Acasa Opinii Vine Hayssam! Grăbiţi suspendarea!!!

Vine Hayssam! Grăbiţi suspendarea!!!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Arhivele sunt periculoase – din această cauză cele mai interesante arhive sunt secretizate sute de ani. Arhiva de la Palatul Cotroceni este una dintre cele mai interesante: păstrează rapoartele serviciilor secrete cu privire la Omar Hayssam încă din perioada mandatului lui Ion Iliescu, în număr de vreo 50 după cum spunea anul trecut Traian Băsescu. Cu ce se ocupa Hayssam de a fost nevoie ca preşedintele ţării Ion Iliescu să primească 50 de rapoarte cu privire la un om de afaceri apropiat PSD?!?Povestea cu suspendarea preşedintelui Băsescu din cauza legii pensiilor este cam trasă de păr. Băsescu trebuie suspendat înainte ca Nicolae Popa şi Omar Hayssam să se întoarcă în ţară şi să înceapă să facă declaraţii. Destul de trist că s-a ajuns ca agenda politică a unei ţări să fie făcută de doi infractori…

Ce are de spus Nicolae Popa? Ce nu a spus Maria Vlas! Iar Omar Hayssam are multe de spus! Cine îşi mai aminteşte de documentul scos de la Cotroceni în campania electorală de anul trecut? Acela folosit pentru a demonstra că Traian Băsescu ştia că Omar Hayssam intenţionează să fugă din ţară. Acolo scria negru pe alb că pe lângă preşedintele Băsescu au mai fost informate toate structurile de forţă din ţară cu privire la intenţiile anchetatului. Dar jurnaliştii au sărit cu gura pe preşedinte: Băsescu însuşi trebuia să patruleze pe fâşie şi să-l ia de gât pe ticălos! Da, dar în documentul acela mai apăreau câteva detalii referitoare la unele afaceri ale lui Hayssam, inclusiv cu ziarişti… Sigur, afacerile erau făcute în calitate de persoane particulare. Aşa că nu-mi rămâne decât să aştept desecretizarea documentelor privitoare la Hayssam pentru a auzi din nou acuzaţia că Băsescu distruge presa.

Între timp trebuie grăbită suspendarea! Hai cu Geoană preşedinte interimar, să ceară dracului o dată anularea extrădării lui Nicolae Popa şi a lui Omar Hayssam!

 

 

 

 

 

0 comentariu

Daniel Anton 17-08-2010 - 17:04

Realitatea tv este un monstru care dezinformează cu un „profesionalism” pe care doar la Antenele lui Felix îl mai întâlneşti. Şi, totuşi, acest monstru media face şi greşeli. Un exemplu îl constituie difuzarea din grabă pe post a declaraţiei făcute de preşedintele statului Israel, Shimon Peres, care a afirmat că „Traian Băsescu este unul dintre cei mai responsabili lideri politici ai timpurilor noastre”.

urbos 17-08-2010 - 19:54

Antoane vierme mic si infect, care iesi dintre hemoroizii dementului de la Cotroceni, cu ce sabatu ma–tii dezinformeaza Antenele? Cat despre Realitatea, care l-a lins pe dement in dos ani de zile, colcaie inca de leprele pupincuriste ale Betivului. Si-apoi, avortonule, Vantu e frate de Securitate cu sefu ala mare, Canalia Nationala Basescu, lua-l-ar moartea cu tot cu familie, slugi, votanti si sustinatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult