Acasa Opinii PENA: V-am prins vrajitoarelor!

PENA: V-am prins vrajitoarelor!

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Carevasazica patru ucenice ale vrajitoarei Ciresica au fost oprite de jandarmi la portile deschise ale Palatului Parlamentului, desi venisera cu magia alba si nu cu flacara violet. Roventa, Geanina, Isaura si Samira s-au multumit sa stropeasca cu apa „traznita” portile. Misiunea clara sa desfaca de „facaturi” cinci colturi ale Casei Poporului, dupa un plan doar de ele stiut, a esuat din fasa. Daca e sa le credem pe cuvant de specialiste, de duminica s-a terminat cu dihonia intre partide. 

Numai ca cele patru initiate au avut o mica scapare. Mai nou, dupa prezidentiale, mancatoria s-a mutat in interiorul partidelor.

Bunaoara, la PSD. Unde Nastase are banuieli si informatii de manipulare a votului la Congres de catre Geoana si ai sai. Radu Podgoreanu, apropiat de Nastase, merge mai departe si-i scrie negru pe alb victimei flacarii violet: „ati cerut presedintilor de organizatii, ce va sunt vasali, sa-i excluda din randul delagatilor pe cei care gandesc altfel decat cum v-a recomandat Vanghelie sa ganditi”. Pe scurt, astia se fura unii pe altii, dupa ce, intr-un glas, tipau ca i-a furat Basescu. Frumos le mai sta!

Oare, urmarind firul lui Podgoreanu, Vanghelie i-o fi sugerat lui Geoana, macar zilele astea, ca flacara violet care l-a lovit e posibil sa fi fost lansata de pe scutul american antiracheta si nu din privirile incruntate ale lui Aliodor Manolea? Chestiunea ar merita macar o intrebare daca nu o vizita la Moscova.

 Cateva voci noi din PD-L au incercat sa creeze o dezbatere de idei. Aia vechi s-au prins ca de la idei mintile se inflacareaza repede. Oamenii incep sa gandeasca. Sa se mire: Ba, da cu ce era mai pedelist Honorius decat mine? Si e doar un exemplu de intrebare. Pericolul pandea la usile din Modrogan. Asa ca iute au bagat vocile in sedinta si le-au luat maul.

 La PNL, Ludovic danseaza. Crin se gandeste sa nu mai candideze pe motiv de Ludovic. Si ce frati erau mai an! Culmea e ca ambii candidati isi ademenesc alegatorii de la viitorul congres cu inca cinci ani de opozitie. Cu etnobotanice or fi incercat?

 Ehe, Roventa, Geanina, Isaura si Samira mai au multe de invatat in materie de vrajit!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult