Acasa Opinii Vantu si Rusinea

Vantu si Rusinea

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Sa-i fi fost frica judecatoarei, care l-a arestat pe Sorin Ovidiu Vantu, de nu a rectionat dupa ce ‘Timatu Domn i-a strigat in sala de judecata „Rusine, doamna, rusine!” sau pur si simplu i-a fost rusine de rusinea lui? Si intr-un caz si in altul, Justitia a iesit iarasi sifonata rau. Daca i-a fost frica ar trebui sa ceara protectie, daca i-a fost rusine trebuia sa stie ca SOV nu stie ce e aia.

Omul care a furat banii a sute de mii de familii prin FNI vorbeste de rusine? Cetateanul care indemna statul sa se intareasca ca sa nu-l mai jefuiasca el invoca rusinea in instanta?

Mi se face mie rusine de rusinea patita de judecatoare. Dar daca ii striga: „Fa, curvo, tu ma bagi pe mine la zdup?”, tot se facea ca nu aude? Sunt curios daca magistratii care vor judeca recursul se vor face si ei ca nu au auzit cum a pus-o Vantu la punct pe colega lor.

Am intrebat mai multi avocati cum s-ar incadra „urarea” lui Nus (numele conspirativ din dosarele Securitatii al ‘Timatului mogul). Din ce mi-au spus se pare ca niciunde. Cel mult, cica ar fi putut sa-i dea o amenda administrativa. Sincer mie mi se pare ultraj, sfidarea Justitiei si, bineinteles, tupeu si nesimtire maxime.

Astept cu mult interes o dezbatere pe Realitatea si Antene pe tema asta. Normal ca o sa astept mult si bine. Cum la fel cred ca pot astepta reactia CSM.

D-aia zic „Jos Basescu” ca e rau si in tara lui sunt arestati oameni de bine ca numitul Sorin Ovidiu Vantu. Si sa ne fie rusine ca ne permitem sa respiram acelasi aer cu unii ca ei!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult