Acasa Opinii Unde-i USL nu e tocmeală

Unde-i USL nu e tocmeală

scris de Marin Neacșu
2 afisari

Gata, a trecut anul 2013, şi odată cu el, aparent, şi problemele din USL. Cei doi Dalai Lama ai politicii  stânga dreapta de Dâmboviţa au reapărut la aceeaşi masă.

Marin NeacsuDupă ce la sfârşitul anului cei doi copii teribili ai României mai aveau un pic şi se muşcau efectiv unul pe altul, acum iată că au decis să traverseze strada din nou împreună, luaţi de mână, chiar dacă nu se mai giugiulesc şi nu se mai privesc în ochi. După ce s-au făcut mincinos unul pe altul, după ce au declarat că nu vor mai sta la aceeaşi masă, după ce s-au anunţat că nu îşi permit unul altuia anumite ieşiri şi chiar puneau problema spargerii USL „dacă celălalt asta vrea”. Practic, cam asta voiau stafurile celor două partide, se cam săturaseră de această relaţie contra naturii, cei din PNL se săturaseră să tot fie marginalizaţi, daţi pe mâna procuraturilor celor doi coabitanţi şi să primească oasele celor din PSD de la masa  guvernării, cei din PSD se săturaseră de pretenţiile şi  cererile celor din PNL şi uite aşa au început certurile.

După încercările PSD de a obţine o majoritate parlamentară fără PNL, aparent realizată cel puţin teoretic, mai ales cu sprijinul UNPR, Ponta era dispus şi chiar voia să o rupă cu PNL-ul care deja începea să îl calce pe bombeu. Având şi asigurări din partea UDMR că dacă scapă de PNL şi îi primeşte la guvernare totul este ok, Ponta se vedea pe cai mari, foarte mari  şi a trecut la atac pe toate fronturile. A început să se dea la familia Băsescu, adică acolo unde îl doare pe Băse şi să îi dea cu flit lui Anto. Greşeală. În primul rând că Băsescu nu este Voiculescu să pună botul pe labe când cineva se ia de fata lui şi în al doilea rând pentru că Antonescu, sătul de fiţele şi de strâmbele PSD-ului, era gata să accepte spargerea USL şi ca să vadă Ponta că nu glumeşte, a dat liber unor manevre prin Ilfov unde mofturile doamnei Firea au fost cârpite de Petrache, lupul lui Anto. Doamna Firea văzând că nu i se ia apărarea şi Ponta nu forţează mâna lui Antonescu, îşi dă demisia din conducerea PSD, din toate funcţiile şi din partid, pretinzând că are nişte principii peste care nu trece şi apără USL. De fapt totul era un şantaj care nu a mers la prima mână.

În 2014 s-au schimbat puţin datele problemei. Unii ar fi tentaţi să spună că schimbarea de politică a lui Ponta se datorează palmelor luate cu ocazia vizitei doamnei  Nuland. Alţii ar spune că lui Ponta i-a venit mintea la cap şi a realizat că în lupta cu Băsescu nu are nici o şansă fără PNL, alţii că manevra din CJ Ilfov unde PNL a dat mâna cu PDL l-a făcut să înţeleagă că nu stă pe cai chiar aşa de mari. Adevărul e pe undeva între. Chiar domnia sa a declarat după revenirea din scurta vacanţă de care până la întoarcere nu ştia nimeni nimic, că doamna Nuland a venit să discute alte probleme despre care însă nu poate spune nimic, dar în mod cert domnul Corlăţean era cel mai potrivit să le  discute, probleme care au fost şi vor fi discutate în CSAT. Ce să fie, ce să fie ?Ce subiect îi este familiar lui Corlăţean şi trebuie discutat în CSAT? Să fie ceva legat de anumite evenimente viitoare legate de zona Iran-Irak ? Să fie adevărat zvonul cu MEK? Atâta vreme cât domnul Ponta nu spune, se pot face orice fel de speculaţii. Cert este că Ponta şi Anto au ieşit din nou pe sticlă ca două costume proaspăt spălate, au decis să semneze şi ei un act de coabitare în cadrul USL prin care să se oblige să respecte ceea ce semnaseră deja. În plus, domnul Antonescu a reuşit marea performanţă să se facă din nou  de râs cerând să îi fie trecut numele în noul act de coabitare ca şi cum asta i-ar garanta că va fi preşedinte, sau că PSD nu va scoate un alt candidat sau nu va rupe căruţa chiar înainte de alegerile prezidenţiale. Doamne ce imatur politic este. Păi nu a învăţat nimic nimic din tot ce a păţit de aproape doi ani încoace? Până acum nu a avut acte semnate cu Ponta, sau Ponta nu a mai semnat un act asemănător cu Băsescu ? Să fie atât de aerian încât să nu ştie că actele se semnează între hoţi? Oamenii adevăraţi îşi dau mâna şi gata. Cine îi garantează că la alegeri nu va apărea un „simpatizant” PSD  care va candida „independent” la prezidenţiale, dar cu un puternic sprijin nedeclarat al PSD? Bineînţeles că nimeni, dar lui îi place să doarmă cu capul pe hârtii semnate. Cine spunea că Antonescu doarme mult,  poate ştie ceva, eu nu ştiu cât doarme, dar ştiu că îi place să fie adormit. Dar nici Ponta nu se lasă.  Are impresia că dacă vine iarăşi cu steagul luptei împotriva lui Băsescu, românii vor ieşi la vot. Oamenii ăştia sunt total rupţi de realitate. Să fie vorba de o boală a conducătorilor  români? Aşa a pierit şi Ceauşescu, crezând că e iubit de tot poporul.

Ş acuma, după ce cei doi s-au pupat în văzul lumii, s-a rezolvat şi problema de la Ilfov, domnul Ponta a afirmat că nu a semnat sau aprobat demisia doamnei Firea, ca şi cum demisia nu ar fi un act unilateral. Dar nici doamna Firea nu mai vrea să fie rea şi a anunţat : „Dacă uman nu se poate face prea mult, măcar să se facă politic. (..) Las la o parte orice orgoliu, trec cu vederea orice jignire sau neadevăr care s-au spus în legătură cu mine şi familia mea şi, cum ar spune cineva foarte conciliant, o iau de la zero”. Ciudat, eu credeam  că îşi dăduse demisia din motive de principiu, acuma aflăm că a fost  vorba de orgolii. Asta e, până la urmă leii sunt pisicuţe, ghearele scoase sunt băgate în teacă, totul se negociază, şi principiile şi orgoliile şi poziţiile politice. Probabil se va denunţa înţelegerea dintre consilierii PNL şi PDL, dar  să fie clar, chiar dacă teoretic conflictul a fost dezamorsat, practic tensiunile există, iar Petrache  îşi va obţine voturile cum vrea el, nu cum vrea Firea. Poate Doamna Firea va primi noua funcţie de purtător de cuvânt al USL. Este o funcţie pe măsura orgoliului şi fumurilor personale, dar asta nu va face din ea un politician cu principii ci doar unul cu orgolii.

Hai că a început bine anul, nu lipseşte circul atât de prezent la români de 2000 de ani. Cu ochii la crizele de orgoliu ale şefilor PSD, sau cele de spate ale lui Becali, românul nici nu mai are timp să vadă când a rămas fără nădragi.

144 comentarii

milosu' 16-01-2014 - 20:54

ce faceti fratilor…..ati amutit? neacsule, basistule…..adormisi?

urbos 16-01-2014 - 21:03

Adormirati.

ancuta 16-01-2014 - 21:11

Cum mai e vremea la Craiova, gica?

Antibasistul 16-01-2014 - 22:05

Acum am semnat PETIȚIA on line prin care se CERE DEMISIA lui Basescu!

Crapați basiștilor!!

milosu' 16-01-2014 - 22:11

Ca bine facusi!!! Cred ca-l suparasi pe neacsu, basistu….? o semnai si eu. Doamne ajuta!

jan dinu 16-01-2014 - 22:12

Basescu deja a semnat reducerea sentintei tale
de borfashi ordinar – titular de la 25ani
la 9 ani shi 8 luni cu executare fara aminare !
Pregateste vaselina shi parafina !!!
JD-USA

ancuta 16-01-2014 - 22:18

un debil interceptat telefonic (ciocumicul) si un cretin (cretinosul)!
Astia ne vor scoate din kkt-ul in care ne-a bagat anUSuL

UnUL 16-01-2014 - 22:50

Mai imprimați un rulou de hârtie igienică?

Antibasistul 16-01-2014 - 22:58

ptetiții online. com

SEMNAȚI PETIȚIA IN CARE SE CERE DEISIA lui Basescu!!!!!!!!!!!

Antibasistul 16-01-2014 - 23:01

petiții online.com

SEMNAȚI romani sa scapam de Satana!!!!!!

ValVerde 16-01-2014 - 23:07

Mai labutza transpirata, in loc sa pierzi timpul cu indemnuri, de ce nu te duci tu sa semnezi pentru noi?

Antibasistul 16-01-2014 - 23:29

Pentru ca numai voi escrocii basiștii semnați fecare de mai multe ori!

PETIȚIA SE NUMEȘTE:
cetațeni discriminați de Basescu cer demisia lui.

UnUL 16-01-2014 - 23:47

Bășinel, trebuie să fii total tâmpit să semnezi asemenea rahaturi „clocite” de Felix care simte că se apropie funia de par..

Antibasistul 17-01-2014 - 00:09

Am semnat, deja, PETIȚIA!

UnUL 17-01-2014 - 08:49

Asta spuneam și eu, Bășinel : ești total t â m p i t. lucru care nu mai trebuia demonstrat, dar pe care l-ai mai demonstrat, totuși, încă o dată.

Antibasistul 17-01-2014 - 17:59

Se stie ca tîimpiți si mari cretini sint basistii tai, numai ei pot susține pe dictatorul chior!

UnUL 17-01-2014 - 18:08

Așa, neicușorule, ține-o gaia-mațu cu aceeași imbecilitate, nu faci decât să confirmi ce scriam mai sus.

Antibasistul 18-01-2014 - 16:10

TU CONFIRMI cu postarile tale de cretin, ca toți băsiștii, ca am dreptate!

UnUL 18-01-2014 - 17:29

Bășinel, tu nu poți avea dreptate nici dacă, prin absurd, ai avea ! (???!!!)

jan dinu 17-01-2014 - 06:54

Iarashi vine mercenaru
Sa mai dea nitzel cu paru
Cit Varanul al plateste
Scuipa tare shi loveste !!
Urbos este angajat
Sa manince aici KaKaT !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-01-2014 - 07:17

Haoles-Baoles , Jane-moo !
Tu , chiar ai …talent !
M A I , publici asa reusite,
UBB-ul , demite portarul , nepereche !
(La Partz Land , tu esti …cel mai
Bun /ne…

jan dinu 17-01-2014 - 07:38

Sunt putzin ingrijorat
Ca o fatA mi-a plecat
La un mare festival …
Pentru sunet muzical ..
In Brazilul litoral
Delegat sa reprezinte
PorTlandu asha cum simte ….
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-01-2014 - 07:53

BravooS Jane-moo , asa’h santem
Noi gitanni, tarentatzi !

jan dinu 17-01-2014 - 07:58

Pina una alta beau acum un vin – organic –
fara sultifes … poate mai vin
neste versuri adHoHoHoK …
JD-USA

pathfinder 17-01-2014 - 08:49

Dar cat e ora la tine?!?
Presupun ca nu bei dimineata…

UnUL 17-01-2014 - 08:53

→ ↓ ↔ ↕ ♪ ♫ ☻☺ שּׂ ♯ ♠ ‡ ????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-01-2014 - 10:02

Ce faci ma’h b h a s ee-D o l b y ? ! ! ?
Ai intrat in scintilatzie , browniana instantaneu !
De cum ai aflat ca g i o a r s a k o o l , a – b e n e f i c i a t ,

De B A N I – B A N I de la G i a s – P r o M !

Mircea 17-01-2014 - 07:49

Un domn cu un nume semnificativ se lauda ca a semnat ACUM petitia de 7 (sapte) ori. Pe cealalta am semnat-o si eu de doua ori deci il cred ca se poate. Semnati cu incredere.

Antibasistul
16-01-2014 at 22:05
Acum am semnat PETIȚIA on line prin care se CERE DEMISIA lui Basescu!
Crapați basiștilor

Antibasistul
16-01-2014 at 22:12
ACUM am semnat PETIȚIA ON LINE in care se cere DEMISIA lui Basescu!!
Reply

Antibasistul
16-01-2014 at 22:11
ACUM am semnat PETIȚIA ON LINE in care se cere DEMISIA lui Basescu!
Reply

Antibasistul
16-01-2014 at 22:13
ACUM am semnat PETIȚIA ON LINE in care se cere DEMISIA lui Basescu!!!
Reply

Antibasistul
16-01-2014 at 22:14
ACUM am semnat PETIȚIA ON LINE in care se cere DEMISIA lui Basescu!!!!

Antibasistul
16-01-2014 at 22:15
ACUM am semnat PETIȚIA ON LINE in care se cere DEMISIA lui Basescu!!!!!

Antibasistul
16-01-2014 at 22:03
Acum am semnat PETIȚIA on line prin care se CERE DEMISIA lui Basescu!
Crapați basiștilor!

Antibasistul 18-01-2014 - 16:05

BOULE BASIST, m-am laudat de șapte ori, CA AM SEMNAT-O O DATA!

ValVerde 18-01-2014 - 16:28

Ba, tu faci o laba si te lauzi c-ai regulat sapte femei ?

Antibasistul 18-01-2014 - 16:43

Hadicapat mintal basist, reciteste postarea mea, am scris clar ca am votat o data si am scris de șapte ori ca ca am votat-o!

Antibasistul 18-01-2014 - 16:44

Am semnat, NU votat.

ValVerde 18-01-2014 - 16:45

Aha ! Acum e clar ! Deci n-ai fost la femei ?

UnUL 18-01-2014 - 17:31

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Mircea 17-01-2014 - 07:51

Si ca sa fie totul clar domnul care mai are si o inteligenta demna de un antibasist ne precizeaza:

„Antibasistul
16-01-2014 at 23:29

Pentru ca numai voi escrocii basiștii semnați fecare de mai multe ori!

PETIȚIA SE NUMEȘTE:
cetațeni discriminați de Basescu cer demisia lui.”

UnUL 17-01-2014 - 08:56

Păi Bășinel chiar că e discriminat de Băsescu. Nu se lăuda el că înoată în bani, că are nu știu câte apartamente pe care le închiriază… Și dacă la inteligența lui la piciorul broaștei chiar a făcut și un masterat (în pisologie!!), atunci chiar că e imaginea vie a discriminatului !

pathfinder 17-01-2014 - 09:09

Ba in parapsihologie! 😉

milosu' 17-01-2014 - 13:00

UnUL = neacsum?

pathfinder 17-01-2014 - 13:07

1 + 1 = 3 ?!?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 17-01-2014 - 14:44

Alt caz de perceptie a realitatii, alta dilema pentru ochii si urechile romanilor. A fost sau nu jurnalistul anteni 3 „decent” in comportamentul lui intrebindu-l pe Basescu la conferinta de presa de ieri despre afacerile fiicei sale? A fost politicos Basescu sau nu in raspunsul lui ? Ce-am vazut e-adevarat ? Ce-am vazut si auzit s-a intimplat cu adevarat ? Creierii nostri au procesat informatia cum trebuie sau am primit informatia prin filtrul antenei 3, adica, am asteptat sa vedem ce spune antena 3, si de-abia dupa aceea ne-am „facut” o opinie despre gilceava de ieri?

Neacsu M., a sarit prea devreme de pe trambulina, inainte sa se asigure ca bazinul a fost umplut cu apa, sarind in apararea „insprincenatului” reporteras de la antena 3. Si nu numai el a facut acest lucru, ci, cam toti cei care traiesc sub fusta antenei 3 au mers pe aceeasi varianta.

Acum,

d-le Neacsu, hai sa dam la o parte filtrul antenei 3 si sa incercam un exercitiu de logica si onestitate pentru ca sa distingem – in sfirsit – cu adevarat, realitatea.

Pe scurt, ce s-a intimplat la conferinta de ieri :

Basescu vine la o noua conferinta de presa, dupa „bunu”-i obicei, bineinteles la ora fatidica 18:30 ca sa ne spuna despre ce-a facut el la Bruxelles, sau pe unde naiba o fi fost, dar, bineinteles, sa se (si) foloseasca de acest prilej pentru a-i mai şficui peste bu ci pe cei doi mari usl-isti : Ponta si Crin. OK, pina aici, nimeni si nimic nu are ceva de adaugat. Basescu isi termina pledoaria si se trece la ultimul „act” al conferintei, intrebarile jurnalistilor sau al reporterilor de la emisarii mass-mediei romanesti. Acum este momentul cind un jurnalist de la antena 3 cu o fatza de arab frecat cu şmirghelul pe faţă, cu niste sprincene parca conturate cu mina stinga a unui suferind de parkinson cu markerul negru si-l intrreaba pe presidente despre afacerile notariale ale Ioanei Băsescu. Pina aici totul e „nice and dandy” !

D-le Neacsu M., acest jurnalist al antenei 3 a venit la aceasta conferinta de presa dornic sa-si informeze EVENTUALII clienti ai postului lui tv sa afle ce-a facut Basescu la Bruxelles? Basescu i-a rugat pe jurnalisti la sfirsitul conferintei sa puna citeva intrebari DACA AU – despre acest subiect ! S-a comportat acest jurnalist conform cererii presedintelui ? In fond si la urma urmei ce-a dorit acest jurnalist de la antena 3? Nu va este clar ca acest insprincenat a venit cu un ORDIN clar de la „stapin” ca sa-l discrediteze pe Basescu ? Iti dai seama d-ta cam ce prima baneasca a primit amaritul ala, ieri, de la Varanul ? Pe putin 10 mii de euro i-a dat turnatorul si borfasul Voiculescu pentru indeplinirea misiunii !

A primit Ioana Basescu mita, spaga, avansuri, bani murdari de la Rompetrol cind aceasta le-a notariat hirtiile lor de afaceri ? Daca d-ta cumperi, sa zicem, un pachet de Eugenii si miine aflam ca directorul acestei fabrici e un borfas ordinar, inseamna ca, prin „alianta”, ai devenit si d-ta borfas? Adica, mai avem creier in cap, sau doar gelatina pentru piftie ? Ce-are a face Ioana Basescu cu banii Rompetrolului si al companiei care a cumparat fde la ei niste benzinarii ? Ioana Basescu le-a parafat actele si si-a primit onorariul „legal” pentru serviciul prestat, iar din acest onorariu, Ioana Basescu si-a achitat taxele pe profit si si-a platit si lucratorii care au procesat aceste acte. Care-i problema ? de unde si pina unde reiese din aceasta chestie ca Ioana Basescu a primit „spaga” de la Rompetrol ? Care a fost, de fapt, scenariul lui Voculescu ? „Ba, Mitica, tu te duci astazi la conferinta lu’ Basescu ; fii atent aiceasa, citeste biletelul asta, da ? Aici ai intrebarea pentru Basescu cind o sa vina rindul intrebarilor. Vezi si tu, daca refuza sa raspunda si o da pe altele, tu insisti, asaa, politicos, mieros, umil, ca si cum ai fi terfelit pe jos de presedinte, ca sa le inmuiem sufletelor fraierilor de se mai uit ala noi, si continui cu chestiile celelalte care sunt scrise acilea. Da, ba? Si daca iese tam-taram, ai de la „taticu” zece miare de euroi ca sa te duci si tu la Balaton, minca-ti-as, ca meriti ; uite ce tinar frumos si inimos esti, ma ! A ? Chiar asa, cin’ te-a adus la mine, ma?” „Doamna Marieta, sa traiti, ingrijitoarea de la castelu’ lu’ matale !” „Da, da, da, Marieta. Ba, ai un mare viitor la mine, ba ! Vorbesc io cu Ursu si Gadea sa vii la iei la emisiune diseara ca sa-l umilim pe marinar, ‘tu-l in gi tii mamii lui ca mai are putin si ma baga la Bulau ! Hai, pe cai si vezi ce faci !” „Ca cam” asa se scrie istoria, nea Neacsule M. Ce, matale nu stii ?

In concluzie :

Chestia cu sprincenatul nu a fost nimic altceva decit o facatura ! O strategie pantelimoniceasca de a-l mai zgiltii pe marinel. Acum, in momentul in care vorbim, turnatorul Voiculescu se comporta exact ca porcul injunghiat de Craciun, la Ignat, si scapat de gospodari din cauza fricii mortii a porcului si fuge in padure cu cutitul in git, disperat dar fara speranta. „Criminalii” il vor ajunge din urma, insa, dupa urmele de singe pe care le lasa in urma lui, precum acest insprincenat si amarit de jurnalist !

D-le Neacsu, daca vrei sa devii, cam asaaa, in vreo suta de ani, un jurnalist cu patalama la mina, pai atunci te sfatuiesc sa faci o cura de Ficeag, care este „cam” singurul jurnalist al Romaniei care-si merita numele si titlul de Jurnalist ! Ai ce sa inveti de la el, bre. Sa m oara Huhu, daca te mint ! (Sa dea Dumnezeu, ai sa-mi raspunzi, ca te stiu … luptator !)

neacsum 18-01-2014 - 16:01

Stimate kladfjgkjhsfhsfbnssgb,
Domnule/ doamna, ca nu stiu ce sex sau relihie imbratisezi
daca tot iei filmul conferintei de presa de la minutul 0 , macar fii obiectiv(a) si spune totul :
1 Deci dupa ce marinelul a terminat de transmis ceea ce a vrut sa transmita, nu mai comentey ce si cum vine momentul intrebarilor. Aici sunt doua aspecte.. la Conferinte de presa de regula si accentuez de regula se pun intrebari pe tema celor discutate, dar niciodata nicaieri nu s-a pomenit sa se vorbeasca numai despre un anumit subiect la o Conferinta de presa si este uzual sa se abordeze si alte subiecte, fara sa se considere lipsa de respect sau jignire la adresa cuiva . In al doilea rand tot aici, este absolut imposibil practic sa nu se divagheze pe alte subiecte oricat de bine intentionat ai fi .
2. Nici nu a inceput ziaristul respectiv ( care in paranteza fie spus nu contează cum arată, cate fire de par are pe piept sau intre picioare, cine face aprecieri de genul celor facute de dumneazta vizavi de look-ul ziaristului, a facut scoala de partid la zi) să pună întrebnarea, de fapt nici nu a pus-o că domnul Băsescu, ( nu stiu sigur daca in momentul ala mai era presedinte, pentru ca se transformnase intr-un badaran de bodega), a sarit pe el si l+a intrebat daca face dparte din televiyiunea nui turnător, dost securist, etc etc. Nu Îi iau apărarea nici lui Felix si nici ziaristului, dar sa vina un turnator cu dosar, fost colaborator al securitatii, care a recunoscut singur ca a dat informatii serviciiloe pe vremea cand era sef de vas sa arate cu degetul alt turnator, fost securist, mi se pare nu numai penibil ci si total lipsit de logica. Dar cine asteapta asa ceva de la Basescu. Deci faptul ca ziaristul nici nu apucase sa spuna ce vrea ca Basescu ii sare in gat, dovedeste doua lucruri primul ca Basescu stia ce vrea sa intrebe (pentru ca informatia deja fusese difuzata pe post cu o seara inainte) si primul care a atacat a fost Basescu.
3. in aceste conditii primul raspuns pe care l+a dat Basescu dupa ce omul a fost totusi lasat sa spuna ce vrea sa spuna a fost o minciuna gogonata, el a afirmat ca nu stia nimic de banii luati de fata sa de la Gazprom. Ba stia, pentru ca daca nu ar fi stiut, nu ar fi sarit asa la gatul ziaristului pana sa apuce acesta sa puna intrebarea. Nu mai aduc alte argumente ele decurg din desfasurarea intregului conflict ce a urmat.
4. Urmariti gesturile lui Basescu cu mana in timp ce vorbea cu yiaristul si veti observa ca gestul facut cu mana dreapta arata ca acesta trebuie inlaturat, dat la o parte, maturat de acolo. Cine mai stie ceva despre gestica, mesajele nonverbale nu mai are nevoie de alte date.
Deci Băsescu este cel care a inceput acest conflict, intr-un mod cu totul si cu totul badaran , nu are nici o scuya. Ca Ziaristul urmeaza politica postului care il plateste, nu este un secret. Nici aversiunea lui Basescu fata de Antena 3 pe care ne „sfatuia” acuma aproape doi ani sa nu o mai urmarim nu este un secret deci razboiul dintre el si Antene este ceva care nu mai mira pe nimeni asa ca nu vad de ce supara faptul ca este intrebat de activitatile fetei sale. Priviti ce se intampla astayi in Franta cu presedintele Holand si amanta sa, si cum a gestionat acesta intrebarile presei si veti vedea cum trebuie sa procedeye un presedinte prins cu mana in borcanul cu miere. Atitudinea dumitale nu este asadar echidistanta, este clar pro basista asa ca orice critica la adresa celor care nu iti impartasesc opinia este din start subiectiva si partinitoare.

urbos 18-01-2014 - 16:44

Problema nu este sa fii echidistant, ci sa fii corect. Javra asta care semneaza cuneiform, bate campii, mananca rahat, asta e problema. Abia din atitudinea incorecta se poate trage concluzia, excluzand varianta prostiei sincere, ca o persoana e partinitoare. Un arbitru corect va sanctiona echipa care incalca regulamenul, si asta nu il face partinitor fata de echipa adversa.

Antibasistul 18-01-2014 - 16:02

Sa mori tu si toata familia ta, toți basistii tai in frunte cu chiorul-chel!

mircea 18-01-2014 - 14:17

un mic mesagee pentru colectivul de redactie,moderator si cei cam muti dar la voi stirea zilei e stirea EBA-ramasa la satudiili da la masa mare(amandoua)ca aveaus studiii saupirioare.Daca nu schimbati curva,schimbati cel putin apa din recipient ca poate sa-l bea ala cu cvacubul da ghiata,si poate sa faca galci,auzisi ma Malacule si pretinii tai

UnUL 18-01-2014 - 15:03

Scrie naibii în română !!!!

mircea 18-01-2014 - 16:04

auzi tu ma Malacule cand mai vii pa la biserica poate-ti mai dam de pomana ceva pala Universitate ca si lu BOC

UnUL 18-01-2014 - 17:26

mirciulică, chiar dacă dascălii câștigă prost în Românie, nu mă interesează nici pomană, nici șpagă, nici alte „foloase necuvenite”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-01-2014 - 19:25

La capitolul ;

„foloase necuvenite”

Nu se incadreaza ,cumva ,
…amanuntul in care parintele era la
…Baragan in D O M I C I L I U , F O R T AT ,
…iar tu J I G O D I E ,Si ni s t r a si Lugubra
…Profesai …ELOGII la ADRESA , P C R !
…TRADATOR de N EA M , TRADATOR de

…TARA !

UnUL 18-01-2014 - 19:55

☼ † ‡ ☼ ☼ † ‡ ☼☼ † ‡ ☼☼ † ‡ ☼ ‼ !! ‼ !!

mircea 18-01-2014 - 18:02

auzi tu ma Malacule cand mai vii pa la biserica poate-ti mai dam de pomana ceva da la Universitate sa dai cu matura, ca si lu BOC,milogule stai la poarta,ca cei de la firma de paza din interiorul UBB nu te vrea ca esti turnator

UnUL 18-01-2014 - 19:16

Te cam repeți, vițeluș. Scleroza?
P.S. Iar ești incoerent

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-01-2014 - 15:10

D-le Neacsu M., am spus-o si o s-o repet : o fapta este perceputa diferit de cei care au participat la ea sau cei care au vazut-o prin intermediul televizorului. D-ta ai perceput ceva, eu altceva, dar fapta ramine fapta. D-ta, crezi ca mergi pe o perceptie care se doreste a fi echidistanta, sau, cel putin, pe o perceptie care sa raspunda altei perceptii. Nu esti interesat de claritatea explicarii faptei ci de a contrazice alte perceptii.

Conflictul de la conferintele de presa prezidentiale este imediat deschis atunci cind la microfon se prezinta vreun jurnalist de la antena 3 sau RTV. Patronii acestor doua posturi tv sunt – pe fata – in razboi cu presedintele Basescu. De la inceput observam ca razboiul presedinte – jurnalisti este net in favoarea presedintelui datorita faptului ca presedintele este la el acasa si el conduce destinul discutiilor. Deci, suntem de acord, eu si d-ta, ca Basescu se afla intr-un razboi cu cele doua televiziuni. Da ? Bun ! De ce ar pierde Basescu un prilej ca acesta, cind este interpelat de un jurnalist al antenei 3 sa sublinieze si sa-i dezvaluie jurnalistului, sau sa-i readuca aminte, ca el e TRIMIS IN MISIUNE DE LUPTA, ca el, jurnalistul nu este nimic altceva decit un simplu amarit de soldatel care este trimis ca pionul la sah sa il atace pe rege? Nrmal ca Basescu nu poate sa piarda o astfel de cazie ca sa reaminteasca telespectatorilor ca antena 3 este cel mai toxic canal tv, fiind condus de o famile a unui turnator declarat si dovedit in Justitie, de un borfas dovedit tot in Justitie. Mi se pare normal ca sa te folosesti de o asemenea ocazie, desi, sa fim sinceri, Basescu a facut de foarte putine ori caz de cine sta in spatele jurnalistilor de la antena 3. De cele mai mult eori, Basescu i-a evitat pe cei de la antene si le-a raspuns exact in aceiasi termeni ca si celorlalti jurnalisti. Basescu a raspuns cu aceeasi moneda NUMAI in situatiile cind intrebarile venite de la pionii antenei 3 au fost atacuri directe la familia lui. Scurt pe doi.

Si inca o data, repet, motivul discordiei este unul extrem de PUERIL, d-le Neacsu. Antenele lui Voiculescu au devenit de o toxicitate sora cu perplexitatea, cu bolile nervoase, cu parkinsonul, cu alzhaimerul. Nu se poate asa ceva. Nu se poate ca o astfel de televiziune sa fie lasata libera sa improaste venin si puroi mediatic. Nu se poate ca un guvern sa conduca o tara avind ca flasneta acest canal tv care emite NUMAI pentru nebuni ! D-ta degeaba sari in apararea acelui jurnalist tembel. Un om normal NU se lasa ademenit de banii unui bolnav psihic ca Voiculescu si, acceptind un salariu murdar, sa se inhaiteze cu o shleatca de borfasi mediatici, teroristi mizerabili de presa ! In momentul cind te angajezi la canalul tv al lui Voiculescu, instantaneu iti pierzi titlul de jurnalist. In momentul cind ai acceptat sa lucrezi pentru Voiculescu termini cu cariera de jurnalist si devii nimic altceva decit un terorist media. Uita-te la ultima lor facatura cu chestia aia de „lista cu semnaturi” pe care au creat-o cei doi teroristi de la antena 3, lista masluita, neadevarata, la care poti sa votezi de cite ori vrei tu, dovedita de alti jurnalisti de la alte ziare sau televiziuni ca fiind o facatura internautica in asa fel incit doar daca te duci la acea adresa si fara sa ai intentia sa votezi, tu ai votat deja ! Ii vezi renuntind la acea miselie ? Nu. Ei ii dau intr-una cu mizeria aia. De ce nu putem sa inchidem acest canal tv ? De ce nu ne putem incadra in rindul tarilor civilizate si sa nu permitem astfel de mizerii mediatice ? De ce ? Simplu ! Pentru ca din astfel de mizerii se „modeleaza” guverne, care guverne nu sunt nimic altceva decit cangrene pe trupul tarii. Astfel de jurnalisti de la astfel de posturi tv nu au ce cauta in corpul jurnalistilor de presa, ei trebuind sa fie eliminati de toti colegii lor si pusi acolo unde le este locul : in ghena de gunoi !

D-ta nu esti echidistant, domnule Neacsu. D-ta esti dupa cum bate vintul. De-aia iti recomandam o cura de jurnalism autentic sugerindu-ti sa-l citesti pe Ficeag sau urmarindu-i cariera lui jurnalistica. Ar fi fost un bun inceput pt. d-ta. Ficeag e expert in „perceptie” si explicarea realitatii.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult