Acasa Opinii Uteciştii-spioni se vor economişti

Uteciştii-spioni se vor economişti

scris de Teodor Seran
4 afisari

Mulţi dintre noi au prins timpurile dinainte dominate de politicile dictatoriale impuse de către un singur om, căruia îi spuneam atunci: „Stimate tovarăşe secretar general” şi căruia îi spunem acum „dictatorul comunist”.

teodor seranÎn ciuda aparenţelor, pentru unii dintre semenii noştrii au fost timpuri bune, când au beneficiat pe lângă o instruire solidă şi gratuită şi de ocuparea unor funcţii grase, de unde îşi acaparau o zestre de notorietate şi îşi construiau o trambulină care să le permită săritura decisivă spre marile demnităţi ale orânduirii socialiste. Un astfel de copil-minune a fost şi Mihai Răzvan Ungureanu, o revelaţie a generaţiei sale, de la care generaţia a doua aştepta o pătrundere în forţă, în primele rânduri. În acele vremuri, este posibil ca Mihai Răzvan Ungureanu să fi fost un om de bună credinţă, fiind adevărată supoziţia că era un om fidel Partidului Comunist. Revoluţia română l-a tras de pe scena publică în culise, unde a vegetat o perioadă, până când Partidul şi-a adus aminte că are nişte băieţi de excepţie, crescuţi cu grijă la sân.

Marea neşansă a românilor a constat în faptul că puterea a fost acaparată după Revoluţie de către comuniştii-reformaţi, care şi-au adus aminte de aceste „valori” nevalorificate în care fuseseră investiţi timp şi bani. Deşi avea până la o anumită dată CV-ul eminamente comunist, lui Mihai Răzvan Ungureanu i s-au deschis larg porţile pentru a pătrunde în lumea capitalistă. Dar nu în acea lume capitalistă cu o economie sănătoasă de piaţă şi cu o democraţie coerentă şi neviciată. În cea subterană. Se poate spune că nici comuniştii dinainte de ’89, nici cei reformaţi după această dată, nu au avut „mână rea”. I-au adus lângă ei pe foştii securişti, pe foştii activişti şi pe cei care au reprezentat crema vechiului regim.

Schimbarea la faţă a celor vechi şi transformarea lor în oameni devotaţi ai noii orânduiri s-a petrecut rapid, „cât ai zice peşte!” Chiar si Darwin ar fi fost mândru de această adaptare rapidă. Tot ce era proslăvit înainte a fost aruncat „sans regrets” la gunoi. Aceasta era condiţia esenţială pe care generaţia lui MR Ungureanu trebuia să o indeplinească pentru a li se permite să preia ştafeta şi în perspectivă funcţiile-cheie ale Statului român. Actualul prim-ministru face parte din categoria „pisicilor blânde care zgârie rău”. A învăţat încă de copil, de când defila prin Iaşi cu unitatea de pionieri, cu tobele sunând şi cu cravatele roşii fluturând în vânt, că dacă ţii capul plecat, sabia nu îl taie niciodată. A procedat astfel şi după Revoluţie, prezentându-se la un moment dat în faţa deţinătorilor puterii, cu o doză ipocrită de umilinţă pe faţă şi în privire şi cu capul vârât între umeri: „Ştiţi, eu sunt Ungureanu, cel cu UTC-ul de pe vremuri! Pe-atunci eram şef, poate aveţi acum grijă şi de mine!”. A fost tras în barcă, intrând la un moment dat şi în inima largă a marinarului Băsescu.

De aici înainte, restul face parte din istoria clientelei politice, în CV-ul primului ministru existând din abundenţă numeroase cursuri şi specializări cu teme diverse, care nu converg către o specializare strictă. Tot ce s-a putut face, absolvi şi încheia cu o diplomă, în ţară sau în străinătate a fost „înhăţat” şi trecut în portofoliul personal. A fost un băiat deştept, nu a pierdut nicio oportunitate. Românii spun că unde este multă carte, este însă şi multă prostie. De aceea, întrebarea este: corespunde un astfel de om funcţiei de prim-ministru? Sau este doar o „persoană- enciclopedie ambulantă”, incapabilă de a lua decizii coerente şi de a desfăşura acţiuni viguroase şi eficiente într-o perioadă de criză profundă? Se pot distinge câteva argumente pertinente care conduc la ideea că actualul prim-ministru nu este catalizatorul potrivit pentru a produce o regenerare a societăţii româneşti:

1.    Dacă înainte de 1989, MRU era profund devotat Partidului şi                                                                                                                                                      iubitului lui conducător, căruia îi dedica osanale politice, în prezent el este profund devotat în secret, doar Preşedintelui Traian Băsescu, vajnicul său protector din umbră. Această devoţiune este o relaţie de tipul „dator-vândut”, excluzând definitiv posibilitatea unei eventuale ieşiri în decor a primului-ministru. Rezultă fără echivoc că MRU nu va lua nicio decizie împotriva „pohtei” lui Traian Băsescu, având de fapt acelaşi rol pe care l-a jucat Emil Boc, cu mici nuanţe de atitudine.

2.    Experienţele pe care le-a avut şi funcţiile ocupate l-au transformat pe MRU într-un om „uns cu toate alifiile”. Această însuşire îi va oferi posibilitatea să joace la două capete, încercând în secret să împace şi capra şi varza, respectiv şi poporul şi pe Traian Băsescu. Dacă poate  exista însă un om care să fie mai şiret decât Preşedintele, în mod sigur, nu poate exista niciun om- decât temporar!- care să înşele poporul. Raza de acţiune a premierului este limitată, impusă şi defavorabilă interesului public. Această limitare îl va obliga cât de curând pe MRU să îşi dea arama pe faţă, situându-se fără echivoc pe poziţia de vasalitate necondiţionată faţă de Preşedinte.

3.    Actualul prim-ministru cunoaşte în prezent decât aproximativ 10% din realităţile ţării. A activat în diplomaţie fiind mult timp plecat, după care s-a transformat într-un „devorator de rapoarte”, majoritatea seci şi neconcludente. Ca să conduci o ţară trebuie să simţi realităţile ei şi să cunoşti personal cel puţin 50% din teritoriul ei. Este evident faptul că MRU se simte mai bine in Place de la Concorde, decât în Piaţa Centrală de la Craiova. Este genul de funcţionar „înţepat”, care pare miel blând, în realitate fiind mai mult apelpisit decât înţelegător.

4.    O anumită viziune care acceptă ocuparea unei funcţii de prim-ministru de către o persoană cu orice fel de pregătire, doar cu condiţia de a avea studii superioare, este falsă şi falimentară în astfel de timpuri, când se clatină orânduiri şi apar provocări care impun stăpânirea unor fenomene, în primul rând economice. Se observă cu uşurinţă faptul că actualul prim-ministru nu stăpâneşte nici cele mai simple fenomene economice, fiind aşa cum spun românii de rând „un pafarist”, fără niciun fel de dubiu. Cum ar putea în aceste condiţii primul ministru să stăpânească şi să modeleze spre binele României fenomenele economice generate de actuala criză? Chiar dacă dispui de o armată de consilieri, există riscul să nu înţelegi nici chiar termenii economici care apar într-o discuţie de consiliere. De altfel, s-a observat la o conferinţă de presă recentă, că MRU pasează răspunsurile cu tentă economică purtătorului de cuvânt al Guvernului, dominat de teama de a nu face gafe impardonabile în răspunsurile date.

5.    S-a observat deja că actualul prim-ministru vrea să desfăşoare o activitate „pompieristică”, din care lipsesc activităţi ca reevaluarea, reorganizarea şi schimbarea atitudinii instituţiilor Statului. MRU se crede un soi de „Harry Potter”, capabil să schimbe destinul unui popor prin intermediul câtorva cuvinte pe care le crede a fi magice: „Să îmi aduceţi 2 miliarde de euro în 60 de zile!”

Avem parte la vârf de alţi actori cabotini care încearcă din nou, cu acelaşi text şi aceleaşi tendinţe să fure viitorul unei naţiuni. O fatalitate dramatică duce la ideea că naţiunea română nu are resursele necesare pentru a găsi un personaj providenţial care să o salveze.

38 comentarii

Va pup pe suflet 27-02-2012 - 01:51

Domnule Teodor, ti-ai pierduti timpul de pomana cu analiza acestui ciocoi de Ungureanu.Nu merita, domnule. Acest derbedeu ciocoi va mai fura si el pentru el si pentru pdl si acolitii lui ce se mai poate fura. Si pe urma? O sa infunde puscaria alaturi deprietenii lui de la USL. Unde s-a mai pomenit c aun prim ministru al unui partid mafiot care a cistigat alegerile prin furt, sa pun un prim ministru care apartine unui partid din (zice-se!) opozitie? Numai un timpit nu poate s anu vada ca aceste trei partide: pdl, psd si pnl, fura impreuna in serie. Poporul roman si-a spus cuvintul in manifestatiile de la piata Universitatii din primele momente, cind au strigat impotriva TUTUROR partidelor, pdl, pds, pnl, prm, udmr, punr, care au distrus Romania nefacind nimic altceva decit sa-si dea legi cu ajutorul carora sa fure LEGAL tot ce a avut si are mai bun Romania. Pe urma, piata Universitatii a fost preluata de cercuri de influenta si nu mai este credibila, decit cind va veni momentul si vor fi azvirliti de-acolo scirbele lui Voiculescu de la antene care fac orice ca sa-l avanseze pe Mishu Argeseanu care a renuntat sa mia fie rege la 30 dec. 1947, drept varianta la conducerea tarii, numai ca sa mai poata stavili cu ceva PP-DD-ul. Cartile sunt facute. Romania a ales deja, si alegerea nu poate fi decit una: Dan Diaconescu presedinte si Horia Mocanu prim ministru. Cei care s-au uitat la emisiunea din noapte de duminica spre luni (si sunt convins ca s-a uitat TOATA TARA) la emisiunea lui dan Diaconescu in direct, au vazut ceva care iti incinta sufletul, un roman si un program extraordinar de redresare a tarii. Cu o seara inainte, Dan Diaconescu si-a expus in mare, programul PP-DD-ului, care este absolut impresionant. Numai un schizofrenic nu poate sa nu indrageasca acest partid care va elibera tara de ciocoi. Doamne ajuta!

Ciu Hu 27-02-2012 - 08:43

Consatenii lui D. Diaconescu spun ca e tigan 100%!

Ciu Hu 27-02-2012 - 08:23

MRU e un Boc 2!

remi 27-02-2012 - 09:33

Credeam ca cea mai mare teapa au luat-o romanii cu betivul mincinos….Dar se pare ca suntem pe cale sa mai luam o teapa.Cu DD.Acest mascarici vrea numai popularitate si reeting.I-l doare in cu-rsul noptii pe el de popor !Dupa gogoasa cu elodia urmeaza gogoasa cu pp.Asta e partid de tembeli.Ce experienta de conducere au unii care nu si-au condus nici macar propriile familii?Cum sa conduci ceva fara educatie,cultura politica si economica si ceva experienta?Nu ne-am ars o data cu betivul de pe vapor?Marinarul nu a citit nimic despre politica si democratie si se vede….Cu toate ca a fost ministru si deputat(uitasem ,si primar !!!).A conduce nu inseamna a asupri….Chiorul intelege prin conducere,ca e seful(stapinul) romanilor…Asa vrea sa faca si DD….

Ciu Hu 27-02-2012 - 13:31

Scapam de dracu’ chior si dam de ma-sa, de DD tiganul, halal.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 13:40

Domnule d-ta vorbesti cu fierea nu cu gura. Tot ce versi d-ta in mesajul d-tale nu are nimic de-a face cu realitatea. E foarte usor sa dai un search pe google si sa vezi cite SUTE de ore inregistrate ale ultimelor emisiuni ale lui DD poti sa vizionezi. daca DD era o persoana in cautare de rating, atunci, cum naiba s-ar fi inscris la partidul lui aproape 2 milioane de cetateni romani? Oare, toti acesti romani si ceilalti care vor sa se inscrie, sint in cautare de rating? De ce vorbesti domnule fara sa te informezi? DD a anuntat in emisiunea lui de simbata spre duminica, ca e obligat sa stopeze inregistrarile de membri peste 2 milioane, pentru ca se atenteaza la mersul democratic al tarii. Se pare ca toata Romania doreste sa se inregistreze la partidul lui. Or, nici asta nu-ti spune nimic? Partidul lui a fost atacat de actualii politicieni de la pdl si usl care impreuna au distrus Romania ca nu are infrastructura in teritoriu. Sa rizi, nu alta! Pai cum domnule sa nu aibe infrastructura PP-DD-ul? Ba, din contra are. Si, fi atent aici. PP-DD-ul are locatii in ABSOLUT toate localitatile Romaniei; dar cum? TOATE, dar ABSOLU TOATE aceste locatii sint marea mlor majoritate donate de catre romanii inshisi, un fapt fara precedent in istoria Romaniei. Actualmente, pdl-ul si usl-ul detin constructii date de catre stat pentru a functiona, aceste constructii sint in numar de peste 5 mii, ca sa nu mai vorbim ca tot din averea platitorilor de taze romani, se platesc salariile, subventiile si banii pe protocoale si plimbari prin strainatate al actualelor partide care au distrus tara: pdl, pnl, punr, psd, prm, pc. Deci, daca DD a spus clar ca o data ce va prelua puterea el si politicienii PP-ului nu vor lua nici un ban de la stat si nu vor folosi banii de protocol care provin din banii amaritilor de romani, atunci de ce mai vii, domnule pe acest forum sa-ti versi frustrarile tale de om distrus de psd, pnl, udmr, pdl? Chiar asa v-au orbit calaii si ciocoii astia? Treziti-va, cit nu e prea tirziu!

remi 27-02-2012 - 14:15

Si din ce vor trai cei aprox.20 000 de angajati ai statului?Esti redus rau !Cum sa munceasca cineva fara sa fie retribuit?Esti sec rau sau …rauvoitor.Consilieri judeteni,consilieri locali,primari,prefecti,subprefecti,senatori,deputati,ministri,secretari si sub secretari de stat,etc vor munci gratis?Esti dus cu capul,pai astia de azi iau salarii si tot mai fura cite ceva….Dar hienele alea de care vorbesti….Vezi,asta-i motivul pt.care cred ca esti mincinos mai rau decit chiorul si gasca lui.Unul din motive…

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 14:22

Vezi? Ce ti-am spus eu d-tale? Nu esti informat dar arunci pe net idei fara valoare. Daca ai fi vizionat emisiounile recente prin care s-a enuntat si programul si ideologia partidului, ai fi auzit ca, in majoritatea lui, PP-DD-ul este format din oameni care sint realizati d.p.d.v. financiar si nu mai au nevoie de banii platitorilor de taxe romani! Ai inteles? Na, acum ca ti-am distrus UNUA dintre angoasele tale, te mai astept si cu altele, pioate-poate o sa te vindec de schizofrenie politica. 🙂

urbos 27-02-2012 - 14:37

Ia zi care-i ideologia partidului.

remi 27-02-2012 - 15:02

Cine nu mai are nevoie de bani pe lumea asta?Ia intreaba-l pe bil gates are nevoie de bani?Daca eu spun ca esti deranjat la mansarda,te superi…Si fac munca patriotica?Nu am timp de vizionat prostiile lui DD,dar esti dus rau daca crezi gogosile oltenesti.

urbos 27-02-2012 - 14:47

Care-i ideologia partidului?

digital 27-02-2012 - 14:54

cine nu are un discurs coerent și cursiv,fără a introduce vocala ”ă”,din două în două cuvinte ori e redus mintal,ori minte,ori nu stăpânește nimic din ceea ce afirmă…
te las pe tine să stabilești care din variante se pot atribui ,individului…
eu cred că…toate….

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 15:27

D-ta te uiti la „a”-uri. Poate ca te uiti si la sireturile de la pantofii lui DD. Poate ca te uiti si la coltul de la costum, sau la dunga de la pantaloni, si, cu o minte dibace de „psiholog” emiti „diagnostice” demne de circ. te las pe d-ta sa alegi diagnosticul. Vad ca te pricepi la … circ.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 14:50

fa-ti timp si uita-te la tot videoclipul si vei afla raspuns la toate nedumeririle ta. Si, asa cum, dupa ce un ateist sincer si onest cu el insusi citeste Biblia devine crestin, asa si tu ve deveni PP-DD-ist.

urbos 27-02-2012 - 14:52

Care-i ideologia partidului? Stii sau nu sa raspunzi?
Daca nu, mars d-aici.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 15:01

Domnule d-ta te comporti ca un tzinc de cinci ani care-si intreaba parintele de tot ce vede: da’ de ce aia, da’ de ce ailalta. Daca vezi ca ti s-a raspuns la majoritatea neintelegerilor d-tale, de ce nu te informezi si apoi sa vii si sa combati ideologia, ideologul si doctrina partidului? Zau asa! Or d-ta urmezi modelul d-tale, Crin A., si te exprimi atit de … superficial? Apropos, vad ca tinerii din Prahova se rascoala impotriva lui Crin si a partidului si parca-i vad incorpore la PP-DD. 🙂

urbos 27-02-2012 - 15:10

Stii ma sa raspunzi la o intrebare ma tampitule? Vii sa faci propaganda la un partid, dar nu esti in stare sa dai un raspuns la o intrebare da baza?
Si cum adica sa ma informez cretinule? D-aia te-am intrebat, ca sa ma informez. Asta e tot ce poti talambule?
Nici nu stii cu ce votezi cretinule si vrei sa convingi pe altii, bai ne pupi in cur? Vai de capu tau.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 15:25

Omul slab, cind nu mai are argumente recurge la violenta, la injuraturi, dindu-si astfel arama pe fata. Faptulc a v-ati enervat, conduce la concluzia ca sinteti un om frustrat, nervos, fara orizont, nemutltumit ca s-a atasat de un partid care nu are nici un fel de mindrie si care a pus umarul la distrugerea Romaniei. Eu v-am data cel link care raspunde la ABSOLUT toate intrebarile sau neintelegerile d-stra. Daca nu doriti sa va informati, de ce injurati si va comportati ca o maimuta?

urbos 27-02-2012 - 16:03

Nu-mi da linkuri tampitule. Zi ce ideologie are partidu? Nu esti in stare sa spui doua cuvinte?
Te-am intrebat pe tine imbecilule.

Acuma, ca sa nu mai o lungim, e simplu, partidul tau de cacat nu are nici o ideologie, d-aia nici nu poti sa raspunzi. Lamurit?

Ciu Hu 27-02-2012 - 14:59

Minti de stingi la fel ca tiganul DD!
Pupa-ne in fund nu pe suflet si dispari pentru toatdeauna din politica si tu si DD!

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 15:03

D-ta mai intii ar trebui sa renunti a te mai comprta ca o maimuta si apoi sa vii in mijlocul oamenilor ca sa comunici cu ei.

digital 27-02-2012 - 13:53

….primul lucru pe care-l va face după ce va deveni president…o va aduce pe Elodia în carne și oase,mai mult oase ,cred…..
mulți tîmpiți în lumea asta…..

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 14:18

Domnule, cazul Elodia face cinste OTV-ului. De ce? Pentru ca, a dat posibilitatea intregii Romanii sa recunoasca un fapt concret sianume: OTV-ul conduce in topul televiziunilor in felul de a-si servi telespectatorii si tara. Faptul ca otv-ul a insistat in investigatiile disparitiei avocatei, a dus la un deznodamint acceptabil de familia ei. Si, pina la urma, de cesti asa de ipocrit si nu recunosti ca te-ai uitat la acest post tv si te uiti in continuare, sperind in sufletul tau, ca cele ce se intimpla acolo, sa devina intr-o zi realitate? Asa faceti multi dintre voi care il jigniti pe DD si OTV-ul. De fapt PP-DD s-a transformat din partid intr-o NAZUINTA pentru milioane de romani din tara si din afara ei. Tsunami-ul pe care l-a stirnit acest partid nu mai poate fi oprit. Asa s-a intimplat si in Japonia dupa marele cutremur. Autoritatile spuneau ca totul e in regula si ca nu se anunta nimic grav, dupa care, s-au trezit si au anuntat ca e posibil un tsunami, dupa care, cind valurile au inceput sa se faca auzite, sa anunte dezastrul. Asa se intimpla si cu PP-DD-ul. Acum e denigrat si luat in ris de „unii”, dar pe urma? … Sa te tii!

digital 27-02-2012 - 14:27

băi,nene sau stimată d-nă,pentru mine poți să te uiți și la găurile negre,pe care nu le vezi,și nu le vei vedea vreodată așa cum n-ai să vezi nimic realizat,din propaganda acestui individ care vă manipulează,în cel mai rudimentar și ordinar mod,cu putință…..
singurul lucru care mă deranjează e că,mă împiedic tot timpul de acest post,atunci cînd butonez programele….
în rest,puneți-vă cu…gem

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 14:32

D-ta faci parte din cei care traiesc o realitate paralela care nu are nimic de-a face cu realitatea concreta. Dar, nu-i nimic, Un fuviu nu poate fi stopat de o piatra mititica. Dar de un lucru sint sigur: NU AI NICI O ALTERNATIVA la actuala situatie politica a tarii, decit cea a PP-DD-ului. USL-ul si PDL-ul au distrus pe rind si impreuna Romania. Asta este o realitate sigura si nu ai cum s-o contrazici. Este? Atunci? Ce alta alternativa ai decit sa te lasi purtat de suvoi si sa admiti ca nu poti sa refuzi o miscare generala de curatire a tarii si redevine la normal?

digital 27-02-2012 - 14:35

hahahaha….!

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 14:46

Risul tau e risul NEPUTINTEI tale.

remi 27-02-2012 - 15:11

DD tv o sa scada ca si manelele.Dupa citiva ani toti care s-au uitat la otv se vor simti rusinati de prostia lor.La fel si azi ,cind cei ce ascultau manela acum 10 ani au evoluat si se rusineaza de cit de fraieri erau.E o etapa in evolutia fiecarui individ.Si eu la pubertate fumam,beam alcool s.a.Dar la maturitate am inteles ca viciile sunt nesanatoase….Asa si cu manelele sau cu otv-ul.A fost o perioada din viata romanilor,dar romanii mai si evolueaza …

urbos 27-02-2012 - 15:18

De dus se va duce ca manelele, dar vezi cat ne-au distrus…

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 15:21

Evolutia d-tale nu are nimic de-a face cu evolutia otv-ului, a lui Dan Diaconescu si a partidului PP-DD. Sa fim seriosi. Evolutia lui DD a fost aceia a unui om cu o cariera de succes care si-a facut ziare, o televiziune, un partid, cu 2 milioane de membri. Aceste realizari nu sint „deviatii” de adolescent. OTV-ul nu are nimic de-a face cu manelismul. Ca dovada, mergeti pe youtube si vizionati cele aproape 20 de ore de emisiune cu cel mai mare filozof si academician roman in viata, Constantin Barbu, si pe ruma mai vorbim. Dupa acele 20 de ore o sa-mi multumiti.

Ciu Hu 27-02-2012 - 15:47

Consatenii lui DD spun ca-i tigan 100%!.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 16:15

PROGRAMUL PARTIDULUI POPORULUI – DAN DIACONESCU

PENTRU O ROMANIE MODERNA SI PROSPERA

-PREZENTARE SINTETICA-

1. RELANSAREA ECONOMIEI NATIONALE
2. COMBATEREA SARACIEI SI A SOMAJULUI
3. REFORMA STATULUI SI A INSTITUTIILOR PUBLICE
4. CREDIBILIZAREA JUSTITIEI
5. REDRESAREA AGRICULTURII
6. MODERNIZAREA SISTEMULUI SANITAR
7. REORGANIZAREA SISTEMULUI DE INVATAMANT
8. DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII NATIONALE
9. PROTECTIA MEDIULUI SI EXPLOATAREA SURSELOR ALTERNATIVE DE ENERGIE
10. APARAREA SI PROMOVAREA INTERESELOR NATIONALE ALE ROMANIEI IN PLAN EXTERN

Restul detaliilor, pe puncte, se pot citi la adresa :

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=7&article=4704

urbos 27-02-2012 - 16:28

Care-i ideologia partidului tampituleeee?

Pe tine ce te face, sofer personal, guvernator la BNR, paznic la Cotroceni, ministru, chelner, director de regie, curatator de piscine?

digital 27-02-2012 - 17:29

ar fi cazul să-l lași pe imbecil să moară singur,nu merită,atenție…

Va pup pe suflet 27-02-2012 - 17:45

Domnule, eunu pot dialoga cu o persoana subumana. Incearca sa redevii om, si apoi vino pe un forum civilizat sa porti schimburi de mesaje cu oameni normali. Pina atunci, dormi in haznau d-tale morala unde e loc numai pentru suboameni, subcreaturi, bolnavi psihici. Te rog sa ni mi te mai adresezi, nici d-ta si nici prietenii dumitale, daca acestia se pot numi prieteni.

Ciu Hu 27-02-2012 - 19:57

Esti omul tiganului DD!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult