse, altele falimentate sau privatizate fraudulos. Un sistem financiar slab și politizat a încurajant evaziunea fiscală, trimițând țara în falimentul previzionat.

Neamul mândru de strămoșii lui a ajuns să fie condus de niște minoritari aventurieri, trăitori după principiu ubi patria ibi bene. Lor li s-au alăturat niște canalii, niște lichele, niște secături politice al căror obiectiv declarat este acela de a lichida definitiv România, de a o înstrăina oricui dă mai mult.Vorba maestrului Pleşu, și el atacat de comunistoizi deghizați: „sînt pline partidele şi parlamentul de prostănaci care ,,se afla în treabă”, de întreţinuţi fără nicio învrednicire, de nătărăi volubili, de ,,demnitari” fără demnitate”. Unde-i poporul care trebuie să apere averea țării, să se apere pe el însuși ? România și-a construit un brand de țară perceput ca fiind o reclamă enormă ce dă legitimitate uneia dintre cel mai corupte ţări din Europa.

Atacul banditesc la cultura și patrimoniul național constituie probe evidente ale unei trădări de proporții cu efecte devastatoare asupra identității milenare a unei națiuni.

Atacurile din exterior ca și din interior asupra moralei creștine, asupra  Bisericii, încurajarea sectelor minoritare, a mișcărilor religioase ascunse, esoterice, a unor grupări spirituale străine de spiritul acestui popor se permanentizează.

Învățământul de toate gradele produce fluvii de mediocritate și false elite, îngroşând impostura din toate domeniile gândirii românești, cea politică furând puterea.  

S-au diversificat agresiunile sistematice în mass-media, războiul informațional prin presă, acțiuni de propagandă și de difuzare a unor informaţii false, ori denigratoare la adresa statului român, unele orientate precis în direcția discreditării unor acțiuni diplomatice pentru reîntregirea teritorială a țării. A luat amploare campania furibundă de batjocorire a limbii române, a tradiţiilor naţionale, a portului popular şi a folclorului, ironizarea noţiunii de patriotism, discreditarea simbolurilor și valorilor naționale,  

Alogeni minoritari au pus România la index, considerând-o autoare de Holocaust, deși statul Israel declară contrariul, motiv pentru care au fost trimiși în uitare  cei mai de seamă oameni de cultură. Românilor le este interzis să facă apologia contribuției lor la îmbogățirea culturii naționale și universale.  

Alegerile locale au constituit un antrenament, la cald, despre cum trebuie pus capac Democrației. Au fost aleși cu reprezentativitate  foarte scăzută, din primul tur, cele mai incapabile și iresponsabile minți politice, cică edili,  pentru a șpolia în continuare bugetele locale. Primărița Treișpelasută și-a dat arama pe față, alegându-și un viceprimar exhibiţionist, la recomandarea unui alt mare politician penal. A demisionat de rușine.

Am trăit febra pregătirii întâlnirii la vârf a șefilor de stat și de guvern din capitala Poloniei, sperând în asigurarea de garanții de securitate pentru România mult mai nuanțate. Summitul NATO de la Varşovia a adus noutăți și strategii noi pentru adversarii noștrii de peste Nistru, urmașii lui Petru cel Mare, ei râzând de gluma că dacă se împing pe aliniamente înaintate câteva unități tactice americane de pușcași marini, adunați din toate seminţiile Americii, rușii vor tremura de frică. Exclus. Puţin și generalii lui au scanat foarte bine întreg registrul de amenințări contra Federației ruse și s-au pus pe o pregătire militară fără precedent, așezându-și pe hărțile lor digitale săgețile direcțiilor ofensive cu vârful pe toate capitalele europene și comandamentele NATO din Europa.

Lecția pe care e musai s-o învățăm ar fi una singură: cea mai importantă țară NATO de pe pământ strămoșesc este România, aceasta fiind cea imediat interesată și responsabilă să reacționeze prima la orice agresiune externă și dacă armatei nu i se va asigura fonduri pentru înzestrare rapidă vor trece rușii prin România, ca prin varză, în ciuda optimismului iohanesian și al recomandărilor rostite eufemistic, într-o engleză nordică, de către secretarul general al Alianței. Președintele nostru trebuie, fără nicio amânare, să se adreseze parlamentului țării, chiar mai mult decât Constituția i-ar permite, cu hotărâre maximă, solicitând bani de urgență din visteria guvernului spre a întării armata țării cu mijloace moderne de apărare și atac, pentru a pregăti populația și teritoriu pentru război, pentru a ridica moralul națiunii și a scoate din rol toți agenții de influență care uneltesc zilnic contra românilor și aliaților lor, în contra guvernului tehnocrat.

Într-o Românie unde impostura a devenit generalizată și unde impostorii se cred elitele neamului, într-o țară umplută la refuz cu infractori de lux, într-o țară unde instituțiile se războiesc, public, între ele, într-o țară unde sănătatea este violată, furată și sluțită de către esculapii comercianți de la tarabele spitalicești, într-o țară unde spițerii, cu medicamente contrafăcute, dețin mai multe farmacii decât țara magazine alimentare, într-o țară unde apărarea țării se reduce la câteva unități și mari unități „operativ-neoperative”, într-o țară unde structurile de forță fac politică și afaceri, într-o țară unde rădăcinile limbii române sunt retezate, unde cultura națională este înlocuită cu multiculturalismul de împrumut, unde cei mai importanți oameni de spirit sunt dezgropați și batjocoriți de către quislingii români cu nume ascunse, unde  mândria națională a ajuns cârpă de șters prin orașe străine, unde florieni, antonești, adriani și arnăuți atei cominterniști scormonesc cu râturile lor murdare la rădăcinile istoriei naționale spre a o văduvi de numele luminate ale neamului, într-o țară unde ungurii bolnavi de iredentă cer Ardealul, într-o țară unde educația naște monștrii și ignoranți, într-o țară unde tinerilor le este rușine a simți și vorbi românește, unde copii sunt avortați în silă și abandonați în tomberoanele orașelor, ca masă pentru câini de pripas, într-o țară unde confruntarea politică a ajuns doar un șocant spectacol de teatru absurd, într-o țară unde partidele cu lideri infractori se cred demiurgii acestei țări, într-o țară unde politicienii „fără nicio învrednicire” s-au înrolat în organizații criminale de top este nevoie urgentă de un tratament prin șoc dureros.

Încet, încet au fost atrase în mizerabilele jocuri politice serviciile de informații, instituțiile cele mai sensibile din bucătăria statului. Acestea sunt tot mai vânate, denigrate și slăbite în munca lor prin amestecul politic intern, dar mai ales extern. Să nu mai amintim că acestea au fost compromise de impostori, plagiatori și analfabeți politici precum Gabriel Oprea, Ponta Gabriel și aliații lor politici și atacate de președintele pensionar care ani la rând le-a lăudat ca pe o creație de suflet a lui. S-au produs, prin rostogolire, rebuturi intelectuale răsunătoare care au îngrozit lumea academică europeană.

România are nevoie imediată de un uriaș defibrilator, capabil să repună în funcție inima aflată în stare de infarct a acestui neam românesc, de două ori milenar, contribuitor, absolut, la îmbogățirea culturii universale (sper să nu fiu acuzat de protocronism). Românii defibrilați trebuie să se revolte nu pe părți, ci de la fașă la barbă albă, hărțuindu-i pe iresponsabilii politici temători de forța mulțimii și fricoși față de puterea străzii, să se revolte în acțiuni ample, cu țintă directă asupra tuturor infractorilor naționali ajunși la vârful deciziei strategice și imuni la vocea străzii. Este urgentă nevoie de adevăr în țara mioriticilor. Mincinoasa construcție politică națională, cum am mai spus, crearea de politici amalgamate, lipsite de sens – vezi mizeria numită USL – un creuzet politic, ad-hoc, în care s-au mixat componente politice corupte cu impotenți politici ai celor două partide mari, PSD și PNL. Acest aluat politic cu fermenți toxici a dus țara de râpă.

Dacă nu se va spune românilor tot adevărul despre istoria lor pusă sub obroc, despre trădătorii ei, despre falșii revoluționari și delatorii de meserie aflați în libertate, dacă nu vor fi trimiși după gratii toți cei vinovați de morții loviturii de stat din decembrie 1989, de distrugerea materială și morală a acestei nații, dacă nu se va aplica legea lustrației activ și retroactiv, vom fi în primejdie de moarte pentru că ne vor fi capturate toate instituțiile statului, ne va fi amanetat viitorul copiilor noștri de către golanii politici și neamurile lor proaste.Acești incapabili trebuie înlăturați rapid și condamnați, definitiv, la uitare, altfel izolarea țării noastre va veni de la sine și cine știe dacă nu cumva statalitatea ar putea fi pusă în pericol de moarte. Semnele prevestitoare pentru un mare rău național au apărut. S-a început cu România Răsăriteană-Moldova de peste Prut și se continuă cu acțiunile antiromânești ale UDMR, organizație culturală pe post de Cal Troian ce poartă în pântece de lemn secui pârâți îmbrobodiți cu steaguri de împrumut.

Dacă ilustrul nostru președinte dorește să promoveze un Proiect de Țară, trebuie să înceapă, fie cu defibrilarea, fie cu înlocuirea urgentă a tuturor consilierilor și trepădușilor din jurul domniei sale. Sunt catastrofali prin neștiința și serviciile ce i le aduc pentru că au resursa intelectuală și de consiliere epuizate. Consilierii președintelui sunt îmbătrâniți și butonați (de alții), sunt utili doar pentru încopciat documentele depuse la mapele prezidențiale din piele neagră și transportul acestora, sub brațul lor amorf, către cabinetul prezidențial. Toți acești servitori cotroceniști și-au cultivat știința îndoirii slugarnice a spinărilor lor mobile precum trestiile de toamnă în bătaia vântului ușor nebun și rece. Aller Anschfang ist schwer (Tot începutul este greu) – dar merită încercat.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult